Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa dober dan, še vedno diham, samo najblj mi ni Zdaj se pa lep čas nisem javla, saj vem, samo če pa ne najdem časa. Bom popravila , Prejšni teden imela dopust ampak sem se tak slabo počutla da ni blo dopustu podobno. Boli me full križ, pa ponoči tak slabo spim, tak da se ponavadi zbudim taka brez volje in brez vsega. Saj bo boljše, enkrat. Upam. Drugače pa zdravi smo, kar je najbolj važno, ostalo pa bo že! Z atejem sma se odločla, da na morje letos ne bomo šli, ker bomo morali v stanovanje kar nekaj € vložit in zaenkrat ima tole prednost, ker drugače ne gre. No, midve z Lijo greve z mojimi ata pa bo doma, nemremo vsi lenarit. Imela sem morfologijo, vse je okej, samo naš noče pokazat obe strani obraza tk da mam čez 2 tedna še enkrat UZ da pogleda še drug del in ne samo levega profila. Je ko Helenca Blagne, se kaže samo z levega profila . Je rekla, da upa da se bo takrat bolj spol videl, ampak misli da je punčka. Če povem po pravici mi je zdaj tak vseeno, samo da je rekla, da je vse OKej, to je zdaj najbolj važno. In ja, samo 9-krat še grem delat , zdaj pa res odštevam. Ni druge. bomo odštevale s tabo! Glede dopusta, bo pa drugo leto bolje in ker boš ti doma, še ujamete kako super akcijo, ki si jo boste lahko privoščili, takrat boste že 4je! Pa seveda je vseeno, vedno je glavno, da je otrok zdrav... itak jih imamo najraje kakršnegakoli spola so, kakorkoli jim je ime, bilo kak nam jo zagodejo, ker je pomembno res samo to, da so zdravi! Bosta naredila iz spalnice otroško sobo?
|