|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
9.1.2012 20:58:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Midve sma pa danes doma. Ponoči mi je zakuhala. Sicer ni baš neka strašna vročina in nekak tak na meji se mi zdi - kot da ne ve, če bi zbolela al ne...

Upam, da nisma koga okužile včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
10.1.2012 13:08:52   
KOKICA32
Dan!

Madonca kakšno vremeuser posted image ....Ko sva šli od doma sem imela sončna očala gor, pa sem dežno prevleko doma pustila, po poti domov pa naju je dež dobil. Julija je bila sicer suha, ker košara ne premoči, jaz pa mokra kot cucek.user posted image user posted image user posted image

Sedaj sem se najedla, Julija tudi. Pa spet sije sonce.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
10.1.2012 20:02:10   
MalaČebelica
Oj!

Pa kaj zaj to? Kje ste vsi? Nekaj prevajam za službo in mam pavzo pa pridem sem in totalno zatišje...

Naša Klara je e bolje - neka viroza je bla. Sma se včeraj šle pokazat. Jutri boma še ziher doma, potem pa če bo ok, pičimo v vrtec. Ker ona že pogreša svoje prijatelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smešna je, ampak sem pa ful vesela, da ji je fajn v vrtcu.

uživajte

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
10.1.2012 20:28:45   
KOKICA32
Čer!user posted image

Res, MČ zatišje, da te kap!user posted image Ne vem zakaj!user posted image
Punce so na dopustu.user posted image user posted image user posted image

Mir v hiši....aaaaa, paše!user posted image Zlikala sem že tudi. NIsem imela veliko. Jutri imam frizerja, da bom malo lepša. Potem pa se grem slikati za novo osebno, ker mi konec meseca poteče. Pa kar za vozniško bom še oddala, da bom imela to kartico in ne več te plahte.

VPRAŠANJE:
MČ in ostale, ki ste le dojile, KDAJ ste začele dodajati otrokom čaj? Kdaj ste začele z GH?

Neposredna povezava do sporočila: 1854
10.1.2012 20:37:08   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

Res, MČ zatišje, da te kap!user posted image Ne vem zakaj!user posted image
Punce so na dopustu.user posted image user posted image user posted image

Mir v hiši....aaaaa, paše!user posted image Zlikala sem že tudi. NIsem imela veliko. Jutri imam frizerja, da bom malo lepša. Potem pa se grem slikati za novo osebno, ker mi konec meseca poteče. Pa kar za vozniško bom še oddala, da bom imela to kartico in ne več te plahte.

VPRAŠANJE:
MČ in ostale, ki ste le dojile, KDAJ ste začele dodajati otrokom čaj? Kdaj ste začele z GH?

o ti pa si pridna user posted image user posted image user posted image

jaz pa nekaj prevajam in potem vsakih pet minut še tukaj pokukam, če bo katera prišla mimo user posted image user posted image user posted image

dojenje: jaz sem ji dajala malo prekuhane vodice po žlički tam nekje pri štirih mesecih, ko je bila poleti ta vročina. čaj in GH sem začela po 6 m, s tem da flaške tak nikoli ni ravno sprejela in je oni čaj bil glih za vzorec, GH pa je tud dolgo rabila da je usvojila. tak da mogoče raje ne upoštevat mojih nasvetov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no midve sma pač imele vedno in povsod joško v neomejenih količinah in verjetno res ni čudno, da ji potem vse ostalo nekak ni dišalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
10.1.2012 20:40:50   
MalaČebelica
Eno vprašanje: meni zadnje čase izjemno otrdeva trebuh. Zdaj mi recimo že cel čas, ko tukaj sedim na kavču za računalnikom (cca. eno urco). Vsake toliko mam vse trdo in mi je kar neprijetno. Pa pri Klari se ne spomnim, da bi se mi to dogajalo - mogoče tu in tam, res redko. Ali je to normalno? Pregled imam sicer naslednjo sredo, ko bi G to omenila. Al morem e kar kako paniko zagnat?

Neposredna povezava do sporočila: 1856
10.1.2012 20:53:26   
KOKICA32
MČ meni sicer ni ne 1. in ne 2. otrdeval trebuh, sem pa o tem kdaj kaj prebrala. Baje gre za lažne popadke, ki so kar pogosti pri nosečnicah (neki Brax Hich...popadki, se mi zdi da se jim reče). Seveda omeni G, jaz bi jo tudi kar poklicala, da bi bila bolj mirna.

Hvala za nasvete, sem se sedaj spomnila, da Klara ni sprejela ne dude ne flaške. Hmmmm. sedaj ni neke vročine a se mi zdi, da bi mi včasih pasalo da bi ji dala kaj čaja med obroki, al pa da bi ji ga dal ati, ko mene ni doma, pa se mu zdi da je lačna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1857
10.1.2012 21:04:34   
MalaČebelica
Ma res bom po moje jutri poklicala G. Ker mi je tak malo neprijetno in brezveze, da me nekaj skrbi, če ni treba.

Ja, midve s Klaro sva bile kar precej nerazdružljive na začetku tudi verjetno na račun tega, ker ni hotela dudice in flaške. No, flaške ji nisem niti ponujala. Drugače pa vem, da so moje kolegice dajale že kar hitro kaki čajček - že po šesti tednih. Pa je bilo vse kul. Tudi dojenje je potekalo naprej normalno....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
10.1.2012 21:05:15   
Najaa
MČ meni je otrdeval pri Tiji trebuh sam tam proti koncu... Kdaj imaš ti že rok? V kakem 8.mesecu je začel, če sem bila preveč aktivna čez dan.
Kokica, jaz sem Tijo polno dojila skoraj 6m in čaj sem ji začela dajat tam okol 5m sam ga ni hotla. Nika pa je itak bila napol na flaši in sem tud menda dajala čaj pa ga ni hotla in sem samo sebe prepričevala, da sej še dosti tudi dojim, da se od tega odžeja. user posted image Če se spomnem za nazaj, kak sem se včasih sekirala...
In kako ste kaj drugače, babike moje?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
10.1.2012 21:10:08   
Najaa
In kaj bodo kej za maškare vaši malčki palčki? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
10.1.2012 21:12:37   
KOKICA32
Okej, te pa še ne bom nič čaja dajala....

Pust- pojma nimam!user posted image Ti že kaj veš?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
10.1.2012 21:13:29   
KOKICA32
Drugače pa sem tak tak. Lahko bi bilo bolje a kaj čem jamrati.

Pa ti?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
10.1.2012 21:30:48   
tasa_m

Eno vprašanje: meni zadnje čase izjemno otrdeva trebuh. Zdaj mi recimo že cel čas, ko tukaj sedim na kavču za računalnikom (cca. eno urco). Vsake toliko mam vse trdo in mi je kar neprijetno. Pa pri Klari se ne spomnim, da bi se mi to dogajalo - mogoče tu in tam, res redko. Ali je to normalno? Pregled imam sicer naslednjo sredo, ko bi G to omenila. Al morem e kar kako paniko zagnat?

Čebela, če neboš šla v bolniško in doma POČIVALA na kavču z leptopom na bauhu, pridem do službe (saj vem kje delaš) in te lastnoročno odpeljem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1863
10.1.2012 21:31:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

In kaj bodo kej za maškare vaši malčki palčki? user posted image
nimam še pojma.
Če ne dobim nič od kolegic, bo kar čebela tak kot lani. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
10.1.2012 21:32:39   
tasa_m
Kokica, čaj sem jaz Liji kar hitro dajat začela tam pr 2 mesecih. Sicer ga ni z nekim navdušenjem spila ampak da ni bla non stop na joški pa mi je pasalo... 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
10.1.2012 21:33:17   
tasa_m
KAJ NE MISLIJO TE RR POPRAVIT AL KAJ?

MILOMATER, ZDAJ PA SEM JEZNA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
10.1.2012 21:35:28   
Najaa
ah ne me spraševat kak sem... uho in zob me bolita. user posted image

Pri nas se pa že na veliko pogovarjamo o maškarah. user posted image Tija bi rada bila smrketa, Nika pa enkrat pujsa pepa, enkrat pingvin user posted image user posted image , enkrat miška... Pa take.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
10.1.2012 21:35:43   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čebela, če neboš šla v bolniško in doma POČIVALA na kavču z leptopom na bauhu, pridem do službe (saj vem kje delaš) in te lastnoročno odpeljem!!!

Saj je doma zaradi Klare! Od doma dela!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
10.1.2012 21:36:07   
tasa_m
Mariborčanke, ker je naslednji roj.dan naš, vas prosim, da si v kolendar označite datum 19.02.2012, več info bo v februarju user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
10.1.2012 21:36:38   
KOKICA32

KAJ NE MISLIJO TE RR POPRAVIT AL KAJ?

MILOMATER, ZDAJ PA SEM JEZNA user posted image user posted image user posted image

Ti se kar razjezi. Mene tudi ful jezi!!!! pa te strani nooooo!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
10.1.2012 21:37:47   
tasa_m
Pa če hočem med zadnjimi 5 kliknit me kuj vrže na tisto 72 al 73 stran! GRRR

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
10.1.2012 21:37:50   
KOKICA32

Mariborčanke, ker je naslednji roj.dan naš, vas prosim, da si v kolendar označite datum 19.02.2012, več info bo v februarju user posted image

Okej!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
10.1.2012 21:38:54   
KOKICA32

Pa če hočem med zadnjimi 5 kliknit me kuj vrže na tisto 72 al 73 stran! GRRR

Pa ja!!! Treba jim bo pisati!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
10.1.2012 21:39:29   
KOKICA32
Najaa user posted image user posted image user posted image user posted image ! Spet uho?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
10.1.2012 21:39:52   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Okej!!!!user posted image user posted image user posted image

bomo pa za spremembo imeli tortilje party za dame in mini pice za otrokein bobi palčke za Klaro ! user posted image user posted image
Javle mi boste edino če jeste tortilje z piš.mesom in zelenjavo ali nardim kateri kaj druga... Sem si sosedo v pomoč poklicala za ta dan, ateju pa sem že povedala,da bo mogel it user posted image user posted image , torto pa baje dobimo! Wiiii user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 10.1.2012 21:40:56 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.