MalaČebelica
|
Dober dan. Še sem tu.... Joj, toti RR mi že dva dni nagaja. Zdaj sem si mogla Google chrome naložit, da sploh lahko gor pridem, zdaj mi je pa spet tisti čudni format dalo, ko ne vidim smeškov V glavnem - pri nas vse mirno... Tulipan - mi res nimamo nič ono soboto 14.4., tak da mogoče pridemo. Samo tak kot sma se zmenili - na nas se sploh ne ozirat, ker veš kak je, da nikoli ne veš... Kokica - ne se sekirat za Valentina in vrtec. Meni so ful podobne stvari enkrat za Klaro povedali. Pa sem še pol rekla, da verjetno to počne manjšim otrokom, ki jih je letos kar nekaj v njeni skupini pa vzgojiteljica reče ne ne, na ta večje se spravlja pa si predstavljaš našo Klaro ko pred vsakim pobegne.... V glavnem, jaz sem prišla do zaključka, da pač tam testira meje in probava do kod lahko gre. In pol se je res zadeva čez nekaj časa umirila. Ma čisto brezveze. Mogoče je po eni strani fajn, da opozorijo, samo kaj naj ti doma narediš, če je doma ok. Po moje si morejo tam porihtat zadeve in postavit meje na novo.... Najaa - glede spanja pa mate res kar pestro. Ma pri nas se je zdaj nekak umirilo, čeprav Klara čez vikend tudi doma ne spi, samo zjutraj malo bolj potegne - do kakih pol osmih. Med tednom se pa prej vstane in potem tudi v vrtcu spi in se nekak obnese. Je pa blo tudi parkrat, da v vrtcu ni in ni zaspala in je to vzgojiteljica tudi omenila in je potem že takoj povedala, da tak mali otroci morajo spati še čez dan, ker tak pravijo pediatri. No, mislim, kot da vsi otroci po istem kopitu. Jaz sem pol pač rekla, da vsi verjetno ne rabijo isto spanja in pol ni več gnjavila. Ampak jo pa vedno dajo tam spat, ker je po moje njim lažje, da imajo mir. In potem pač Klara včasih ne zaspi, včasih pa zaspi.... Kaj te vem - mogoče pa je bolje da omeniš in bodo za in se bo čisto elegantno rešilo... Tasa - mislim, da je za otroka večji procent bolniške kot za delavca. Nisem pa čisto prepričana... Glasovala bom pa danes, ker mi je RR nagajal in tudi tega nisem mogla odpret Tak, se mi zdi, da sem vse pokomentirala....