tecka
|
Živ, punce. No, pa je prijelo tudi mene. DAnes sem se prijavila na facebook in sem že zabila eno uro z iskanjem prijateljev. Pa nastavitve profila mi ravno ne gredo od rok, moram koga službi vprašat kaj delam narobe. Smrketa, mislim, da sem tebi poslala predlog za prijateljstvo (od s.d.) Spanje - Pri nas je nekako tako kot pri Manni. Če ne spi, je popoldne večinoma tečen in npr. prejšnjo soboto me je sam prosil, če greva "v trgovino", ker itak ve, da v avtu zaspi. Nam je pa na morju pasalo, da je spal popoldne in da smo šli zvečer malo naokoli in je šel spat od 22.30 do 23.00 in tako nekako je tudi med vikendom, ko spi več kot v vrtcu. Zaenkrat se mi zdi, da spi več, če še spi popoldne in tudi meni paše, če si čez dan malo odpočijem. Nedonošenčki - pojma nimam, bi rekla, da se pri vsakem primeru posebej odločajo. Jogi - nam je prodajalka odsvetovala dormeo. Ker rabiš letveno dno,da se zrači (nekatere postelje to imajo avtomatsko, tako da ni problem). In ker se otorci še polulajo, naj bi se ta pena težje sušila. Mi smo Srečku kupili meblo, novega in itak bo nerabljen še naslednjih nekaj let . Čeprav pri lulanju je pa pri nas tako. Za zakonsko posteljo sem kupila prevleko od racmana in je ful dobra, ni nič vroče. Se pa naš Srečko še ni polulal doma, enkrat mu je malo ušlo na morju, pa se je zbudil in luža na postelji je bila minimalna, večino so popile gatke. Drugače pa nič novega pri nas. Danes ni nič kaj padalo - na poti iz službe iz Lj pa je lilo kot iz škafa, tako da veselo zalivam vrt in rože. Je pa fino, Srečko zelo rad je domači korenček, pa pokažem mu že lahko brokoli in cvetačo, pa grah je kar na vrtu, tako da tudi pri nas nekaj raste, pač premosorazmerno z vloženim trudom. Sem pa spet huda letos. Tako lani kot letos sem posadila buče za noč čarovnic in obakrat imajo rastline samo moške cvetove Škoda prostora.
|