Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 MČ res je HB,da si že čisto na koncu, pa če tudi ti zdaj sprožijo, ne bo panike! Meni so tut rekli, da mi bodo sprožili, pa sem prišla not, lepo zmehčana in 4 cm odprta - sploh ne vem, kdaj se je to dogajalo in mi niso dali tabletk ali gela, samo umetne (in epiduralno ), pa je šlo! Benjamin je torej on the way to go!!! Jeeeeeeeej! Klari pa !!! Imamo čisto isto veselico doma, cele noči kašljanje iz vseh front, čez dan pa žnodri po celi hiši! Zakaj pa so ti sprožili? To zdaj pri Luku, ali pri Lii ko si bila čez rok? Saj jaz sem tudi zdaj pomislila na epiduralno, ko je omenjal to sprožitev. Drugače prej niti nekak nisem.... No, bomo videli, kaj se bo jutri na pregledu dogajalo. Trenutno je pritisk tako tako - do danes je bil ok, danes pa ne preveč. Ampak zatekam pa ful manj. Prej me je že prav bolela desna noga, ker sem imela nonstop zatečeno. Niti zjutraj mi ni uplahnila, ko sem celo noč ležala... Zgleda da ta zdravila vplivajo tudi na to... Pri Luki. Ker ko so videli Liino materinsko knjižico in njen porod, so rekli, da če bo drugi tudi čez rok, bodo sprožili. Tak da sem bila naročena na sprožitev, ko je bil Luka 6 dni čez rok... in še dobro, da sem šla takrat not, ker se je tudi on že pokakal in se bi znalo zakomplicirat kot pri Lii. Ti pa toplo priporočam EA, če ti bi sprožili samo z umetnimi kot so meni, ker mi je zdravnica /(ne babica, zdravnica), ki je vodila moj porod, sama rekla, UPAM, da imate potrdila za EA, ker drugače bo hudo! No, ampak to je bilo v mojem primeru, ko sem bila dejansko že pripravljena, samo brez popadkov...
|