|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
28.3.2012 8:30:18   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Čer!
Včeraj sem hotela še kaj napisat, pa me je ven zabrisalo in sem šla jezna spat! Danes pa me tut ni bilo naokoli, ker sem zaradi Lie doma in itak ni bilo časa iz pižame it, kaj šele kaj drugega. Lia je bolje, HB!!! Preživeli smo dve izmed hujših noči v življenju. Imela je vročinske krče, ne vem, če katera pozna, jaz jih do zdaj nisem in mi je grozno, da sem jih morala. Jih pa je imela menda v blažji obliki, ker kar so mi opisovali za hude, pa tak ne vem kak bi prenesla. V glavnem zgledalo je tak kot da ima epileptični napad, metalo jo je v zrak, tresla se je, kričala, blodila... in gorela!!! Grozno je res gledati svojega otroka, ki je totalno nemočen, ti pa totalno prestrašen in v šoku, ker ne veš kaj se dogaja. Če ne bi bil T. tolko priseben kot je bil, bi jo zavila v koco in peljala v bolnico. Res! No, danes ji je prvič vročina padla na skromnih 37,5 (kuhala je na 40,5!!!), šli sva k P, v čakalnici sem opazila, da se ji je začelo gnojiti oko, sva dobili Hiconcil za vnetje ušesa, Tobrex za oko, 2 tedna bolniškeuser posted image user posted image user posted image . Grem v sredo delat, ker računam, da bo jutri že čisto brez vročine in bo lahko šla v sredo že malo na zrak... Upam,no!

ojoj, za te krče sem pa že čula da so od user posted image . user posted image user posted image user posted image

tulipan, bolniška pa ni za tebe, ha? user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
28.3.2012 8:36:42   
tasa_m
Kaj te to neki čudni odgovor?
Vse imam tak miniaturno da sploh vidim ne user posted image user posted image Ni mi všeč.

V glavnem,
trezika HVALA za vse, bilo je super!

In ja po enih 100 letih sem KONČNO prva!

Naja in MČ
user posted image user posted image user posted image

Drugače pa v ponedelejk sem imela pregled, vse okej, srček bije, edino kaj sem dobila je napotnic za diabetologa ker sem s sladkorjem na meji 5,1 imam. Tak da sem se včeraj šla naročit in imam v ponedelejk že posvet, 18 še enega, 30 pa G. Tak da toti paril bo mino ko šus! user posted image Upam, da me nebodo v službi linčali, ko bom gnjavla za proste dneve oz si zmišljevala kak lahko delam, ker tu pri diabetologu se načakaš tak da ti mine prej...user posted image

Zdaj pa kavico srkam, pol pa šibam via služba do 16h. Zvečer pa peglanje, ni druge ker kup se kuj veča in veča...

p.s. za napake ne odgovarjam, ker je premalo da bi lahko popravila! Tak.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.3.2012 8:37:50 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
28.3.2012 9:06:33   
KOKICA32
Sem ravnokar dobila odločbo za vrtec, ki me po novem uvršča v predzadnji razred, osmi, plačilo pa je za cca 30,00 EUR večje kot prej. user posted image user posted image user posted image

Otroški dodatek so mi sami spremenili, čeprav nisem dala vloge, ki pa je za 1 EUR večji!user posted image

Sem pa dobila odločbo za dopust iz službe, za leto 2012 ga imam 38! Vsaj nekaj vzpodbudnega danes.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
28.3.2012 12:40:49   
PERSIDA
kokica ti bi že pri 6 mesecih spala jaz še pri treh letih neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
28.3.2012 12:43:03   
Najaa
Pozabla sem omenit, kak luštni so marčevčki na sliki, vem pa da so v živo še bolj in še bolj navihani. user posted image Res ste super punce, da se takole družite, prave ste! user posted image

S Tijo sva meli danes sistematskega pred vstopom v šolo in ker ne gre še letos v šolo, ni bila cepljena. Bo pa drugo leto za DeTePer 3. doza in hepatitis. Me je kr groza. user posted image No ker je bila pridna, je pa kr doma ostala, tak da sva šli malo na sprehod, na kavico, v trgovino in zdej sva doma. Popoldan gremo pa s kolesi en krog.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
28.3.2012 12:46:07   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica ti bi že pri 6 mesecih spala jaz še pri treh letih neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmmmm, kaj čem, če pa sem od prvega tako navajena. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
28.3.2012 12:53:01   
KOKICA32
Sem oddala vlogo za Julijo za vrtec, pa mi je ona teta tam rekla, da se ji zdi ful čudno, da smo dobili toliko višji vrtec za plačati, če pa smo 4 družinski člani. Po eni strani pa OD večji. Ni se ji zdelo logično, pa mi je svetovala naj grem na CSD in jih prosim, če še lahko enkrat izračunajo, ker so se baje že večkrat zmotili. Moram še sama malo pogledati cifre, potem pa bom mogoče res šla. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
28.3.2012 22:06:35   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pozabla sem omenit, kak luštni so marčevčki na sliki, vem pa da so v živo še bolj in še bolj navihani. user posted image Res ste super punce, da se takole družite, prave ste! user posted image

S Tijo sva meli danes sistematskega pred vstopom v šolo in ker ne gre še letos v šolo, ni bila cepljena. Bo pa drugo leto za DeTePer 3. doza in hepatitis. Me je kr groza. user posted image No ker je bila pridna, je pa kr doma ostala, tak da sva šli malo na sprehod, na kavico, v trgovino in zdej sva doma. Popoldan gremo pa s kolesi en krog.

user posted image user posted image kaj bi naj bilo pa to? prvič slišim...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
28.3.2012 22:07:49   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Otroški dodatek so mi sami spremenili, čeprav nisem dala vloge, ki pa je za 1 EUR večji!user posted image

to očitno kar avtomatsko naredijo... jaz je tudi nisem dala, pa sem zraven odločbe za vrtec dobila še za OD...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
28.3.2012 22:10:13   
trezika
aja, PERSIDA.... sva prej z Marušo eno knjigico brali, v kateri nastopa medvedek Tomaž in reče Maruša: "Teta Persida tudi ima Tomaža user posted image pa še Anžeta user posted image "

Pa še ena od danes.... nekaj mi je nagajala in neubogala in ji rečem nekaj v tem smislu, da pridne punčke tega ne delajo, ona pa meni nazaj: "Kaj praviš, da sem poredna?" user posted image user posted image ne vem a bi se smejala ali jokala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
28.3.2012 22:26:21   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image kaj bi naj bilo pa to? prvič slišim...

Malo poglej v cepilno knjižico, boš vidla, da je že dve al tri (nisem ziher, men se zdi da vse skupaj jih je 4) doze dobila. Če je bila cepljena po programu seveda. DeTePer je v prevodu davica, tetanus in oslovski kašelj.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
29.3.2012 7:27:03   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
29.3.2012 8:30:29   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image

Samo vas pozdravim, ker sem spet v službiuser posted image , potem bom pa še kaj prebrala in napisala, najprej grem svojo delovno mizo rešit!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
29.3.2012 9:05:58   
Tulipan12
Punce, kaj to je res, da je bolniška za otroka 90 ali 100% in da jo plača zavarovalnica in ne delodajalec? Mi je zdaj to direktor povedal...

Neposredna povezava do sporočila: 3489
29.3.2012 9:13:07   
KOKICA32

Punce, kaj to je res, da je bolniška za otroka 90 ali 100% in da jo plača zavarovalnica in ne delodajalec? Mi je zdaj to direktor povedal...

A ne komaj po 30 dneh odsotnosti? Pojma nimam...

Neposredna povezava do sporočila: 3490
29.3.2012 9:29:18   
KOKICA32
Danes pa je neko čudno vreme, so drugače napovedali! user posted image

Kuham, Julija spi svoj lepotni 30 minutni spanec, potem pa greva v trgovino. Danes ima Valentin nastop v vrtcu in res že komaj čakam. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
29.3.2012 9:57:43   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

tulipanček - kaj Petra Gorenšek še jemlje nove pacienta al samo poznane??????????????????????? V drugem primeru prosim za pomoč.

Bom jo vprašala, ampak je noseča, junija ima rok, tak da kr malo dvomim! Ti javim!

Aja, ki pa te ma trebuh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image res je suha prekla!user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
29.3.2012 9:58:25   
Tulipan12

Enkraten trenutek, ko so vsi na kupu:

user posted image

user posted image user posted image
user posted image prelepo!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
29.3.2012 10:01:02   
MalaČebelica
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3494
29.3.2012 10:02:13   
MalaČebelica

Enkraten trenutek, ko so vsi na kupu:

user posted image

user posted image user posted image
user posted image prelepo!!!

samo Lia manjka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tokrat je še Klara sodelovala, ko so bli bomboni na torti user posted image user posted image user posted image user posted image smo se odločili, da drugo leto bodo samo "bombonske" torte user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3495
29.3.2012 10:02:15   
Tulipan12

Ja, se pozna vreme, jaz tudi več ne sušim v sušilcu, pa je zato več likanja....!user posted image

Jaz si to delo privoščim ponavadi zvečer!user posted image

Pri nas pa sušilec non-stop dela, ker nimam časa obešat...user posted image Morala bi it v bistvu na dvorišče obesit, ker se mi na balkonu napraši od ceste, pa se mi ne da.. nič nisem šparovna!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
29.3.2012 10:02:54   
Tulipan12

Najaa, zate user posted image user posted image user posted image !

Naj bosta tvoji punčki v vrtcu do počitnic!user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
29.3.2012 10:03:05   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

tulipanček - kaj Petra Gorenšek še jemlje nove pacienta al samo poznane??????????????????????? V drugem primeru prosim za pomoč.

Bom jo vprašala, ampak je noseča, junija ima rok, tak da kr malo dvomim! Ti javim!

Aja, ki pa te ma trebuh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image res je suha prekla!user posted image

pa če je res nič ni. moj včeraj ni verjel, ko sem mu povedala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3498
29.3.2012 10:03:47   
KOKICA32

Ja, se pozna vreme, jaz tudi več ne sušim v sušilcu, pa je zato več likanja....!user posted image

Jaz si to delo privoščim ponavadi zvečer!user posted image

Pri nas pa sušilec non-stop dela, ker nimam časa obešat...user posted image Morala bi it v bistvu na dvorišče obesit, ker se mi na balkonu napraši od ceste, pa se mi ne da.. nič nisem šparovna!user posted image

jaz pa že zaradi toplote v stanovanju, ki jo oddaja, več ne uporabljam sušilca...

Neposredna povezava do sporočila: 3499
29.3.2012 10:03:52   
MalaČebelica

Danes pa je neko čudno vreme, so drugače napovedali! user posted image

Kuham, Julija spi svoj lepotni 30 minutni spanec, potem pa greva v trgovino. Danes ima Valentin nastop v vrtcu in res že komaj čakam. user posted image

kak bo fajn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.