Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 20:38:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Misliš ali veš??? Mislim da vem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 20:40:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Čer! Eh je dans en čuden dan. Smo bli pri mojih pol dneva, vmes pa smo zvedli je tragično umrl motociklist v seriji GP. Pa taaaaakkk mlad fant. Drugače pa sem se najedla, mali čuri tukaj zraven mene - bog ne daj da bi zaspal, moj pa gre v banovce za kaki dve uri ziher. Jap,sem spremljala danes to cel dan,čeprav nisem ljubiteljica tega športa! Žalostno. Ja, res grozno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 20:43:11
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer. Toliko da vas malo pozdravim. Sem ful utrujena. Danes smo imeli kosilo za RD od mojega, 8 ljudi plus tamala...je bilo ful dela, tak da... Uuuu to mene čaka v soboto Mah 1x na leto že preživim ne . Za moj RD se pa tak zmuznem samo s kako tortico pa kozarček pa tak. Ne vem pa še, kaj bomo za tamalo naredili letos.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 20:46:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer. Toliko da vas malo pozdravim. Sem ful utrujena. Danes smo imeli kosilo za RD od mojega, 8 ljudi plus tamala...je bilo ful dela, tak da... Uuuu to mene čaka v soboto Mah 1x na leto že preživim ne . Za moj RD se pa tak zmuznem samo s kako tortico pa kozarček pa tak. Ne vem pa še, kaj bomo za tamalo naredili letos. Tako nekako je pri nas. Moj ponavadi naredi piknik, jaz pa dobim torto od mame in mi je to čist ok.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 20:57:56
|
|
|
|
matcar
|
mi pa bomo najbrž v soboto kaj praznovali,brat ima v sredo namreč 30 let! Jaz pa itak imam tak RD,da nobenemu več ne za jest ne za pit,kaj šele za kako praznovanje.Vglavnem,raje vas peljem na večerjo,pa se mamo fajn,pa je to to!!!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:00:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar brat ima v sredo namreč 30 let! In kaj si mu kupla za RD, če ni skrivnost?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:11:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vglavnem,raje vas peljem na večerjo,pa se mamo fajn,pa je to to!!! ...že imaš kaj v mislih?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:12:12
|
|
|
|
botrca
|
Mi pa imamo naslednje leto 40.r.d...moj dragi . Kaj in kako bomo in če bomo praznovali pa še ne vem. Drugače pa ne praznujemo roj.dnevov. Razen od Jana, pa še to bolj skromno.
< Sporočilo je popravil botrca -- 23.10.2011 21:15:22 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:13:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar brat ima v sredo namreč 30 let! In kaj si mu kupla za RD, če ni skrivnost? Omaro,me je mati nagnila ko v risanki.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:14:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vglavnem,raje vas peljem na večerjo,pa se mamo fajn,pa je to to!!! ...že imaš kaj v mislih? Jap,že mam vse naštudirano,gremo pa v kitajsko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:15:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Druagče pa ne praznujemo roj.dnevov. Razen od Jana, pa še to bolj skromno. Enako!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:16:22
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar brat ima v sredo namreč 30 let! In kaj si mu kupla za RD, če ni skrivnost? Hihi Matcar moj ima tudi v sredo RD in sicer okroglih 35
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:16:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Omaro,me je mati nagnila ko v risanki. ..zakaj te je nagnila
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:17:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,že mam vse naštudirano,gremo pa v kitajsko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:17:32
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Druagče pa ne praznujemo roj.dnevov. Razen od Jana, pa še to bolj skromno. Enako! Sej pri nas tud ne, ker lahko bankrotiramo. No drugo leto bomo edino za Jureta nardili nekaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:21:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sej pri nas tud ne, ker lahko bankrotiramo. No drugo leto bomo edino za Jureta nardili nekaj. pa ne samo zaradi bankrota, se mi zdi proč vržen denar za vsako leto praznovanja...rajši okroglo pa je to to.Da o otrocih ne govorim.
< Sporočilo je popravil botrca -- 23.10.2011 21:22:00 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:22:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Omaro,me je mati nagnila ko v risanki. ..zakaj te je nagnila Zato,ker sem mu hotla nekaj posebnega kupit,da bo mel spomin od mene,pa je zabluzla z omaro,češ kak rabi,pa nima,oz. ima staro že 20 let,da bomo skupaj dali.Ja,ju viš.Pol pa mi čez 2 dni reče,da bi mu pa ona tv kupla nov.WTF!!!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:23:55
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sej pri nas tud ne, ker lahko bankrotiramo. No drugo leto bomo edino za Jureta nardili nekaj. pa ne samo zaradi bankrota, se mi zdi proč vržen denar za vsako leto praznovanja...rajši okroglo pa je to to.Da o otrocih ne govorim. Se podpišem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:24:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sej pri nas tud ne, ker lahko bankrotiramo. No drugo leto bomo edino za Jureta nardili nekaj. pa ne samo zaradi bankrota, se mi zdi proč vržen denar za vsako leto praznovanja...rajši okroglo pa je to to.Da o otrocih ne govorim. E,točno to.Jaz za otroke naredim doma,pa še to samo za nas,to je obe babici in dedki,pa teta in stric.(moj brat in svakinja z družino).Za nas pa samo okrogle,pa še to sem rekla,da več ne bom,ker so mene za moj 30-ti RD pustili na cedilu vsi,razen 2 tet,jaz pa hrane in pijače ful,na koncu pa sem vstran vrgla,pa torto tudi,ker je bila taka velika!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:28:15
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sej pri nas tud ne, ker lahko bankrotiramo. No drugo leto bomo edino za Jureta nardili nekaj. pa ne samo zaradi bankrota, se mi zdi proč vržen denar za vsako leto praznovanja...rajši okroglo pa je to to.Da o otrocih ne govorim. E,točno to.Jaz za otroke naredim doma,pa še to samo za nas,to je obe babici in dedki,pa teta in stric.(moj brat in svakinja z družino).Za nas pa samo okrogle,pa še to sem rekla,da več ne bom,ker so mene za moj 30-ti RD pustili na cedilu vsi,razen 2 tet,jaz pa hrane in pijače ful,na koncu pa sem vstran vrgla,pa torto tudi,ker je bila taka velika! Torta je šla v smeti??? Jaoooo pa ki sem bla jaz takrat???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:30:51
|
|
|
|
botrca
|
Grem pod tuš... je prišel iz službe. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:32:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zato,ker sem mu hotla nekaj posebnega kupit,da bo mel spomin od mene,pa je zabluzla z omaro,češ kak rabi,pa nima,oz. ima staro že 20 let,da bomo skupaj dali.Ja,ju viš.Pol pa mi čez 2 dni reče,da bi mu pa ona tv kupla nov.WTF!!! nimam besed
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:32:15
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem pod tuš... je prišel iz službe. Nočko. Nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:32:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar E,točno to.Jaz za otroke naredim doma,pa še to samo za nas,to je obe babici in dedki,pa teta in stric.(moj brat in svakinja z družino).Za nas pa samo okrogle,pa še to sem rekla,da več ne bom,ker so mene za moj 30-ti RD pustili na cedilu vsi,razen 2 tet,jaz pa hrane in pijače ful,na koncu pa sem vstran vrgla,pa torto tudi,ker je bila taka velika! resno? zakaj pa niso prišli oz. kak si imela organizirano?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:33:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Torta je šla v smeti??? Jaoooo pa ki sem bla jaz takrat??? na forumu nosečk
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Kako nanašate kremico za ritko?endrinaob vsakem previjanju (
61%)
pri vsakem drugem previjanju (
3%)
občasno, po potrebi (
31%)
sploh je ne nanašam (
6%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!