|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
4.11.2011 13:03:53   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa kje pa gledate posteljnino Smrkci, da je taka cena? Sej v Mercatorju je ceneje, če ne pa v sem jo vidla v Juysk (ne vem, če sem prav napisala), evo link:
http://www.jysk.si/4/58/657/1293470/a/catalog

V trgovini Veletekstil in je čudovita. Ta mi je tak tak, bom jo šla v živo pogledat!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 801
4.11.2011 13:04:40   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image  si moram zaploskat, ker že dolgooooooo nisem bila prva!!!!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 802
4.11.2011 13:06:52   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sedaj pa greva ven. Papauser posted image

Uživajta! Mi smo se imeli full fajn, vreme pa je prav piflarsko kičasto!!!user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa prijateljica Luko animira, se zrihtamo in počasi midva pičiva proti mestu. Sem se odločila, da bova prošetala na kosilo, Lia pa T. pa prideta zadaj z avtom!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 803
4.11.2011 13:09:47   
Tulipan12

Kar se tiče novoletnih daril sem zelo vesela, da sem včeri dobila tiste koledarje, ker bosta punci sami ustvarjali - kaj narisali noter in zraven sliko nalimali in to bo super darilo za babici. Upam da kera ne bere tega, drgač se pa delite presenečene. user posted image user posted image
Piškotke bomo tudi pekle pa mogoče bom naredila kakšen liker, ne vem še.

Naj povem, da bo Nika danes že kar spala v vrtcu. Je sama rekla, da bi že včeri, ko sem prišla po njo po kosilu, ona pa je gledala druge otroke na ležalnikih in hotla še ona dobit svojega. user posted image Sta jo tud vzg. pohvalili, da je super punca.

Ja, tudi mi bomo kreativni, se že veselim! V bistvu mi ta mesec 25. poteče porodniška in bi lahko šla delat, pa se mi zdi december preveč lep mesec za v službo hodit!user posted image  Bom letošnji dopust izkoristila, drugo leto pa jokala, ko ga bo premalo!user posted image

Nika je prava velika punca!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 804
4.11.2011 13:18:35   
Tulipan12
OK, eno butasto vprašanje: vaši otroci poznajo vse barve? Risanje: prijateljičin sorodnik, marčevec 2009 pozna vse barve, sem štejem tudi sivo, srebrno ipd...nariše avto, tovornjak, vlak z lokomotivo in vagoni.. Lia je še vedno na čisto osnovnih barvah, pa še to se mi zdi, da ima večinoma srečo, ko trofi. Njene risbice so hmmmm vse iste? Obraz približno nariše, ampak moraš uporabiti dosti domišljije zraven, da skapiraš!user posted image  Kar mi je ona danes povedala, me je full presenetilo. Fantka pa ne poznam.

Neposredna povezava do sporočila: 805
4.11.2011 13:19:16   
Tulipan12
Mam pa še jaz eno pohvalno: Luka je včeraj naredil 4 samostojne korake!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 806
4.11.2011 14:48:01   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

OK, eno butasto vprašanje: vaši otroci poznajo vse barve? Risanje: prijateljičin sorodnik, marčevec 2009 pozna vse barve, sem štejem tudi sivo, srebrno ipd...nariše avto, tovornjak, vlak z lokomotivo in vagoni.. Lia je še vedno na čisto osnovnih barvah, pa še to se mi zdi, da ima večinoma srečo, ko trofi. Njene risbice so hmmmm vse iste? Obraz približno nariše, ampak moraš uporabiti dosti domišljije zraven, da skapiraš!user posted image  Kar mi je ona danes povedala, me je full presenetilo. Fantka pa ne poznam.

Nika pozna nekaj barv, kakšno zameša... Moram rečt, da so jo v zadnjem času začele zanimat barve. Šteje pa kar lepo, ja. Sam veliko ona potegne od Tije. Tija si vzame zvezek in piše ali rešuje naloge in Nika opazuje, pol pa čez nekaj časa začne še ona štet recimo. Šteje pa do 6 pol pa preklopi na 11. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 807
4.11.2011 14:48:46   
Najaa

Mam pa še jaz eno pohvalno: Luka je včeraj naredil 4 samostojne korake!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo Luka!

Neposredna povezava do sporočila: 808
4.11.2011 15:49:15   
PERSIDA
Edino to moram komentirat.Tulipan mi še govorimo ne kaj bi šele o barvah.user posted image Poznata barve ,ki so na semaforju samo kako bom jaz logopedinji rastolmačla kako povesta te barve nimam pojma.Drugo leto na sistematskem bomo v glavnem popušliuser posted image .

Mi smo pri vseh stvareh langsam und ziheruser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 809
4.11.2011 15:50:16   
PERSIDA
Aja pridem zvečer verjetno da kako načrgotamuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 810
4.11.2011 17:05:58   
KOKICA32

Pa kje pa gledate posteljnino Smrkci, da je taka cena? Sej v Mercatorju je ceneje, če ne pa v sem jo vidla v Juysk (ne vem, če sem prav napisala), evo link:
http://www.jysk.si/4/58/657/1293470/a/catalog

V trgovini Veletekstil in je čudovita. Ta mi je tak tak, bom jo šla v živo pogledat!user posted image

Jaz tudi....Motijo me te nore mere za vzglavnik z Yska ali pa Ikee, saj moj pikec ima vzglavnik velikosti kot jaz in sicer 60_x_80cm.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 4.11.2011 17:11:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 811
4.11.2011 17:07:13   
KOKICA32

BRAVO!!!! Že?user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 812
4.11.2011 17:08:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Jaz tudi....bova spili kakega skupaj.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 813
4.11.2011 17:10:03   
KOKICA32
Valentin pozna kar nekaj barv, tudi sivo (sem včeraj zvedela user posted image ). Sem pa opazila, da si jih pogosto kar izmišljuje in se smeji zraven.user posted image user posted image user posted image

Narisati obraz? No way, vse risbice so enake, neke črte in recimo krogci,...Skratka še nič prepoznavnega.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 814
4.11.2011 17:12:01   
KOKICA32
Tulipan v Lidlu imajo modelčke za kekse, sem jih prejle kupila. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 815
4.11.2011 17:25:00   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Jaz tudi. Z radlerjem seveda. Pa ima, da pade žurka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 816
4.11.2011 19:47:33   
MalaČebelica
Je kera tu?

Nič ne vem kaj se dogaja - gužva v službi, ne rabim niti pravit.

Nekaj sem na hitro preletela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Niki za vrtec. res je fajn, ko je otroku fajn...

Barve - Klara jih ne loči kaj preveč. Že mislim, da jih par pozna, pol pa nekaj zmuti al si pa kar zmisli.

Štetje - šteje nekje do deset recimo, ampak pač drdra na pamet pa včasih se zmoti. Do tri, štiri pa sem opazila, da kar pozna količinsko. Kao pravi, da je prinesla tri kave in so res tri šalčke...

No, zdaj če bi nas kdo slikal - smo kot familija računalniških frikov - vsak ima svoj prenosnik pred sabo user posted image user posted image user posted image user posted image Ta novi član bo verjetno moral dobit svojga že pri rojstvu, da ne bo zaostajal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 817
4.11.2011 20:43:00   
KOKICA32
Čer.user posted image

Jaz pijem radler Grapefruit. Pa ve?user posted image Mam še neke kekse, če bo katera.user posted image

MČ kaj vi že veste spol novega user posted image ?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 818
4.11.2011 21:20:56   
KOKICA32
Kje ste sedaj?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 819
5.11.2011 10:19:58   
Najaa
Pa tak glasne smo bile, ne? user posted image Jaz sem se na fb zadržala, vmes me je pa Nika hecala... joj ta otrok ej... N ein ne zaspat a komaj gleda. Pa pit pa lulat pa mamiiiiii mamiiiiiiiiii user posted image mine te vse preden zaspi. Danes zjutri je pa do 9.30 spala frajla user posted image ...

Joj vzuni tak piha, pa mormo it ven listke nabrat. Imamo en "projekt" v planu pa rabimo jesensko listje. Hb smo h tastu na kosilo povabljene. user posted image Vsaj kuhat ni treba- user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 820
5.11.2011 12:25:14   
Tulipan12
Dan!user posted image
Pa daaaaj, Persida, ne delaj se norca iz bavcev, ko bosta začela govorit, pa boš videla kaj vse ti bosta imela za povedat!user posted image  Sem ti že povedala, da moj nečak, dejansko sin od mojga polbrata, do 3. leta ni rekel nič, nula, nada, ziro (v glavnem NIČ), potem pa je lepega dne kr en stavek povedal in tako naprej. Če ne doživiš, ne moreš verjet!
štetje: to je pri nas bolj interesantno kot barve. Šteje do 20, pa tudi tak kot pravi MČ, če reče, da prinese 3 skodelice, prinese dejansko 3.
barve še enkrat: včeraj sva se kopali v banji bele barve. Nohte imam rdeče nalakirane. Pa se pogovarjava o lakiranju nohtov, pa da mam rdeč lak in jo vprašam kakšne barve je banja? Rdeče!user posted image  Tolko o tem. Sivo bomo zgleda v šoli spoznali!user posted image
Luka: ja, čisto enak gibalni razvoj imata z Lio, tudi ona je na začetku 10. meseca nardila svoje 3 samostojne korake. Tudi glede obračanja, sedenja, plazenja sta v vsem ista. On je prej začel ploskat, govorit mama, kazat s prstom (punčke vedo, da se to ne delauser posted image ) in jokat, ko ni mene v bližini.user posted image  Zdaj imamo s tem full probleme. Sem kuhana in pečena z njim, ker drugače je štala.
Kokica hvala za info, bom skočla v Lidl po modelčke!user posted image
Naja mogoče te bo zanimalo: včeraj sem bila v knjigarni Mladinske knjige in so imeli (oz. še imajo) fullllllll znižanje Wins zadevic (jaz upam, da ne širim krive vere in da je to v vseh!!). Mi gremo danes na RD ene 5-letnice in ene 8-letnice in sva nakupila teh Winx stvari za dve polni vreči. Recimo dežniki po 3 evre!!!, svinčniki 15centov, nahrbtnik 6 evrov!!!, v glavnem full se splača. Sicer nisem imela časa spraševat kako to, da imajo tako znižanje, sploh zdaj, ko so Winxice v kinu in so dobra tržna niša, ampak mi je lepo sedlo, da sva kupila stvari, ki jih punčki obožujeta, za mali denar.user posted image  Tasa al pa MČ, če bosta to brali in vajini punci slučajno kaj zanima, sem bila v Qulandiji v MB.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 821
5.11.2011 12:30:01   
Tulipan12

Pa tak glasne smo bile, ne? user posted image Jaz sem se na fb zadržala, vmes me je pa Nika hecala... joj ta otrok ej... N ein ne zaspat a komaj gleda. Pa pit pa lulat pa mamiiiiii mamiiiiiiiiii user posted image mine te vse preden zaspi. Danes zjutri je pa do 9.30 spala frajla user posted image ...

Joj vzuni tak piha, pa mormo it ven listke nabrat. Imamo en "projekt" v planu pa rabimo jesensko listje. Hb smo h tastu na kosilo povabljene. user posted image Vsaj kuhat ni treba- user posted image

Pri nas pa je spanje - pri Lii seveda - noro kičasto zadnje čase. Trkam!!!! Dopoldan mi itak (al pa babici, odvisno kje je) će okoli 10h reče, da je utrujena in bi šla spat. Rabi eno toplo roko in 5 min, pa zaspi. Zvečer pa je ne priganjam, malo ocenim kdaj naj bi šla (navadno med 20.30-21h), rečem čez 5 min greva zobke umit, jo vprašam, če bi še kaj pojedla, spila (ker po zobkih je vedno samo voda), gše lulat in se vleževa, največ 10 min in spančka.

Moram pa poudarit, da je zadnje dni tak zlata (spet trkam!!!), da če bi jo kdo snemal, mi jo še ki vkradejo!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 822
5.11.2011 12:36:24   
PERSIDA
Z dnevno zamudo evo meuser posted image .Beri včeraj uspavala otroke in me je zmanjkalo zravenuser posted image .
Drugače maladva še vedno na dopustu ali bolniški kak kočete.V ponedeljek naj bi šla v vrtec in seveda Tomaž danes driska in kaže na uho ,da ga boli.Če se bo komu strgalo sem to jazuser posted image user posted image user posted image

Drugače ,pa jaz še kar.Trenutno se ukavarjam z mamicino 60-letnico,vabila razposlana.Sedaj ,pa pripravljam en projekt njenega življenja s slikami in to mi bo vzelo,kar veliko časa preden bo to za na platno predstavit.Tako,da ja.Zraven se še gospodinje,žene in mame špilamuser posted image .
Trenutno najbolj in stvar pri nas tempara barve.Ni jima najbolj jasno zakaj bi mogla z vodo mešat tako,da jima pustim ,da dasta eno pikico na papir in pol ustvarjata,zraven še včasih malo čopič namočita v vodo in to je to.Mislim,da je talent risanja kar po mamici ,ulalauser posted image .No pikapoke rišemo kaj druga je neprepoznavno.Včeraj sem jima kocke vseh barv prinesla in ju spraševala po barvah vsak je prijel svojo stvar v roke in ju je brigalo kaj mami sprašuje.Tolko o prepoznavanju barvuser posted image .Mi smo enostavno talenti za bit v naravi ,briga nas vse ostalouser posted image .Da umivata posodo,pometata,brišeta tla ,sortiata perilo,napolnita pralni in sušilni stroj ,dasta noter pralni prašek ,mehčalec in zaštarta to niso barve neuser posted image .Je ,pa delo ne ?user posted image Pod kaj naj to uvrstim ko gremo k logopedinji?user posted image Ni nam lahko vam povemuser posted image .Jaz ,pa pol jamram kak sem zmatrana ne user posted image ,pa mi vse otroka nareditauser posted image .
Kokica a bo ? Da mi ne boš kartona pisalauser posted image .

Čebela lahko bi se malo hvalila kako je bit spet noseč ,jauser posted image .Jaz še samo igram nagradne igre ,da podarim vozičekuser posted image .
tasa - da te ne bodo preveč noge boleleuser posted image
trezika- ne bit žalostna ,pridi k nam tu nam je lepo
Najaa -vam ,pa tak vse laufa kot namazano kaj bi ti govorilauser posted image
tulipanček - uživaj še zadnje dni  porodniške,veš kako gre tista pesem "fučka mi se "user posted image .Joj ,ki je moja porodniška?oh ja......user posted image .Vsaki dve uri sem tiste frdamane flaše mešala ,pa vseeno je blo za marsikaj časuser posted image .

No takole malo sem načečkala sedaj ,pa grem dalje par oken počistit,pa zavese gor obesit sem se jih usmilila in oprala.Bravo jaz.Kosilce se kuha ,otroka počivata ,po novem ju moram prisilit ,ker drugače zdržita do pol štirih pol ju ,pa vrže ko se zbudita ,pa sta tečna za znoret .Tako ,da sta mogla danes spat takoj ko sta začela zehatuser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 823
5.11.2011 16:10:26   
trezika
Dan!

En hiter pozdrav....

Danes sem bila tretji dan v službi, če temu lahko tako rečem.... 2-3 tedensko bom čistila trgovino, kjer M. dela... ni ravno sanjska služba, ampak nekaj pa le bo user posted image

Ata je še vedno  v bolnici, stanje zaenkrat nespremenjeno, kar pomeni, da je bakterija še vedno prisotna oz. da antibiotiki še niso prijeli.... user posted image

Jutri pa greva z Marušo na Koroško po bico, potem pa gremo skupaj k sestri na obisk user posted image

Lepo bodite, se slišimo v ponedeljek...

(odgovor članu Mae27)
Neposredna povezava do sporočila: 824
5.11.2011 18:43:04   
Najaa
Tulipan hvala za info, bom šla pogledat v Mladinsko knjigo oz. Božiček bo šel. user posted image

Persida, Nika pa s čopičem sam v vodo namaka in riše user posted image tak da ji moram skoz govorit, pa dej še v barvo čopič, da bo kaj barvnega.
Kaj nam laufa? A začnem mal jamrat? user posted image Pa ne bom, ker je brezveze... Noben mi ne more pomagat, če sama ne bom kaj naredila.

Ne vem, kaj mi je zadnje čase... kot da imam nizek pritisk, v glavnem počutim se ko en kup sranja.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Koliko ss ste imele?
metuljcek27

1 (79%)

2 (10%)

3 (3%)

4 (1%)

več (7%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!