Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 11:22:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca veš kaj, če jaz v SO ali pa kje drugje spijem kavo v miru ko sem z Lukecom bi jo lahko ti tudi z Janom. Pa brez zamere. veš kaj...vedno je vse na hitro, tak da zato hočem vsaj kavo dop. v miru spit...posebej ker je edina ki jo spijem v celem dnevu...in rabim malo sprostitve...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 11:22:50
|
|
|
|
botrca
|
Grem na kosilo, pa po Jana. Lep dan punce.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 11:38:36
|
|
|
|
katy83
|
dan. Kaj pa to ko sva s T spala do 10-ih??? Saj pasalo je, ampak imamo probleme z uspavanjem zadnje čase, spat je šel ob 23.uri. Če bo danes šel tudi tako pozno spat, me je prav strah kako bo jutri v vrtcu. Ly, za L. pika.slika - daj no, javi se, pa še ti povej kaj kosilo - pojma nimam, si bomo že kaj zmislili...mi imamo itak kosilo tam okoli 15.ure
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 12:07:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Ne vem pa zakaj ga enostavno zraven ne vzameš, saj so vsi drugi otroci zraven, s katerimi se lahko igra. pa vedno smo nekje tak, da imajo otroci igralnico. ker hočem vsaj kavo spit v miru nekak tak je pri meni..... pride to z leti
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 12:07:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ker naslednjič ko bosta prišla na kosilo bo že na novi lokaciji.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 12:08:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi smo prej vsako nedeljo hodli k tašči...pa smo nehali kak to? eh..tašče pač...mi nekka ni...raje doma skuham..pa je mir
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 12:08:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya si spregledala ko sem napisala kaj naj kupiš 4. letnemu fantku za r.d.? ja hvala..videla...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 12:11:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca veš kaj, če jaz v SO ali pa kje drugje spijem kavo v miru ko sem z Lukecom bi jo lahko ti tudi z Janom. Pa brez zamere. veš kaj...vedno je vse na hitro, tak da zato hočem vsaj kavo dop. v miru spit...posebej ker je edina ki jo spijem v celem dnevu...in rabim malo sprostitve... te razumem...jaz tud kofetke in podobne zadeve raje sama porihtam, ko so otroci, pa kaj druga...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 12:13:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pojma nimam, si bomo že kaj zmislili...mi imamo itak kosilo tam okoli 15.ure mi imamo dunajske...svinjske in pa piščančje, pa restan krompir in zeleno solato. In pakl juho seveda... Mi tud okol 14.30-15 ure, prej mi je brezveze jest
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 12:13:51
|
|
|
|
arabela*
|
botrca...rokavica v taku so mi prevelike, kik pa ima sam klump
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 12:14:41
|
|
|
|
arabela*
|
Kosilo na 3..četrt kuhano, moj se z otroci ukvarja, delata naloge neke, zdaj pa gremo čaj spit v miru
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 12:32:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pojma nimam, si bomo že kaj zmislili...mi imamo itak kosilo tam okoli 15.ure mi imamo dunajske...svinjske in pa piščančje, pa restan krompir in zeleno solato. In pakl juho seveda... Mi tud okol 14.30-15 ure, prej mi je brezveze jest mi smo že med tednom vajeni pozno jest in priznam, da če bi mogla ob 12-ih kosilo jest, ne bi mogla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 12:43:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mi smo že med tednom vajeni pozno jest in priznam, da če bi mogla ob 12-ih kosilo jest, ne bi mogla enako
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 14:00:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Ne vem pa zakaj ga enostavno zraven ne vzameš, saj so vsi drugi otroci zraven, s katerimi se lahko igra. pa vedno smo nekje tak, da imajo otroci igralnico. ker hočem vsaj kavo spit v miru nekak tak je pri meni..... pride to z leti Saraya saj si ti tudi že imela obe punci zraven, pa si vseeno v miru kavo spila. Tak da res ne vem v čem je problem, če je dosti otrok, tolko boljše, ker se še bolj zaigrajo in imamo mame mir poleg kave.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 14:16:38
|
|
|
|
majakla
|
Dan Evo naju doma. Nik zaspal v avtu, zdaj pa nadaljuje v moji posli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 14:20:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Saraya saj si ti tudi že imela obe punci zraven, pa si vseeno v miru kavo spila. Tak da res ne vem v čem je problem, če je dosti otrok, tolko boljše, ker se še bolj zaigrajo in imamo mame mir poleg kave. Točno tak. Bi še me še večji mir imele.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 14:22:22
|
|
|
|
majakla
|
Ly: te zdaj držimo pesti, da se vročina zvečer ne prikrade? Jaz sem tudi za bolj pozna kosila, pri tašči pa ob 12. do 13., pa tudi gre. No, ampak se ne smem pritoževat, tudi doma vzamem ko rabim, opa, za1x še.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 15:42:49
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla No, ampak se ne smem pritoževat, tudi doma vzamem ko rabim, opa, za1x še. kaj vzameš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 15:46:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla No, ampak se ne smem pritoževat, tudi doma vzamem ko rabim, opa, za1x še. kaj vzameš? Ja, kosilo. V gostilni, ne, dokler jo še imamo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 16:05:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nekak tak je pri meni..... pride to z leti
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 16:12:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ker naslednjič ko bosta prišla na kosilo bo že na novi lokaciji.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 16:20:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya si spregledala ko sem napisala kaj naj kupiš 4. letnemu fantku za r.d.? ja hvala..videla... ok
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 16:21:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...rokavica v taku so mi prevelike, kik pa ima sam klump škoda ..včeraj v C&A pa nisi gledala? Pa H&M in New Yorker je še.
< Sporočilo je popravil botrca -- 23.10.2011 16:22:05 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 16:22:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: te zdaj držimo pesti, da se vročina zvečer ne prikrade? Ja prosim. Sam mislim da je ne bo.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 23.10.2011 16:27:33 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 16:23:50
|
|
|
|
botrca
|
Saraya zs
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?