ronja
|
Res najraje bi koga na g.! A je z mano kaj narobe, ker imam enega? A bo on "zaznamovan" ker je edinec? AAAAA, ne ne go. Sem tud sama edinka, pa sem čist v redu "skoz prišla". Ali pač? Ne se sekirat - če bi mela pa 3, bi ti pa rekli: ja, pa ne bojo tok meli, kako jim boš pa vse nudila, jaz lahko svojemu 3x več... (kar je res, valjda, da se pri 3 deli s 3)... Vse ma svoje + in -. Vsak naj jih ima toliko, kot si jih želi. če imaš dva, si še nekak najbolj normalen, pa še to ne smeta bit preveč skup ali pa preveč narazen , pa seveda morata bit od istega očija, kar je danes tudi že problem . Meni je ok, če me vprašajo, če je bil 3. planiran. Vem, da večina misli, da ne, zato mi je boljše, da me vprašajo, da jim lahko povem - ja, je bil, sicer sva ga mislila naredit junija, ne aprila, ampak sva si ga zaželela, ja. Poslušala sem jih od vseh mogočih, da to ni glih pametno (eni zaradi službe, eni zaradi zdravja, eni da so preveč skup, itd...) ampak mi kaj dosti do živega to ne gre. Ne bo treba njim usklajevat službe z otroki, ne bo njihovo zdravje trpelo, to da so skup, se mi zdi pa fajn in na koncu bo vse ok. Ne se sekirat. Meni je bilo vedno neprecenljivo, da imam brata in sestro in tudi ko gledam malidve, se mi zdi, da jima lepšega darila ne bi mogla dat kot to, da imata ena drugo. Vendar mi je jasno, da ima to tudi slabe strani: manj ugodnosti (finančne in časovne), več prilagajanja, itd... Ampak v glavnem vidim +, ker sem si pač to izbrala. Če bi imela 1, bi videla pa + edinčkov.