crtek
|
jutro! WAW! to je pa najbol optimističen mesec do zdej! prou fajn je prit gor pogledat, ki vsak dan je kšna nova ! čestitke vsem...zdej vas je pa že kr 9! 1/4...statistično zelo pomemben vzorec...naj se še kšna pridruži, bo še lepše videt našo statistiko bejbiju na BC mini bi edino lahko bla evaporacijska črtica, ki se od prave loči po tem, da je tanka kot lasek in "brezbarvna", ampak po moje je tvoja črtica prava črtica, tko da vživaj kolkor se da in zdravega ti želim urssi čestitke, lepih in zdravo oreh in vse punce, ki ste dale čez ss verjamem, da ni besed ali dejanj, ki bi vam odvzelo vašo izgubo in sm prepričana, da si me, ki tega nismo doživele, res ne znamo predstavljati bolečin, ki jih takšna izguba prinese. Upam pa, da nobeni ne bo treba nikoli več it čez kej takega in upam, da lahko s svojimi besedami (čeprav ne vem prav točno kaj prestajate) odvzamem vsaj delček bremena in bolečine, ker vi to zame delat vsak dan na 1000 in en način hvala, kr ste tko zlate in lahko računam na vas js sm pa danes 3dni po O (to je ugotovila moja bbt karta ) tko, da sm nehala z maco...malo mi jo je škoda pustit, kr mam po njej res ful več energije, pa nič zato...bom pa več cedevite spila in bom lih tko hiperaktivna sm pa mela ta mesec O 3dni prej kot običajno (ponavadi je vedno na 18dan, tokrat pa na 15), tko da...u bistvu mislim, da ne čakam ene 3 dni prej, kot sm misnla (7., namesto 10.)...ampak js vseeno stavim, da je tudi 10. ne bo, test bom pa vseeno 12. delala. Mi je všeč datum ostale, ki nam ta mesec ni bil vsojen me bomo pa decembra srečke , vem, da bo tako imejte lep dan, če pogrešate sonček, pridte na obalo, mi ga mamo pouno , sicer pa pridno , da bojo decembra res sami + in
|