Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 9:04:15
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Arwenko super. Če smem vprašat kaj pa ji je bilo? Bila je neka viroza, ne vejo pa katera, so dali vse te najpogostejše testirat: RSV, adeno, rota, parainfluenca in influenca in je prišlo vse negativno. Tako da pitaj boga, nekaj viroza, ki je vdarila še malo na uhice naprej, to pa je to. tvoj je na FB napisal, da je bil adenovirus Ja, sumilo se je, ker je pač tak zgledalo, ampak je bil izvid negativen, tako da ni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 9:07:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Čer! Preživeli dan, jutri ima moj ob štirih popoldan razgovor, tak da držite pesti da mu rata držim pesti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 9:09:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Arwenko super. Če smem vprašat kaj pa ji je bilo? Bila je neka viroza, ne vejo pa katera, so dali vse te najpogostejše testirat: RSV, adeno, rota, parainfluenca in influenca in je prišlo vse negativno. Tako da pitaj boga, nekaj viroza, ki je vdarila še malo na uhice naprej, to pa je to. tvoj je na FB napisal, da je bil adenovirus Ja, sumilo se je, ker je pač tak zgledalo, ampak je bil izvid negativen, tako da ni. aha. no in pol so vsa cepiva nemočna, če fašeš ravno neki x - virus, za katerega še dohtarji ne vejo, kaj je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 9:16:04
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aha. no in pol so vsa cepiva nemočna, če fašeš ravno neki x - virus, za katerega še dohtarji ne vejo, kaj je. Jap, točno tak, virusov je 200 različnih, pa ogromno jih ima še po miljon različnih sevov, adenovirus, vsaj 50 različnih...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 9:43:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak je ju3 z kafejem? Bo ali ne bo? Ne vem,če ste videle,ko sem napisala,če ste za to,da se dobimo v EP ob 10-H? jaz sem za. tam spodaj pri Mcdonaldsu? glede na to kako toplo je, pa smo lahko celo zunaj pod gobicami Super,sem ZA!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 9:44:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Čer! Preživeli dan, jutri ima moj ob štirih popoldan razgovor, tak da držite pesti da mu rata držim pesti Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 10:08:30
|
|
|
|
arabela*
|
morning..oz zame že dan prišla zdaj domov...bila po opravkih, pa položnice sem hodla plačevat in je spet šlo 750 ojrekov ...kar glava boli pa še v trgovino na brzake.. zdaj pa moram sprintta še seminarsko, pa prebrat skozi imam popoldne predstavitev ..brezveze
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 10:09:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak je ju3 z kafejem? Bo ali ne bo? Ne vem,če ste videle,ko sem napisala,če ste za to,da se dobimo v EP ob 10-H? videla in napisala
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 10:10:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla poskusi da gre spat okoli 12. in do največ 15., pol bo do 20. že ziher zaspan, podpis, sem včeraj napisala, pa error ..po tretji če je naša spala, smo imeli veselico zvečer
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 10:12:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Čer! Preživeli dan, jutri ima moj ob štirih popoldan razgovor, tak da držite pesti da mu rata držim pesti podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 10:12:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aha. no in pol so vsa cepiva nemočna, če fašeš ravno neki x - virus, za katerega še dohtarji ne vejo, kaj je. Jap, točno tak, virusov je 200 različnih, pa ogromno jih ima še po miljon različnih sevov, adenovirus, vsaj 50 različnih... ojoj
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 10:22:13
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak je ju3 z kafejem? Bo ali ne bo? Ne vem,če ste videle,ko sem napisala,če ste za to,da se dobimo v EP ob 10-H? jaz sem za. tam spodaj pri Mcdonaldsu? glede na to kako toplo je, pa smo lahko celo zunaj pod gobicami Super,sem ZA! Ne bi malo prej, 9h? Ker ob 8h dam otroka v vrtec, pol še nekam skočim, pa bo ura 9, pa ne bi za pol ure domov hodla...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 10:43:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ne bi malo prej, 9h? Ker ob 8h dam otroka v vrtec, pol še nekam skočim, pa bo ura 9, pa ne bi za pol ure domov hodla... POPRAVLJAM Ob 10. bo ok, ker oni (tja ko moram še prej skočit ) odpirajo ob 9. Sevidjamo Ej, kaj se da tam zadi kje (McDonald's) parkirat???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 12:13:48
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ne bi malo prej, 9h? Ker ob 8h dam otroka v vrtec, pol še nekam skočim, pa bo ura 9, pa ne bi za pol ure domov hodla... POPRAVLJAM Ob 10. bo ok, ker oni (tja ko moram še prej skočit ) odpirajo ob 9. Sevidjamo Ej, kaj se da tam zadi kje (McDonald's) parkirat??? včasih se je dalo tam zadaj gor z avtom peljat. poskusi jutri pa boš vidla . če ne druga, je čez cesto neka stavba, kjer so parkirišča. mislim, da je Katy tja hodla na neka predavanja za borzo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 12:17:47
|
|
|
|
bambixxx
|
mi2 že doma iz FT in mali že lepo aja. kak je to fajn, ko ga zmatra tam in potem tak lepo spi vsaj 2 uri . pa še kuhat ne rabim, ker še imam od včeraj . drugače sva z malim danes samska. ati je v službi, popoldne gre na tenis, zvečer pa na zabavo. bova verjetno jelko postavljala in darila zavijala .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 13:08:05
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 že doma iz FT in mali že lepo aja. kak je to fajn, ko ga zmatra tam in potem tak lepo spi vsaj 2 uri . pa še kuhat ne rabim, ker še imam od včeraj . drugače sva z malim danes samska. ati je v službi, popoldne gre na tenis, zvečer pa na zabavo. bova verjetno jelko postavljala in darila zavijala . Mi pa moramo še nabavit Jelko, bomo drug teden, ko pridejo dinarčki Aja, na kavo pa verjetno ne bom mogla jutri ne. Sem v službi, kar je sicer Ampak moram videt, ker bo tamala pri mojem bratu, ali bom morala skočit domov vmes ali ne. Moj pa jutri kelnari v Q-ju v okviru dobrodelne akcije RC, pa sem mislila it še malo pozdravit ga
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 13:13:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak je ju3 z kafejem? Bo ali ne bo? Ne vem,če ste videle,ko sem napisala,če ste za to,da se dobimo v EP ob 10-H? jaz sem za. tam spodaj pri Mcdonaldsu? glede na to kako toplo je, pa smo lahko celo zunaj pod gobicami Super,sem ZA! Ne bi malo prej, 9h? Ker ob 8h dam otroka v vrtec, pol še nekam skočim, pa bo ura 9, pa ne bi za pol ure domov hodla...
< Sporočilo je popravil matcar -- 14.12.2011 13:15:06 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 17:08:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Čer! Preživeli dan, jutri ima moj ob štirih popoldan razgovor, tak da držite pesti da mu rata držim pesti Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 17:10:17
|
|
|
|
ly117
|
Sem vam pa kar malo fauš jutrišnje kave. Jaz bi tudi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 17:26:20
|
|
|
|
karmen7
|
Jaaaaaaaaaaa super ste držale pesti Sicer ima zaenkrat probo naslednji teden, ampak upammmmmm da bo...baje da ne išče nobenega drega Dajte še malo držat pesti Aja, pa mogoče pridirkama tudi midva na kavo jutri, avto je doma, če bo mali ok pridirkava, bi morala itak v Mullerja, pride plača Aja, pa prve dvojne kekse sem spekla: linške oči in vanilijevi cvetovi...ostalo še sledi tekom tedna
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 14.12.2011 17:27:01 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 18:05:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jaaaaaaaaaaa super ste držale pesti Sicer ima zaenkrat probo naslednji teden, ampak upammmmmm da bo...baje da ne išče nobenega drega Dajte še malo držat pesti Aja, pa mogoče pridirkama tudi midva na kavo jutri, avto je doma, če bo mali ok pridirkava, bi morala itak v Mullerja, pride plača Aja, pa prve dvojne kekse sem spekla: linške oči in vanilijevi cvetovi...ostalo še sledi tekom tedna super za vse
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 19:26:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jaaaaaaaaaaa super ste držale pesti Sicer ima zaenkrat probo naslednji teden, ampak upammmmmm da bo...baje da ne išče nobenega drega Dajte še malo držat pesti Aja, pa mogoče pridirkama tudi midva na kavo jutri, avto je doma, če bo mali ok pridirkava, bi morala itak v Mullerja, pride plača Aja, pa prve dvojne kekse sem spekla: linške oči in vanilijevi cvetovi...ostalo še sledi tekom tedna super za vse Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 19:26:48
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 19:27:41
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.12.2011 19:29:05
|
|
|
|
matcar
|
Jaz imam eno vprašanje za vas,glede vrtca in dejavnosti,ki so jih otroci deležni,če ste starši vključeni v informiranje vodstva,kako poteka pri vas obdarovanje,itd.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?