Tulipan12
|
Dan! Pa daaaaj, Persida, ne delaj se norca iz bavcev, ko bosta začela govorit, pa boš videla kaj vse ti bosta imela za povedat! Sem ti že povedala, da moj nečak, dejansko sin od mojga polbrata, do 3. leta ni rekel nič, nula, nada, ziro (v glavnem NIČ), potem pa je lepega dne kr en stavek povedal in tako naprej. Če ne doživiš, ne moreš verjet! štetje: to je pri nas bolj interesantno kot barve. Šteje do 20, pa tudi tak kot pravi MČ, če reče, da prinese 3 skodelice, prinese dejansko 3. barve še enkrat: včeraj sva se kopali v banji bele barve. Nohte imam rdeče nalakirane. Pa se pogovarjava o lakiranju nohtov, pa da mam rdeč lak in jo vprašam kakšne barve je banja? Rdeče! Tolko o tem. Sivo bomo zgleda v šoli spoznali! Luka: ja, čisto enak gibalni razvoj imata z Lio, tudi ona je na začetku 10. meseca nardila svoje 3 samostojne korake. Tudi glede obračanja, sedenja, plazenja sta v vsem ista. On je prej začel ploskat, govorit mama, kazat s prstom (punčke vedo, da se to ne dela ) in jokat, ko ni mene v bližini. Zdaj imamo s tem full probleme. Sem kuhana in pečena z njim, ker drugače je štala. Kokica hvala za info, bom skočla v Lidl po modelčke! Naja mogoče te bo zanimalo: včeraj sem bila v knjigarni Mladinske knjige in so imeli (oz. še imajo) fullllllll znižanje Wins zadevic (jaz upam, da ne širim krive vere in da je to v vseh!!). Mi gremo danes na RD ene 5-letnice in ene 8-letnice in sva nakupila teh Winx stvari za dve polni vreči. Recimo dežniki po 3 evre!!!, svinčniki 15centov, nahrbtnik 6 evrov!!!, v glavnem full se splača. Sicer nisem imela časa spraševat kako to, da imajo tako znižanje, sploh zdaj, ko so Winxice v kinu in so dobra tržna niša, ampak mi je lepo sedlo, da sva kupila stvari, ki jih punčki obožujeta, za mali denar. Tasa al pa MČ, če bosta to brali in vajini punci slučajno kaj zanima, sem bila v Qulandiji v MB.
|