ronja
|
Najbolj močna mi je: kaj če pa ta umre, kaj boš potem. Tle me pa kar zvije. Ima ludih... Kaj vse ljudje ne rečejo! Ko da jih delamo "za rezervo"! jaz kar zabrusim..."pa če bi še tretjega imela, bi punčko želela"...pa so tiho Joj, jaz sem bila zdaj skoz zoprna, ker so mi vsi: no, pa boste dobili še fanta! Pa vsakemu rečem: meni se zdita mojidve punčki super, bi mela takoj še eno punčko! Za fanta pa še ne vem, mogoče je tudi super - ampak ko ti takole rečejo, da zdaj pa mora bit fant, maš občutek, kot da to, kar mava zdaj pa ni ok, glede na to, da bi si vsi želeli, da zdaj pa nekaj drugega - in tu seveda moram protestirat . Moja mami: oh, sem si tako želela, da bo fantek, vas bo uravnotežil! A smo zdaj ful neuravnotežene??? In kako naj bi eno malo dete "uravnotežilo" 3 ornk babe? Najboljši mi je bil pa od ene znanke, ko sem že rodila - aha, ja, danes je moderno imet tri Ma, ne, zdaj mamo 3 z malo razliko zato, da prišparamo na vrtcu (dokler še je 2. in 3. otrok zastonj) . Ne rečem, da se ne pozna, da se prej odločiš, če veš, da boš finančno skozi prišel kot pa če veš, da ne boš, ampak da bi jih pa samo zato imel?