Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 19:23:34
|
|
|
|
arabela*
|
matcar iskreno sožalje
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 20:12:04
|
|
|
|
elevitka
|
matcar iskreno sožalje ob izgubi očeta tudi iz naše strani!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 22:42:25
|
|
|
|
ly117
|
Matcar tudi iz naše strani iskreno sožalje ob izgubi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 0:10:08
|
|
|
|
majakla
|
Matcar: iskreno sožalje še od nas .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 6:03:49
|
|
|
|
matcar
|
Punce,hvala vsem za tolažbo.Zlate ste!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 7:48:01
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Spali super. Sam za mene prehitro.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 8:40:24
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Midve sva celo do 8h spali, edino neke čudne sanje sem imela, pa se zdaj sploh ne spomnim več kaj točno. Me pa spet grlo boli no. Pa komaj sem par dni vredu, pa se spet začne...jaz ne vem kaj je z mojim imunskim sistemom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 9:33:42
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, včeraj je bilo super, prišla domov ob 4h...moj je že na delovnem mestu, Jan pa še pri prijateljici. Ni me še klicala torej mu je lepo. Pijem kavo, malo sem pospravljala...grem še perilo pospravit, ker imam eno za pranje...pa počasi grem ponj. Kosilo imam še od včeraj tak, da ne rabim kuhat. Kaj ni ena omenila kavo? Ki, kdaj
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 9:36:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko jaz ne vem kaj je z mojim imunskim sistemom. jaz se,m že dva mesca taka...kašljam...ko tele..sploh zjutraj
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 9:38:48
|
|
|
|
arabela*
|
dan mi smo fajn spali, obe sta se prišli cartat v veliko posteljo.. Zdaj pa se malo igramo, pa počasi zajtrk, kasneje gresta malo k babici, da se igrajo prijatelji, midva pa bova šla v Rutar po eno omaro, pa veliki akvarij bova postavila drugače pa tak na izy..moj je vse do srede doma, tak da se bomo fajn imeli
< Sporočilo je popravil Saraya -- 29.10.2011 9:39:27 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 9:54:08
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Botrca: jaz sem omenjala kavo za danes dop. (torej zdaj), ampak se pol nič nismo zmenile. Včeraj sem ga po dolgem času malo 'žingala', se nas je 5 prijatelc dobilo na koroškem in itak smo se začvekale v noč. Zdaj pa že od pol sedmih z Nikom gledava Nodija in se igrava zraven. Zunaj pa je neko sivo, pa bi naj bil sonček. Aja, včeraj na koroškem sem vidla sonce. ;o)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 11:21:06
|
|
|
|
sami0804
|
Matcar tudi z moje strani iskreno sožalje Čeprav ni pravih besed tolažbe,naj ti bo v uteho vsaj to,da imaš tam med zvezdami enega angela varuha več...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 11:22:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Včeraj sem ga po dolgem času malo 'žingala', se nas je 5 prijatelc dobilo na koroškem in itak smo se začvekale v noč. Aja, včeraj na koroškem sem vidla sonce. ;o)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 13:37:39
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo naju doma. Nisem več zdržala s tamalo sama noter, kljub slabemu vremenu. Tako da sva šli v mesto, najprej na tržnico, kupili eno fajn bučo za izrezat ven, potem sva šli malo po mestu, pozdravit prijateljico, pa na kavico + tortico, ki sva si jo pravično razdelili (pomoje je tamala več pojedla kot jaz ), na koncu pa sva še šli na sprehod ob Savinji. Evo in zaključili prijetno dopoldne. Zdaj pa upam, da pride možek kmalu domov, čez kakšne pol urce vsaj no. Pol pa kosilo naredimo, pa gremo na pokopališče, pa še v Spar in Müller na hitrco, pa bo tako ali tako večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 13:42:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Včeraj sem ga po dolgem času malo 'žingala', se nas je 5 prijatelc dobilo na koroškem in itak smo se začvekale v noč. Aja, včeraj na koroškem sem vidla sonce. ;o) Ti kar ploskaj , je blo fajn, ne. Kdaj grema spet ? Samo te na drugi konec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 17:40:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Včeraj sem ga po dolgem času malo 'žingala', se nas je 5 prijatelc dobilo na koroškem in itak smo se začvekale v noč.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 17:42:55
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa komaj kosilo kuham, čufte in pire, da še bo za jutri..sem hitra Sva cel popoldne laufala po štacunah, pa omaro sva si pripeljala, kar razstavni eksponat vzela, ker je danes morala bit doma...zdaj pa moj akvarij in bova še tega rihtala...joj ti moški....ko bi se raje za gume in šfaufeke brigali, ne pa za pohištvo...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 29.10.2011 17:43:23 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 19:52:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya in šfaufeke brigali kaj je to
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 19:52:58
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 20:28:03
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 20:29:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya in šfaufeke brigali kaj je to Mislim da se je zatipkala in mislila šraufeke.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 20:38:26
|
|
|
|
majakla
|
VeČer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 20:38:37
|
|
|
|
ly117
|
L pa je pred kako uro pado in se tresno v čelo malo nad okami. Malo ma presekano ni pa neke panike. Sem mu hitro dala gor maslo. Zdaj pa upam da nebo preveč plav. Aja pa buška je tudi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 20:41:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla VeČer Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.10.2011 20:46:10
|
|
|
|
bambixxx
|
čer auč, bogi L.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?