|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
9.4.2012 18:32:52   
trezika
No, pa da še povem eno bolj veselo štorijo z včerajšnjega obiska.... sestra je kuhala in to za 38 ljudi.... mimogrede, zelo se je potrudila in zelo je bilo dobro user posted image no, pa sedimo vsi za mizo v ogromni jedilnici, glavna odgovorna nas je vse pozdravila in povedala, da je pri njih navada, da naredijo vsakokrat, preden začnejo jest, trenutek tišine... aja, na mizi pa smo že imeli predjed, in sicer lazanjo (vedno imajo za predjed nekakšne testenine).... no, sledi trenutek tišine, ki ga je prekinila moja pikica z eno samo besedo:"JEJMO!" user posted image user posted image user posted image čisto v njenem stilu user posted image user posted image in seveda so se vsi začeli smejat... pa začeli smo jest seveda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
9.4.2012 18:35:35   
KOKICA32
Trezika, joj, kako te razumem.user posted image Meni je tako žal, da ssva kaj začela tukaj delati, pri njih. Ne, to ne gre skupaj. Vse se podere, ko pridejo otroci, mi smo se prej ful super štekali, sedaj pa to razvajanje, pa dajanje potuhe, da mi je včasih kar slabo. user posted image user posted image user posted image Ja, pri vas pa menda še kuhate skupaj, ne? Ojoj!!!!

Saj se mi otroci kar smilijo, ko jim nič ni jasno, ko doma ne sme z blatnimi čevlji noter, niti s čevlji, doli pa se lahko še z umazanimi kolesi na kolesu noter po stanovanju vozi.user posted image user posted image user posted image

Pri nas je tudi veliko pokalo, še vedno no...samo se na srečo ne boji.  Se spomnim Maruše, da se je še "ognjemeta" na torti bala. Bogica!user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, da je bilo pri sestri fajn. Kako se ima? se je umirila?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
9.4.2012 18:37:01   
KOKICA32
Maruša! Čisto v njenem stilu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
9.4.2012 19:21:59   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Najaa, kaj to misliš sončna očala? Nisem jih še videla, jih imajo v akciji ali v redni prodaji? Pa jih imajo za dojenčke?

Sončna očala ja. Moja Tija jih je dobila pri cca 1 letu, so pa taka da kar rastejo z otrokom, v glavnem še vedno jih nosi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
9.4.2012 19:24:20   
Najaa
Pokanje? Joj ta Lj zabačena user posted image tukaj tud enkrat ni poknilo. Se spomnem, ko sem še na vadi živela user posted image , kako je pokal karbid cele praznike... Pa ne da pogrešam, sam nostalgična sem postala, ko je trezika omenila... Čeprav za otroke, ki se bojijo je pa hudo. Naša Nika bi verjetno bila tudi skoz not zaprta, če bi pokalo, ker se tudi boji.
In ste se kaj najedle te dneve? Mi smo se... mal sem se spustila z vajeti user posted image , saj je v hišo prišlo tudi veliko sladkarij. user posted image Ampak ni to za mene, moj način prehranjevanja mi tako paše za prebavo, zdej to vidim, ko se mi je vse zmiksalo tam noter...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
9.4.2012 19:49:22   
trezika

Trezika, joj, kako te razumem.user posted image Meni je tako žal, da ssva kaj začela tukaj delati, pri njih. Ne, to ne gre skupaj. Vse se podere, ko pridejo otroci, mi smo se prej ful super štekali, sedaj pa to razvajanje, pa dajanje potuhe, da mi je včasih kar slabo. user posted image user posted image user posted image Ja, pri vas pa menda še kuhate skupaj, ne? Ojoj!!!!

Saj se mi otroci kar smilijo, ko jim nič ni jasno, ko doma ne sme z blatnimi čevlji noter, niti s čevlji, doli pa se lahko še z umazanimi kolesi na kolesu noter po stanovanju vozi.user posted image user posted image user posted image

Pri nas je tudi veliko pokalo, še vedno no...samo se na srečo ne boji.  Se spomnim Maruše, da se je še "ognjemeta" na torti bala. Bogica!user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, da je bilo pri sestri fajn. Kako se ima? se je umirila?

jap, žal je tudi pri nas tako... na koncu pa jaz oz. midva izpadeva nek bav-bav, ker ji pač ne pustiva vsega... pa najbolj me raz..., da so vedno vsi tako pametni, ko je Maruša zraven user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
9.4.2012 19:50:51   
trezika
Sestra pa je super... čisto spremenjena od zadnjega obiska... upam, da tako ostane... pa čisto ponosna je bila, ko ji je kosilo tako super uspelo...no, saj je bila upravičeno ponosna user posted image user posted image user posted image jaz pa sem na njo user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
9.4.2012 20:09:04   
Najaa
user posted image za sestro.
Kar se tiče živeti skupaj pa... še dobro, da sva se pravi čas odselila, ker se zdaj štekamo res dobro, dokler sva bila pa pod njihovo streho so bila pa na koncu že taka trenja, da joj... Stari in mladi ne grejo skupaj.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
9.4.2012 22:03:33   
MalaČebelica
Dober večer.

Še sem tu....

Trezika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sestro. glede skupnega življenja z babicami in dedki te pa čisto razumem. sicer sma midva bila pri njegovih pred otroci, ampak vseeno si mislim večkrat, da bi se mi ziher zmešalo, če bi še mogla tam bit. pa so se oni zdaj ful skulirali in se fajn razumemo, ampak mogoče ravno zato, ker smo tistih nekaj trenutkov na teden skupaj in potem gremo vsak po svoje... Maruša pa je itak faca. Tak je simpatična s to njeno hrano. Meni še posebej, ko imam take nejedce doma.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
9.4.2012 22:04:25   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

KOkica kaj pa tiste iz hoferja? Mojima so super, nezlomljive to je bistveno. user posted image

Za nami je dan poln hrane, počitka in slabega vremena, da nismo mogli nič ven... Danes se pa zbudim v sončno jutro, kaj češ lepšega! user posted image

samo pri nas je pa blo fuuuuul mrzlo, kljub sončku. brrrrr.....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
9.4.2012 22:05:49   
MalaČebelica

Dan!user posted image

Pri nas tudi polni nosovi, še jaz ga imam.user posted image Kašlja še ni. Trkam!user posted image

Komaj čakam, da so mimo ti prazniki, ker mi gredo res na živce te obložeme mize kamorkoli prideš.user posted image

joj ja. jaz pa še tak nič ne smem jest od tega, ker je vse preslano, pretežko in premastno in moram zdaj pazit zaradi tega pritiska user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
9.4.2012 22:07:20   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ČB se strinjam s Persido... HB, da si fasala pritisk šele na koncu, sej zdej ko kmalu vse za tabo.

Drage moje, želim vam lepe praznike, lepo se imejte in se najejte. user posted image

Ja saj to je res. Zdaj tak ne bi bilo nič takega, če rodim, ker je itak že proti koncu. Ampak malo mi pač ta sprožitev ravno ne diši najbolj. Ampak dobro, če bo treba, bo pač treba. Bolje to, kot pa da čakamo in je potem res kaj narobe....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
9.4.2012 22:10:44   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

MČ res je HB,da si že čisto na koncu, pa če tudi ti zdaj sprožijo, ne bo panike!user posted image  Meni so tut rekli, da mi bodo sprožili, pa sem prišla not, lepo zmehčana in 4 cm odprta - sploh ne vem, kdaj se je to dogajalouser posted image  in mi niso dali tabletk ali gela, samo umetne (in epiduralnouser posted image ), pa je šlo! Benjamin je torej on the way to go!!!user posted image user posted image user posted image  Jeeeeeeeej!

Klari pa user posted image !!! Imamo čisto isto veselico doma, cele noči kašljanje iz vseh front, čez dan pa žnodri po celi hiši!user posted image

Zakaj pa so ti sprožili? To zdaj pri Luku, ali pri Lii ko si bila čez rok? Saj jaz sem tudi zdaj pomislila na epiduralno, ko je omenjal to sprožitev. Drugače prej niti nekak nisem.... No, bomo videli, kaj se bo jutri na pregledu dogajalo. Trenutno je pritisk tako tako - do danes je bil ok, danes pa ne preveč. Ampak zatekam pa ful manj. Prej me je že prav bolela desna noga, ker sem imela nonstop zatečeno. Niti zjutraj mi ni uplahnila, ko sem celo noč ležala... Zgleda da ta zdravila vplivajo tudi na to...

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
9.4.2012 22:12:22   
MalaČebelica
Vidim, da ste še vse praznično razpoložene in da ni nobene tu. No, saj jaz tudi grem. Zjutraj moram peljat avto na servis, ker nama je v petek kamen v šipo vrglo in je ena razpoka. Potem grem na pregled in še v trgovino, ker smo čez praznike vse pojedli. No, razen če grem rodit.... user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
10.4.2012 7:43:43   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3715
10.4.2012 9:02:10   
KOKICA32
Tako, prazniki so za nami. Še sreča. user posted image Sedaj pa čakamo 27. april in 1. maj, 2. maj pa nam bodo tako skinili.user posted image

Kuham rižoto. Julija spi že slabo urco, kar je presenetljivo, ker drugače ne premore več kot 30 minutnega spanca. Valentin je razdelil vse jajčke, ki jih je pobarval, danes je še 4 nesel v vrtec svojima najljubšima prijateljema, enemu fantku in eni deklici.  Slednja je baje njegova ljubica. user posted image

Sestavila sem tricikel za Julijo, ker ga bomo počasi začeli uporabljati.user posted image

Zunaj je 6 stopinj, sije sonček a je mrzlo. Brrr....

Pride katera kaj okrog?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
10.4.2012 9:40:07   
Tulipan12
Dobro jutro.user posted image

Na brzino sem prebrala... Kokica, sončnih očal nisem videla na nobenemu, jih pa ima kolegica za hčerko, ki je stara 10 mesecev, kupila ji je te retro in so baje super! Jih bom šla probat, sem prebrala prodajna mesta in sem našla, da jih imajo v Diafitu in bom šla kar tja. Moja2 jih nujno rabita, Luka se full rad vozi v vozičku obrnjenem navzven in ga drugače ne morem zaščitit kot s tem in kakšnim klobučkom, pa na kolesu je tut fajn, če že ne tolko zaradi sonca, pa zaradi tega, da jima kaj v oko ne prileti... ti javim takoj ko sprobam!!!

trezika super za sestrico!user posted image user posted image user posted image Glede pokanja: smo bili pri tašči, ki je bolj na vasi in so tudi pokali, pa sta moja2 fino skozi okno gledala, pa je bilo ok, se pa spomnim, da sta med novoletnimi prazniki oba jokala zaradi raket. Edino na silvestrovo sta spala kot polha.user posted image
Glede skupnega življenja: ne gre to skupaj, žal. Kakorkoli obrneš, ne gre. Žal pa je večinoma tak, da nimamo druge opcije in je potrbno zobe stisnit, ker drugam ne gre...user posted image Jaz mam srečo s taščo, ker ju tudi ona pazi in si ne pusti s..t po glavi, moji mami pa lahko delata vse, ker si sama to dopusti. Je pa manj z njima in ko mam slab dan, znorim, ko mam dobrega, pustim, ker vidim, da ne zaleže in da ona dejansko v tem uživa.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
10.4.2012 10:15:09   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

MČ res je HB,da si že čisto na koncu, pa če tudi ti zdaj sprožijo, ne bo panike!user posted image  Meni so tut rekli, da mi bodo sprožili, pa sem prišla not, lepo zmehčana in 4 cm odprta - sploh ne vem, kdaj se je to dogajalouser posted image  in mi niso dali tabletk ali gela, samo umetne (in epiduralnouser posted image ), pa je šlo! Benjamin je torej on the way to go!!!user posted image user posted image user posted image  Jeeeeeeeej!

Klari pa user posted image !!! Imamo čisto isto veselico doma, cele noči kašljanje iz vseh front, čez dan pa žnodri po celi hiši!user posted image

Zakaj pa so ti sprožili? To zdaj pri Luku, ali pri Lii ko si bila čez rok? Saj jaz sem tudi zdaj pomislila na epiduralno, ko je omenjal to sprožitev. Drugače prej niti nekak nisem.... No, bomo videli, kaj se bo jutri na pregledu dogajalo. Trenutno je pritisk tako tako - do danes je bil ok, danes pa ne preveč. Ampak zatekam pa ful manj. Prej me je že prav bolela desna noga, ker sem imela nonstop zatečeno. Niti zjutraj mi ni uplahnila, ko sem celo noč ležala... Zgleda da ta zdravila vplivajo tudi na to...

Pri Luki. Ker ko so videli Liino materinsko knjižico in njen porod, so rekli, da če bo drugi tudi čez rok, bodo sprožili. Tak da sem bila naročena na sprožitev, ko je bil Luka 6 dni čez rok... in še dobro, da sem šla takrat not, ker se je tudi on že pokakal in se bi znalo zakomplicirat kot pri Lii. Ti pa toplo priporočam EA, če ti bi sprožili samo z umetnimi kot so meni, ker mi je zdravnica /(ne babica, zdravnica), ki je vodila moj porod, sama rekla, UPAM, da imate potrdila za EA, ker drugače bo hudo!user posted image No, ampak to je bilo v mojem primeru, ko sem bila dejansko že pripravljena, samo brez popadkov...

Neposredna povezava do sporočila: 3718
10.4.2012 10:16:33   
Tulipan12
Punce, ravnokar sem dobila sms - Baby center na Titovi zapirajo in imajo -50% NA VSE IZDELKE!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3719
10.4.2012 10:26:53   
KOKICA32

Punce, ravnokar sem dobila sms - Baby center na Titovi zapirajo in imajo -50% NA VSE IZDELKE!!!

to je ta pri Jello?od kdaj dalje?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 10.4.2012 10:28:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 3720
10.4.2012 10:32:58   
tasa_m

Tako, prazniki so za nami. Še sreča. user posted image Sedaj pa čakamo 27. april in 1. maj, 2. maj pa nam bodo tako skinili.user posted image

Kokica, ti še lahko 3.Maja uživaš, tak da samo pssst ko še ti ni treba it delat! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
10.4.2012 10:34:13   
tasa_m

ooo fajn, sicer so kar slabo založeni ampak nekaj bomo že našli user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
10.4.2012 10:35:16   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kokica, ti še lahko 3.Maja uživaš, tak da samo pssst ko še ti ni treba it delat! user posted image

user posted image user posted image user posted image

jaz že za drugo leto razmišljamuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
10.4.2012 10:37:30   
tasa_m
Tulipan, nena je tak straši user posted image . Jaz sem preživela brez EA, samo z umetnimi popadki in brez ene same protibolečinske doze igle user posted image . Čist na koncu je T. rekel sestri da naj mi da nekaj ampak je bilo že vse tak razboljeno da ni pomagalo. Ali pa je, kaj te vem ne spomnim se več user posted image

Drugače pa Lijo imam doma, ima vneto uho. SPET user posted image

V soboto prideve na Liin RD. Delam samo do 13h in pol sva fraj. user posted image Tak, da se vidimo!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
10.4.2012 10:59:09   
Tulipan12

Ja, ta ja. Od 10.-14.4.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?