Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 8:54:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, danes ob 17h ima še MK lutkovno predstavo zastonj. ki? Nisem več ziher al v EP ali mestu, ker je še ena nasl.teden. Je pa predstava Moj dežnik je lahko tudi balon.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 8:54:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobro jutro. Botrca: si mi naredila lušte s C&Ajem, ampak ta mesec oz. že naslednji sem že 'zaključila', pa v Tuš bi tudi šla pogledat, ampak sva dop. brez avta, pop. pa praznujemo mamičin rd. Aja, danes ob 17h ima še MK lutkovno predstavo zastonj. Ja saj ni rečeno da kupiš...jaz ful rada hodim po trgovinah past oči...ni rečeno da kupim... hmm..jaz pa se ne morem obvladat, ko vidim, bi vse imela... moj me že par dni fehta da bi šla skupaj v New Yorker za nek telovnik gledat...pa ne upam, ker vem kaj bo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 8:56:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca moj dragi pa spi. moj pa po dolgem času dela danes Moj pa je doma, ampak se počasi odpravlja na vikend, vikend farbat. Jutri pa dela spet. moj bo po tretji doma... se spočije.. potem pa morava v obi it žarnico zamenjat, ker sem napačno kupla in v rutar po plastične kozarčke
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 8:57:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya že par dni kupujem tam ..pa še do danes imam nekaj na strani.... so pa tud prejšnji teden imeli 25 % na vse zimsko kaj si pa kupla? bundo M...pa spodnje majčke otrokom in mikice, pulije, sebi bundo...., majčko, danes pa grem po telovnik za k trenerki še
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 8:58:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca pa mora it ker je en kuhar v bolniški
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 8:58:57
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca moj dragi pa spi. moj pa po dolgem času dela danes Moj pa je doma, ampak se počasi odpravlja na vikend, vikend farbat. Jutri pa dela spet. saj bi moral bit fraj, ker greva zvečer na rojstni dan od enega prijatelja (40.) pa mora it ker je en kuhar v bolniški Pi...smo, ne? Te službe!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:00:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te službe! res... mi imamo hvalabogu s tem mir sedaj..končno urejen delovnik..prej pa zmeraj...ko so nucali, so klicali
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:03:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya že par dni kupujem tam ..pa še do danes imam nekaj na strani.... so pa tud prejšnji teden imeli 25 % na vse zimsko kaj si pa kupla? bundo M...pa spodnje majčke otrokom in mikice, pulije, sebi bundo...., majčko, danes pa grem po telovnik za k trenerki še Mi2 tudi bundo, Niku.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:07:35
|
|
|
|
arabela*
|
aja..iščem rokavice brez prstov...jih je kera kje zasledila..mi ni za iskat..naokoli
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:07:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hmm..jaz pa se ne morem obvladat, ko vidim, bi vse imela... moj me že par dni fehta da bi šla skupaj v New Yorker za nek telovnik gledat...pa ne upam, ker vem kaj bo jaz bi tudi imela, sam kaj ko ne morem vsega financirat
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:08:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca pa mora it ker je en kuhar v bolniški hvala
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:09:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja..iščem rokavice brez prstov...jih je kera kje zasledila..mi ni za iskat..naokoli v H&M-u mislim da sem jih vidla, pa ne vem če ne v kiku
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:09:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hmm..jaz pa se ne morem obvladat, ko vidim, bi vse imela... moj me že par dni fehta da bi šla skupaj v New Yorker za nek telovnik gledat...pa ne upam, ker vem kaj bo jaz bi tudi imela, sam kaj ko ne morem vsega financirat ma pri meni je problem da ponucam kaj imam, potem pa se po glavi tolčem... še ravno včeraj sem spet kozlarijo naredla....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:10:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja..iščem rokavice brez prstov...jih je kera kje zasledila..mi ni za iskat..naokoli v H&M-u mislim da sem jih vidla, pa ne vem če ne v kiku v C&A imajo par ..za eno roko obične, za drugo pa brez prstov...mislim..kaka moda .. ni v H&M...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:11:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca pa ne vem če ne v kiku bom se v kiku ustavla... pa mojega not poslala
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:15:21
|
|
|
|
botrca
|
Imam eno vprašanje: (da se ne boste smejale): kak naj se znebim neprijetnega vonja v škornjih
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:18:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Imam eno vprašanje: (da se ne boste smejale): kak naj se znebim neprijetnega vonja v škornjih vonja od...?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:21:31
|
|
|
|
arabela*
|
kdaj so počitnice..ta al naslednji tedn?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:24:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kdaj so počitnice..ta al naslednji tedn? naslednji
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:25:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Imam eno vprašanje: (da se ne boste smejale): kak naj se znebim neprijetnega vonja v škornjih vonja od...? od mojih nog ..ne resno...noge se mi ful potijo in škornji tako smrdijo da ne vem kaj naj naredim
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:26:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma pri meni je problem da ponucam kaj imam, potem pa se po glavi tolčem... še ravno včeraj sem spet kozlarijo naredla.... kako kozlarijo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:26:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bom se v kiku ustavla... pa mojega not poslala ja kik..jaz sem tudi pečena če grem not
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:36:19
|
|
|
|
botrca
|
Grem..čao
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:36:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Imam eno vprašanje: (da se ne boste smejale): kak naj se znebim neprijetnega vonja v škornjih vonja od...? od mojih nog ..ne resno...noge se mi ful potijo in škornji tako smrdijo da ne vem kaj naj naredim hmm..težko svetujem...ker sem ravno kontra probaj jih luftat po vsakem nošenju...al pa si noge maži s kremo proti potenju( ena jelenja obstaja al pa avonova)... aja, pa vem da je svoj čas obstajal fajn sprej proti potenju.....našpricaš v škornje...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.10.2011 9:37:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma pri meni je problem da ponucam kaj imam, potem pa se po glavi tolčem... še ravno včeraj sem spet kozlarijo naredla.... kako kozlarijo princes.....
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?