Tulipan12
|
Helou! Kokica, dojenje je luksuz!! Sicer ima vse svoje prednosti in slabosti, tu je predvsem ena in edina ta, da si nepogrešljiv in res nimaš nič časa za sebe. Sploh ko imaš dva otroka je to začaran krog dojenja in ukvarjanja s tavelikim. Ti boš imela mogoče malo prednosti s tem, da je V. v vrtcu in ti lahko Julijo babica dopoldan počuva za kako urco, jaz sem tu hendikepirana, ker je Lia pri eni babici, druga je še tak v službi in imam Luko 24/7. No, pri dojenju je še ena stvar - joške! Rabim noveeeeee!!! Drugače pa so mi to najlepši trenutki zgodnjega materinstva. Upam, da sta z Julijo na poti domov in da boste končno zaživeli kot družinica. Lepo se cartajte, ko pa ti vse pride čez glavo, pa pridi kaj mimo, da rečemo kako! Naja kaj to je zgodaj ob 6h? Packe ste, s temi vašimi spalnimi otroki! Kaj so vsi ribice tak kot jaz, da lahko spijo in spijo in spijo... Moja ovnica ni navdušena spalka, kozorogec pa ji trmasto sledi. Včeraj sva bili s prijateljico v kinu! Smo bili samo 4je v dvorani , sva pa se imeli super duper fajn, super komedija, velika škatla kokic, noro dosti smeha, potem še pijačka, o jaaaaaaaa, pasalo za znoret!!! Kak malo človek včasih rabi, da si napolni baterije. Aja, pa ona ima 2m mlajšega dojenčka od Luke, tak da sva obe noro uživali v sprostitvi. Če bi nama nekdo garantiral, da nama lahko danes otroke pazi, bi se pijača zavlekla dolgo v noč. Danes pa čudovito topli jesenski dan, zato šibam postorit zadevice doma dokler Luki spi lepotnega, potem pa akcija ven! Uživajte!
|