vrtnica00
|
jaz drugač pijem od začetka elevit, Mg pijem tudi že 7 mescev, pa me še zmer boli vse... tk da nevem če to pomaga al en, morda bi blo pa hujše, če ne bi pila... materisnko sem dala čez že januarja, takrat sem se glih dobro počutila in sem kr šla, kr sm se bala kako bo zadnje tedne, če so bli pa prvi 4 mesci katastrofa... moje dete je blo dolgo časa obrnjeno na glavico, pol se je pa obrnilo. ko sm bla zdj v 28.tednu na pregledu, me je grozno bolelo dol desna stran, nič nism mogla, na srečo sem bla pri G in mi je zmerila MV, ta je dovolj dolg in zaprt, mi je ap povedla zakaj me tako boli in obrnila zaslon proti meni. ja itak moje dete je sedelo lepo čist dol, mi kazalo ritko in se upiralo z nogicami v desno... še par dni in noči po tistem nism mogla spat kk je to bolelo, diret je zgleda pritiskalo na kak živec mi, grozne bolečine!!! sm eno noč s prsti pritisnila na tisto točko, ko več nism mogla zdržat in sem dobila nazaj brco. sm rekal ti ti mala baraba sm pa trebuh pol skoz masirala in upala, da se mal višje prestavi mi in se je, zdj je spet beba obrnjena, ker me ful spet pod prsmi brca, dol pa sm nežno z rokicami. mi je pa rekla G, da zdj ma še itak čas se skoz obračat dokler je prostoe, tako da ni rečeno, da bo pa zdj do konca tk... mam tudi vsake tuk probleme s križem, sploh takrat ko kam mi pritiska , bla na fizioterapiji in so mi rkeli, da to zato, ker se nam medenica širi in treba začet delat vaje da se te vezi utrdijo... mi priporočali nosečniški pas, samo da naj ne upoštevam nasvetov kako se ga nosi v trgovini, kr na embalaži je direkt postavljen pod trebuh kot opora trebuha in da to ni prav. da pas mora bit nižje,d a oprime medenico in nima sploh veze nič s trebuhom... nosim ga ko grem na sprehod in morm rečt, da me več ne tuk boli... glede opreme za , mamo večinoma že vse, ok še poteljko čakam, da jo gremo iskat in kar spada zravn. pa še v lekarno morm it v nabavo kar se pač tam kupi. drugač pa ostalo je. treba doma to vse sm še razporedit tam kjer bo, spraznit prostor, da bo pri roki mi vse... to bom zdj v aprilu nardila in tudi torbe pripravila, da pol lahko se sam še relaksiram in čakam dan D
|