|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
25.11.2011 7:39:55   
srečki
Mojarožica user posted image user posted image user posted image

Silva user posted image user posted image user posted image
kaj pa dr. pravijo? 

Štručka 2503
seveda bo tudi vam uspelo....saj smo dobre navijačice user posted image pa Božiček bo! Super, da se boš lotila diplomske boš imela kasnje več časa :)

Rozi55 bo bo Dedek mraz prinesel najlepše darilo

Lunica 85 hm se nismo zastopili, jaz sem morala prenehati kaditi :) zenkrat kr gre....itak za sončka v trebuščku vse

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
25.11.2011 8:20:11   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: srečki

Lunica 85 hm se nismo zastopili, jaz sem morala prenehati kaditi :) zenkrat kr gre....itak za sončka v trebuščku vse

Aha potem sem pas jaz narobe zastopila oz .napisala.Ja za bejbija vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
25.11.2011 8:21:28   
*bobika*
DOBRO JUTRO

Men se dones grozn vrti..sem komi malega peljala v vrtec in niti kava mi ne paše..tko mam čudno glavo kot da sem liter vina spila.. sam upam da se mi ne začnejo slabosti.. ker pol bom pa res čist hin..

Še naprej navijam za vas..user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
25.11.2011 8:33:33   
srečki
Jutro Bobika,

koliko si ti zdaj noseča? Si že bila oz. si že naročena na pregled. Upam, da se ti slabost umiri oz. vrtoglavica. Pri meni ni še zaenkrat nobene spremembe počutim se OK samo na WC hodim vsakih 20 min. Malo prej sem se naročila na pregled in sicer 19.12. komaj čakam.

Dejmo punce....še je roza barve!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
25.11.2011 8:46:57   
sontschica
to srečki iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image
zdej pa lepo nosečnost, držim pesti, da bo tokrat do konca. ti pa črne misli stran in boš videla,
da bo vse v reduuser posted image user posted image

ostalim pa velik user posted image user posted image user posted image
bo pa december vaš mesec, sigurno.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
25.11.2011 8:50:19   
rozi55
Bobika user posted image upam da se tale slabost ne razvije v daljšo. Meni je bilo 1. slabo do 5. meseca nisem bila za nikamor. Zdaj si noro želim, da bi mi bilo slabo, ker bi to pomenilo, da sem noseča, ampak vem pa, da ko mi bo, mi bo spet grozno user posted image Drži se, me pa pridemo za tabo user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
25.11.2011 8:58:10   
lunica 85

Jutro Bobika,

koliko si ti zdaj noseča? Si že bila oz. si že naročena na pregled. Upam, da se ti slabost umiri oz. vrtoglavica. Pri meni ni še zaenkrat nobene spremembe počutim se OK samo na WC hodim vsakih 20 min. Malo prej sem se naročila na pregled in sicer 19.12. komaj čakam.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
25.11.2011 9:00:42   
LittleSun

user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

5.11
klopek user posted image

7.11
chungalunga (23.krog)
user posted image

8.11
LittleSun (9.krog) user posted image
iwa (2. krog)user posted image
orehuser posted image

9.11
crtek (5.krog)
user posted image

10.11
Wannabemommy
user posted image

11.11
delfinček76 (11.krog)
user posted image
srce77 (3.krog)user posted image

12.11
alysauser posted image
romareuser posted image

13.11
Maatuser posted image

14.11
Anonimna user posted image user posted image

15.11
Naty77
user posted image

16.11
HeLenčica (13. krog)user posted image

17.11
Kratka (2.krog)
user posted image

18.11
Anonimna user posted image
user posted image
Mamabearuser posted image

19.11
mladikauser posted image
Katte (18.krog)user posted image

20.11
Zewa (1. krog)user posted image

23.11
štručka2503
user posted image
soncek_25 (1.krog)user posted image

24.11
srečki
user posted image
Mojarožica (3.krog)user posted image

25.11
SILVA
user posted image

26.11
S*(3.krog)
Maishauser posted image

27.11
urssi (6.krog)
bejbibu

30.11
dogas (38.krog)
missmoon
turquoise

x.11
GregUruser posted image
*bobika*user posted image
mažiga
user posted image

Skupaj nas je: 36

Nosečk: 7

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo, iwa, Teya D., srce77,
mojamura, rozi55, srečki, *viva*,Lunica85user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
25.11.2011 9:02:00   
LittleSun
Na hitro vas pozdravim

user posted image user posted image silva in mojarožica, december po lepši, bosta videli.

Imam noro gužvo, kot ponavadi ob petkih. Bo vsaj prej mimo.

Bobika user posted image user posted image upam, da bo nosečniških tegob čimprej konec

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
25.11.2011 9:14:25   
*bobika*

Jutro Bobika,

5 tednov in par dni..
Pregled imam 15.12.
Ma danes sem prvi dan tako čudnega počutja.. prej sem bila kakor da nisem noseča, razen bolečin prsi in pogostega obiska WC-ja ..

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
25.11.2011 9:14:29   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: rozi55

Bobika user posted image upam da se tale slabost ne razvije v daljšo. Meni je bilo 1. slabo do 5. meseca nisem bila za nikamor. Zdaj si noro želim, da bi mi bilo slabo, ker bi to pomenilo, da sem noseča, ampak vem pa, da ko mi bo, mi bo spet grozno user posted image Drži se, me pa pridemo za tabo user posted image

hitro, hitro, fejst stiskam pestke..
Ma meni prvič ni bilo ne slabo, nisem ne bruhala..kot da nisem noseča..upam da je danes tale vrtoglavica enodnevnega značaja..

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
25.11.2011 9:48:19   
LittleSun
Jau pupe moje kakšno imamo pri nasuser posted image user posted image

Zdaj grem na malico, sem ravno en del končala, pa čakam sodelavce in imam minutko.
Tokrat sem vesela, da imam tako polne dneve, nimam časa niti razmišljat o user posted image . Danes imamo čago, si bom še privoščila kozarček ali dvauser posted image user posted image ker decembra bom tako user posted image user posted image user posted image user posted image ah ja, boljše pozitiva kot negativauser posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
25.11.2011 9:57:36   
oreh
ŽIVJO PUNCE,

nikoli več si ne bom dovolila,da ne pridem na forum 2 dni, ker je pol preveč vsega za prebrat!user posted image

Čestitke nosečki!!!

Niri pri meni je bilo čist isto, jaz sem mislila kar za 3 mesece zaspat in se pol zbudit, ker sem imela filing, da se ne bodo nikoli iztekli. Pa so se hitro. Sem pa takrat največ naredila na sebi. Sem pa želela takoj po prviuser posted image  v nove boje, pa moj ni hotel, ker bi se, če bi spet prišlo do ss oba krivila, no zdaj se pa jaz po tihem krivim, zakaj sem ga poslušala, saj 15 mesecev že nič ne rata. Kar koli se boš odločila, bo prav. Če bosta čakala ok, če se pa prej kaj prime, te pa tvoja G tudi ne bo iz hlač stresla. Lahko pa narediš kompromis. Še eno user posted image  počakaš pol pa pač če rata rata. ss pa se lahko (ampak se ne bo!) ponovi v obeh primerih.

Vikend je, kmalu bom že lahk oprezala za vgnezditveno krvavitevuser posted image .

Najbolje, da se vse počakamo na tej temi in se kmalu ene z večjimi trebuhi, ene z majnšimi skupaj selimo pod temo pozitivke!

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
25.11.2011 10:06:33   
srečki
Oreh....svaka čast, to si pa full dober napisala. najbolj mi je všeč, k si napisala, da se vse skupaj selimo pod temo pozitivke. JAAAAAAA

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
25.11.2011 10:19:46   
romare
oj,
čestitke novimauser posted image user posted image jipiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image
po zadnjem ss v juniju tudi midva nisva nič čakala pa se do zdaj ni še nič prijelo...ampak zdej pa bo...čutim na vodiuser posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
25.11.2011 11:53:14   
srečki
No pa še tukaj....mogoče katera kaj zase najde. user posted image

http://www.ringaraja.net/Discount/Discount-main.asp

Papa

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
25.11.2011 13:03:16   
SILVA
Danes sem že boljše voljeuser posted image
Hvala punce za vse objemčkeuser posted image krasne ste.

Drugače pa ja, čakam na IVF, ki bo po vsej verjetnosti v januarju ampak še vedno se me drži kanček upanja, da ne bo treba tega in da bo supelo naravno.Preiskave imava drugače vse narejene.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
25.11.2011 14:39:14   
mladika
SILVI,pa ne že spet user posted image ...user posted image user posted image Ti pošiljam morje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš videla december bo naš mesec!!!!!!user posted image user posted image
Meni gre na bolše,smo učiri že veselo user posted image ...
Lunica 85 jemljem pa kar 100% matični mleček,k je čist naraven in je fulll nagravžen za jemat.Si ga morš pod jezik dat,da se tam počasi absorbira,jst bi ga pa najrej čimprej dol spravla,ker ma tak grenko,pekoč,kiselkast okus...Maca je čokolada,prema matičnem mlečku,pa sm že z Maco mela probleme za pit,dokler jo v Nestee-ja nisem začela mešat!!user posted image
Dobimo se pa res lahka po praznikih,ker bom jst decembra bolj zasedena...
Chungalunga, midva se tut že 2 leti trudiva, pa nič...A tvoj je tut biu že na pregledu??

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
25.11.2011 16:10:39   
Zewa
Ojla, punce moje, kako ste?
Jaz sem v službi, sem si zdaj malo pavze vzela.. Pa sej bo hitro minilo.. še 2 urici, pa letim od tukaj user posted image Danes me nekaj glava boli, ampak to me ne bo odvrnilo od user posted image danes zvečer user posted image . Je rekel zadnjič moj, da nisem prav tipična ženska, zato ker meni ni ovira za user posted image če me boli glava. user posted image

Ustnice sem si poštimala, so mi dali v lekarni od Eucerina eno kremico za ustnice, pa med je zdej vsak večer na ustnicah...user posted image Tko, da mam že skoraj nove ustniceuser posted image

Včerej sem bila v Mullerju in me je tako držalo, da bi testek kupla (za vsak slučaj), pa je bla hvalabogu taka gužva tam pri stojalu, da sem šla kar mimo. Bravo jazuser posted image

Ne vem zakaj se še vse držimo tuki na novemberski temi.. user posted image Fajn ste vse tuki, mogoče zato ;)

Nič, grem še kaj naredit preden zaključim danes.. Lepo se mejte!user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
26.11.2011 9:26:39   
Niri
Čao punce, kaj vas je fino brat! user posted image

Jaz sem se odločila (na podlagi vseh vaših mnenj), da počakava samo še eno user posted image in potem akcija. Ker moram skrbet tudi za svoje psihično zdravje ne sam fizično. Od tega čakanja me bo še pobral!
Oreh - tud moj noče prej, da ne bi blo spet kaj narobe. Sam sva tko nardila kompromis, kot si tudi ti predlagala. Itak v prvo ne bo ratal (taka srečnica že nisem, pa zmanjšam si pričakovanja, da potem ne padem tako globoko, heh). In pa navijam za vgnezditveno!!!
srečki user posted image user posted image user posted image user posted image očitno si bom mogla ime spremenit, da bom tak srečna ko ti user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse k ste nehale kadit! Ful pogumnu, res. Tudi jaz sem pred časom že nehala in vem kako hudo je to!

Bobika - vrjamem, da je težko ker maš slabosti in vse, ampak vsakič ko ti je slabo si lahko srečna! user posted image No jaz bi bila na tvojem mestu fuuuuuuul user posted image

mladika - upam, da bo tale nagravžna stva, mleček, pomagala! fuuuuul držim pesti, res!!! Ker 2 leti noben ne bi smel čakat na bejbija (isto velja zate SILVA, fuuul močno upam, da že prej kaj rata, če pa ne pa da bo prvi IVF tudi uspešen!!!)

Kaj smo se menle, da bi se srečale? no jaz sem za! user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
26.11.2011 9:30:24   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Niri

Bobika - vrjamem, da je težko ker maš slabosti in vse, ampak vsakič ko ti je slabo si lahko srečna! user posted image No jaz bi bila na tvojem mestu fuuuuuuul user posted image

Kaj smo se menle, da bi se srečale? no jaz sem za! user posted image

nimam slabosti, samo včeraj se mi je pol dneva vrtelo.. srečna sem itak zeeeeeeeeeelo.

za srečanje sem tudi jaz takoj .

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
26.11.2011 9:32:16   
bejbibu
Hej punce....stvar je sledeča:
Danes zjutraj sem šla lulat na palčko (baby chec mini)-1 dan prej, in sta se pokazali 2 črtici, ampak tista na katero čakam je res zelooo, zelooo bleda, komaj vidna, ampak je! Zdej pa res ne vem kaj si naj mislim, že 3 dni me jajčniki bolijo in čakam kdaj se bo uilo, zaenkrat še nič, razen dokaj gostega izcedka (prozornega)!
Brala sem da je lahko ta test tudi lažno pozitivenuser posted image
Ne vem...čez 2 dni bom naredila CB, če se mi ne bo prej vlila user posted image ! Pri prvi nosečnosti nisem delala tega testa, tako da z njim nimam izkušenj....pa vaše izkušnje?

Lepo soboto vsem...user posted image

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
26.11.2011 10:22:24   
srečki
Bejbibu.....jaz sem vedno uporabila CB, res je dražji vendar se mi zdi, da bolje pokaže (pa še za spomin ostane) user posted image
Drugače pa ja JUHUHU znaki že kažejo na nosečnost user posted image user posted image user posted image ker jaz sem imela tudi v pon bolečine v jajčnikih dobiti bi jo morala na ćetrtek.....tako, da ja držim pesti rozika.

Lep dan

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
26.11.2011 10:33:07   
LittleSun
bejbibu črtica je črtica, tile tamali testi od začetka vedno pokažejo zelo šibko, ker je vsebnost hormona v urinu tako nizka, tako da čestitkeuser posted image user posted image

Te dni sem imela strašno gužvo v službi in res nisem imela časa vas niti prebratuser posted image

vsem ki še čakate v novembru pošiljam user posted image user posted image da bodo testki +user posted image user posted image in da se gospodična lična (user posted image ) poslovi za 9 mesecevuser posted image user posted image

Še malo in pride december, se bomo čveke samo tja preselile, sem ful vesela, da nas še pridejo nosečke pozdravit in navijajo za nasuser posted image

Decembra pa upam, da bodo dobri možje radodarni in se vsi selimo na avgustuser posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
26.11.2011 11:25:20   
HeLenčica
Pupe moje, kot vidite še na dopustu ne morem brez vas. Iskrene čestitke bobiki, srečki in bejbibu!!! Zelo sem vesela in želim zdravo nosečnost! Sama sem kr fejst že razočarana, ker pri naju teče že 14 krog...še sreča, da imava 1. pregled v ambulanti, pa da vidimo. Nič, grem v december smetit :)

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?