Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 7:39:55
|
|
|
|
srečki
|
Mojarožica Silva kaj pa dr. pravijo? Štručka 2503 seveda bo tudi vam uspelo....saj smo dobre navijačice pa Božiček bo! Super, da se boš lotila diplomske boš imela kasnje več časa :) Rozi55 bo bo Dedek mraz prinesel najlepše darilo Lunica 85 hm se nismo zastopili, jaz sem morala prenehati kaditi :) zenkrat kr gre....itak za sončka v trebuščku vse
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 8:20:11
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečki Lunica 85 hm se nismo zastopili, jaz sem morala prenehati kaditi :) zenkrat kr gre....itak za sončka v trebuščku vse Aha potem sem pas jaz narobe zastopila oz .napisala.Ja za bejbija vse
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 8:21:28
|
|
|
|
*bobika*
|
DOBRO JUTRO Men se dones grozn vrti..sem komi malega peljala v vrtec in niti kava mi ne paše..tko mam čudno glavo kot da sem liter vina spila.. sam upam da se mi ne začnejo slabosti.. ker pol bom pa res čist hin.. Še naprej navijam za vas..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 8:33:33
|
|
|
|
srečki
|
Jutro Bobika, koliko si ti zdaj noseča? Si že bila oz. si že naročena na pregled. Upam, da se ti slabost umiri oz. vrtoglavica. Pri meni ni še zaenkrat nobene spremembe počutim se OK samo na WC hodim vsakih 20 min. Malo prej sem se naročila na pregled in sicer 19.12. komaj čakam. Dejmo punce....še je roza barve!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 8:46:57
|
|
|
|
sontschica
|
to srečki iskrene čestitke zdej pa lepo nosečnost, držim pesti, da bo tokrat do konca. ti pa črne misli stran in boš videla, da bo vse v redu ostalim pa velik bo pa december vaš mesec, sigurno.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 8:50:19
|
|
|
|
rozi55
|
Bobika - upam da se tale slabost ne razvije v daljšo. Meni je bilo 1. slabo do 5. meseca nisem bila za nikamor. Zdaj si noro želim, da bi mi bilo slabo, ker bi to pomenilo, da sem noseča, ampak vem pa, da ko mi bo, mi bo spet grozno Drži se, me pa pridemo za tabo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 8:58:10
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečki Jutro Bobika, koliko si ti zdaj noseča? Si že bila oz. si že naročena na pregled. Upam, da se ti slabost umiri oz. vrtoglavica. Pri meni ni še zaenkrat nobene spremembe počutim se OK samo na WC hodim vsakih 20 min. Malo prej sem se naročila na pregled in sicer 19.12. komaj čakam. Dejmo punce....še je roza barve!
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 9:00:42
|
|
|
|
LittleSun
|
PRIČAKUJEMO : 5.11 klopek 7.11 chungalunga (23.krog) 8.11 LittleSun (9.krog) iwa (2. krog) oreh 9.11 crtek (5.krog) 10.11 Wannabemommy 11.11 delfinček76 (11.krog) srce77 (3.krog) 12.11 alysa romare 13.11 Maat 14.11 Anonimna 15.11 Naty77 16.11 HeLenčica (13. krog) *bobika* mažiga Skupaj nas je: 36 Nosečk: 7 Navijačice : Littlesun, Katte, crtek *bobika*, sontschica, mladika HeLenčica, missmoon, SILVA, LeJo, iwa, Teya D., srce77, mojamura, rozi55, srečki, *viva*,Lunica85
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 9:02:00
|
|
|
|
LittleSun
|
Na hitro vas pozdravim silva in mojarožica, december po lepši, bosta videli. Imam noro gužvo, kot ponavadi ob petkih. Bo vsaj prej mimo. Bobika upam, da bo nosečniških tegob čimprej konec
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 9:14:25
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečki Jutro Bobika, koliko si ti zdaj noseča? Si že bila oz. si že naročena na pregled. Upam, da se ti slabost umiri oz. vrtoglavica. Pri meni ni še zaenkrat nobene spremembe počutim se OK samo na WC hodim vsakih 20 min. Malo prej sem se naročila na pregled in sicer 19.12. komaj čakam. Dejmo punce....še je roza barve! 5 tednov in par dni.. Pregled imam 15.12. Ma danes sem prvi dan tako čudnega počutja.. prej sem bila kakor da nisem noseča, razen bolečin prsi in pogostega obiska WC-ja ..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 9:14:29
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozi55 Bobika - upam da se tale slabost ne razvije v daljšo. Meni je bilo 1. slabo do 5. meseca nisem bila za nikamor. Zdaj si noro želim, da bi mi bilo slabo, ker bi to pomenilo, da sem noseča, ampak vem pa, da ko mi bo, mi bo spet grozno Drži se, me pa pridemo za tabo hitro, hitro, fejst stiskam pestke.. Ma meni prvič ni bilo ne slabo, nisem ne bruhala..kot da nisem noseča..upam da je danes tale vrtoglavica enodnevnega značaja..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 9:48:19
|
|
|
|
LittleSun
|
Jau pupe moje kakšno imamo pri nas Zdaj grem na malico, sem ravno en del končala, pa čakam sodelavce in imam minutko. Tokrat sem vesela, da imam tako polne dneve, nimam časa niti razmišljat o . Danes imamo čago, si bom še privoščila kozarček ali dva ker decembra bom tako ah ja, boljše pozitiva kot negativa
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 9:57:36
|
|
|
|
oreh
|
ŽIVJO PUNCE, nikoli več si ne bom dovolila,da ne pridem na forum 2 dni, ker je pol preveč vsega za prebrat! Čestitke nosečki!!! Niri pri meni je bilo čist isto, jaz sem mislila kar za 3 mesece zaspat in se pol zbudit, ker sem imela filing, da se ne bodo nikoli iztekli. Pa so se hitro. Sem pa takrat največ naredila na sebi. Sem pa želela takoj po prvi v nove boje, pa moj ni hotel, ker bi se, če bi spet prišlo do ss oba krivila, no zdaj se pa jaz po tihem krivim, zakaj sem ga poslušala, saj 15 mesecev že nič ne rata. Kar koli se boš odločila, bo prav. Če bosta čakala ok, če se pa prej kaj prime, te pa tvoja G tudi ne bo iz hlač stresla. Lahko pa narediš kompromis. Še eno počakaš pol pa pač če rata rata. ss pa se lahko (ampak se ne bo!) ponovi v obeh primerih. Vikend je, kmalu bom že lahk oprezala za vgnezditveno krvavitev . Najbolje, da se vse počakamo na tej temi in se kmalu ene z večjimi trebuhi, ene z majnšimi skupaj selimo pod temo pozitivke!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 10:06:33
|
|
|
|
srečki
|
Oreh....svaka čast, to si pa full dober napisala. najbolj mi je všeč, k si napisala, da se vse skupaj selimo pod temo pozitivke. JAAAAAAA
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 10:19:46
|
|
|
|
romare
|
oj, čestitke novima jipiiii po zadnjem ss v juniju tudi midva nisva nič čakala pa se do zdaj ni še nič prijelo...ampak zdej pa bo...čutim na vodi
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 13:03:16
|
|
|
|
SILVA
|
Danes sem že boljše volje Hvala punce za vse objemčke krasne ste. Drugače pa ja, čakam na IVF, ki bo po vsej verjetnosti v januarju ampak še vedno se me drži kanček upanja, da ne bo treba tega in da bo supelo naravno.Preiskave imava drugače vse narejene.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 14:39:14
|
|
|
|
mladika
|
SILVI,pa ne že spet ... Ti pošiljam morje boš videla december bo naš mesec!!!!!! Meni gre na bolše,smo učiri že veselo ... Lunica 85 jemljem pa kar 100% matični mleček,k je čist naraven in je fulll nagravžen za jemat.Si ga morš pod jezik dat,da se tam počasi absorbira,jst bi ga pa najrej čimprej dol spravla,ker ma tak grenko,pekoč,kiselkast okus...Maca je čokolada,prema matičnem mlečku,pa sm že z Maco mela probleme za pit,dokler jo v Nestee-ja nisem začela mešat!! Dobimo se pa res lahka po praznikih,ker bom jst decembra bolj zasedena... Chungalunga, midva se tut že 2 leti trudiva, pa nič...A tvoj je tut biu že na pregledu??
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 25.11.2011 16:10:39
|
|
|
|
Zewa
|
Ojla, punce moje, kako ste? Jaz sem v službi, sem si zdaj malo pavze vzela.. Pa sej bo hitro minilo.. še 2 urici, pa letim od tukaj Danes me nekaj glava boli, ampak to me ne bo odvrnilo od danes zvečer . Je rekel zadnjič moj, da nisem prav tipična ženska, zato ker meni ni ovira za če me boli glava. Ustnice sem si poštimala, so mi dali v lekarni od Eucerina eno kremico za ustnice, pa med je zdej vsak večer na ustnicah... Tko, da mam že skoraj nove ustnice Včerej sem bila v Mullerju in me je tako držalo, da bi testek kupla (za vsak slučaj), pa je bla hvalabogu taka gužva tam pri stojalu, da sem šla kar mimo. Bravo jaz Ne vem zakaj se še vse držimo tuki na novemberski temi.. Fajn ste vse tuki, mogoče zato ;) Nič, grem še kaj naredit preden zaključim danes.. Lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 26.11.2011 9:26:39
|
|
|
|
Niri
|
Čao punce, kaj vas je fino brat! Jaz sem se odločila (na podlagi vseh vaših mnenj), da počakava samo še eno in potem akcija. Ker moram skrbet tudi za svoje psihično zdravje ne sam fizično. Od tega čakanja me bo še pobral! Oreh - tud moj noče prej, da ne bi blo spet kaj narobe. Sam sva tko nardila kompromis, kot si tudi ti predlagala. Itak v prvo ne bo ratal (taka srečnica že nisem, pa zmanjšam si pričakovanja, da potem ne padem tako globoko, heh). In pa navijam za vgnezditveno!!! srečki očitno si bom mogla ime spremenit, da bom tak srečna ko ti za vse k ste nehale kadit! Ful pogumnu, res. Tudi jaz sem pred časom že nehala in vem kako hudo je to! Bobika - vrjamem, da je težko ker maš slabosti in vse, ampak vsakič ko ti je slabo si lahko srečna! No jaz bi bila na tvojem mestu fuuuuuuul mladika - upam, da bo tale nagravžna stva, mleček, pomagala! fuuuuul držim pesti, res!!! Ker 2 leti noben ne bi smel čakat na bejbija (isto velja zate SILVA, fuuul močno upam, da že prej kaj rata, če pa ne pa da bo prvi IVF tudi uspešen!!!) Kaj smo se menle, da bi se srečale? no jaz sem za!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 26.11.2011 9:30:24
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Niri Bobika - vrjamem, da je težko ker maš slabosti in vse, ampak vsakič ko ti je slabo si lahko srečna! No jaz bi bila na tvojem mestu fuuuuuuul Kaj smo se menle, da bi se srečale? no jaz sem za! nimam slabosti, samo včeraj se mi je pol dneva vrtelo.. srečna sem itak zeeeeeeeeeelo. za srečanje sem tudi jaz takoj .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 26.11.2011 9:32:16
|
|
|
|
bejbibu
|
Hej punce....stvar je sledeča: Danes zjutraj sem šla lulat na palčko (baby chec mini)-1 dan prej, in sta se pokazali 2 črtici, ampak tista na katero čakam je res zelooo, zelooo bleda, komaj vidna, ampak je! Zdej pa res ne vem kaj si naj mislim, že 3 dni me jajčniki bolijo in čakam kdaj se bo uilo, zaenkrat še nič, razen dokaj gostega izcedka (prozornega)! Brala sem da je lahko ta test tudi lažno pozitiven Ne vem...čez 2 dni bom naredila CB, če se mi ne bo prej vlila ! Pri prvi nosečnosti nisem delala tega testa, tako da z njim nimam izkušenj....pa vaše izkušnje? Lepo soboto vsem...
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 26.11.2011 10:22:24
|
|
|
|
srečki
|
Bejbibu.....jaz sem vedno uporabila CB, res je dražji vendar se mi zdi, da bolje pokaže (pa še za spomin ostane) Drugače pa ja JUHUHU znaki že kažejo na nosečnost ker jaz sem imela tudi v pon bolečine v jajčnikih dobiti bi jo morala na ćetrtek.....tako, da ja držim pesti rozika. Lep dan
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 26.11.2011 10:33:07
|
|
|
|
LittleSun
|
bejbibu črtica je črtica, tile tamali testi od začetka vedno pokažejo zelo šibko, ker je vsebnost hormona v urinu tako nizka, tako da čestitke Te dni sem imela strašno gužvo v službi in res nisem imela časa vas niti prebrat vsem ki še čakate v novembru pošiljam da bodo testki + in da se gospodična lična ( ) poslovi za 9 mesecev Še malo in pride december, se bomo čveke samo tja preselile, sem ful vesela, da nas še pridejo nosečke pozdravit in navijajo za nas Decembra pa upam, da bodo dobri možje radodarni in se vsi selimo na avgust
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 26.11.2011 11:25:20
|
|
|
|
HeLenčica
|
Pupe moje, kot vidite še na dopustu ne morem brez vas. Iskrene čestitke bobiki, srečki in bejbibu!!! Zelo sem vesela in želim zdravo nosečnost! Sama sem kr fejst že razočarana, ker pri naju teče že 14 krog...še sreča, da imava 1. pregled v ambulanti, pa da vidimo. Nič, grem v december smetit :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?