|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
15.12.2011 10:01:50   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Hvala Majakla in Arabela za odgovore.To me je zanimalo,ja,ker mi imamo v našem vrtcu pravo štalo,do tega tedna sploh nismo vedeli,kaj počnejo,na sprehode ne hodijo že 4 mesece,ker "kao" ne rabijo in ker ni kadra(ja,pa kaj še),skratka,naša ravnateljica je prava trola.Daril letos otroci ne bodo dobili,ker je kao recesija in starši nimajo denarja.Skratka,še bi lahko debatirali.Zdaj pa zbiramo starši info v vseh ostalih vrtcih,ker smatramo,da so naši otroci in mi,starši,samo marionete za to babo!Pa še na koncu bomo prav imeli.Bomo še kaj na kavi rekle glede tega!user posted image

halo...me je skoraj obrnilo, ko sem prebralauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
15.12.2011 10:07:28   
arabela*
zjutraj razvozila otroke, ravno ko sem domov prišla, me pa kličejo iz vrtca, naj po M pridem, da baje joka, noče jest in ni tista čist prava...tak da sem šla kar direkcione po njo..

Jih je full bolanih, nek virus razsaja, nekateri celo v bolnici..

Pa še moji stari me razp...ko ju skozi ko se čuvata tam, po teh trgovskih centrih vlačijo, ko je največ možnosti, da kaj privlećeta domov. Pa mi danes soli pamet, da jih mi itak nikoli nikamor ne peljemo in da otrok rabi družbo in da je njim tečno, če so popoldne doma in rišetauser posted image ..mislim, bolano, ni kajuser posted image user posted image ..a ajz pa otroke notri zapiram, pa revice trpita, ker ne vidita europarka in podobnegauser posted image user posted image ..brezveze skratka....

tak da tud moj kaffe je spet odšel po gobe.....bova z M doma kofetkaliuser posted image , druga ne preostaneuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
15.12.2011 11:14:24   
Arwenko
arabela* a to se kr tak da zamenjat nick?

Ja, v našem vrtcu pa baje razsaja tale adenovirus, ki so ga pri nas sumili, ampak ga k sreči nimamo.
Naša gre jutri nazaj, na dedka mraza user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
15.12.2011 11:35:05   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

arabela* a to se kr tak da zamenjat nick?

treba je prosit, da zamenjajo...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
15.12.2011 11:36:02   
arabela*

jaz imam v beležki tud za jutri označeno...ampak nič nikjer ne piše..oz niso rekliuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
15.12.2011 11:44:47   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

jaz imam v beležki tud za jutri označeno...ampak nič nikjer ne piše..oz niso rekliuser posted image

Mislim da imajo ob 10h v telovadnici, vsaj naši, ne vem pa kako imajo vaši. Pomoje imajo v ene par skupinah.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
15.12.2011 12:27:22   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Pa neki: "Kikiki, kikiki" user posted image

tale je verjetno druga kitica iz Ringa raja:
" kokot kikiriče,
čipke, čopke kliče,
putka kokodajsa,
ker bo znesla jajca."
user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
15.12.2011 13:43:26   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Hvala Majakla in Arabela za odgovore.To me je zanimalo,ja,ker mi imamo v našem vrtcu pravo štalo,do tega tedna sploh nismo vedeli,kaj počnejo,na sprehode ne hodijo že 4 mesece,ker "kao" ne rabijo in ker ni kadra(ja,pa kaj še),skratka,naša ravnateljica je prava trola.Daril letos otroci ne bodo dobili,ker je kao recesija in starši nimajo denarja.Skratka,še bi lahko debatirali.Zdaj pa zbiramo starši info v vseh ostalih vrtcih,ker smatramo,da so naši otroci in mi,starši,samo marionete za to babo!Pa še na koncu bomo prav imeli.Bomo še kaj na kavi rekle glede tega!user posted image

Jap,tak je to pri nas.Katastrofa! zdaj,ko smo se zbunli,pa zahtevali sestanek z babo,pa je v roku 3 dni kater lahko porihtala(večja skupina je bila namreč od septembra do zdaj brez vzgojiteljice,imeli so jih pa neki študenteki prek),pa naenkrat lahko vse na tabli visi,kaj delajo,prej pa nič od nič.1 teden v septembru so nas ganjali,da jim naj zobne ščetke prinesemo,da bodo zobke umivali,jih do zdaj še niso,ker kao 3 ščetke manjkajo.Mislim.....Zunaj so samo na igrišču,pa še to celih 10 min.Taveliki morajo bit tačas v peskovniku in ne smejo iz njega,ker so kao mali zunaj,pa jih lahko poškodujejo,pa take fore,glej.Smo starši skupaj stopli,pa šli sami v akcijo,da poberemo 5€ za knjigico,pa je ravnateljica prepovedala in ostaja pri tem,da ne dobijo nič. Oz. kinderjajco in pomarančo,to pa bodo tak tam pojedli.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
15.12.2011 13:45:19   
matcar
Pa baje,da rotavirus razhaja in je ful otrok v B,jih več nimajo kam dajat.Ne vem pa,če to drži.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
15.12.2011 14:40:51   
katy83
dan punce...
imam malo pauze...danes delam 2 šihta - dopoldanskega sem že oddelala, pa še polopdan kake 4-5 ur. user posted image Ima dragi dopust pa ima T. user posted image

Moje zdravje je tak tak...še vedno kašljam, pa ušesa me bolijo, ampak gre na boljše...

Matcar - pri nas v vrtcu imajo na netu, pa na oglasi deski obešene za 1 mesec naprej dejavnpsti, ki jih bodo delali z otroki - to je za te vsakdanje dejavnosti. Ven gredo naši na teraso, ki jo ima vsaka igralnica svojouser posted image , so vsak dan pol urce zunaj (ti tamali). Glede božička/dedka mraza pa je pri nas tako, da ga ni. Ker se baje eni otroci bojijo, pa občina organizira neko predstavo z božičkom, tako da ga v vrtcu ni. Imajo pa v vrtcu v ta praznični namen lutkovno predstavo (to pišem za te najmanjše - 2 skupini), ki jo bodo izvajale vzgojiteljice, pa darila jih bodo čakala pod smrekico... Smo dali 8€, dobijo knjigico, pa darilno vrečko smo starši samo delali v sklopu vrtca smo se enkrat dobili. user posted image Kaj več pa lahko jutri povem, ko bom videla kako še to dejansko izgleda. Aja, pa slike naši objavljajo na netu.

majakla - jaaaaaa, tisti kikiki je menda res drugi del ringa raja...naš T tudi poje to, pa sem v vrtcu vprašala, pa je rekla, da oni še 2 kitico pojejo. user posted image Drugače pa T zna zapet:
kuža pazi...miga...tane leže...taco daaaaaaaaaaaauser posted image
pa ta je zdaj aktualna ko je imel ati rojstni dan: boljše zateeeeeeeeeee...dagiiiiiiiii atiuser posted image user posted image

arabela - dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
15.12.2011 14:53:25   
bambixxx
dan,

moja rita je že sita user posted image . mulc pa že 3 ure spi user posted image , grem gledat, če še diha... user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
15.12.2011 19:49:11   
botrca
Čer,

pri nas nič posebej novega...zdravi smo, to pa je tudi najbolj pomembno.

Matcar glede vrtca: pri nas je tako, da imamo sestanke sep. dec. marca in enega ob koncu šolskega leta nekje maja...pogovarjamo se o aktualnih stvareh...zdaj npr. o prihodu božička, ki smo ga imeli čisto vsako leto, o darilu za otroka...vzg. predlaga mi pa povemo ali se strinjamo...in seveda cena. Letos ne vem kaj dobijo ker sem pozabla user posted image emšo pa to...pa stalo je 7,5€ pa 0,5€ smo se zmenli da damo poleg za sladkarije da si malo pričarajo praznike in aktivnosti ki jih imajo vsak dan. Obveščeni smo o vsem, ker dobimo obvestila in to je to. Umivajo si zobe, ker mi tudi Jan pove...pa o vsem kaj delajo mi Jan pove tak da sem na tekočem. Berejo, rišejo...vglavnem vem kaj delajo.

Kaj se pa pri vas dogaja je pa višek in sramota. Ravnateljico menjajte...peticijo pa greste v akcijouser posted image . To pa ne more tak delat.

karmen7 super za razgovor in upam, da bo pozitivno zate user posted image user posted image user posted image

katy83 zate in za zdravje user posted image user posted image user posted image

arabela user posted image lepo ime...pa upam, da ne boš imela težav več user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
15.12.2011 19:50:41   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

moja rita je že sita user posted image

user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
15.12.2011 19:52:06   
majakla
Katy: sem radovedna, kaj pa delaš?

Jaz pa sem prvo polovico dneva preživela v kopalnici,
drugo pa v spalnici, zdaj pa še malo na kavču, pa spat.
Sem bila že od ponedeljka vredu, danes pa to. user posted image

Najbolj me skrbi, da Nik ne bo kaj pobral.

Bambi: to o koklji 1. slišim, možno ja. Moram v vrtcu vprašat.
Danes je šel moj po Nika, pa so bile same druge vzgojiteljice,
pa njih ni gnjavil, tak da bom jaz zjutraj.

Aja, pa nekaj Lili lili momlja, pa v vrtcu nobene ni, sem ga danes
vprašala kaj je to, pa je rekel: "bobo". user posted image

Če pa ga vprašamo, za bilokaj zakaj, pa reče kratko in jedrnato:
"zato". user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
15.12.2011 19:54:54   
botrca

pa še zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
15.12.2011 19:58:20   
arabela*

Jap,tak je to pri nas.Katastrofa! zdaj,ko smo se zbunli,pa zahtevali sestanek z babo,pa je v roku 3 dni kater lahko porihtala(večja skupina je bila namreč od septembra do zdaj brez vzgojiteljice,imeli so jih pa neki študenteki prek),pa naenkrat lahko vse na tabli visi,kaj delajo,prej pa nič od nič.1 teden v septembru so nas ganjali,da jim naj zobne ščetke prinesemo,da bodo zobke umivali,jih do zdaj še niso,ker kao 3 ščetke manjkajo.Mislim.....Zunaj so samo na igrišču,pa še to celih 10 min.Taveliki morajo bit tačas v peskovniku in ne smejo iz njega,ker so kao mali zunaj,pa jih lahko poškodujejo,pa take fore,glej.Smo starši skupaj stopli,pa šli sami v akcijo,da poberemo 5€ za knjigico,pa je ravnateljica prepovedala in ostaja pri tem,da ne dobijo nič. Oz. kinderjajco in pomarančo,to pa bodo tak tam pojedli.

da je taki odnos, bi takoj otroka izpisalauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
15.12.2011 19:59:57   
arabela*

večja skupina je bila namreč od septembra do zdaj brez vzgojiteljice,imeli so jih pa neki študenteki prek)

halo....pa to ja ne smejo oni takuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
15.12.2011 20:00:57   
arabela*

Pa baje,da rotavirus razhaja in je ful otrok v B,jih več nimajo kam dajat.Ne vem pa,če to drži.

ja tud baje

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
15.12.2011 20:02:39   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

pa ta je zdaj aktualna ko je imel ati rojstni dan: boljše zateeeeeeeeeee...dagiiiiiiiii atiuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
15.12.2011 20:04:21   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

pa še zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ooo hvala user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
15.12.2011 20:04:33   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

podpisuser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
15.12.2011 20:05:37   
majakla
Ly: kak delaš naslednji teden?

- - -

Hvala tudi tebi Arabela. user posted image

< Sporočilo je popravil majakla -- 15.12.2011 20:06:10 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
15.12.2011 20:07:31   
arabela*
M dopoldne prespala, je bila faca, kar spt je hodla skoziuser posted image ..

popoldne se igra pridno, nobenih težav....tuin tam pojamra da jo trebuh boli ampak drugače je vredu..

Bom jo pustila v vrtcu jutri, ma kaj bo doma,se mi zdi, da oni tak v vato otroke tam zavijajouser posted image (pa saj prav, da so tako skrbne, mi odgovarja to) gre se mi zato, ker imajo menda dedka mrazauser posted image ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
15.12.2011 21:45:34   
botrca
Klara, lara..juhej...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
16.12.2011 7:59:10   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?