Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 22.10.2011 16:40:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Take? http://www.deichmann.si/site/sl/catalog.php?brand=2&category=0190157100000614&product=1068429 teh čevljev pa one obleke jaz nikol nebi skup oblekla ... obula bi čist gladke salonarje z visoko tanko peto. ali pa res kake oprijete črne škornje z visoko peto (glede na to, da bo do zdaj temperature bolj nizke) podpis
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 22.10.2011 17:50:06
|
|
|
|
mateyka
|
no viš Saraya, vsaka od nas v svoj rob trobi - ronja ne bi petk in celo predlaga doam izdelan čevelj, ti da brez petk tud ne more bit, preveč tud ne ker zgleda češko za njeno višino..; zato pa tak dolg thread
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 22.10.2011 19:31:06
|
|
|
|
StrawberrY
|
Pety imaš na mailu.
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 23.10.2011 10:09:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz sem si pa že lani tele Tevice privoščila in so prav fajn :
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 23.10.2011 10:34:57
|
|
|
|
mateyka
|
za zmo sem si pa jaz tele ubodla
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 23.10.2011 15:31:05
|
|
|
|
ronja
|
ronja ne bi petk in celo predlaga doam izdelan čevelj Ej, moji predlogi so meli petke - nekateri . Sem samo rekla, da je ne posiljevat z več kot 8 cm, če je dala to za mejo oz. pogoj - je treba spoštovat človekove želje, ne? Z doma preurejenimi čevlji ni pa nič narobe, po moje ne zgledajo nič slabše kot kakšni iz linkov. sama se sicer še nisem spravila na kaj takega, ker mi preveč dol visi za to, da bi se mi dalo ukvarjat s tem - rajši kaj praktičnega naredim, to bolj rabimo;). za zimo bi bila pa ponosna name - imam ene fensi čevelje, mi jih je zadnjič mami kupila - so pa točno taki, kot sem si želela - hitri za obut (na zadrgo), topli in brez pete (ne bi glih z malim v slingu s petami po snegu letala za dvema navihankama ) - pač odvisno od življenjskega stila, hehe.
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 23.10.2011 18:43:40
|
|
|
|
ZARA
|
Obojni so lepi. Mislim vsi... od Tutanove, od COtike in od mateyke.
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 24.10.2011 8:49:45
|
|
|
|
Nika v službi
|
No, dejstvo je, da na tako obleko, kot jo ima, bi bili idealni elegantni črni čevlji z visoko, tanko peto ter neka udarna torbica v srebrni barvi, pa mogoče kak prstan, tako kot je svetovala Strawberry. Na to obleko ne paše nobena zapestnica, pa tudi s kakšnimi uhani ali ogrlico bi usekala mimo. Tile čevlji z bleščicami v živo izgledajo mnogo bolje kot na slikah, bleščice niso tako opazne, petka je višja kot na tistih, ki so bile njene prvotno izbrane, k obleki gre precej lepo skupaj. Je pa res, da je zdaj potrebna pazljivost, kaj še dati zraven. Glede višine pet - res je naša Pety visoka že sicer in drži, da prvenstveno moraš v visokah petah znati hoditi, ker sicer izgleda obupno, AMPAK dajte mi verjet, da na to konketno prireditev preprosto mora priti s štiklami in da tudi njena višina z visokimi petkami ne bo prav nič problematična. Itak pa je zadeva bolj ali manj zaključena, še dodatke upedenamo in bo.
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 24.10.2011 9:24:13
|
|
|
|
Tutan
|
In seveda še vedno čakamo na slikco Petyinih nog v petah .... Drugače se pa strinjam z overviewov Nike.... čeprav jaz na male črne obleke dostikrat nosim močne zapestnice. Po drugi strani pa nimam nobene obleke s tako dolžino rokavov.... Sicer pa punce - ste videle kolekcijo Versace for H&M? Čeprav so cene začinjene in še 1x začinjene in še vedno ne vem, kaj so želeli povedati s pisanimi pajkicami, pa je nekaj dodatkov prav luštnih in ena mala črna obleka (mislim, da je 70€) prekrasna.... ( http://3.bp.blogspot.com/-7teJNl7BPtc/Tp_XV7mKnQI/AAAAAAAABrs/1xnG8nQ0H84/s1600/Captura-de-pantalla-2011-10-20-a-las-09.22.45.png - no 31)
< Sporočilo je popravil Tutan -- 24.10.2011 9:26:58 >
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 24.10.2011 9:51:27
|
|
|
|
mateyka
|
No.30 je odbita
|
|
|
|
Od čevljev do oblekc...:) 24.10.2011 9:58:49
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka No.30 je odbita Cena? Se strinjam. Tutan, kdor čaka, dočaka. Naj povem, da sem včeraj zvečer, ko sem gledala Misija Evrovizija in videla vse te leeepe obleke in čevlje, hitro smuknila v oblekco in moje nove čevlje in moram reči da je super. Moj dragi se je strinjal, pa se ponavadi kaj preveč ne obremenjuje s tem. Bom poslikala danes zvečer, pa boste videle.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 24.10.2011 9:59:46
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Jz sem si pa že lani tele Tevice privoščila in so prav fajn : Uuuu, hudi! Te bi pa takoj imela.
|
RE: Od čevljev do oblekc...:) 25.10.2011 9:10:09
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Bom poslikala danes zvečer, pa boste videle. Joooj, krasne so.
|
|
|
|
RE: Od čevljev do oblekc...:) 25.10.2011 9:11:50
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Bom poslikala danes zvečer, pa boste videle. Joooj, krasne so. Se pridružujem tvojemu mnenju Zara
|
|
|
|
RE: Od čevljev do oblekc...:) 25.10.2011 9:12:50
|
|
|
|
ZARA
|
Že od včeraj zvečer jih občudujem.
|
|
|
|
RE: Od čevljev do oblekc...:) 25.10.2011 9:15:00
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Že od včeraj zvečer jih občudujem. Verjamem, se jih kar ne moreš nagledati. Jaz tudi ne
|
|
|
|
RE: Od čevljev do oblekc...:) 25.10.2011 9:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Od čevljev do oblekc...:) 25.10.2011 14:05:54
|
|
|
|
pety78
|
LOL!!! Če nisem imela časa, no! Evo ...
|
RE: Od čevljev do oblekc...:) 25.10.2011 14:25:44
|
|
|
|
uškinamama
|
OOOO, kakšna postava , zdaj grem še čevlje gledat. Pa frizuro.
|
|
RE: Od čevljev do oblekc...:) 25.10.2011 14:42:23
|
|
|
|
pety78
|
Pa frizuro. Kam pa?
|
RE: Od čevljev do oblekc...:) 25.10.2011 14:43:27
|
|
|
|
mateyka
|
prav lušna je tale pikapolonica na desni..
|
|
|
|
RE: Od čevljev do oblekc...:) 25.10.2011 14:44:20
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Pa frizuro. Kam pa? V temo kamor si napisla, da jo boš prilepla. Saj si jo, a ne?
|
|
RE: Od čevljev do oblekc...:) 25.10.2011 14:44:43
|
|
|
|
ZARA
|
Lepa si bila pety, lepa. Čeprav meni osebno bi bilo boljše, da bi malo to črnino razbila s kakšno drugo barvo, ampak, če je tebi OK je meni OK.
|
|
|
pleniceEvica22katere plenice uporabljate?pampers (nemške) (
35%)
pampers (avstrijske) (
7%)
hoferjeve, lidlove (
11%)
müllerjeve (
27%)
DMove (
10%)
ostalo (
10%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!