matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hvala Majakla in Arabela za odgovore.To me je zanimalo,ja,ker mi imamo v našem vrtcu pravo štalo,do tega tedna sploh nismo vedeli,kaj počnejo,na sprehode ne hodijo že 4 mesece,ker "kao" ne rabijo in ker ni kadra(ja,pa kaj še),skratka,naša ravnateljica je prava trola.Daril letos otroci ne bodo dobili,ker je kao recesija in starši nimajo denarja.Skratka,še bi lahko debatirali.Zdaj pa zbiramo starši info v vseh ostalih vrtcih,ker smatramo,da so naši otroci in mi,starši,samo marionete za to babo!Pa še na koncu bomo prav imeli.Bomo še kaj na kavi rekle glede tega! halo...me je skoraj obrnilo, ko sem prebrala Jap,tak je to pri nas.Katastrofa! zdaj,ko smo se zbunli,pa zahtevali sestanek z babo,pa je v roku 3 dni kater lahko porihtala(večja skupina je bila namreč od septembra do zdaj brez vzgojiteljice,imeli so jih pa neki študenteki prek),pa naenkrat lahko vse na tabli visi,kaj delajo,prej pa nič od nič.1 teden v septembru so nas ganjali,da jim naj zobne ščetke prinesemo,da bodo zobke umivali,jih do zdaj še niso,ker kao 3 ščetke manjkajo.Mislim.....Zunaj so samo na igrišču,pa še to celih 10 min.Taveliki morajo bit tačas v peskovniku in ne smejo iz njega,ker so kao mali zunaj,pa jih lahko poškodujejo,pa take fore,glej.Smo starši skupaj stopli,pa šli sami v akcijo,da poberemo 5€ za knjigico,pa je ravnateljica prepovedala in ostaja pri tem,da ne dobijo nič. Oz. kinderjajco in pomarančo,to pa bodo tak tam pojedli.