manna -> RE: Junijski sončki-3. del :) (16.7.2012 11:10:12)
|
živjo mini, mi nismo nabavli nič velikega, samo mi imamo do ikee 30 minut vožnje tko da gremo včasih sam po kozarce, kakšne sklede, škatle pa take reči. Tokrat smo nabavili še en stolček antilop za tamalega, pa ene par malenkosti ki so spotoma padle v voziček...Drugač pa luštno frizurco imaš. Moram povedat da ko sm vas najprej pogledala, sem rabila ene par sekund da so mi možgani sporočili da ste mi nekam znani, takrat ste bli pa že mimo, tko da mi je blo nerodno da bi tekla za vami. Pa mi smo lih odhajali, vi ste imeli pa še prazen voziček kokr sem vidla. Glede umivanja zobkov moram rečt da smo pr nas tko striktni da še sami sebe presenečamo. Imamo zobno pasto Elmex za otroke, ki sploh nima dobrega okusa, pa vseeno vsak večer z njo drgnemo, če ne pusti, ji rečem da bo šla brez pravljice v posteljo in potem odpre usta... Speremo pa ne, ker je tudi zobarca rekla da lahko ta pasta ostane na zobeh brez izpiranja, da menda dobro učinkuje proti oblogam. Kaj pa če daš samo malo malo paste in umivaš na suho, brez vode, brez izpiranja?
|
|
|
|