|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
6.11.2011 11:02:58   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

risank tak ni, ker so nam otto skinli, bandauser posted image , pa še brio so tud vzeli...user posted image user posted image

ja vseh 6 promocijskih so vzeli...če hočeš plačevat 12-13€ jih naroči user posted image

Maš telemach? pol še maš otroških programov: disney, boomerang, baby first, jim jam...user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 6.11.2011 11:04:27 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
6.11.2011 12:16:25   
botrca
Kosilo bo počasi kuhano in sladica je že končana. Špargjeva juha, zelenjavni riž, puranji pariški, solata s krompirjem. Sladica: panacota z vročimi malinami in čokoladnim sladkim grehom. user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
6.11.2011 12:55:48   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kosilo bo počasi kuhano in sladica je že končana. Špargjeva juha, zelenjavni riž, puranji pariški, solata s krompirjem. Sladica: panacota z vročimi malinami in čokoladnim sladkim grehom. user posted image

pri vas pa jeste kot v gostilni user posted image . se lahko povabim? user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
6.11.2011 15:57:40   
arabela*

ja vseh 6 promocijskih so vzeli...če hočeš plačevat 12-13€ jih naroči user posted image

Maš telemach? pol še maš otroških programov: disney, boomerang, baby first, jim jam...user posted image

iamm telemach..in sedja plačujem 39 ojrov z internetom vred. Več nočem plačevat, ker za to kaj oni nudijo, je še to full predrago.
a je možno dokupit samo en programuser posted image
a misliš, da 12 ojrov moram doplačat, če želim da mi še ti programi delajouser posted image

naj si v rit vtaknejo to, pa ta dvuser posted image pilota..in še to tak bogo vse delauser posted image

otto jima je bil fajn, ker slovensko govorijo, pa še full lepe risanke so imeli..jim jama sta se že "najedle"

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
6.11.2011 15:58:50   
arabela*

Špargjeva juha,

edina juha, ki je ne jemuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
6.11.2011 15:59:54   
arabela*
jaz pa sem kuhala...pakl juho, dunajske puranje, pa za mene sojine zrezke...restan krompir in radič s krompirjem..
sladiča..ruladice (iz pakla)user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
6.11.2011 16:31:35   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx
pri vas pa jeste kot v gostilni user posted image . se lahko povabim? user posted image

user posted image user posted image user posted image ti kar pridi drugič...za danes nam je bolj bogo kaj ostalo user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
6.11.2011 16:33:57   
botrca

iamm telemach..in sedja plačujem 39 ojrov z internetom vred. Več nočem plačevat, ker za to kaj oni nudijo, je še to full predrago.
a je možno dokupit samo en programuser posted image
a misliš, da 12 ojrov moram doplačat, če želim da mi še ti programi delajouser posted image

naj si v rit vtaknejo to, pa ta dvuser posted image pilota..in še to tak bogo vse delauser posted image

otto jima je bil fajn, ker slovensko govorijo, pa še full lepe risanke so imeli..jim jama sta se že "najedle"

kak plačuješ 39 če je 35,50? ni možno kupit samo en program, samo v paketu teh 6 za 12-13€...zakaj ti bogo delauser posted image

Ja nam je oto tudi bil ful fajn...lahko bi ga pustili pa brio..ne pa da glih na otrocih zopet hočejo kasirat. Midva sva tudi rekla, da že zdaj drago plačujeva in ni šans da še kaj dokupiva.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
6.11.2011 16:34:54   
botrca

Špargjeva juha,

edina juha, ki je ne jemuser posted image user posted image

ko ne veš kaj je dobro user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
6.11.2011 16:35:28   
botrca

jaz pa sem kuhala...pakl juho, dunajske puranje, pa za mene sojine zrezke...restan krompir in radič s krompirjem..
sladiča..ruladice (iz pakla)user posted image

tudi ti si imela dobro kosilo user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
6.11.2011 16:36:15   
botrca
Naspala sva se, mali zdaj je banano, jaz sem si lase oprala sam navit si jih moram.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
6.11.2011 19:12:33   
bambixxx
kaj pa T. ko že od pol 4h spi user posted image  mi že fali ono jamranje, moram ga it zbudit.

pride kdo na pijama party k nam danes? user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
6.11.2011 19:28:05   
botrca

kaj pa T. ko že od pol 4h spi user posted image  mi že fali ono jamranje, moram ga it zbudit.

bošček ga je bolezen utrudila...pridem user posted image user posted image z navijalkami

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
6.11.2011 19:33:09   
majakla
Čer
mi doma, Nik že v avtu zaspal,  sem ga porihtala - spal,
dobro, da je tam večerjal.

Zmantrana - od sedenja in govorjenja.

Za piko na i, nam pa je fotoaparat padel na tla in več ne dela.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
6.11.2011 19:35:40   
majakla
Bambi: in kako je T. drugače, mislim, je še bruhal kaj danes?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
6.11.2011 19:53:48   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
6.11.2011 20:14:09   
ly117
:er!

Mi \e tudi vsi pripravljeni ya spanje. Samo spat [e moremo it. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
6.11.2011 20:15:05   
ly117

Bi, pa se bo jutri treba spet sredi no;i vstat. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
6.11.2011 20:16:14   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

user posted image
Imamo pa mi na[ega \e tudi celo ve;nost na popravilo. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
6.11.2011 20:23:17   
Arwenko
čer, mi smo tudi bolani, nahod od včeraj se je samo okrepil. Smo pa imeli popoldne malo vročine, ampak je zdaj padla do večera, tako da upam, da bo ok. Se mi zdi, da se naša kr dobro bori proti tem malim virozicam. Se res držim, pa ne dajem sirupa prehitro pa to.

Imamo pa pestro ta teden, jutri fizioterapijo, v torek pa razvojno. A lahko to grem če je mala samo malo smrkava? Če bo mela vročino bom itak doma ostala. Kak pa je recimo pol z vrtcem, a s takšnim prozornim smrkjem lahko hodijo v vrtec ali ne?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
6.11.2011 20:35:00   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

čer, mi smo tudi bolani, nahod od včeraj se je samo okrepil. Smo pa imeli popoldne malo vročine, ampak je zdaj padla do večera, tako da upam, da bo ok. Se mi zdi, da se naša kr dobro bori proti tem malim virozicam. Se res držim, pa ne dajem sirupa prehitro pa to.

Imamo pa pestro ta teden, jutri fizioterapijo, v torek pa razvojno. A lahko to grem če je mala samo malo smrkava? Če bo mela vročino bom itak doma ostala. Kak pa je recimo pol z vrtcem, a s takšnim prozornim smrkjem lahko hodijo v vrtec ali ne?

user posted image user posted image user posted image za A in da ne bo ve; vro;ine.
Z vrtcem je pa tak, da so poyimi ve; ali majn vsi smrkavi. Tak da y takim prozornim smrkljem lahko gre. Payi[ samo da nima vro;ine.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
6.11.2011 20:44:55   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

user posted image user posted image user posted image za A in da ne bo ve; vro;ine.
Z vrtcem je pa tak, da so poyimi ve; ali majn vsi smrkavi. Tak da y takim prozornim smrkljem lahko gre. Payi[ samo da nima vro;ine.

Uh, tole z vrtecm mi je pa kr malo odleglo no, jasno da z vročino je nebi nikoli dala. Samo nazadnje je bila recimo ene 3 dni tak z vročino, samo prvi dan nad 38, pol pa čisto malo, pol pa še cel teden samo smrkelj prozorni. In jasno da si tiste 3 dni z otrokom doma, če bo le šlo v službi, ampak 10 dni pa ne moreš bit nikakor ne.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
6.11.2011 20:49:13   
ly117

Uh, tole z vrtecm mi je pa kr malo odleglo no, jasno da z vročino je nebi nikoli dala. Samo nazadnje je bila recimo ene 3 dni tak z vročino, samo prvi dan nad 38, pol pa čisto malo, pol pa še cel teden samo smrkelj prozorni. In jasno da si tiste 3 dni z otrokom doma, če bo le šlo v službi, ampak 10 dni pa ne moreš bit nikakor ne.

Ne saj ne rabi bit tak dolgo doma. Saj ;e nima vro;ine in je rayigrana gre lahko v vrtec.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
6.11.2011 21:27:08   
ly117
Perilo oprano in obe[eno tak da ydaj lahko gremo spat.

No;ko.

P.S. ;e sre slu;ajno spregledale in mi ynate pomagat. user posted image

Je vceraj L delal pim pim, beri tipkal in mi je celo tipkovnico zmrdal.
Heeeeeeeeeeellllllllppppppp! Kako se to popravi.  

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
6.11.2011 21:27:53   
bambixxx

bošček ga je bolezen utrudila...pridem user posted image user posted image z navijalkami

user posted image
mimogrede - še kuj spi...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.