MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Dobro jutro! Pa kaj me te tolko zafrkavate. Kaj sem res tak grozna, da nikoli ne pridem oz. vedno zamudim brezupen primer.... Tasa lepiiii staaaa Zdaj pa ne vem kaj naj napišem. Včeraj me je tak zgaga pekla, da se mi je skoraj vtrgalo pa hlače so me tiščale ki še so trije mesci nosečnosti drugače pa sem v redu. samo spala bi.... še samo tri tedne v službi uživajte. Čuj, MČ, meni je kul, da si ti tu na tapeti, ker sem v eni drugi družbi vedno jaz! Čeprav moram priznat, da odkar imam otroke, sem vedno bolj točna, ker tak kot pravijo, ko si samski, si en teden delaš plan za en dan, ko imaš otroke, si v enem dnevu splaniraš cel teden - drži kot pribito. Zdaj pa bolj kot ne moram bit točna, ker imam res vse popredalčkano in splanirano do minut, ker mi drugače ne uspe. Si lahko misliš, da imam doma na tabli listke, kateri dan za kaj porabit??? Drugače se mi ne izzide. Zgaga je mene tudi tak pekla, da se mi je mešalo. Vsakič, ko sem se vlegla, je bilo še huje! Saj veš, da potem mine, ne? Probaj ugotovit, kaj ti še bolj nabija zgago, pa se tega ogni - sladke stvari so mene ubijale! Hlače pa še slabi mesec, pol pa jupiiiiiiii trenerke in udobje! Ja saj jaz si tudi planiram vse. pišem si, kaj bomo jedli. pol pa mam kar na hladilniku, ker ne dobim table - mi je G. noče montirat samo zdaj se mi pač kar dostikrat plani rušijo, ko se pač počutim tak al drugače - no saj bo kmalu mimo... zgaga - meni se zdi, da ne smem več niiiiiiiič jesti. sladko me itak ubije. pa včasih že vse po vrsti ma že trenerka mi ni več nobeno udobje - vse me tišči . bom kar naga ko bom doma