|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
4.4.2012 10:54:09   
tasa_m
V glavnem prebrala sem čist VSE, samo komentirat pa nemrem vsega če pa je tak na malo napisano da je kar groza.

V glavenm v službi sem še vedno user posted image user posted image , danes sem sicer fraj.
Zdaj mi full dobra kolegica prinese jajca pa polnozrnate testenine. Imajo proizvodnjo doma.
Po novem se že 3 dni pikam v prst in si 6-krat na dan merim sladkor. Zaenrat ni povečan user posted image je pa sedaj full bolj strogo kot je bilo pri Liji. Sedaj je treba vse po g si merit. user posted image kake velike porcije lahko samo sanjam user posted image , zdj jem zdravo, posušam vsaj 5-krat na dan, kar jaz prej nisem bila navajena. Zelenjave mi načeloma ni težko jest, samo ko pa sem omejena na g in te njihove enote pa mi ni glih kul.
Ampak bom že nekak...

Na morje grem 16.7 z Lijico, T. ne dobi dopusta bo prišel zadaj. Grema pa z mojimi. No v bistvu bila povaljena Lija, jaz sem se pa cuj ovalila...

Nič šibam, me je klicala da me čaka dolii. Upam, da mi nebo ki rodila, je 3e 3 tedne pred rokom :-)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
4.4.2012 11:25:43   
KOKICA32
Valentin v vrtci spi, doma čez vikend ne razen, če se kam peljemo z avtom ob tej uri ga zmanjka. user posted image Zvečer gre ponavadi D. z njim spat, okrog 20h, ko ugasne ribicah lučko (po novem). Če pa sem sama pa mu naštimam Baby TV in zaspi sam poleg TV, ekr jaz v tem času uspavam Julijo. Jaz bi tudi rekla v vrtecu, če bi zaradi tega imela probleme, samo pri nas gredo spat pred kosilom, to je nekje ob cca 11h.

Tasa
, da nimaš ti kaj na tipkovnici pritisnjeno, da vse malo vidiš???? Kaj ostale strani normalno vidiš? Probaj stisniti CTRL ++, če se bo kaj popravilo.user posted image

Tulipan
, jaz (mi) tudi v nedeljo ne morem na zabavo, ker bo ona zadeva realizirana.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
4.4.2012 11:26:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dober dan!

Še vedno mi ni všeč RR kak je vse malo napisano.

Prosim za klik

http://www.ringaraja.net/Darilni_paketi/Glasovanje_nosecka

HVALAAAAA user posted image

Ne morem glasovati, ker saj veš, jaz pa FB!user posted image Se da še kje drugje? Drugače pa navijam zate, karkoli že je to.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 4.4.2012 11:28:22 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
4.4.2012 11:29:51   
Najaa
Kokica si sploh probala link od tase? To glasovanje poteka na rrju. user posted image In tamala je res carica! Bravo Lia! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
4.4.2012 11:43:44   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kokica si sploh probala link od tase? To glasovanje poteka na rrju. user posted image In tamala je res carica! Bravo Lia! user posted image

Sem ja, pa piše, da naj stisnem LIKE in me vrže na FB!user posted image Bom še 1x probala!

Ne, ne gre....žal.!

Citiram:

Glasuješ s klikom na gumb “Like”.
Če nisi uporabnik Facebooka, ne moreš glasovati.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 4.4.2012 11:44:30 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
4.4.2012 11:51:11   
Najaa
ajaaaaa ojoj, sem misla da lahko vsi glasujejo. To je pa res grdo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
4.4.2012 12:07:49   
Tulipan12

Ja, ne gre drugače kot preko FB.
Bravo Lija, mogoče pa še kaj zraste, pa pride Jakob!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
4.4.2012 12:09:59   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Valentin v vrtci spi, doma čez vikend ne razen, če se kam peljemo z avtom ob tej uri ga zmanjka. user posted image Zvečer gre ponavadi D. z njim spat, okrog 20h, ko ugasne ribicah lučko (po novem). Če pa sem sama pa mu naštimam Baby TV in zaspi sam poleg TV, ekr jaz v tem času uspavam Julijo. Jaz bi tudi rekla v vrtecu, če bi zaradi tega imela probleme, samo pri nas gredo spat pred kosilom, to je nekje ob cca 11h.

Tasa
, da nimaš ti kaj na tipkovnici pritisnjeno, da vse malo vidiš???? Kaj ostale strani normalno vidiš? Probaj stisniti CTRL ++, če se bo kaj popravilo.user posted image

Tulipan

user posted image user posted image Kaj pa ponedeljek? Al pa naslednja sobota? No, potm pa še v lov za drugimi, da vidim, kak imajo druge čas. Na MČ se tak ne morem ozirat, Persida je rekla, da načeloma lahko vedno, upam, da to še drži, trezika lahko to soboto, za ostalo ne vem, ti ne moreš ta vikend...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
4.4.2012 12:26:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tasa

Tulipan

user posted image user posted image Kaj pa ponedeljek? Al pa naslednja sobota? No, potm pa še v lov za drugimi, da vidim, kak imajo druge čas. Na MČ se tak ne morem ozirat, Persida je rekla, da načeloma lahko vedno, upam, da to še drži, trezika lahko to soboto, za ostalo ne vem, ti ne moreš ta vikend...user posted image user posted image user posted image

v ponedeljek ponavadi mi kam gremo kot družina...drugo soboto bi pa meni načeloma šlo...user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
4.4.2012 13:05:29   
tasa_m

Dober dan!

Še vedno mi ni všeč RR kak je vse malo napisano.

Prosim za klik

http://www.ringaraja.net/Darilni_paketi/Glasovanje_nosecka

HVALAAAAA user posted image

Ne morem glasovati, ker saj veš, jaz pa FB!user posted image Se da še kje drugje? Drugače pa navijam zate, karkoli že je to.user posted image user posted image user posted image

Kokica a ni to preko RR?
Čki grem zdaj gledat...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
4.4.2012 13:05:55   
tasa_m

Ja, ne gre drugače kot preko FB.
Bravo Lija, mogoče pa še kaj zraste, pa pride Jakob!user posted image
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3636
4.4.2012 13:07:19   
tasa_m

Sem ja, pa piše, da naj stisnem LIKE in me vrže na FB!user posted image Bom še 1x probala!

Ne, ne gre....žal.!

Citiram:

No, sicer pa važen je namen. HVALA ti vseeno sem mislila da je preko RR in ne preko FB.
user posted image

Imajo pa nek nosečniški komplet in več imaš lajkov več imaš možnosti da dobiš. Trenutno vodim user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
4.4.2012 13:10:21   
KOKICA32

Ne, ne gre....žal.!

Citiram:

No, sicer pa važen je namen. HVALA ti vseeno sem mislila da je preko RR in ne preko FB.
user posted image

Imajo pa nek nosečniški komplet in več imaš lajkov več imaš možnosti da dobiš. Trenutno vodim user posted image

Bravo! Navijam naprej!!! user posted image user posted image user posted image

p.s. vidiš kaj večje?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
4.4.2012 13:12:12   
KOKICA32
user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 4.4.2012 13:15:04 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
4.4.2012 13:14:23   
tasa_m

Ne, ne gre....žal.!

Citiram:

user posted image

Super!!! Bravo, navijam naprej! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, sem stisnila ctrl+ + tak kot si mi napisala, pa se mi je povečalo. Hvala ti.

Danes pa ima Lija v vrtcu nekaj...Lija je rekla, da nastopajo. Bomo videli.. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
4.4.2012 13:14:46   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image zdaj imam pa tud RR grozno velik. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
4.4.2012 13:16:39   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image zdaj imam pa tud RR grozno velik. user posted image

si očitno preveč + stisnilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
4.4.2012 13:17:21   
KOKICA32
Pa niste dobili vabila? No, kakorkoli lepo bo in uživajte!!! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
4.4.2012 13:28:12   
tasa_m

Pa niste dobili vabila? No, kakorkoli lepo bo in uživajte!!! user posted image

So dobili ja, samo gor piše samo srečanje ob 17 uri. Ma vedo oni kdaj morajo imet, kdaj imam prost dan user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
4.4.2012 13:34:38   
tasa_m
Kokica, a veš kam se tuna uvršča? Med škrobna živila ali meso al kam?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
4.4.2012 13:42:05   
KOKICA32

meso

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
4.4.2012 14:37:45   
Tulipan12
Tasa, Persida, MČ, trezika naslednja sobota, 14.04. popoldan mate čas za praznovanje Liinega rojstnega dne?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
4.4.2012 14:38:26   
Tulipan12

meso

Ribe. Mislim, da so ribe posebej vrsta živil al ne?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
4.4.2012 20:25:09   
KOKICA32
Čer!user posted image

Tako, bila sem v vrtcu. Hmmmm, baje drugim otrokom razdira stolpe iz kock, jim zapira knjige, če jih kdo gleda, težko zaspi, se z vozičkom zaletava v druge otroke, stvari,...Pa še je naštevala a se ne spomnim vsega. Agresija? Kakor za koga, meni se ne zdi to pravi izraz.user posted image Ona je mislila, da je "krivec" za to Julija, pa sem rekla, da bi se potem to kazalo tudi doma, kar pa se ne.user posted image Prav nasprotno, ima jo fullll rad, zjutraj ne gre v vrtec, če ji ne da ljubčka.

Sedaj si bo pisala sproti vse te "stvari" in bomo potem skušali skupaj analizirati, če se bo mogoče dalo razbrati kak vzorec. user posted image Po moje je pač mogla nekaj rečt in je to zame kar bla-bla-bla.user posted image D. mu je doma rekel, da je ponosen na njega, da je priden fant, le razdira naj ne drugim otrokom, če kaj naredijo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3649
4.4.2012 20:34:51   
KOKICA32

meso

Ribe. Mislim, da so ribe posebej vrsta živil al ne?user posted image

Ja, ribe so a če jih moraš umestiti med škrob, OH ali meso, so pa slednje.user posted image Nikoli ne bom razumela, da verniki med postom lahko jedo ribe, kot da to ni meso.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.