Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 21:32:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bambixxx če še nisi probala za glavo jaz jemljem naprosyn...mi takoj prime. Pa še na recept lahko dobiš. mah te še bi mogla k svoji dohtarci hodit. tka pa res ne grem tja. ma za glavo tak ni problem, mam brufen, muči me vročina, s čim jo naj zbijem?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 21:32:50
|
|
|
|
bambixxx
|
ly nalgesin je proti bolečinam koliko jaz vem. a tudi vročino zbija?
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 7.11.2011 21:34:13 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 21:39:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ly nalgesin je proti bolečinam koliko jaz vem. a tudi vročino zbija? Sem šla gledat in za zbijat vročine res ni. Se opravičujem.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 21:42:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ly nalgesin je proti bolečinam koliko jaz vem. a tudi vročino zbija? Sem šla gledat in za zbijat vročine res ni. Se opravičujem. Očitno je. Sem prej samo na škatlo pogledala zdaj sem pa še malo navodila v roke vzela. Prepisano iz navodil za uporabo: - okužbah kot dopolnitev zdravljenja za lajšanje bolečin, vnetja in vročine. Pa še Nalgasin je zdravilo, ki blaži bolečine in vnetja ter znižuje zvišano telesno temperaturo.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 7.11.2011 21:44:51 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:00:30
|
|
|
|
arabela*
|
čer maličke spita, gospodinje sem pogledala, tud najedla sem se....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:01:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pol bi pa mogli it malo v novo stanovanje sam ne vem če se mu bo. jao kaki občutki...se spomnim lani ko sem ključ dobila decembra..sem vsako večer tja hodila in razmišljala kje bo kaj postavljeo...neprecenljivo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:03:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Mi pa šli pred sedmo v pojstlo in ob pol8 k dežurnemu. In imamo oz. ima L malo uhe vnete. Tak da sma zdaj 2 dni doma. Pol pa še bomo vidli. Zdaj pa gleda Radovednega Jakeja, jaz pa čakam da zraven zaspi. Do takrat pa sem tu gor.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:05:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Ne pomaga lekadol (to itak nikoli ne), ne plivamed, ki mi je do zdaj vedno ful hitro vročino zbil. Kaj še naj vzamem zjutraj sem imela drisko, potem več nobenih simptomov rotavirusa. samo kuha me, pa glava valjda boli že cel dan. vesela bodi, da sploh dobiš vrpčino....da ti bakterije pobije... jaz je nikoli ne dobim, če pa že, pa zelo zelo redko ..kar pa ni vredu, ker se telo ne more branit pred bakterijami in posledično ne se popolnoma ozdraviti
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:06:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bambixxx če še nisi probala za glavo jaz jemljem naprosyn...mi takoj prime. Pa še na recept lahko dobiš. saj ni za glavo napisala
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:07:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mam brufen, muči me vročina, s čim jo naj zbijem? ne zbijaj je vsaj 3 dni....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:08:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pol bi pa mogli it malo v novo stanovanje sam ne vem če se mu bo. jao kaki občutki...se spomnim lani ko sem ključ dobila decembra..sem vsako večer tja hodila in razmišljala kje bo kaj postavljeo...neprecenljivo Postavitev. Dnevno imam že v nulo zamišljeno, sam upam da se mi izide. Spalnica je že tudi v 99%. Še L-ovo sobo moram naštudirat pa bo. Mi pa zdaj brat mora prvo stanovanje prepleskat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:08:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ly nalgesin je proti bolečinam koliko jaz vem. a tudi vročino zbija? Sem šla gledat in za zbijat vročine res ni. Se opravičujem. Očitno je. Sem prej samo na škatlo pogledala zdaj sem pa še malo navodila v roke vzela. Prepisano iz navodil za uporabo: - okužbah kot dopolnitev zdravljenja za lajšanje bolečin, vnetja in vročine. Pa še Nalgasin je zdravilo, ki blaži bolečine in vnetja ter znižuje zvišano telesno temperaturo. nalgesin je samo analgetik...ne zbija pa vročine.. mislim da bi jo pa moral zbit aspirin navadni, pa morda lekadol(navadni)
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:09:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pol bi pa mogli it malo v novo stanovanje sam ne vem če se mu bo. jao kaki občutki...se spomnim lani ko sem ključ dobila decembra..sem vsako večer tja hodila in razmišljala kje bo kaj postavljeo...neprecenljivo Postavitev. Dnevno imam že v nulo zamišljeno, sam upam da se mi izide. Spalnica je že tudi v 99%. Še L-ovo sobo moram naštudirat pa bo. Mi pa zdaj brat mora prvo stanovanje prepleskat. super... kolk imata kvadratov v novem?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:11:17
|
|
|
|
arabela*
|
vse možno se mi lušta, pa nimam ničkaj doma ...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:11:34
|
|
|
|
arabela*
|
gricke mislim
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:12:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Mi pa šli pred sedmo v pojstlo in ob pol8 k dežurnemu. In imamo oz. ima L malo uhe vnete. Tak da sma zdaj 2 dni doma. Pol pa še bomo vidli. Zdaj pa gleda Radovednega Jakeja, jaz pa čakam da zraven zaspi. Do takrat pa sem tu gor. Še od mene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:20:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pol bi pa mogli it malo v novo stanovanje sam ne vem če se mu bo. jao kaki občutki...se spomnim lani ko sem ključ dobila decembra..sem vsako večer tja hodila in razmišljala kje bo kaj postavljeo...neprecenljivo Postavitev. Dnevno imam že v nulo zamišljeno, sam upam da se mi izide. Spalnica je že tudi v 99%. Še L-ovo sobo moram naštudirat pa bo. Mi pa zdaj brat mora prvo stanovanje prepleskat. super... kolk imata kvadratov v novem? Tam okrog 80.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:22:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pol bi pa mogli it malo v novo stanovanje sam ne vem če se mu bo. jao kaki občutki...se spomnim lani ko sem ključ dobila decembra..sem vsako večer tja hodila in razmišljala kje bo kaj postavljeo...neprecenljivo Postavitev. Dnevno imam že v nulo zamišljeno, sam upam da se mi izide. Spalnica je že tudi v 99%. Še L-ovo sobo moram naštudirat pa bo. Mi pa zdaj brat mora prvo stanovanje prepleskat. super... kolk imata kvadratov v novem? Tam okrog 80. aleluja....to boš ja imela še viška sob....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:26:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pol bi pa mogli it malo v novo stanovanje sam ne vem če se mu bo. jao kaki občutki...se spomnim lani ko sem ključ dobila decembra..sem vsako večer tja hodila in razmišljala kje bo kaj postavljeo...neprecenljivo Postavitev. Dnevno imam že v nulo zamišljeno, sam upam da se mi izide. Spalnica je že tudi v 99%. Še L-ovo sobo moram naštudirat pa bo. Mi pa zdaj brat mora prvo stanovanje prepleskat. super... kolk imata kvadratov v novem? Tam okrog 80. aleluja....to boš ja imela še viška sob.... Ja je ena sobica oz, pol sobe. Ampak ni blema, se vedno najde kaka stvar da se da not.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:28:57
|
|
|
|
ly117
|
Jaz še komaj gledam, gospodič pa nič. Tak da ga bom zdaj pobasala in zanesla v spalnico in grema spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:31:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja je ena sobica oz, pol sobe. Ampak ni blema, se vedno najde kaka stvar da se da not. pravi luksuz
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:39:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx muči me vročina, s čim jo naj zbijem? calpol sirup
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:42:09
|
|
|
|
botrca
|
jaz tudi pičim...moja dva že smrčita... ...upam da zaspim...pa mali brez plenice...juhu bo pestra noč spet.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 7.11.2011 22:44:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca upam da zaspim...pa mali brez plenice...juhu bo pestra noč spet. kaj se ni polulal?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 8.11.2011 7:50:00
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mam brufen, muči me vročina, s čim jo naj zbijem? ne zbijaj je vsaj 3 dni.... si hecna, kdo bo pa za otroka skrbel . včeraj sem komaj preživela dan z njim, ker sem totalno brez moči, če me kuha, malo se mi je že bledlo po moje. no sem jo pa zbila ponoči na staromoden način - pod volneno odejo sem se ven skuhala dobesedno, ker sem se ob 2h zbudila premočena od švica in brez vročine . ampak jo zdaj spet imam malo, 37,5. Mah dokler se ok počutim lahko s tem živim, samo da ne zraste spet.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.