tecka -> RE: Junijski sončki-3. del :) (2.7.2012 11:45:24)
|
Ojla, punce. Evo nas doma. Na morju je bilo ok, mi je pa kar malo žal, da smo šli za 10 dni. Tamau namreč ni hotel iti v vodo. Prvi dan je bil čisto navdušen, ko pa je šel v vodo, je ugotovil, da je mrzla, pa še slana in potem ga nismo spravili dlje kot do kolen. Na srečo pa je "delovalo" popoldansko spanje, drugače bi nas itak sežgalo tam dol. Smo imeli pa malo več časa za ogled Krka in mogoče bomo šli sem še kdaj na počitnice. Mogoče pa zato, ker je zelo težko dobit naravno senco. Voda je pa super - čista, tako da naplavala sem se zadosti. Danes sem uredila par malenkosti in malo sem zapravljala - kupila sem si mizo in stole za na teraso, tako da bomo končno lahko jedli zunaj "kot ljudje". To je bilo pravzaprav z zamudo kupljeno darilo za RD. Sem pa nad "razprodajami" čisto razočarana - vsako leto bolj. Zaenkrat še nisem našla nič uporabnega po ugodni ceni - vse kar je znižano, je stara roba. DH - pogovrne urice. Jaz hodim, ker vzgojiteljic praktično ne vidim. In če mene vprašaš, se med vrati niti ne da zmeniti vsega. Sta se pa do zdaj obe vzgojiteljici na pogovne urice pripravili perfektno. S slikami in filmčki in pogovorom prikažejo razvoj. S kom se druži, kaj se rad igra, kako napreduje govor, oblačenje, risanje, petje,...Skratka pogovorne urice so zame pravi blagoslov. Pa tudi zdaj ob koncu leta smo v omare dobili 3 cd-je s slikami in filmčki, kaj so delali med letom, pa plastificirano knjigico so izdelali za vsakega otroka. Res lepo se trudijo v našem vrtcu. Smrketa, kaj pa razgovor pri psihologu pri 3 letih - mogoče vprašaš tam? Sicer se je najlažje tolažiti še z eno fazo, mogoče je, mogoče ni. Je pa tudi pri nas kar pestro, včasih uboga, večkrat ne, mogoče so to slavne "meje", ki jih mogoče mi ne znamo postavljati. No, mi moramo k psihologu v lj, na metelkovo in datum sem dobila kar hitro - konec avgusta.
|
|
|
|