|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
7.11.2011 17:37:01   
Kratka
Iwa, upam, da imaš prav user posted image
Držim pesti, da jutri nalulaš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 601
7.11.2011 17:58:33   
crtek
vsakič ko pridem gor pogledat je ena stran več potipkana...I like it!

mladika se popolnoma strinjam s tabo user posted image sicer je res, da bi že rada vedla, po drugi strani mi je pa škoda šoldou za jih tko zapravljat, pa še reeees se bojim negativnega rezultata (sm čudna, vem)...bo že...vse ob svojem času user posted image
iwa in oreh lahko bi res jutri nalulale user posted image , tko da rata ta turoben november bol pisan user posted image držim pestiuser posted image

Kratka mislim, da si sedaj bol verjetno 7dni po O, kot pa 10...malo težko, bi blo namreč, da bi bla tvoja lutealna faza dolga 20dni, ker je to zelo zelo redko (seveda ni nemogoče), dolga lutealna faza pa ti je samo v prid, škodi ne nikakor...če si zdaj 7-10dni po O je doooostiiii možnosti za vgnezditveno krvavitev, tako da user posted image , da je to to user posted image

js se pa nikakor ne morem več na nič pametnega skoncentrirat...sploh mi ne rata...kr nonstop mi bežijo misli k vam, pa me matra, če je že kej novega, pa kr par dni bi z veseljem preskočila (vsaj jutrišnjega definitivno user posted image )...to, da je tako kmalu tma definitivno čisto nič ne pomaga, kr se mi samo še bol spi in energija je pod nulo, tko da komaj čakam pomlad user posted image

pridne bodte pa kšno lepo novico prosim user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 602
7.11.2011 18:26:56   
Kratka
Sem narobe napisala prej user posted image ... mislim, da je bila O nekje 31. ali 1., najkasneje 2. Točno pa ne vem, ker ta mesec nisem opazila sluzi, samo sklepam pa glede na špikanje v jajčnikih, da je bilo takrat. Sicer glede na online koledarček bio lahko bila tudi do 4 dni kasneje, ampak se mi nekak ne zdi najbolj verjetno, ker nikoli nisem imela tako pozno O. Bomo vidli čez kakšen teden. Samo zvija me pa, kot da bo user posted image vsak čas tu user posted image

< Sporočilo je popravil Kratka -- 7.11.2011 18:28:03 >

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 603
7.11.2011 18:44:03   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

Sem narobe napisala prej user posted image ... mislim, da je bila O nekje 31. ali 1., najkasneje 2. Točno pa ne vem, ker ta mesec nisem opazila sluzi, samo sklepam pa glede na špikanje v jajčnikih, da je bilo takrat. Sicer glede na online koledarček bio lahko bila tudi do 4 dni kasneje, ampak se mi nekak ne zdi najbolj verjetno, ker nikoli nisem imela tako pozno O. Bomo vidli čez kakšen teden. Samo zvija me pa, kot da bo user posted image vsak čas tu user posted image

Jaz sem tudi nekje v teh dneh imela O, s tem da je tudi nisem čutila oz. le rahlo špikanje v jajčnikih, pa tudi nič sluzi.. imam pa od včeraj fil belega izcedka, pa danes me je začelo nekaj špikat po jajčnikih, ponavadi pred M nimam takih znakov user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Kratka)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
7.11.2011 19:19:35   
Kratka
Anonimna, kaj potem bova skupaj lulale čez teden dni? user posted image

Tole sem danes sanjala,le da pri meni ni bilo takšnega konca....http://news.yahoo.com/china-hospital-disposes-live-baby-report-060042745.html?fb_source=home_multiline&fb_action_types=n še vedno ne morem priti k sebi od teh sanj, ker so bile res zelo grozne in zelo nazorne...pa razlika je bila v tem, da ta mama sem bila jaz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 605
7.11.2011 21:24:04   
lunica 85
hejla bejbe

Evo mene iz službe, ma ste bile pridne.
Evo moja user posted image se je pokazala in jutri že pijeva z dragim čajčekuser posted image user posted image čez vikend pa pridno user posted image na dva dni in konec meseca zagledamo user posted image user posted image ,čene je pa že tko januar tukaj kmalu in gremo na klomifen user posted image user posted image
klopek:tukaj smo da si stojimo ob strani user posted image
helenčica:srečno na potovanju in nazaj seveda z user posted image user posted image
iwa,hmmm kaj nam boš ti lepega povedala -kdaj?user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 606
7.11.2011 21:30:28   
lunica 85
LP vsem, midva sva se trudila kar tri leta, pa nama je končno uspelo. Najina izkušnja z MACO?  Njena ginekologinja jo je toplo priporočila, ker sva za razne tablete in kapsule z čudežnim delovanjem v treh letih dala kar ogromen kupček denarja, efekta ni bilo. Ker mi je spermogram pokazal 48/52% živih/mrtvih spermijev, ona pa je že na pragu štiridesetih, sva pred vsakim seksom poskusila malo nenavadno pijačo - Močno in sladkano turško kavo (barcaffe) ter z mlekom. Sliši se nenavadno, ampak meni se je spermogram povečal za 100%. Zakaj Vam ne morem povedat, veva le da nama je to pomagalo. MACA? Za naju ne hvala 

zanimivo;)user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 607
7.11.2011 21:44:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

Anonimna, kaj potem bova skupaj lulale čez teden dni? user posted image

Jaz je ne pričakujem 14., test pa bom delala 16. user posted image Če boš zdržala do takrat, lahko skupaj lulava user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Kratka)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
7.11.2011 21:46:51   
chungalunga
No, mene pa je včeraj obiskala user posted image , tako da tudi ta mesec (po pričakovanjih) ne bo nič. Tole postaja že prav mučno... user posted image  Danes bi se mogla naročiti na laparoskopijo in živ bog ni dvignil telefona. Ko bi vsaj dali kak mail ali kaj, kamor bi se lahko naročila. Ne pa da sem dve uri klicarila, itak je stalno delalo "tututu" in še takrat, ko je zazvonilo (celo 5x v vsem času klicarjenja) ni dvignil nihče, za pop...it! Prav jezna sem. Se opravičujem, ker trosim slabo voljo tule gori, malo sem morala dat iz sebe, prav grozen dan je bil. user posted image  Jutri bo boljše.

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 609
7.11.2011 22:06:34   
iwa
chungalunga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim nate da se ti kaj kmalu na dobro obrne....

lunica85, hvala za podporo, zjutraj javim..., tebi pa želim uspešno v tem krogu da čimprej pridelata user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 610
7.11.2011 22:07:08   
lunica 85
chungalunga:najprej objemčke.
A to si klicala v bolnico ali kam?
naj se ti javijo ,čene pa pojdi kar tja

srečno in ne obupaj

iwa.z veseljem ,ker vem koliko to pomeni .men so punce tukaj stale ob strani 2 leti in potem smo šle ko povrstnem redu na čvek nosečk user posted image user posted image user posted image .tudi zdaj bo tako !!!!držim pesti
in hvala tudi tebi

< Sporočilo je popravil lunica 85 -- 7.11.2011 22:19:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 611
7.11.2011 22:26:05   
GregUr
jst mam pa en vprašanje.. mislm sej ne morm verjet da se to dogaja men, ampak jst sm si to vse skup predstavljala velik bolj enostavn user posted image
na hitro da obnovim:
19.10.2011 prvi dan zadnje M
30.10.2011 SO user posted image
02.11.2011 predvidena O
02.11.2011 SO user posted image
in po tem user posted image - pač popoldne sem ful krče dobila, kot pred M. da je šlo za ovulacijo po izcedku nisem mogla predvidit, ker sem mela notr "sajvestekaj" user posted image . Nakar mi je blo v petek zvečer slabo user posted image , bolel me je želodec, ampak pač sklepam da zarad drugih vzrokov.
06.11.2011 SO iz golega užitka user posted image , saj je O mimo... user posted image in 2 minute zatem KRČI od totalnih KRČEV! user posted image solze so mi tekle v potokih, zvijala sem se, moj user posted image ni vedel kaj bi z mano, trajalo je celo večnost (30 minut), ampak to je bila najhujša bolečina v mojem življenju. ščipanje po jajčnikih, trzanje spodnjega dela trebuha, krči, pekoč občutek - pač menstrualne bolečine.
ker mi je blo to vse skupi čudno, sem šla dons po test, ker sm potihem slutila, da sem mogoče zanosila prejšnji ciklus, ko še nisva gledala teh datumov in štela pa računala, pa sem pač imela krvavitev, za katero sem mislila da je M. No, test je bil negativen user posted image , tko da zdaj čakam na
09.11.2011 ko pričakujem vgnezditveno, oziroma
16.11.2011 ko ne pričakujem user posted image
je imela/ima še katera kakšne podobne izkušnje? kaj si mislte o vsem tem?

Neposredna povezava do sporočila: 612
7.11.2011 22:26:21   
chungalunga
Hvla punce.
V bolnico klicarim ja, na št. za naročanje, ki so mi jo dali zadnjič na pregledu. Očitno niso ravno zorganizirani. Že ko sem bila osebno tam, da sem oddala napotnico, je ena sama sedela v pisarni in že samo, ko sem bila jaz notri je odzvonilo vsaj ene 7 telefonov!?
A ima morda katera kakšen mail, kamor bi se lahko naročila?

Neposredna povezava do sporočila: 613
7.11.2011 23:15:30   
lunica 85
gregur<.no jaz sem nekaj mesecev nazaj imela podoben občutek,ampka med SO me je zbadalo ko vraga, potem pa mir,kaj je to bilo nimam pojma.
držim pesti da boš kmalu nosečka
chungalunga:ma is mi naredila lušte s tem nickom -mmmmmm to so najboljši čigumijiuser posted image
ja ne vem ,jaz vem da sem  klical v bolnico v Celju in da so se mi javile tudi po nekajkratnem poskusu, ratalo mi je;) ,in ni mi bilo žal saj sem naletela na prijazno punco ,ki je danes babica in sem jo kasneje imela zraven sebe pri porodu .
Poskusi še jutri ,čene pa pojdi kr tja in jim povej da si pač klicala nevekolkrat in da si prišla kr osebno glede nato da se ne javijo.
mogoče so pa ves čas na kavi ,na pregledih po sobah ,na operaciji,......

Neposredna povezava do sporočila: 614
8.11.2011 7:11:15   
LittleSun

user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

5.11
klopek user posted image

7.11
chungalunga (23.krog)
user posted image

8.11
LittleSun (9.krog) user posted image
iwa (2. krog)
oreh

9.11
crtek (5.krog)

10.11
Wannabemommy

11.11
delfinček76 (11.krog)

srce77 (2.krog)

12.11
alysa
romare

13.11
Maat

14.11
Anonimna user posted image

16.11
HeLenčica (13. krog)

17.11
Kratka (2.krog)

18.11
Anonimna user posted image

Mamabear

19.11
mladika
Katte (18.krog)

20.11
Zewa (1. krog)

23.11
štručka2503

soncek_25 (1.krog)

24.11
srečki

Mojarožica (3.krog)

25.11
SILVA

26.11
S*(3.krog)

27.11
urssi (6.krog)

30.11
dogas (38.krog)
missmoon

x.11
GregUr

Skupaj nas je: 30

Nosečk:

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo, iwa, Teya D., srce77,
mojamura, rozi55, srečki, *viva*

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 615
8.11.2011 7:22:49   
oreh
Dobro jutro,
včeraj je v LJ lilo k iz škafa, le zakaj?user posted image

pri meni se je zarisal en velik -, a nisem razačorana, komaj čakam, da pride in pol na klomifen.

Iwa, kako? Ko sem odprla oči sem se spomnila nate in si rekla ziher je že ob štirih vstala in še zdaj v kopalnici skače do stropa od veseljauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 616
8.11.2011 7:46:07   
LittleSun
Dobro jutro

chungalunga user posted image user posted image

GregUr user posted image user posted image upam, da se kmalu uredi tole, meni se je enkrat že zgodilo, da me je po SO tako bolelo, da nisem mogla niti hodit, ampak potem pa nikoli več. Takrat pa res ne vem kaj je bilo, mogoče od kakšnega položaja al kaj, ne vemuser posted image

oreh dokler ni M ni nič izbugljenouser posted image

Jaz pa kličem mojo G, da se naročim na UZ, pa je tudi ne morem priklicatuser posted image me to tako raz***. Zakaj ima telefon, če ne ve zakaj se uporablja...grrr...pa je v času ur ko kao naročajo po telefonu, teh ur pa nimajo nikjer napisanih, sem morala klicat centralo, da so mi povedali kako imajo ure, dvigne pa tako noben ne. Benti.

Lep dan punce, naj hitro mine ta teden in moja M, da lahko gremo v akcijouser posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 617
8.11.2011 8:09:27   
crtek
jutro punce!

js sploh nism mogla spat, nonstop sm na vas misnla, kira bo prva javla lepo novico user posted image

oreh user posted image pa sej user posted image še ni pritekla...tko da...še je upanje user posted image

chungalunga veeelik user posted image tudi tebi...glede naročanja pa ti predlagam, da pokličeš k vratarju, pa poveš točno kirega zdravnika hočeš, da te k njemu direkt preveže...pol zvoni drugi telefon in sestre ponavadi dvignejo, tudi če je fuuuuul gužve...vsaj v izoli to deluje...user posted image , da ti uspe in dobiš datum še ta mesec user posted image

iwa kaj je zdej s tabo? si user posted image je tako? je tako? js sm ratala tak firbec, da to kr ne more bit res...user posted image

GregUr
s takimi bolečinami sicer nimam osebno izkušenj, so pa 2moje prijatelce mele neki podobnega, nekje na sredi ciklusa (nevem pa bol natančno, ker nobena ni poskušala , pa niso lih spremljale O in tega...ena je končala v bolnici zaradi renalnih kolik, ki so ble posledica dehidracije, druga pa je mela majhno cisto na jajčniku, ki je med (oz. po ) počla...prvo so obdržali čez noč na opazovanju in infuziji, drugo so pa pregledali z UZ, ugotovili uzrok bolečine, dali naklofene in to je blo to. Obe sta takoj okrevali in sta zdaj super. Nevem kaj bi lahko blo pri tebi, kolkor sm brala okoli, je lahko to tudi posledica ovulacije, ampak nikoli ne moreš vedet...lahko bi blo kej hudo narobe. Svetujem ti, da, če se ti kej takega ponovi obiščeš urgenco. Noben te ne bo postrani gledal, lahko bo vse ok in ti bojo rekli, da je samo O, alpa...kaj-js-vem-kaj, lahko pa je kej narobe in rabiš njihovo pozornost. Upam, da je bla samo O in, da boš čez 1teden poročala o user posted image user posted image

tuki je tako lep sonček, samo kaj ki piha in je mraz. Mene fuuuuul zebe in še sm fuuuul zmrzljiva. Že učiri se sploh nism mogla segret, ponoči mi je blo mraz, pa sm mojega zbujala, da me je crtau user posted image sej vem, da to ni lepo, ampak pol sm se končno segrela, da sm lahko zaspala, moj user posted image se pa tudi ne pritožuje, ki pravi, da se po dobrem user posted image tako lepo spi user posted image

js čakam v nizkem štartu na pozitivne (user posted image ) novice, tko da...iwa don't keep me waiting too long user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 618
8.11.2011 8:15:08   
Katte
Dobro jutro.
chungalunga, objemčki tudi zate user posted image .
GregUr, ja, sem že doživela nekaj takega. Bila pa je ful boleča ovulacja. Trajalo je par ur, bolelo pa tako, da nisem mogla s postelje vstati.
oreh, mogoče si pa kak dan kasneje ovulirala? V igri si, dokler ne priteče. Držim pesti, da čez par dni zagledaš user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 619
8.11.2011 8:15:32   
LittleSun
crtek si si danes merila BT???

IWAAAAA kje sii?? A se veseliš????

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 620
8.11.2011 8:20:56   
crtek
LittleSun sem in zaenkrat je še visoka....sicer nižja kot včeraj, ampak vesoka glede na prejšnje mesce (37,1 prej zjutraj, zdej pa 37,4)...križ me boli in spi se mi, tko da upam upam upam, da jutri user posted image ne priteče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 621
8.11.2011 8:31:33   
srečki
Jutro punce,

chungalunga user posted image user posted image user posted image user posted image
oreh saj veš, dokler user posted image ne priteče....upamo

črtek navijam zate, da jutri user posted image ne bo

No seveda navijam za vse in naj se hitro začne že roza mesec!

Lep dan vsem

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 622
8.11.2011 8:34:40   
iwa
Babe moje, ne boste verjele, na ta moj najpomembnejši dan, ko naj bi se vam čimprej javila mi je crknu net!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do zdej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drugače pa sm seveda ustala ob 4.30, lulala ko noraaaaaaaaaaaaaaa in ja, to je to!!!!!!!!!!

Sicer je črtica še zelooooooooooooooo zelooooooooooooooooo svetla, ampak jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvala vsem za podporo in lepe želje! Še naprej bom vztrajala z vami tukaj, vas bodrila in vas ne bom zapustila! In tudi vam BO RATALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 623
8.11.2011 8:38:13   
iwa
Oreh, moja črtica je tolk svetla da tud tvoja še pride, boš vidla!!!!

Crtek, ti pa itak si skupej z mano user posted image , zihr!!!!!!!!!!!!

Kolk sm se nervirala zej te 4 ure k vam nism mogla javit!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 624
8.11.2011 8:38:17   
Katte
Yey, iwa!!!!!!!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Naša prva nosečka user posted image !
Zdaj pa mirno naprej, v juliju pa dobiš malo štručko.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......