|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 4.del
28.5.2012 13:23:01   
tasa_m
Pa dober dan, še vedno diham, samo najblj mi ni user posted image

Zdaj se pa lep čas nisem javla, saj vem, samo če pa ne najdem časa. Bom popravila user posted image ,
Prejšni teden imela dopust ampak sem se tak slabo počutla da ni blo dopustu podobno. Boli me full križ, pa ponoči tak slabo spim, tak da se ponavadi zbudim taka brez volje in brez vsega. Saj bo boljše, enkrat. Upam.
Drugače pa zdravi smo, kar je najbolj važno, ostalo pa bo že!
Z atejem sma se odločla, da na morje letos ne bomo šli, ker bomo morali v stanovanje kar nekaj € vložit in zaenkrat ima tole prednost, ker drugače ne gre. No, midve z Lijo greve z mojimi user posted image
user posted image ata pa bo doma, nemremo vsi lenarit. user posted image
Imela sem morfologijo, vse je okej, samo naš user posted image noče pokazat obe strani obraza tk da mam čez 2 tedna še enkrat UZ da pogleda še drug del in ne samo levega profila. Je ko Helenca Blagne, se kaže samo z levega profila user posted image user posted image . Je rekla, da upa da se bo takrat bolj spol videl, ampak misli da je punčka. user posted image Če povem po pravici mi je zdaj tak vseeno, samo da je rekla, da je vse OKej, to je zdaj najbolj važno.

In ja, samo 9-krat še grem delat user posted image user posted image , zdaj pa res odštevam. Ni druge.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
28.5.2012 13:23:19   
tasa_m
Prišla, vidla, zmagala user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
28.5.2012 13:26:45   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tulipan ni gužva no. Pa smo tik pred 10. prišli lani (ko do 10h je kao treba prevzet paket). Mogoče je na začetku gužva sam ne vem, zakaj bi ob 8h že hodila tja... ne boj se no. Če bom jaz zmogla sama z dvema boš tudi ti, ko boš mela svojega zraven. user posted image Tečeš pa z otrokom ja. Je prevelika gužva...

Se pravi da je potrebno do 10h tam bit. ja fajn, in kaj bom pol slabi 2 urci počela?
Hahaha, jaz ziher na kaki klopci radler pila user posted image user posted image

REes??? To si niti prebrala nisem, do kdaj je treba dvignit in kdaj je štart!user posted image Ma to mi gre na živce, ker Lia še spi ob 12h in navadno 2-3 urce. Pa saj menda, če bomo tam, ne bo ravno zaspana, ampak SAMO tečna!user posted image
Bom se ti pridružila na Radleru!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
28.5.2012 13:26:58   
KOKICA32
Tasa, čestitke za dobre izvide!user posted image user posted image user posted image Seveda, da je vse okej je najbolj važno, kaj te spol. user posted image

Važno, da bosta vsaj z Lijo uživali. Ata pa tudi lahko kak vikend k vam skoči, če ne boste predaleč.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
28.5.2012 13:27:48   
KOKICA32

Si PIFLARKA?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
28.5.2012 13:28:51   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tulipan ni gužva no. Pa smo tik pred 10. prišli lani (ko do 10h je kao treba prevzet paket). Mogoče je na začetku gužva sam ne vem, zakaj bi ob 8h že hodila tja... ne boj se no. Če bom jaz zmogla sama z dvema boš tudi ti, ko boš mela svojega zraven. user posted image Tečeš pa z otrokom ja. Je prevelika gužva...

Se pravi da je potrebno do 10h tam bit. ja fajn, in kaj bom pol slabi 2 urci počela?
Hahaha, jaz ziher na kaki klopci radler pila user posted image user posted image

REes??? To si niti prebrala nisem, do kdaj je treba dvignit in kdaj je štart!user posted image Ma to mi gre na živce, ker Lia še spi ob 12h in navadno 2-3 urce. Pa saj menda, če bomo tam, ne bo ravno zaspana, ampak SAMO tečna!user posted image

Joj, ja!!!! user posted image Enako, če ne gre Valentin spat. To imamo po novem. user posted image Popoldansko spanje spet.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 28.5.2012 13:29:16 >

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
28.5.2012 13:29:40   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tulipan, mi gremo od 21. do 28., od četrtka do četrtka. Po vsej verjetnosti bomo peljali tudi čoln zraven, tak, da če boste doli se lahko kdaj kam skupaj zapeljemo.user posted image Z nami gre še D. sorodnica, pa njena hči in njen fant, ki pa bosta ločeno. Baje v tem kampu ni več prostora, v onem Mia, ki je tudi njihov pa je. Ta je malo ven iz Biograda, ne moreš peš do mesta npr. Javi, kako se bosta odločila, pa smo na vezi.user posted image

Ti javim, če se vidimouser posted image , ampak najbrž ne, ker sva planirala nekje od 20.-25. neki mini oddih, ker smo bili med prvomajskimi doma. Je pa tak da imam oni teden po 25. (ki je itak praznik), ginekologa, fiziatra, posvetovalnico za Luko in zobozdravnika za oba otroka. Torej NO GO vse prestavljat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
   RE: Marčevke 2009
28.5.2012 13:30:13   
Tulipan12

user posted image

Daj povej daj povejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
28.5.2012 13:30:47   
tasa_m

Zmenjeno, pol vzamem kuj 4 cuj. Če bi bile po teku še bolj žejne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4559
28.5.2012 13:32:01   
tasa_m

Si PIFLARKA?user posted image
Saj je že čas BIL...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
28.5.2012 13:32:36   
KOKICA32

user posted image

Daj povej daj povejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, en mail mi je 2x objavilo, pa sem enega zbrisala.

Neposredna povezava do sporočila: 4561
28.5.2012 13:34:10   
KOKICA32
Grem po Valentina....user posted image

Pridete zvečer kaj okrog?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
28.5.2012 13:34:18   
Tulipan12

Boste imele otroke doma čez poletje al bodo normalno v vrtcu? Glih sem razmišljala, da ste 3 v porodniški!!!user posted image user posted image user posted image

Lija bo doma julij in avgust. Naj ji bo ker je glih on in da se bove nacartali za nazaj in naprej user posted image Pa malo se bove povbli komu na obisk pa bo. Itak je že Persido vprašala, če lahko pride ko bo Persida imela dopust user posted image , jaz pa bom šla v službo. Ni ji glih jasno, da bo mama še lep čas doma user posted image

user posted image to vem, da moji Lii tut ni bilo. Je skoz govorila, da ati je v službi, za mene pa se ni znala odločit kak status naj mi da.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
28.5.2012 13:39:46   
Tulipan12

Pa dober dan, še vedno diham, samo najblj mi ni user posted image

Zdaj se pa lep čas nisem javla, saj vem, samo če pa ne najdem časa. Bom popravila user posted image ,
Prejšni teden imela dopust ampak sem se tak slabo počutla da ni blo dopustu podobno. Boli me full križ, pa ponoči tak slabo spim, tak da se ponavadi zbudim taka brez volje in brez vsega. Saj bo boljše, enkrat. Upam.
Drugače pa zdravi smo, kar je najbolj važno, ostalo pa bo že!
Z atejem sma se odločla, da na morje letos ne bomo šli, ker bomo morali v stanovanje kar nekaj € vložit in zaenkrat ima tole prednost, ker drugače ne gre. No, midve z Lijo greve z mojimi user posted image
user posted image ata pa bo doma, nemremo vsi lenarit. user posted image
Imela sem morfologijo, vse je okej, samo naš user posted image noče pokazat obe strani obraza tk da mam čez 2 tedna še enkrat UZ da pogleda še drug del in ne samo levega profila. Je ko Helenca Blagne, se kaže samo z levega profila user posted image user posted image . Je rekla, da upa da se bo takrat bolj spol videl, ampak misli da je punčka. user posted image Če povem po pravici mi je zdaj tak vseeno, samo da je rekla, da je vse OKej, to je zdaj najbolj važno.

In ja, samo 9-krat še grem delat user posted image user posted image , zdaj pa res odštevam. Ni druge.

user posted image user posted image user posted image bomo odštevale s tabo!user posted image
Glede dopusta, bo pa drugo leto bolje in ker boš ti doma, še ujamete kako super akcijo, ki si jo boste lahko privoščili, takrat boste že 4je!user posted image
Pa seveda je vseeno, vedno je glavno, da je otrok zdrav... itak jih imamo najraje kakršnegakoli spola so, kakorkoli jim je ime, bilo kak nam jo zagodejo, ker je pomembno res samo to, da so zdravi!user posted image

Bosta naredila iz spalnice otroško sobo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
28.5.2012 13:43:44   
Tulipan12

Jaz verjetno ja, ker moram kuhat, samo jaz pridem gor okoli 22h, ko ve že popadate.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
28.5.2012 13:47:08   
tasa_m

Bosta naredila iz spalnice otroško sobo?

Da, da. Tja pride nastropna postelja, spodaj široka 120cm, zgoraj pa 90. Tak da bom en čas lahko še jaz spala z dojenkom, ata pa na kavču. Ker ko bo pa malo več € pa bomo vzeli kavč z v dnevno. Tle kaj nama je všeč, stane 1350€ in vse pa naenkrat ne gre...

Neposredna povezava do sporočila: 4566
28.5.2012 13:48:08   
tasa_m

Jaz verjetno ja, ker moram kuhat, samo jaz pridem gor okoli 22h, ko ve že popadate.user posted image

Jaz pa ne ridem, delam do 21h, pa pol jim onavadi še malo omagam, pa preden pridem domov je tak 22h in mi pol ni glih najbolj za gor prit . Bom vas jutri prebrala...

Neposredna povezava do sporočila: 4567
28.5.2012 14:42:19   
Nina00
Tasa lepo te je spet brat!
user posted image  za morfologijo! Očitno bo pupa, če že sedaj samo levi profil kaže user posted image
9 je pa že lepa številka za odštevanje user posted image

user posted image to vem, da moji Lii tut ni bilo. Je skoz govorila, da ati je v službi, za mene pa se ni znala odločit kak status naj mi da.user posted image

Tole mi je pa tako znano, samo, da se je pri nas glasilo: Oči dela, mami pa ne user posted image  user posted image  user posted image

Midva sva tudi imela v načrtu naredit iz spalnice otroško sobo, a so se na srečo nato stvari drugače obrnile in sva menjala za večje z res ugodnim doplačilom. Mi je pa zelo všeč ideja s širšo posteljo spodaj, ker, ko se spomnim, ko je naš večji hotel, da se uležeš zraven na 140x70 cm user posted image  user posted image  No, saj si predstavljate kakšen si, ko se dvigneš user posted image  Ampak pri nas je sedaj otroška na žalost premajhna za takšne izvedbe.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
28.5.2012 15:26:34   
Najaa
Tulipan in tasa, zdej sem tule prebrala, da lahko otroke prijavite tudi na dan prireditve, več pa tule preberita:
http://www.tekzazenske.si/7DM_TEK,,prijava/Oskarjev_tek

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
28.5.2012 16:20:10   
Natka23
tasa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
28.5.2012 21:16:35   
KOKICA32
Čer!user posted image

Kupila sem si kolo in Juliji sedež, da se bova lahko furali.user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
29.5.2012 7:28:46   
KOKICA32
Dobro jutro.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
29.5.2012 8:38:00   
Natka23
Jutro

Kokica kak sedež si kupila, midva gledva še za ŽIgija in ta mali lenobek še ne sediuser posted image No ker je Tjaša bila tak zgodnja, mi je mal čuden amapk ok je moškiuser posted image ???

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
29.5.2012 8:59:48   
KOKICA32
Sedež: Hamax Kissuser posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
29.5.2012 9:13:49   
Tulipan12
Dobro jutro. Včeraj me ni bilo, sem prej skuhala, potem pa sva bila malo z dragim sama.user posted image Očitno bom morala Lio res prej spat naganjat, ker je kar razvlekla iz 20.30 na 22h, potem si pa lahko predstavljate, kaj vse še mi je za delat po 22h!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......