|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
10.4.2012 11:03:17   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tulipan, nena je tak straši user posted image . Jaz sem preživela brez EA, samo z umetnimi popadki in brez ene same protibolečinske doze igle user posted image . Čist na koncu je T. rekel sestri da naj mi da nekaj ampak je bilo že vse tak razboljeno da ni pomagalo. Ali pa je, kaj te vem ne spomnim se več user posted image

Drugače pa Lijo imam doma, ima vneto uho. SPET user posted image

V soboto prideve na Liin RD. Delam samo do 13h in pol sva fraj. user posted image Tak, da se vidimo!

user posted image user posted image user posted image jaz samo povem, da mi ni bilo piknik rodit!!! Lahko pa olepšam, ampak saj vse vemo kak je v resnici!user posted image Ampak drugič je REEEEEEEEEEEEES neprimerljivo s prvič!

user posted image user posted image user posted image tvoji bolančici!user posted image

user posted image user posted image user posted image da prideta v soboto! Bo popolna postava štajerskih marčevcev!user posted image Dež bouser posted image , tak da akcija doma!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
10.4.2012 11:04:52   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Punce, ravnokar sem dobila sms - Baby center na Titovi zapirajo in imajo -50% NA VSE IZDELKE!!!

to je ta pri Jello?od kdaj dalje?

ooo fajn, sicer so kar slabo založeni ampak nekaj bomo že našli user posted image

Grem v času malice pogledat, pa vam javim kaj še je!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
10.4.2012 11:05:57   
Tulipan12
Prva!!!user posted image user posted image user posted image Po dooooooooooolgem času, se mi zdi!user posted image Al pa tak slabo klepetamo, da se ne spomnim!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
10.4.2012 11:08:54   
Tulipan12
Za vikend smo dali skozi 2 rojstnodnevni Liini čagi, vam ne rabim napisat, da sem bila že čisto fuč, ampak smo se imeli res super duper dobro in sem zelo zadovoljna, da nam je uspelo speljat, glede na to, da sem imela zabavi doma in res polno ljudi, pa sva zgleda s T. tako uigrana, da nama je full lepo laufalo in sva imela še midva kaj od tega.user posted image

Potem pa še ta velika noč - rabim dieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3729
10.4.2012 11:12:24   
tasa_m

Punce, ravnokar sem dobila sms - Baby center na Titovi zapirajo in imajo -50% NA VSE IZDELKE!!!

to je ta pri Jello?od kdaj dalje?

ooo fajn, sicer so kar slabo založeni ampak nekaj bomo že našli user posted image

Grem v času malice pogledat, pa vam javim kaj še je!

Midve tud okoli 12h, pol pa k babi, ker grem popoldan delat.

Neposredna povezava do sporočila: 3730
10.4.2012 11:13:08   
tasa_m

Za vikend smo dali skozi 2 rojstnodnevni Liini čagi, vam ne rabim napisat, da sem bila že čisto fuč, ampak smo se imeli res super duper dobro in sem zelo zadovoljna, da nam je uspelo speljat, glede na to, da sem imela zabavi doma in res polno ljudi, pa sva zgleda s T. tako uigrana, da nama je full lepo laufalo in sva imela še midva kaj od tega.user posted image

Potem pa še ta velika noč - rabim dieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, ziher ja... :P :P :P bla, bla, bla, bla....

Neposredna povezava do sporočila: 3731
10.4.2012 12:57:45   
KOKICA32
Midve sva nazaj. Julija je pojedla kosilo, sedaj ša jaz.

Poročajte, kaj vse imajo v BC!

Tulipan, super za čagi, da je vse štimalo. user posted image user posted image user posted image Verjetno imamo sedaj že kar nekaj izkušenj, ko so naši škrati stari že 3 leta, ne? Potem pa še mi, ko imamo 2 otroka. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
10.4.2012 14:37:36   
Tulipan12

Midve sva nazaj. Julija je pojedla kosilo, sedaj ša jaz.

Poročajte, kaj vse imajo v BC!

Tulipan, super za čagi, da je vse štimalo. user posted image user posted image user posted image Verjetno imamo sedaj že kar nekaj izkušenj, ko so naši škrati stari že 3 leta, ne? Potem pa še mi, ko imamo 2 otroka. user posted image

BC: če potrebuješ kak avtosedež, kinderpet ali kaj večjega, se ti splača, čeprav je zelooooooooooooo malo še ostalo. Za kake manjše stvari pa ne vem, čakalna vrsta na blagajni je verjetno kako uro... je pa res vse -50%, ampak kot sem že rekla, zelo malo je še ostalo.

Čago pa sva midva Lii delala 2x full na veliko, cca 50 ljudi (so bili sorodniki in prijatelji skupaj), pa ti povem, da če je razčlenjeno je res več dela, ampak se lahko vsaj malo posvetiš gostom, ker drugače si čist not v organizaciji in se ne moreš z nobenim ukvarjat. Pri Luki pa nismo praznovali (razen babice in dedki), ker ko smo imeli plan, je T.-ju umrl oče, pa smo vse skupaj opustili... bomo pa za dvojkico bolj čagali!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
10.4.2012 14:40:57   
Tulipan12
Sem v BC srečala par znank, ne bi jim mogla rečt kolegice, ker se ne družimo, ampak, ko se srečamo, vedno kako rečemo, predvsem v zadnjem času na temo otrok... in da vam povem, vse že imajo ali pa pričakujejo 3. otroka!!!user posted image Mi z dvema, smo že skoraj pod povprečjem, sem bila začudena, kolko jih ima 3. Pa se že meni zdi, da ko gremo na obisk napolnimo stanovanje, zdaj pa si predstavljajte, da mate 3 kolegice s 3 otroki, je kr gužva, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3734
10.4.2012 20:54:03   
KOKICA32
Čer!user posted image

Smo bili ob 14.30h v BC pa niso imeli več nobenega avtosedeža MaxiCosi, skupine III, kar sem pač iskala. Vrsta za blagajno pa hmmmmm, kaki debeli 2 uri čakanja. Pa parking totalno zabasan. Sem pa sporočila novico kolegici, ki ima julija rok, pa je tudi šla. Ona še kar dosti stvari rabi, pa bosta mogoče še kaj našla. Sta pa šla tudi danes.

3. otroci- pri nas pa še nismo pod podprečjem tisti z 2, nasprotno, pri nas vodimo. user posted image

Julija ima spet zabasan nosek, pa se spet ubadam s tem čiščenjem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3735
10.4.2012 20:56:53   
Najaa
Kokica, maxi cosi skupine 2-3 imajo v akciji v Leclercu.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
10.4.2012 21:00:24   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Aja? Koliko pa stanejo, da vidim, če se mi splača,ker Rodija dobim v NE za cca 95 EURuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
11.4.2012 7:07:06   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Pri nas takooooo piha, da nam bo streho dvignilo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
11.4.2012 11:30:17   
Najaa

Aja? Koliko pa stanejo, da vidim, če se mi splača,ker Rodija dobim v NE za cca 95 EURuser posted image

Cena je 79,99 s tem, da če imaš njihovo kartico, ti gre 9€ na kartico in ga dobiš praktično za 70,79. Imajo pa v Leclercu skoz take akcije tak da se splača mal spremljat. Na netu poglej letak. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
11.4.2012 11:39:26   
Tulipan12

Ja, to mene tudi zanima... Kokica, kaj ti boš ga Valentinu že menjala, da bo Julija v njegovem? Mi smo kupili za Luko tudi Tobija, ker je bila Lia še itak mala, pa še zdaj ima 14kg, Tobi pa je do 18, upam, da še vzdržimo malo s tem. Pa še med manjšimi je, se mi zdi, da tak niso kg tak pomembne kot višina, ne? Ampak če bom kaj v akciji našla, bom kr kupila...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
11.4.2012 11:50:05   
MalaČebelica
Dobro jutro.

Še sem tu... Zdaj bom vsak dan začela s tem stavkom zgleda user posted image user posted image user posted image

Tulipan - kako potrdilo moraš imet za EA? Da si šel na tisti razgovor? No, jaz itak nisem šla. Tak da... Bom očitno mogla tak preživet, če bo treba...

Tasa - ti pa si frajerka. Pa kaj čisto od začetka si imela umetne popadke? Jaz sem jih sicer pol imela na koncu, ko sem bila že čisto odprta, ampak mi tak ni nič prijelo - sem mogla kar brez popadkov rodit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
11.4.2012 12:09:53   
Tulipan12

Cena je 79,99 s tem, da če imaš njihovo kartico, ti gre 9€ na kartico in ga dobiš praktično za 70,79. Imajo pa v Leclercu skoz take akcije tak da se splača mal spremljat. Na netu poglej letak. user posted image

To pa je res super cena!
Naja, kdaj si ti dala Tijo v večjega?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
11.4.2012 12:11:31   
Tulipan12

Dobro jutro!user posted image

Pri nas takooooo piha, da nam bo streho dvignilo. user posted image

Ej, ta veter je katastrofa!user posted image Sploh ne moremo bit zunaj, ker tak piha, pa oba žnodravauser posted image ... smo šli včeraj v gozd na sprehod, tam ni nič pihalo in smo se imeli lušno. Saj ne vem, kam naj se skrijemo pred vetrom, pa da ne gremo v kak trgovski center!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
11.4.2012 12:12:23   
Tulipan12

Čer!user posted image

Smo bili ob 14.30h v BC pa niso imeli več nobenega avtosedeža MaxiCosi, skupine III, kar sem pač iskala. Vrsta za blagajno pa hmmmmm, kaki debeli 2 uri čakanja. Pa parking totalno zabasan. Sem pa sporočila novico kolegici, ki ima julija rok, pa je tudi šla. Ona še kar dosti stvari rabi, pa bosta mogoče še kaj našla. Sta pa šla tudi danes.

3. otroci- pri nas pa še nismo pod podprečjem tisti z 2, nasprotno, pri nas vodimo. user posted image

Julija ima spet zabasan nosek, pa se spet ubadam s tem čiščenjem. user posted image

Julija user posted image za nosek! Upam, da čimprej mine, ker nam se vleče že 3 tedne.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
11.4.2012 12:16:06   
Najaa

To pa je res super cena!
Naja, kdaj si ti dala Tijo v večjega?

Tam okoli 2,5 let. Sam računaj, da je bila Tija pri teh letih 10cm večja od Nike in tudi težja par kil.

Neposredna povezava do sporočila: 3745
11.4.2012 12:18:35   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro jutro.

Še sem tu... Zdaj bom vsak dan začela s tem stavkom zgleda user posted image user posted image user posted image

Tulipan - kako potrdilo moraš imet za EA? Da si šel na tisti razgovor? No, jaz itak nisem šla. Tak da... Bom očitno mogla tak preživet, če bo treba...

Tasa - ti pa si frajerka. Pa kaj čisto od začetka si imela umetne popadke? Jaz sem jih sicer pol imela na koncu, ko sem bila že čisto odprta, ampak mi tak ni nič prijelo - sem mogla kar brez popadkov rodit user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja. Brez tistega ne dobiš EA. Že tak al tak jo težko dobiš - če so anestezisti na voljo, brez tistega se pa tak ne moreš menit...
MČ - res ti povem, da je v drugo bistveno lažje! Povej babici, kaj si želiš, če želiš biti v aletrnativni sobi (čeprav meni je bilo tam tak pač, ker tam ne gre postelja gor in me je moral T. držat, ko se pritiskala), pa ona pručka je full fajn za sedet... sem se na njej odprla za 6cm v 1 uri, prej pa ničuser posted image ... Naj ti bo čimbolj udobno, namesti se v najboljše položaj, bodi čimdlje aktivna in idi na koncu na posteljo - če se seveda da!, pa boš videla, super bo!user posted image

Jaz sem drugi porod tako lepo doživela in preživela, da me še zdaj taka lepa čustva preplavijo, ko se spomnimuser posted image ... Škoda, da sem imela v prvo tako slabo izkušnjo in da sem šla potem na podlagi tega v drugo s takim strahom rodit, ker je bilo čisto odveč!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
11.4.2012 12:38:12   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro jutro.

Ja. Brez tistega ne dobiš EA. Že tak al tak jo težko dobiš - če so anestezisti na voljo, brez tistega se pa tak ne moreš menit...
MČ - res ti povem, da je v drugo bistveno lažje! Povej babici, kaj si želiš, če želiš biti v aletrnativni sobi (čeprav meni je bilo tam tak pač, ker tam ne gre postelja gor in me je moral T. držat, ko se pritiskala), pa ona pručka je full fajn za sedet... sem se na njej odprla za 6cm v 1 uri, prej pa ničuser posted image ... Naj ti bo čimbolj udobno, namesti se v najboljše položaj, bodi čimdlje aktivna in idi na koncu na posteljo - če se seveda da!, pa boš videla, super bo!user posted image

Jaz sem drugi porod tako lepo doživela in preživela, da me še zdaj taka lepa čustva preplavijo, ko se spomnimuser posted image ... Škoda, da sem imela v prvo tako slabo izkušnjo in da sem šla potem na podlagi tega v drugo s takim strahom rodit, ker je bilo čisto odveč!

PODPIS!!!! user posted image user posted image user posted image Popolnoma enako je bilo pri meni, jaz sem imela še porodni načrt, ki so ga babice celo pohvalile!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3747
11.4.2012 12:43:57   
KOKICA32

Ja, to mene tudi zanima... Kokica, kaj ti boš ga Valentinu že menjala, da bo Julija v njegovem? Mi smo kupili za Luko tudi Tobija, ker je bila Lia še itak mala, pa še zdaj ima 14kg, Tobi pa je do 18, upam, da še vzdržimo malo s tem. Pa še med manjšimi je, se mi zdi, da tak niso kg tak pomembne kot višina, ne? Ampak če bom kaj v akciji našla, bom kr kupila...

Ja, zato ja...no, saj imam še čas (valentin ima šele 14,4kg, Julija pa bo menda glih poleti na 9kg), samo če slučajno ulovim kako pametno akcijo bom ga takoj kupila ja. Bomo pa v 2. avtu verjetno imeli kar jahača, pa pri dediju tudi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3748
11.4.2012 12:45:13   
KOKICA32
Sem malo gledala te Rodije, pa jih je ful modelov....nekak mi najbolj diši (glede na teste) Air Protect in/ali XP!user posted image

Ta v Leclercu pa je menda SPS!?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 11.4.2012 12:56:58 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
11.4.2012 12:58:13   
KOKICA32

Čer!user posted image

Julija user posted image za nosek! Upam, da čimprej mine, ker nam se vleče že 3 tedne.user posted image

Ja, prehlad pri otrocih traja 1x dlje kot pri odraslem človeku, so meni povedali v bolnici.

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?