|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
10.1.2012 21:42:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ah ne me spraševat kak sem... uho in zob me bolita. user posted image

Pri nas se pa že na veliko pogovarjamo o maškarah. user posted image Tija bi rada bila smrketa, Nika pa enkrat pujsa pepa, enkrat pingvin user posted image user posted image , enkrat miška... Pa take.
Ja, saj pa gre ven to. Poglej:
- pustna sobota je pujsa pepa,
- pustna nedelja je pingvin in na
- pustni torek je miška!

Ona že ve... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za uhobol in zobobol. Super kombinacija :/

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
10.1.2012 21:43:37   
MalaČebelica
Najaa, jaz mam 20.4. rok. sem komaj proti koncu 6. meseca. saj mogoče je samo od utrujenosti. saj pravim da sploh ne vem, ali mi res otrdeva, ali me samo tak otrok čudno brca al me pač vse boli od sedenja. ker pri klari sem takega časa bila že na bolniški in sem po moje pač ležala če nisem mogla sedet....

Tasa, ti me kar pridi odvleči, ker sem itak smotana, da tak dolgo vztrajam, no, sem pa zdaj res doma, ker je klara bolana. Lija je ok? Nekaj si na FB napisala, da se ti zdi da bo bolana. pa na gmailu sem te hotla vlovit pa si že šla. upam, da se ni od klare nalezla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
10.1.2012 21:45:06   
MalaČebelica
za pusta še nimam blage veze. bom zdaj začela spraševat. se sploh še nisem spomnila, da bo to kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image najii za uhobol in zobobol user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
10.1.2012 21:47:15   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Mariborčanke, ker je naslednji roj.dan naš, vas prosim, da si v kolendar označite datum 19.02.2012, več info bo v februarju user posted image

Okej!!!!user posted image user posted image user posted image

bomo pa za spremembo imeli tortilje party za dame in mini pice za otrokein bobi palčke za Klaro ! user posted image user posted image
Javle mi boste edino če jeste tortilje z piš.mesom in zelenjavo ali nardim kateri kaj druga... Sem si sosedo v pomoč poklicala za ta dan, ateju pa sem že povedala,da bo mogel it user posted image user posted image , torto pa baje dobimo! Wiiii user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ok. sam nad tortiljami res zadnjič ni bla navdušena. najprej se je ful razveselila - palačinke. pol pa je povedala, da ona je samo mehke palačinke in da to ni niti približno ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa za naju se res ne sekira. jaz itak jem vse, Klara nič, tak da se sploh ne ozirat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
10.1.2012 21:49:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Tasa, ti me kar pridi odvleči, ker sem itak smotana, da tak dolgo vztrajam, no, sem pa zdaj res doma, ker je klara bolana. Lija je ok? Nekaj si na FB napisala, da se ti zdi da bo bolana. pa na gmailu sem te hotla vlovit pa si že šla. upam, da se ni od klare nalezla user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno te bom mogla ja user posted image
Tak glej, da nebote spet RD zamudili tak kot lani, ker pridemo v porodnišnico...saj veš kako to gre, z baloni in tem user posted image user posted image

Eh je bila samo polna luna oz. zelo močen vpliv! Nič ni bila Klara tu posrednik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1880
10.1.2012 21:50:29   
MalaČebelica

Tak glej, da nebote spet RD zamudili tak kot lani, ker pridemo v porodnišnico...saj veš kako to gre, z baloni in tem user posted image user posted image

Eh je bila samo polna luna oz. zelo močen vpliv! Nič ni bila Klara tu posrednik user posted image

mi nimamo navade kaj prehitevat, tak da upam da še ne pridete pred aprilom v porodnišnico user posted image user posted image user posted image potem pa vas bom valda vesela

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
10.1.2012 21:50:42   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Najaa user posted image user posted image user posted image user posted image ! Spet uho?

Pa kaj vem, al pa sinusi... počutim se čist zadenfana v glavo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
10.1.2012 21:50:44   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image ok. sam nad tortiljami res zadnjič ni bla navdušena. najprej se je ful razveselila - palačinke. pol pa je povedala, da ona je samo mehke palačinke in da to ni niti približno ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa za naju se res ne sekira. jaz itak jem vse, Klara nič, tak da se sploh ne ozirat user posted image user posted image user posted image

Ne za otroke bodo mini pice iz Lidla user posted image user posted image za mame pa tortilje. Ma se mi full luštajo in sem rekla, da za Lijin rojdan pa jih bom naredila... Če najdem še kje tiste tadobre Solitose, pa tak zmagam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1883
10.1.2012 21:50:51   
Najaa

ah ne me spraševat kak sem... uho in zob me bolita. user posted image

Pri nas se pa že na veliko pogovarjamo o maškarah. user posted image Tija bi rada bila smrketa, Nika pa enkrat pujsa pepa, enkrat pingvin user posted image user posted image , enkrat miška... Pa take.
Ja, saj pa gre ven to. Poglej:
- pustna sobota je pujsa pepa,
- pustna nedelja je pingvin in na
- pustni torek je miška!

Ona že ve... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za uhobol in zobobol. Super kombinacija :/

Ne gre ven, ker mama nima tolko denarja, da bi vse te pustne šeme nabavljala. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
10.1.2012 21:51:24   
Najaa

hehe se mi je zdelo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
10.1.2012 21:52:19   
MalaČebelica
kaj me toti blesavi RR vedno vrže na neko 76 stran in pol mislim, da morem tam pisat user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, naj še povem kak se mojadva zdaj dajata spat. ati že spi ko klada eno uro v klarini postli. ona pa še vedno debatira sama s sabo sto na uro in se dere jupi user posted image user posted image user posted image tak da je očitno že zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1886
10.1.2012 21:52:26   
tasa_m
Ej, čebelica sem se spomnila, da mi imamo zelo lepo roza jajčko. To pa verjetno za user posted image nebi glih mela a ne?

Sem na FB videla, da ena prodaja viola jajčko MC za 40€ zraven da še pa dežno prevleko...

Neposredna povezava do sporočila: 1887
10.1.2012 21:53:34   
tasa_m

Ne gre ven, ker mama nima tolko denarja, da bi vse te pustne šeme nabavljala. user posted image
Čuj a hočeš rečt da neboš otroku omogočla teh želj?Ti ti mama si glih za na CSD  prijavit user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
10.1.2012 21:53:50   
Najaa
tasi hitro si ti začela planirat RD hehe, jaz še pojma nimam kako pa kaj naj naredim... Verjetno bo kar doma v ožjem krogu, drugo leto si bo pa že sama nabrala frende za kakšno oreng žurko. user posted image Še vedno pa ne morem verjet, da je že skoraj 3-letna frajlica. Aja, pa HK torto bi rada mela in tašča kot tašča ji jo bo seveda naredila. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
10.1.2012 21:54:18   
tasa_m

kaj me toti blesavi RR vedno vrže na neko 76 stran in pol mislim, da morem tam pisat user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, naj še povem kak se mojadva zdaj dajata spat. ati že spi ko klada eno uro v klarini postli. ona pa še vedno debatira sama s sabo sto na uro in se dere jupi user posted image user posted image user posted image tak da je očitno že zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jupi, atija je spravla spat! Bravo Klara!

Neposredna povezava do sporočila: 1890
10.1.2012 21:54:33   
KOKICA32

Pri nas tudi.....user posted image

Tudi mi vse jemo oz. nič, tak da ni panike, Tasa!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
10.1.2012 21:54:50   
MalaČebelica

Ne za otroke bodo mini pice iz Lidla user posted image user posted image za mame pa tortilje. Ma se mi full luštajo in sem rekla, da za Lijin rojdan pa jih bom naredila... Če najdem še kje tiste tadobre Solitose, pa tak zmagam user posted image user posted image

te bom pa še jaz enega user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče spar al pa leclerc????

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
10.1.2012 21:55:19   
tasa_m

tasi hitro si ti začela planirat RD hehe, jaz še pojma nimam kako pa kaj naj naredim... Verjetno bo kar doma v ožjem krogu, drugo leto si bo pa že sama nabrala frende za kakšno oreng žurko. user posted image Še vedno pa ne morem verjet, da je že skoraj 3-letna frajlica. Aja, pa HK torto bi rada mela in tašča kot tašča ji jo bo seveda naredila. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja mama ni druge...Helo Kiti je  Z A K O N user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
10.1.2012 21:55:34   
Najaa

Čuj a hočeš rečt da neboš otroku omogočla teh želj?Ti ti mama si glih za na CSD  prijavit user posted image user posted image

ne ne bom, kar prijavi me. user posted image Zdej ko majo toliko dela z novimi vlogami, se bojo pa res mel čas z mano ukvarjat. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
10.1.2012 21:56:19   
tasa_m

te bom pa še jaz enega user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče spar al pa leclerc????

Ja Leclerck ma samo tiste navadne pr Šparu pa še nisem zasledila... Bom mogla mal v leclerk še pogledat it, mogoče so že tadobre tud dobli...

Neposredna povezava do sporočila: 1895
10.1.2012 21:56:27   
MalaČebelica

Ej, čebelica sem se spomnila, da mi imamo zelo lepo roza jajčko. To pa verjetno za user posted image nebi glih mela a ne?

Sem na FB videla, da ena prodaja viola jajčko MC za 40€ zraven da še pa dežno prevleko...

aja, sem ti ravno mislila napisat, da mi bo verjetno svakica posodila, ker ma ravno fraj. sem čisto pozabila na to možnost. hvala vseeeno za ponudbo...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
10.1.2012 21:56:43   
tasa_m

ne ne bom, kar prijavi me. user posted image Zdej ko majo toliko dela z novimi vlogami, se bojo pa res mel čas z mano ukvarjat. user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
10.1.2012 21:56:53   
Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja mama ni druge...Helo Kiti je  Z A K O N user posted image

user posted image user posted image
Aja, sej mi je rekla danes tudi, da bi bila HK za maškare, pa sem to željo zatrla kar v kali. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
10.1.2012 21:56:58   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image jupi, atija je spravla spat! Bravo Klara!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
10.1.2012 21:57:12   
tasa_m

aja, sem ti ravno mislila napisat, da mi bo verjetno svakica posodila, ker ma ravno fraj. sem čisto pozabila na to možnost. hvala vseeeno za ponudbo...

no, super! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.