Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 8:39:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi2 sva spet v soboto sama, je katera za dopoldansko kavo? Se morem še doma zmenit sam mislim da bi šlo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 8:40:34
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej Karmen, nova barva ti lepo paše. Ooooo hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 8:41:28
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi2 sva spet v soboto sama, je katera za dopoldansko kavo? Se morem še doma zmenit sam mislim da bi šlo. Bog si ga vedi, kaj bo rekel moj želodec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 8:43:52
|
|
|
|
ly117
|
Mene so pa včeraj klicali iz Mobitela da me telefon čaka. tak da ko spijem kavo do konca grema z L v EP, da vidim kaj bojo rekli.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 8:45:07
|
|
|
|
majakla
|
Tote trebušne gripe, pa ti virusi, pa to ... to pa je res vse eno veliko srnje, se mi zdi, da je tega vedno več, ej, jaz kot mala tega nisem poznala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 9:10:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tote trebušne gripe, pa ti virusi, pa to ... to pa je res vse eno veliko srnje, se mi zdi, da je tega vedno več, ej, jaz kot mala tega nisem poznala. Maš prav. Sem pa bla jaz kot otrok dost bolana. Angine. Navadne, gnojne. Ko so pa mi mandlje odstranli pa 1X na leto vročina. Se pa moram pazit in pozimi nič pit mrzlega. Ker ko me začne bolet grlo nastane piz....a.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 9:11:52
|
|
|
|
ly117
|
Šibama mi2 v EP.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 9:26:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tote trebušne gripe, pa ti virusi, pa to ... to pa je res vse eno veliko srnje, se mi zdi, da je tega vedno več, ej, jaz kot mala tega nisem poznala. Maš prav. Sem pa bla jaz kot otrok dost bolana. Angine. Navadne, gnojne. Ko so pa mi mandlje odstranli pa 1X na leto vročina. Se pa moram pazit in pozimi nič pit mrzlega. Ker ko me začne bolet grlo nastane piz....a. Jaz pa sploh ne. Če pa sem že bila, pa sem malo doma odležala in je blo to to, ma kaki dohtari, pa AB!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 9:26:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Šibama mi2 v EP. Fajn zrihtaj/ta.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 9:28:01
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, mi smo tudi fajn spali po dolgem cajtu . mu moram v usta pogledat, da vidim, če so prišli zobki . za vse bolančke, hitro se pozdravite. kava - mogoče se pridruživa, če gre moj na tenis .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 9:29:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tote trebušne gripe, pa ti virusi, pa to ... to pa je res vse eno veliko srnje, se mi zdi, da je tega vedno več, ej, jaz kot mala tega nisem poznala. Maš prav. Sem pa bla jaz kot otrok dost bolana. Angine. Navadne, gnojne. Ko so pa mi mandlje odstranli pa 1X na leto vročina. Se pa moram pazit in pozimi nič pit mrzlega. Ker ko me začne bolet grlo nastane piz....a. tudi jaz konstantno kot otrok gnojne angine. mandlje imam pa še vedno, ker če odstranijo se potem vse skupaj na pljuča preseli, kar je še večje s.r.a.n.j.e.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 9:35:38
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, mi smo tudi fajn spali po dolgem cajtu . mu moram v usta pogledat, da vidim, če so prišli zobki . za vse bolančke, hitro se pozdravite. kava - mogoče se pridruživa, če gre moj na tenis . Jeee aha in .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 11:28:16
|
|
|
|
Arwenko
|
dan. Midve pa sva danes že leteči. Sem se peljala v Prebold danes na Eukanubo po hrano za naše pse...120kg futra, da bo za nekaj cajta Prej sem pa še v Spar skočla in je zmanjkalo plenic št. 4 Sem mislila kupit 2 paketa v tej akciji. Moj pa danes v MB ostane, tako da sva sami doma do jutri popoldne...party
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 12:03:06
|
|
|
|
ly117
|
Mi2 že doma. Sma še šla v Hofer nekaj kupit. Zdaj pa že jem pico.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 12:30:22
|
|
|
|
majakla
|
Pa to ni res, non stop sem lačna, a me že vse tišči, toti frdamani pms, naj že pride in gre čimprej! Uf, mi je malo lažje, lušti pa še kuj! ~~~ Ly: telefon porihtali al imaš novega?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 12:55:08
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz tudi non-stop lačna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 12:57:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: telefon porihtali al imaš novega? Telefon porihtali. yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyv
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 17:15:47
|
|
|
|
botrca
|
Dan, moj možek je pa danes končno fraj in gremo s sestro in svakom na ribičijo na Nedo Ukraden . Lase si še moram navit, nohte nalakirat...mali pa gre k prijateljici spat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 17:33:39
|
|
|
|
matcar
|
Prej me ni gor spustilo-spet.Zdaj pa se javljam z žalostno novico in sicer to,da nimam več mojega zlatega ateka.Umrl je namreč tik pred obiski danes,ker je zjutraj imel UZ in so ga noter obdržali.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 17:47:27
|
|
|
|
katy83
|
Matcar, sicer sva se na fb pogovarjali, ampak vseeno: moje iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 18:10:56
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Prej me ni gor spustilo-spet.Zdaj pa se javljam z žalostno novico in sicer to,da nimam več mojega zlatega ateka.Umrl je namreč tik pred obiski danes,ker je zjutraj imel UZ in so ga noter obdržali. ojoj matcar, groza...iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 18:13:44
|
|
|
|
botrca
|
Matcar tudi od mene iskreno sožalje .
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 18:23:47
|
|
|
|
tasa_m
|
Matcar iskreno sožalje izrekamo! Saj veš, ati / dedek vas bo čuval in pazil na vas, tam med zvezdami... Objem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 18:52:02
|
|
|
|
bambixxx
|
Matcar tudi od nas iskreno sožalje . Misli na to, da mu je zdaj bolje, kjer koli že je...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.10.2011 18:52:52
|
|
|
|
karmen7
|
Matcar tudi od nas še enkrat iskreno sožalje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.