|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
6.11.2011 21:31:15   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Bambi: in kako je T. drugače, mislim, je še bruhal kaj danes?

malo je boljše, bruhal je zjutraj, potem več ne. se kar boji dat karkoli v usta, ker ve da ga bo šraufalo user posted image , pravi: "mama ne, mama ne...". najbolj ga itak vročina zdela, ker je neprepoznaven, ko ga zakuha, nič ne more. tak da upam, da bo to spanje pomagalo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
6.11.2011 21:34:17   
bambixxx
Arwenko user posted image user posted image user posted image  za A. ,da se ne razvije prehlad v kaj več.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
6.11.2011 21:38:27   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

čer, mi smo tudi bolani, nahod od včeraj se je samo okrepil. Smo pa imeli popoldne malo vročine, ampak je zdaj padla do večera, tako da upam, da bo ok. Se mi zdi, da se naša kr dobro bori proti tem malim virozicam. Se res držim, pa ne dajem sirupa prehitro pa to.

Imamo pa pestro ta teden, jutri fizioterapijo, v torek pa razvojno. A lahko to grem če je mala samo malo smrkava? Če bo mela vročino bom itak doma ostala. Kak pa je recimo pol z vrtcem, a s takšnim prozornim smrkjem lahko hodijo v vrtec ali ne?

user posted image user posted image user posted image za A in da ne bo ve; vro;ine.
Z vrtcem je pa tak, da so poyimi ve; ali majn vsi smrkavi. Tak da y takim prozornim smrkljem lahko gre. Payi[ samo da nima vro;ine.

Uh, tole z vrtecm mi je pa kr malo odleglo no, jasno da z vročino je nebi nikoli dala. Samo nazadnje je bila recimo ene 3 dni tak z vročino, samo prvi dan nad 38, pol pa čisto malo, pol pa še cel teden samo smrkelj prozorni. In jasno da si tiste 3 dni z otrokom doma, če bo le šlo v službi, ampak 10 dni pa ne moreš bit nikakor ne.

Ne saj ne rabi bit tak dolgo doma. Saj ;e nima vro;ine in je rayigrana gre lahko v vrtec.

Naša je tak divjaček, tudi ko je prehlajena, tako da s tem zaenkrat nismo imeli težav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
6.11.2011 21:48:34   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

malo je boljše, bruhal je zjutraj, potem več ne. se kar boji dat karkoli v usta, ker ve da ga bo šraufalo user posted image , pravi: "mama ne, mama ne...". najbolj ga itak vročina zdela, ker je neprepoznaven, ko ga zakuha, nič ne more. tak da upam, da bo to spanje pomagalo.

Sigurno rabi tole spanje, da se malo opomore telo. Držimo pesti, da bo jutri boljše.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
6.11.2011 21:52:07   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

kaj pa T. ko že od pol 4h spi user posted image  mi že fali ono jamranje, moram ga it zbudit.

pride kdo na pijama party k nam danes? user posted image

bošček ga je bolezen utrudila...pridem user posted image user posted image z navijalkami

user posted image
mimogrede - še kuj spi...

Bošček, kak ga je utrudilo.
Jaz sem Nika pustila spat, v takih oz. 'bolezenskih' primerih.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
6.11.2011 21:53:16   
matcar
Čer

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
6.11.2011 21:54:51   
botrca
Čer,

otrok bo počasi zaspal, jaz pa z navijalkami še vedno...grem tudi počasi se porihtat. Pa ne za mojega, ker sva se tudi midva danes spričkala...tak, da sem v vašem klubu...user posted image .

Je pa danes prvič šel Jan spat brez plenice...bomo vidli kaj bo do jutra.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
6.11.2011 21:55:52   
matcar
Kmetija mimo,ravno večerjam,pa bluzim po netu.
Saraya-te programe na Telemachu naročiš,so pa 9,99€ do konca leta.Mi je pa čudno,da jih nimaš,ker jaz jih imam normalno,pa še nisem naročla bom pa.Pa za ceno je tudi odvisno,kaki paket imaš pri njih.Telemach ima moj bruder naročenega,pa je plačeval 68€ na mesec,zdaj si je pa spremenil na 35€.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
6.11.2011 21:58:45   
majakla

Jaaa, naj mu pomaga, držim močno, močno pesti.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
6.11.2011 22:03:19   
botrca
Saraya to imava midva:

http://www.telemach.si/sl/zasebni-uporabniki/paketna-ponudba/digitalni-trojcek/digitalni-trojcek-s+

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
6.11.2011 22:05:59   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Saraya-te programe na Telemachu naročiš,so pa 9,99€ do konca leta.Mi je pa čudno,da jih nimaš,ker jaz jih imam normalno,pa še nisem naročla bom pa.Pa za ceno je tudi odvisno,kaki paket imaš pri njih.Telemach ima moj bruder naročenega,pa je plačeval 68€ na mesec,zdaj si je pa spremenil na 35€.

če naročiš oktobra

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
6.11.2011 22:07:29   
botrca

Mi je pa čudno,da jih nimaš,ker jaz jih imam normalno,pa še nisem naročla bom pa.

mi je sestra včeraj rekla, da oni tudi še imajo...nam so pa takoj 1.11 skinli

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
6.11.2011 22:34:44   
matcar

če naročiš oktobra

Do konca leta,100%.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
6.11.2011 22:37:57   
botrca

če naročiš oktobra

Do konca leta,100%.

to piše na njihovi spletni strani http://www.telemach.si/sl/zasebni-uporabniki/televizija

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
6.11.2011 22:44:05   
matcar

če naročiš oktobra

Do konca leta,100%.

to piše na njihovi spletni strani http://www.telemach.si/sl/zasebni-uporabniki/televizija

Glej,po TV-ju so reklame,pa tašča si je naročla ta teden in ima tako ceno,ker je akcija do konca leta,s 1.1. pa bo cena 11,99€.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
6.11.2011 22:45:15   
matcar
Grem še na čik,pa proti postli,če bom sploh mela plac,sta oba pri nama zaspala!

Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
6.11.2011 22:57:07   
botrca
Nočko

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
7.11.2011 0:18:53   
majakla
Moja2 pa oba na kavču.
Enega bom lahko nesla v posteljo,
drugi pa bo moral spet sam it ali sam spat.

user posted image

Lahko noč

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
7.11.2011 6:54:25   
majakla
ju ju JUTRO

Zaaspaanaaa! :o(

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
7.11.2011 8:46:39   
Arwenko
Jutro.

Mi smo vstali zgodaj in smo že nazaj s fizioterapije. Bila je naša zadnja user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri pa ob še bolj nečloveški uri v razvojno user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
7.11.2011 9:02:07   
karmen7

Jutro.

Mi smo vstali zgodaj in smo že nazaj s fizioterapije. Bila je naša zadnja user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri pa ob še bolj nečloveški uri v razvojno user posted image

Juhuuuu za fizioterapijo, super!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
7.11.2011 9:03:22   
karmen7
Pa dobro jutro!

Klasično jutro: kava, malo net, mali čuri, stroj se že tudi pere, potem kosilo, pa malo ven user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
7.11.2011 9:09:36   
botrca

super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
7.11.2011 9:10:52   
botrca
Jutro.

kavo spila, perilo že v sušilcu, mali v vrtcu, veliki še v pojsli. Grem k sosedi na kavo. Čao, ta čas.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
7.11.2011 9:59:43   
arabela*
jutro...oz že danuser posted image

klasika...otroke sva razvozila, midva pa kuffe in čveki beki...popoldne pa tak moj na šiht, jaz pa na predavanjauser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 7.11.2011 10:00:09 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.