Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 11:02:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya risank tak ni, ker so nam otto skinli, banda , pa še brio so tud vzeli... ja vseh 6 promocijskih so vzeli...če hočeš plačevat 12-13€ jih naroči Maš telemach? pol še maš otroških programov: disney, boomerang, baby first, jim jam...
< Sporočilo je popravil botrca -- 6.11.2011 11:04:27 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 12:16:25
|
|
|
|
botrca
|
Kosilo bo počasi kuhano in sladica je že končana. Špargjeva juha, zelenjavni riž, puranji pariški, solata s krompirjem. Sladica: panacota z vročimi malinami in čokoladnim sladkim grehom.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 12:55:48
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kosilo bo počasi kuhano in sladica je že končana. Špargjeva juha, zelenjavni riž, puranji pariški, solata s krompirjem. Sladica: panacota z vročimi malinami in čokoladnim sladkim grehom. pri vas pa jeste kot v gostilni . se lahko povabim?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 15:57:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ja vseh 6 promocijskih so vzeli...če hočeš plačevat 12-13€ jih naroči Maš telemach? pol še maš otroških programov: disney, boomerang, baby first, jim jam... iamm telemach..in sedja plačujem 39 ojrov z internetom vred. Več nočem plačevat, ker za to kaj oni nudijo, je še to full predrago. a je možno dokupit samo en program a misliš, da 12 ojrov moram doplačat, če želim da mi še ti programi delajo naj si v rit vtaknejo to, pa ta dv pilota..in še to tak bogo vse dela otto jima je bil fajn, ker slovensko govorijo, pa še full lepe risanke so imeli..jim jama sta se že "najedle"
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 15:58:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Špargjeva juha, edina juha, ki je ne jem
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 15:59:54
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem kuhala...pakl juho, dunajske puranje, pa za mene sojine zrezke...restan krompir in radič s krompirjem.. sladiča..ruladice (iz pakla)
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 16:31:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pri vas pa jeste kot v gostilni . se lahko povabim? ti kar pridi drugič...za danes nam je bolj bogo kaj ostalo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 16:33:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca ja vseh 6 promocijskih so vzeli...če hočeš plačevat 12-13€ jih naroči Maš telemach? pol še maš otroških programov: disney, boomerang, baby first, jim jam... iamm telemach..in sedja plačujem 39 ojrov z internetom vred. Več nočem plačevat, ker za to kaj oni nudijo, je še to full predrago. a je možno dokupit samo en program a misliš, da 12 ojrov moram doplačat, če želim da mi še ti programi delajo naj si v rit vtaknejo to, pa ta dv pilota..in še to tak bogo vse dela otto jima je bil fajn, ker slovensko govorijo, pa še full lepe risanke so imeli..jim jama sta se že "najedle" kak plačuješ 39 če je 35,50? ni možno kupit samo en program, samo v paketu teh 6 za 12-13€...zakaj ti bogo dela Ja nam je oto tudi bil ful fajn...lahko bi ga pustili pa brio..ne pa da glih na otrocih zopet hočejo kasirat. Midva sva tudi rekla, da že zdaj drago plačujeva in ni šans da še kaj dokupiva.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 16:34:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Špargjeva juha, edina juha, ki je ne jem ko ne veš kaj je dobro
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 16:35:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem kuhala...pakl juho, dunajske puranje, pa za mene sojine zrezke...restan krompir in radič s krompirjem.. sladiča..ruladice (iz pakla) tudi ti si imela dobro kosilo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 16:36:15
|
|
|
|
botrca
|
Naspala sva se, mali zdaj je banano, jaz sem si lase oprala sam navit si jih moram.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 19:12:33
|
|
|
|
bambixxx
|
kaj pa T. ko že od pol 4h spi mi že fali ono jamranje, moram ga it zbudit. pride kdo na pijama party k nam danes?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 19:28:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj pa T. ko že od pol 4h spi mi že fali ono jamranje, moram ga it zbudit. pride kdo na pijama party k nam danes? bošček ga je bolezen utrudila...pridem z navijalkami
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 19:33:09
|
|
|
|
majakla
|
Čer mi doma, Nik že v avtu zaspal, sem ga porihtala - spal, dobro, da je tam večerjal. Zmantrana - od sedenja in govorjenja. Za piko na i, nam pa je fotoaparat padel na tla in več ne dela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 19:35:40
|
|
|
|
majakla
|
Bambi: in kako je T. drugače, mislim, je še bruhal kaj danes?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 19:53:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Za piko na i, nam pa je fotoaparat padel na tla in več ne dela.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 20:14:09
|
|
|
|
ly117
|
:er! Mi \e tudi vsi pripravljeni ya spanje. Samo spat [e moremo it.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 20:15:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pride kdo na pijama party k nam danes? Bi, pa se bo jutri treba spet sredi no;i vstat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 20:16:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Za piko na i, nam pa je fotoaparat padel na tla in več ne dela. Imamo pa mi na[ega \e tudi celo ve;nost na popravilo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 20:23:17
|
|
|
|
Arwenko
|
čer, mi smo tudi bolani, nahod od včeraj se je samo okrepil. Smo pa imeli popoldne malo vročine, ampak je zdaj padla do večera, tako da upam, da bo ok. Se mi zdi, da se naša kr dobro bori proti tem malim virozicam. Se res držim, pa ne dajem sirupa prehitro pa to. Imamo pa pestro ta teden, jutri fizioterapijo, v torek pa razvojno. A lahko to grem če je mala samo malo smrkava? Če bo mela vročino bom itak doma ostala. Kak pa je recimo pol z vrtcem, a s takšnim prozornim smrkjem lahko hodijo v vrtec ali ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 20:35:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko čer, mi smo tudi bolani, nahod od včeraj se je samo okrepil. Smo pa imeli popoldne malo vročine, ampak je zdaj padla do večera, tako da upam, da bo ok. Se mi zdi, da se naša kr dobro bori proti tem malim virozicam. Se res držim, pa ne dajem sirupa prehitro pa to. Imamo pa pestro ta teden, jutri fizioterapijo, v torek pa razvojno. A lahko to grem če je mala samo malo smrkava? Če bo mela vročino bom itak doma ostala. Kak pa je recimo pol z vrtcem, a s takšnim prozornim smrkjem lahko hodijo v vrtec ali ne? za A in da ne bo ve; vro;ine. Z vrtcem je pa tak, da so poyimi ve; ali majn vsi smrkavi. Tak da y takim prozornim smrkljem lahko gre. Payi[ samo da nima vro;ine.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 20:44:55
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko čer, mi smo tudi bolani, nahod od včeraj se je samo okrepil. Smo pa imeli popoldne malo vročine, ampak je zdaj padla do večera, tako da upam, da bo ok. Se mi zdi, da se naša kr dobro bori proti tem malim virozicam. Se res držim, pa ne dajem sirupa prehitro pa to. Imamo pa pestro ta teden, jutri fizioterapijo, v torek pa razvojno. A lahko to grem če je mala samo malo smrkava? Če bo mela vročino bom itak doma ostala. Kak pa je recimo pol z vrtcem, a s takšnim prozornim smrkjem lahko hodijo v vrtec ali ne? za A in da ne bo ve; vro;ine. Z vrtcem je pa tak, da so poyimi ve; ali majn vsi smrkavi. Tak da y takim prozornim smrkljem lahko gre. Payi[ samo da nima vro;ine. Uh, tole z vrtecm mi je pa kr malo odleglo no, jasno da z vročino je nebi nikoli dala. Samo nazadnje je bila recimo ene 3 dni tak z vročino, samo prvi dan nad 38, pol pa čisto malo, pol pa še cel teden samo smrkelj prozorni. In jasno da si tiste 3 dni z otrokom doma, če bo le šlo v službi, ampak 10 dni pa ne moreš bit nikakor ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 20:49:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko čer, mi smo tudi bolani, nahod od včeraj se je samo okrepil. Smo pa imeli popoldne malo vročine, ampak je zdaj padla do večera, tako da upam, da bo ok. Se mi zdi, da se naša kr dobro bori proti tem malim virozicam. Se res držim, pa ne dajem sirupa prehitro pa to. Imamo pa pestro ta teden, jutri fizioterapijo, v torek pa razvojno. A lahko to grem če je mala samo malo smrkava? Če bo mela vročino bom itak doma ostala. Kak pa je recimo pol z vrtcem, a s takšnim prozornim smrkjem lahko hodijo v vrtec ali ne? za A in da ne bo ve; vro;ine. Z vrtcem je pa tak, da so poyimi ve; ali majn vsi smrkavi. Tak da y takim prozornim smrkljem lahko gre. Payi[ samo da nima vro;ine. Uh, tole z vrtecm mi je pa kr malo odleglo no, jasno da z vročino je nebi nikoli dala. Samo nazadnje je bila recimo ene 3 dni tak z vročino, samo prvi dan nad 38, pol pa čisto malo, pol pa še cel teden samo smrkelj prozorni. In jasno da si tiste 3 dni z otrokom doma, če bo le šlo v službi, ampak 10 dni pa ne moreš bit nikakor ne. Ne saj ne rabi bit tak dolgo doma. Saj ;e nima vro;ine in je rayigrana gre lahko v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 21:27:08
|
|
|
|
ly117
|
Perilo oprano in obe[eno tak da ydaj lahko gremo spat. No;ko. P.S. ;e sre slu;ajno spregledale in mi ynate pomagat. IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Je vceraj L delal pim pim, beri tipkal in mi je celo tipkovnico zmrdal. Heeeeeeeeeeellllllllppppppp! Kako se to popravi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 6.11.2011 21:27:53
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj pa T. ko že od pol 4h spi mi že fali ono jamranje, moram ga it zbudit. pride kdo na pijama party k nam danes? bošček ga je bolezen utrudila...pridem z navijalkami mimogrede - še kuj spi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.