Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Čer! Včeraj sem hotela še kaj napisat, pa me je ven zabrisalo in sem šla jezna spat! Danes pa me tut ni bilo naokoli, ker sem zaradi Lie doma in itak ni bilo časa iz pižame it, kaj šele kaj drugega. Lia je bolje, HB!!! Preživeli smo dve izmed hujših noči v življenju. Imela je vročinske krče, ne vem, če katera pozna, jaz jih do zdaj nisem in mi je grozno, da sem jih morala. Jih pa je imela menda v blažji obliki, ker kar so mi opisovali za hude, pa tak ne vem kak bi prenesla. V glavnem zgledalo je tak kot da ima epileptični napad, metalo jo je v zrak, tresla se je, kričala, blodila... in gorela!!! Grozno je res gledati svojega otroka, ki je totalno nemočen, ti pa totalno prestrašen in v šoku, ker ne veš kaj se dogaja. Če ne bi bil T. tolko priseben kot je bil, bi jo zavila v koco in peljala v bolnico. Res! No, danes ji je prvič vročina padla na skromnih 37,5 (kuhala je na 40,5!!!), šli sva k P, v čakalnici sem opazila, da se ji je začelo gnojiti oko, sva dobili Hiconcil za vnetje ušesa, Tobrex za oko, 2 tedna bolniške . Grem v sredo delat, ker računam, da bo jutri že čisto brez vročine in bo lahko šla v sredo že malo na zrak... Upam,no! ojoj, za te krče sem pa že čula da so od . tulipan, bolniška pa ni za tebe, ha? Ne, res ni... čeprav sem morala dodatni dan vzet, ker ni šlo drugače! Je pa LUka včeraj zakuhal, tak da bo zgleda še T. zdaj dva dni doma... eh!!
|