Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 30.5.2012 11:02:50
|
|
|
|
dreamhorse
|
Hojla punce... Tečka, zakasnele čestitke Mateju. Imata z Žano isti dan rojstni dan, ja. No pri nas pa že nekaj časa v vrtcu visi obvestilo, da naj starši prinesemo prvo stran odločbe, da bodo čimprej naredili tako kot mora bit... In kr slabo mi je ko bom dobila poračun.. pa je sedaj dohodnina, pa je poračun za vrtec... kar slabo mi je... Z Žano sva bile v ponedeljek pri zobozdravniku, in je rekel, da ima brezhibne zobke, da naj kar tako naprej čistima in pod takimi pogoji ne bo hitro vedela, kaj je to zobozdravnik. Sem bila prav vesela.. Zdaj pa čakama na vabilo za sistematskega... k zobzdravniku ne rabima več it..
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 30.5.2012 21:51:25
|
|
|
|
tecka
|
Živ, punce. Vse najboljše slavljencem, zdaj se bo počasi začelo Pri nas praznujemo to nedeljo, malo prezgodaj, je pač tako naneslo. Pridno hodim po nakupih, ker smo kar velika familija. Upam, da bo vreme lepo. Mini - v vrtcu pa kar vprašaj. Pri nas niso bili ravno zadovoljni s hitrostjuo staršev in na oglasnih deskah visijo sporočila, da naj čim prej javimo in da je možnost obročnega obračunavanja. No, začeli so že oni klicati nas - jaz sem jim hotela poslati odločbo junija, da bi bil poračun julija, pa upam, da se bodo tega držali. Sem jamrala po telefonu, da gremo junija na dopust in da nimam denarja in počutila sem se prav bedno.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 31.5.2012 9:56:17
|
|
|
|
dreamhorse
|
Jao, pa jaz sem res idiot od idiota.... tečka, smrketa, sorči še enkrat.. torej smrketa, čestitke Mateju...Zdaj se bom pa res v zemljo pogreznila.... Pardoooonnnn... ne vem, zakaj vedno zamešam...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 31.5.2012 13:25:53
|
|
|
|
smrketa24
|
dh - ni panike punce, jaz bi pa potrebivala kakšne lepe verze, misli, pregovore....kakšne lepe, da jih vključim v fotoknjigo za vzgojiteljico, ki bo šla v penzijo sem jih že po netu iskala in sem samo 3 našla, kaj več pa ne
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 2.6.2012 6:27:37
|
|
|
|
tecka
|
Ojla. Smrketa, kaj pa če bi ji napisali kakšno Pavčkovo pesem (npr. na svetu si, da sam si sonce) ali pa priredili (npr. ena sama je - vzgojiteljica) Jaz pa imam drug problem. Namreč, v vrtcu moramo pripraviti "program" za rd našega otroka. Ok, dat mu moramo s sabo eno knjigo, ki jo preberejo (s tem ni težav) potem se pa zmisliti še eno aktivnost (s tem pa imam težave). Večina otrok prinese s sabo balone in se potem žogajo z njimi. Jaz pa bi nekaj drugega . Mislila sem na mehurčke, pa se bojim, da jih bodo imeli vsak ene 20 sekund, potem pa jih bodo polili. Pa še zunanja aktivnost je bila in ni nujno, da bo vreme lepo. Lepili smo že takrat, ko sem šla s Srečkom v vrtec. Za kakšne bolj resne igre so še premajhni....Čas imam do četrtka, določili so nam, da praznujemo v petek, ker v Srečkovi skupini zdaj praznujejo rd skoraj vsak dan. Kaj morate pa ve pripraviti za rd vaših otrok. Pa Srečko bo v vrtec nesel češnje, v skrajni sili jagode, torej nekaj na rdeče.
< Sporočilo je popravil tecka -- 2.6.2012 6:29:38 >
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 2.6.2012 9:40:28
|
|
|
|
mini86
|
ja sem se zmenila v vrtcu na tri obroke.. no js pa še malo pripravljam za praznovanje-prejšni vikend sem imela za prijatelje, danes pa imava z mami skupaj ker imava roj.dan pač en teden narazen.. kaj pa če bi nardila nekaj na kakšno temo..nimam še čisto v glavi kaj ampak namig pa je.. se pravi v tem smislu da če bi nesla v vrtec muco copatarico bi mu pol neki dala da se igrajo v tem smislu.. al pa če daš mojco pokrajculjo, mu sprintaš iz neta-loh v kopirnici na malo večji in trši papir pač živali k nastopajo notr in potem vsak otrok hmmm rečmo žreba svojo živalco in jo pobarva rečmo s prstnimi barvami/vodenkami/voščenkami..kej podobnega pr ns tega ni..nekaj naj bi prinesel-pač čim manj ker imajo "polno" rit vsega, in najbolj so navdušeni če dobijo bobi palčke pa jagodni gosti sok-čeprav tecka tole z jagodami mi je tud nora ideja.. lansko leto so starši nosili veeeeliko navlake še sabo, papirnati krožniki, prtički, za piskat..pa so na roditeljskem povedale da to ne želijo ker pač imajo v vrtcu svoje prtičke in je čisto brez potrebe..tko da js v vrtcu ne delam big deal z roj.dneva.. kaj če bi ena napisala seznam gdaj majo junijčki roj.dan da bomo vedele aja tecka to da vam določijo kdaj morate praznovat mi je pa mimo..ja razumem da ima vsak dan en roj dan, ampak ravno v tem je čar da se pove/vidi kdo se je rodil na isti dan.. drgač pa marcel že nestrpno pričakuje "nov" vrtec.. me zjutri vpraša kam gremo, pa js ja v vrtcec, on pa a u tanovga pa predučerišnem mu rečem pejt greva vn..kam pa čva jt..pa prav v tanov vrtec..no pa sva šla..pogledat seveda in je čist navdušen
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 4.6.2012 8:39:20
|
|
|
|
manna
|
živjo Malo pozno ampak vseeno VSE NAJboljše vsem ki ste že praznovali! Vsem želim veliiiiko zdravja in da bi znali biti srečni... Pr nas je praznovanje v vrtcu tud mal ---čudno. Otrok-slavljenec naj bi prinesel en posladek za vse otroke, pa še eno darilo, ki naj bi ga podaril vrtcu, torej da ostane tam. Darilo kot je npr. ena sestavljanka, vedro, lopatka, knjigica, žoga, barvice, skratka neki minimalnega da to potem tam pusti. Kar je v bistvu smešno - darilo prinese slavljenec in ga mora tam pustit, to ni glih zabavno no. V naši sosednji skupinici pa je drug način - tam naj bi starš prišel z otrokom (nevem kaj si mislijo da vzame dopust al kaj) in pripravil neko majhno animacijo za vse otroke. Recimo moja kolegica ki hodi na tečaj trebušnega plesa, je otroke učila plesat. Je dala CD s pesmicami od Ribiča Pepeta in so plesali malo z neko koreografijo. Tako da tečka - ideja zate, plešite !
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 4.6.2012 9:06:24
|
|
|
|
mini86
|
hvala za čestitke.. manna to mate pa res smotan narjen.. no js sm pa z eno nogo v morju, z drugo pa v marmeladah zdele kuham jagodno in nooooro diši, včaraj sem jagodno/nektarinino, sam se mi ni glih tko strdila kokr bi se mogla ampak je vseeno booožanska.. sm pa zadnič tud nardila jagodno in je itak nooro dobra.. škoda da sta obe češnje letos pozeble k bi jih vložila v kompotu
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 4.6.2012 21:21:15
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Tako da tečka - ideja zate, plešite ! Jah, fino bi bilo, če bi jaz dobila dopust, a ne. Sicer pa se pričakuje, da eden od staršev obišče otroka v vrtcu že med letom in jim prebere zgodbico + pripravi aktivnost (takrat smo lepili), tako da mi je 2 dni dopusta dat kar malo škoda. No, naš Srečko dopolni 3 leta v ponedeljek, 10. junija in tisti teden ima naš popoldansko izmeno in če bi dovolj najedala, bi on opravil obisk v vrtcu. Zaenkrat sem se odločila, da Srečko s sabo nese milne mehurčke, strinja se tudi vzgojiteljica. Če bo vreme slabo, jim bomo pa (spet) naštimali nekaj za lepit. Sicer pa mojih skrbi kar noče biti konec. Prejšnji teden sem se ubadala z "zabavo" - je kar dobro uspela in imeli smo srečo z vremenom, ta teden premišljujem okrog vrtca, naslednji teden bomo pa z eno nogo že na dopustu - 20. odrinemo na Krk. Mini - a jagode imaš pa doma? Jaz bi tudi...itak pa da bi mi vse sproti požrli. Pri nas je zankrat zrela sem pa tja kakšna gozdna jagoda, domače še dolgo ne bodo (imam pa točno 2 sadiki - vse ostalo je propadlo).
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 5.6.2012 9:51:29
|
|
|
|
Mala_princeska
|
pri nas pa je nekaj malega domačih češenj hmmm jst se pa ubadam kdaj bomo sploh praznovali.....
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 6.6.2012 8:56:47
|
|
|
|
manna
|
Miniiiii čakamo novice z nuhalne
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 6.6.2012 18:38:02
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Miniiiii čakamo novice z nuhalne ja, ja, ja jah nč..vse je super, bolj nebi moglo biti.. rok so mi prestavili na 14.12 mi je pa vse tok na brzino povedal-pušenjak da sem bila kr malo razočarana..notr sva bla pomoje glih ene 3,15 min..uzel podatke, prižgal tv-gor se noro dobro vidi "dojenček", tak ogromen je.. pol pa ja roke se vidjo, nogice tud, nosna kost je, nuhalna je tok pa tok, trebušček je skupaj..no zdj se pa kr počas obrište.. ok itak mi starost zniža tveganje ampak je rekel da se nimam kej sekirat..in to je blo v glavnini to..daš 60€ in zapreš vrata za sabo..till nex time no in to je to.. in kaj drgač počnete da ste tok bizi da nč več ne pišete gor mp-a gledaš za prevleko kej? tecka-ne domačih jagod še ni-oz po dve tri na enkrat, sem zelo slastne kupla v merkatorju.. imam noro lep korenček-velik od 10cm naprej, veliko lepo solato, mau krompirja k sm ga posadila v rastlinjaku bova izkopala v kratkem da bo za na morje malancani-ta cepljeni imajo skor po slabih 10 svetov in bodo pomoje bogato obrodili-komaj čakam.. jah kaj nj vm še rečem..grem zdj kruh spečt pa to je to za dons
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 6.6.2012 20:16:12
|
|
|
|
tecka
|
Mini - a za spol si pa kaj vprašala? Evo, jaz sem imela danes premor, Srečko je ponoči ene 3 ure skupaj jokal in stokal zaradi ušeska. Zdravnik pravi, da še ni za AB, pa tudi glede na to, da je skakal po trampolinu danes, bi rekla da gre jutri čisto komot v vrtec. Pa čez dan ni šel nič spat, tako da smo se kar ob 7h spokali vsi trije v posteljo in zdaj imam prosti večer. Sem spila en radler, da bom bolj sproščena, ker imam za dobiti M in me že 2 dni šraufa. Tako, da na morju ne bom imela še s tem sitnosti. Za SRečkov rd smo se pa odločili, da v vrtec nese mehurčke. Žal pa pri nas na vasi ne moreš kupit rezervne tekočine, tako da bo zabava verjetno zelo kratka. Pa naj se znajdejo po svoje...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 7.6.2012 8:41:47
|
|
|
|
mini86
|
Mini - a za spol si pa kaj vprašala? na nuhalni se ne vidi, če pa že pa ni 100%.. drgač pa bolj ko gledam slikico, bolj vidim fantka
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 7.6.2012 8:45:35
|
|
|
|
mini86
|
no včeraj je kruh prišel boooožanski..taka noro hrustljava skorica..sam škoda k ne smem svežega kruga, dons pa itak ni ne duha ne sluha o hrustljavosti.. je pa res tak mehek puhast..res dobr no.. sam sm mojmu takoj rekla da ga nam več delala k ponavad naslednič stvari ne pridejo več tok dobre no pri nas je pa obdobje zakaj zakaj muce mjavkajo zakaj si to rekla zakaj imajo avti v danu prižgane luči zakaj oči hodi v službo zakaj si huda na očija skratka smešno pestro
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 7.6.2012 8:47:19
|
|
|
|
manna
|
mini, oo pa se vidi, se. Skoraj sigurno. Nam je Pušenjak obakrat napovedal spol že na nuhalni. Jaz sem drugič videla že na daleč kaj je, še preden je on povedal. On je pa rekel, da kao ne bi povedal ker ni siguren, potem pa jaz "pa saj vidim da je fantek" in potem se je samo zasmejal in rekel da je res
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 7.6.2012 8:50:22
|
|
|
|
mini86
|
no sej včasih se vidi..ampak ni 100%..100% mislim v primerjavi z morfologijo..če je seveda tko obrnen..je bil že marcel tko obrnen da se ni takoj videlo.. ko sem vprašala se je samo zasmejal pa rekel da se ne vidi.. ampak kokr sm že rekla..hitr ns je odpikal..pomoje sva bla tazadna pa se mu je mudilo domov
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 7.6.2012 15:36:39
|
|
|
|
smrketa24
|
pri meni je pušenjak zgrešil spol na nuhalni, mi je za mateja rekel, da bo punčka :) v drugo je bila pa ena ženska, je pa rekla, da se ji zdi, da bo punčka, na morfologiji je pa rekla, da ni čisto prepričana in potem spet nisva vedela. ko sem bila pa 32 tednov noseča, sem pa izvedels, da bomo imeli punčko uf, pri nas je že kaj nekaj čaka obdobje zakaj....joj, včasih kar živčna ratam, ker je toliko zakajev na kupu
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 7.6.2012 15:54:13
|
|
|
|
mini86
|
uf, pri nas je že kaj nekaj čaka obdobje zakaj....joj, včasih kar živčna ratam, ker je toliko zakajev na kupu user posted image ko se enkrat začnejo se res ne končajo najbolj je blo smešn dons ponoč k me upraša mami zakaj sem iz listjem pokrit
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 8.6.2012 8:54:45
|
|
|
|
mini86
|
ej a kera ve kje se spremenijo teli trakci k maš napisano rečmo starost če klikneš na nick..matr sm ene 14 dni nazaj to delala pa se mi zdj tud sanja ne kako pa kaj
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 8.6.2012 8:55:44
|
|
|
|
mini86
|
aja pa mi smo se zmenili da za roj.dan dobi na morju masko za gledat kamenčke pa ribice in pa mrežo za lovit ribe..pa mugoče še kej zravn
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 9.6.2012 18:39:09
|
|
|
|
tecka
|
Ojla, punce. Predno spet pozabim. Naslednjo soboto bo v lj, v tivoliju festival luna. Bi moral biti danes, pa je zaradi dežja prestavljen. Še dobro, ker sem ga pozabila narediti reklamo tukaj. Je pa naš Srečko zelo užival že lani in verjamem, da bo letos prav tako. Pa naslednji teden je na Rogli festival družin (bolj verska zadeva, če me spomin ne vara). Sicer pa se bomo mi kmalu utopili. Pada in pada in skoraj nič ne neka.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 13.6.2012 11:18:51
|
|
|
|
dreamhorse
|
Hojla punce.... Z Žano sva bile prejšnji teden doma, je imela baje 5 otroško bolezen... Jutri imava pa sistematskega... pa spet cel dan pri zdravniku... Upam, da se čimprej začne lepo vreme, ker sem že čisto depresivna od tega dežja.. Se mi zdi, da tile dohtarji nočejo kaj dosti povedat ker se jim ne da, ker to itak govorijo cel dan, vsakemu ki pride na pregled.. Noro, seveda to ni naš problem, da zaradi tega ne izveš teh reči, ki bi jih moral. Jaz sem bila takrat pri dr v Mb, pa mi je vse lepo povedala, me poslala ven, skakat po stopnicah, ker je mala tako ležala, da se ni videla nosna kost... potem je bilo pa v redu... spol pa mi ni povedala, sem ga izvedela v 25. tednu na morfologiji...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 14.6.2012 8:53:21
|
|
|
|
mini86
|
evo mi smo super..odštevamo do jutri ko gremo na mooooorjeeeeee.... sem v pakiranju, zravn pa kuham še češnjev kompot-vložen, pa marmelada češnje+jagode.. res komi čakam da gremo pa še lepo vreme bo, ane!ANE! no ve se lepo mejte, da bi imela veliko za prebrat se ne bojim pa se slišimo
|
|
RE: Junijski sončki-3. del :) 15.6.2012 9:38:52
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mini, uživaj na morju, še malo za nas... vreme vam bo verjetno res služilo, ker je že tukaj napoved kičasta. Kaj šele morje... juhuuuu..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?