manna
|
živjo Hvala vam za odgovore..Tudi jaz sem prepričana, da če jo je že udarila, jo je zagotovo po nesreči. Danes sem jo peljala jaz v vrtec, in sploh ni bilo nobenega problema. Tako da sumim da je njena "stiska" bolj malo izsiljevanje...Je pa res, da ta nove vzgojiteljice pač ne mara. Sam po drugi strani se mi zdi, da če sem se pač odločila da bo do konca tega šolskega leta še hodila v vrtec, potem pač ne morem zdej spet cincati. Ampak saj počitnice bodo kmalu, takrat bo dva meseca doma, potem septembra bo šla pa v drugo, starejšo skupino in bo (upam) dobila druge vzgojiteljice. Drugač kar se tiče izmišljevanja, mislim da kmalu ne bomo več mogli zagotovo vedeti ali se naši otročki zmišljujejo ali ne. Za našo miss mislim da ima kar dobro domišljijo, včasih kar nekej govori kar vem da ni res, res pa je, da kadar si nekaj izmisli običajno to pove na tak hecen način - kot šalo, tako da takoj vem da si je izmislila. Ma nevem...lubi jo strašno brani in "ujčka", jaz pa mislim da malo pretirava. Zgleda da je postala njegova "mala princeska", jaz pa sem nekje na drugem bregu deja777, pozdravljena spet nazaj! Ja, naša Manca pozna barve že dolgo časa. Najbolj všeč ji je vijolična. mini, pol bo pa res ziher punčka Sam meni nikoli ne pasalo jest sadja in solate, vedno samo kruh in piškote, pa imam parček... Najbolj pa mi je bil zanimiv moj "odnos" do mlečnih izdelkov. V prvem trimesečju (pri obeh) jih nisem mogla niti povohat, v tretjem trimesečju pa sem požrla po liter jogurta na dan... smrketa, za darilo za penzijo bi rekla da je najboljš res sam neki tko za spominček, kakšna slikica, risbica, zraven pa kakšna lepa misel napisana, ali pa pesmica. Lahko tudi kakšna lepa otroška pesmica napisana (pobrskaš po otroških knjigah), pa zraven risbica, pa ena roža. Več pa jaz ne bi no...
|