Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:34:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Sej pri nas tud ne, ker lahko bankrotiramo. No drugo leto bomo edino za Jureta nardili nekaj. pa ne samo zaradi bankrota, se mi zdi proč vržen denar za vsako leto praznovanja...rajši okroglo pa je to to.Da o otrocih ne govorim. E,točno to.Jaz za otroke naredim doma,pa še to samo za nas,to je obe babici in dedki,pa teta in stric.(moj brat in svakinja z družino).Za nas pa samo okrogle,pa še to sem rekla,da več ne bom,ker so mene za moj 30-ti RD pustili na cedilu vsi,razen 2 tet,jaz pa hrane in pijače ful,na koncu pa sem vstran vrgla,pa torto tudi,ker je bila taka velika! Torta je šla v smeti??? Jaoooo pa ki sem bla jaz takrat??? Jap,sem imela za 40 oseb torto,blo nas pa je ravno 12.Brez veze vglavnem.Ti ki si bla? Kaj pa jaz vem,ki si lutala takrat!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:34:31
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Torta je šla v smeti??? Jaoooo pa ki sem bla jaz takrat??? na forumu nosečk Hihi samo res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:35:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Torta je šla v smeti??? Jaoooo pa ki sem bla jaz takrat??? na forumu nosečk Hihi samo res al pa v sedmih nebesih z dragim
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:36:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,sem imela za 40 oseb torto,blo nas pa je ravno 12.Brez veze vglavnem. aaaaaaa...zakaj pa jih ni bilo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:36:55
|
|
|
|
botrca
|
Matcar si imela doma ali v gostilni?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:37:32
|
|
|
|
botrca
|
Zdaj pa res grem...me je prehitel pa prvi šel pod tuš...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:39:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar E,točno to.Jaz za otroke naredim doma,pa še to samo za nas,to je obe babici in dedki,pa teta in stric.(moj brat in svakinja z družino).Za nas pa samo okrogle,pa še to sem rekla,da več ne bom,ker so mene za moj 30-ti RD pustili na cedilu vsi,razen 2 tet,jaz pa hrane in pijače ful,na koncu pa sem vstran vrgla,pa torto tudi,ker je bila taka velika! resno? zakaj pa niso prišli oz. kak si imela organizirano? Razni izgovori so bli,ko pa sem jih povabla,pa ni nobeden reko,da ga ne bo.Enostavno niso prišli.Imela pa sem doma kr,za oštarijo tak ni blo dnara.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:40:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,sem imela za 40 oseb torto,blo nas pa je ravno 12.Brez veze vglavnem. aaaaaaa...zakaj pa jih ni bilo Zdaj sem že pozabla,zakaj jih ni blo,je že 2 leti nazaj to.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:40:42
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar E,točno to.Jaz za otroke naredim doma,pa še to samo za nas,to je obe babici in dedki,pa teta in stric.(moj brat in svakinja z družino).Za nas pa samo okrogle,pa še to sem rekla,da več ne bom,ker so mene za moj 30-ti RD pustili na cedilu vsi,razen 2 tet,jaz pa hrane in pijače ful,na koncu pa sem vstran vrgla,pa torto tudi,ker je bila taka velika! resno? zakaj pa niso prišli oz. kak si imela organizirano? Razni izgovori so bli,ko pa sem jih povabla,pa ni nobeden reko,da ga ne bo.Enostavno niso prišli.Imela pa sem doma kr,za oštarijo tak ni blo dnara. grdo od njih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:41:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar E,točno to.Jaz za otroke naredim doma,pa še to samo za nas,to je obe babici in dedki,pa teta in stric.(moj brat in svakinja z družino).Za nas pa samo okrogle,pa še to sem rekla,da več ne bom,ker so mene za moj 30-ti RD pustili na cedilu vsi,razen 2 tet,jaz pa hrane in pijače ful,na koncu pa sem vstran vrgla,pa torto tudi,ker je bila taka velika! resno? zakaj pa niso prišli oz. kak si imela organizirano? Razni izgovori so bli,ko pa sem jih povabla,pa ni nobeden reko,da ga ne bo.Enostavno niso prišli.Imela pa sem doma kr,za oštarijo tak ni blo dnara. grdo od njih Jap,zato pa ne vabim več nobenega,itak vejo,kdaj ima kdo RD in če misli prit voščin je dobrodošel,drugače pa....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:51:34
|
|
|
|
karmen7
|
Grem proti postli! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 21:56:41
|
|
|
|
ly117
|
Grema mi2 spat z L. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.10.2011 22:21:38
|
|
|
|
matcar
|
Nočko vsem ki odhajate v deželo sanj! pa čimbolj mirno noč vam želim!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 8:23:51
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi2 malo prej vstala. L gleda Radovednega jaka jau pa kafetkam. Spali še kar dobro, Edino L je rabo nekaj časa da je zaspal. Kuj nekaj rital. Bo pa še danes in jutri doma.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 8:27:58
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Ni mi, ponedeljek pač. Komaj čakam, da bo ura 15h. Standard.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 8:29:06
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Jaz pri kafeju, zdaj počasi grem pa malega zrihtat. Smo spet spali celo noč Drugače bi pa mogla v Qlandio, pa je tumasto vreme. Čeprav imam za voziček tisto preobleko za dež, tak da če bi že začelo deževat, ga lahko "oblečem". Bom vidla če se mi bo dalo sploh kam it.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 8:32:46
|
|
|
|
majakla
|
Tako, zdaj pa sem jaz tudi že s kavo tu.
< Sporočilo je popravil majakla -- 24.10.2011 8:34:36 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 9:11:52
|
|
|
|
ly117
|
Mujo piše dnevnik. "Ova kiša pada već danima. Fata je skroz depresivna zbog toga, samo stoji i gleda kroz prozor! Ako kiša nastavi padat još koji dan, morat ću Fatu pustit u kuću!"
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 9:13:13
|
|
|
|
ly117
|
L ima inventuro v svoji škatli in vsake tolko se čuje: oooooooooooo, glllleeeeeeejjjj....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 9:18:45
|
|
|
|
ly117
|
Pri nedeljski maši žena klofne moža. "Zakaj pa to???!!!" vpraša on. "Zato, ker si me pogledal, ko si molil *... temveč reši nas vsega hudega...* !!!"
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 9:58:24
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan. Šla sem pozno spat, pa vstala ob 9h, naspana pa za en k***. Drugače pa gremo v novi teden. Res je kislo vreme čudno. Razmišljam kaj bi danes počeli in kam bi se dali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 10:22:49
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, spali smo tak tak. mali ful težko zaspi zadnje dni zvečer (čez dan brez problema), pa ponoči nekaj jokca. zdaj skočima malo ven, čez cesto do upravnika, popoldan pa imava posvetovalnico, da vidimo kolko je naš fant zrastel. kdaj bo ta teden kava? meni bi pasalo jutri ali v četrtek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 10:27:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kdaj bo ta teden kava? meni bi pasalo jutri ali v četrtek. Meni v četrtek.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 10:48:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri nedeljski maši žena klofne moža. "Zakaj pa to???!!!" vpraša on. "Zato, ker si me pogledal, ko si molil *... temveč reši nas vsega hudega...* !!!" ta je dober
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.10.2011 10:54:27
|
|
|
|
ly117
|
Kdaj je moški res copata? Ko svoji noseči ženi ne upa povedat, da je neploden….
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Berete?LilitaSte ta teden že brali kakšno knjigo?Da (
43%)
Ne (
57%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!