manna -> RE: Junijski sončki-3. del :) (1.8.2012 8:16:18)
|
dobro jutro vrtec - kajpavem, moram rečt da mi trenutno ni nič žal da je tako kot je. No sej moram povedat da jaz tudi nikoli nisem tko nardila da bi jaz rekla Manci da gre v vrtec, pa bi ona rekla "ne, ne grem"" in bi jo jaz potem pustila doma. Odločila sem se vedno že prej, in sem zjutraj pač odločila da gre in pika. Sam ko sem pa vidla junija, da res noče hodit, da ji je hudo ker jaz ostajam doma s tamalim, pa še poletni vrtec pr nas je res brezveze-nobenega programa, vsi združeni, ful malo otrok in same nepoznane vzgojiteljice (naše imajo cel mesec dopusta!), se mi je pač zazdelo, da nisem fer da jo vozim tja če zmoremo drugače...pa še mal prišparamo. Recimo grozno mi je bilo, da grem jaz lepo dopoldne na sprehod s tamalim, šetam naokoli z vozičkom in srečam njo z vrtčevsko skupino na sprehodu in hitim se skrivat da me ja ne bo videla da ne bo solz...ma grozen občutek no. Morate vzeti v zakup da je Manca tak tip otroka, da je resnično najrajši z mano, počne stvari z mano, se z mano pogovarja,... Tamali je recimo čist drugačen, on se odlepi od mene v sekundi, samo da je nekaj zanimivega za počet. Pa tud zdej ko sta obadva doma se kar nekak da zrihtat, ker tamali 2x na dan spi, pa Manca je ratala zelo razumna. Septembra pa itak ne bo nobene izbire, oba gresta v vrtec in jaz v službo, to bo (upam) lepo sprejela ker pač drugače ne bo moglo biti.
|
|
|
|