|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
17.3.2012 9:12:00   
KajaNagaja
Uf, kolk nas ma 29.3. pregled :) (Kale tud meni lahko vpišeš v seznam)
Torba - moja bo pripravljena že kak mesec prej, sem se odločila, za vsak slučaj...nimamo ravno blizu porodnišnice, da bi moj lahko skakal gor pa dol za vsako stvar k bi jo pozabila, tko da...just in case, bo torba spakirana po prvomajskih praznikih, ko prideva z dopusta... :) (že komaj čakam :P).

Drugače smo pa precej delavno...rihtava sobico. Prejšnji teden sva bila v Ikei in kupila omare pa par stvari...Od fantovega brata in žene dobiva kmalu lep paketek stvari, tako da v bistvu nama manjka še posteljica, previjalna in voziček. :)

Aja, a katera ve, kje bi dobila belo posteljico z nastavljivo višino in odstranljivo stranico 140x70, po ugodni ceni (do 150€)?

Lepo sončno soboto ;)

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
17.3.2012 9:29:03   
megiTT
Pozdravljene

KajaNagaja: jst sm pred kšnim mesecem dobila super ponudbo na bolhi, tko da sm kupila super previjalno mizo (previjalni del + predalnik spodaj), ki je bila celo malo večja in to za 70 EUR.

Res se splača take stvari pogledat na bolhi. Prideš lahko cenovno super skoz user posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
17.3.2012 9:47:46   
pika001
Se čisto strinjam - kakšna komoda, postelja, ležalnik, ... se splača kupit na bolhi, lahko dobiš zelo dobro ohranjeno in po ugodni ceni. Smo tudi mi nekaj tam izbrskali.user posted image
Oblačila - se strinjam, da 56 dolgi rokav, 62 pa malo mešano. Ne pa pretiravat... se bo sproti videlo kaj točno rabimo. Važno je da imamo za začetek, potem pa se kupi sproti, ker je ful odvisno koliko je otrok velik, kakšno vreme je, pa dosti znajo prinseti... jaz sem itak že preveč kupila, tako da upam, da nisem ful pretiravala in da mi ne ostanejo nove stvari nenošene...user posted image mi je prav malo žal. Sicer pa bomo videli.

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
17.3.2012 9:51:37   
pika001
Torba - moje mnenje je, da je dobro jo pripraviti jo čim prej, ker se nikoli ne ve, kdaj nas lahko preseneti... meni manjka samo še nekaj stvari iz lekarne, pa upam, da jo bom pripravila do konca meseca. Stvari pa so itak nepokvarljive user posted image , tako da nič ne moti, mesec - dva gor, dol.

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
17.3.2012 13:14:23   
KajaNagaja
Evo, pobrskala po Bolhi in našla eno čudovito posteljico, tako kot sva si jo želela, tud mere so prave...še prodajalec je iz istega kraja. Upam da jo imajo še in da je tudi v živo tako lepa :) Hvala za info :)

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
17.3.2012 15:41:31   
nives28
pozdravljene po dolgem času.

z možem sva začela obiskovati šolo za starše in naj poven kaj pravijo tam.

torba za v porodnišnico in vse za otroka
naj bo pripravljeno že od 28.-30. tedna nosečnosti. vsi na predavanju smo se kar debelo pogledali.
obleke - mogoče kratki rokav šele konec avgusta za tiste, ki boste rodile zgodaj v juniju.

lep sončen dan še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.3.2012 16:12:01   
Lanaa
KajaNagaja user posted image user posted image user posted image za posteljico!!

hmmm, oblačilca... Jaz sem imela za začetek celo št. 5o, res je da ne veliko stvari in kratek čas. Nisem hotela, da bi morala rokavčke vihati nazaj, če bi bila št. 56 prevelika. Pa tudi kratek rokav sem uporabljala že takoj prvi mesec. Prvič sem rodila julija, čez 14 dni pa je nastopila grooozna vročina in sem user posted image oblekla le v bodi s kratkimi rokavi in nogavičke sem dala gor. Ampak to samo za notri za čez dan, ker klima ni prišla v poštev. Tako da zalogo oblačilc že imam, zdaj kupujem le še za svojo dušouser posted image . Ne mislim pa nič komplicirat, saj se sproti vidi kako pa kaj.

(odgovor članu nives28)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
19.3.2012 9:27:52   
Ploha
torba: je ne bom naštimala...je nism drugič pa je tud zdej ne bom....

(odgovor članu Lanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
19.3.2012 11:05:31   
noelina
Tudi jaz ne mislim torbe za v porodnišnico dosti prej pripravljat,nekje v drugi polovici meseca maja.Ful slabo ze spim,vsakič,ko se obrnem na drugi bok,je to taka procedura,da se čisto predramim,pa na wc capkam,da odtočim tiste tri kapljice...user posted image . Brez čudežne blazine pa ne vem,kako bi bilo,se že prav bojim noči. V prvi nosečnosti,me je dajala nespečnost zadnji mesec,zdaj pa nekam na hitro tole.
Naslednji pregled imam 3.4.2012.
Tudi meni naraste pritisk pri sestri,ko mi ga meri,pol se pa moram ful umirit in je nekako bolj normalen.
Trebuh pa je že tako velik,da mi majica leze gor,hlače pa dol,še malo pa me bo sleklo...user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
19.3.2012 11:15:36   
genovefa
Noelina - to glede trebuha in obleke si dobro opisala, se čisto strinjamuser posted image user posted image !

Jaz se tudi premetavam po postelji tako, da mi je zadnjič moj rekel, da bo dobil morsko bolezenuser posted image . Res HB za blazino, drugače sploh ne vem kako bi šlo.

Jaz imam naslednji pregled 27.3.

Je res, da zdaj že počasi dobimo napotnico za v porodnišnico?

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
19.3.2012 11:37:29   
KajaNagaja
Napotnica za porodnišnico - mislim da sem nekje ujela, da se jo dobi okrog 32. tedna, tako da bi jo jaz morala na naslednjem pregledu dobit...

Spanje - hm...ja, js se tud na noč obrnem pomoje ene 300x...v nobenem položaju mi ni udobno, ker sem prej spala izključno na trebuhu in mi je zdj ful težko kako drugač spat. Pa še čudežne blazine nimam...mam en mejhej pouštrček od Nicija :D

A je katera že naročila tale modrček http://www.da-da.si/node/20??
Js bi ga rada naročila pa ne vem katero številko naj vzamem? Obseg pod prsmi se mi je mal povečal in mam 80 oz kak cm več, košarico pa C. Tam ko je tabela spodaj za mere pa je narisano tako, da je B košarica za tiste ki imajo obseg manj kot 80. Ni ravno poceni in ne bi rada kiksnla :) A ma katera podoben problem? :)

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
19.3.2012 11:43:23   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: genovefa

Noelina - to glede trebuha in obleke si dobro opisala, se čisto strinjamuser posted image user posted image !

Jaz se tudi premetavam po postelji tako, da mi je zadnjič moj rekel, da bo dobil morsko bolezenuser posted image . Res HB za blazino, drugače sploh ne vem kako bi šlo.

Jaz imam naslednji pregled 27.3.

Je res, da zdaj že počasi dobimo napotnico za v porodnišnico?

Jaz sem jo že pri prejšnjem pregledu - moja gin. je ziheraš in to za vsak slučaj da rajši prej, čeprav sem se jaz odločila, da je vsaj do 36. tedna ne bom koristila user posted image .

Torba - lepo po vrsti user posted image ; najprej pride v aprilu soba na vrsto (pleskanje, pohištvo), nato oblačila (pranje + spravljanje v predale) in šele nato bom začela pripravljati torbo - računam, da tam nekje proti koncu maja user posted image .  

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
19.3.2012 11:48:10   
genovefa
Jaz si ne upam kupovat modrčka ne da ga probam. Že pred zanositvijo sem imela 85 D in ko sem zdaj poskusno kupila modrček v H&M sem ugotovila, da je prešvoh user posted image .
Ti brezšivni znajno biti tudi premalo močni. Ne vem, ima katera že takega?
Meni je misel na brezšivni modrček tudi všečuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1713
19.3.2012 11:49:31   
kale

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spol 

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , KP/Izola, user posted image

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , Gorenjska/
MiaMia22- 1user posted image ,

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image
Akin- 24 let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/
bimbasi- 1 user posted image ,  Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/, user posted image
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , , Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 29.3., KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , MB, user posted image

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ
top secret- 26 let, 1 user posted image , MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM 
dobrovoljka - 2user posted image , 1user posted image , , user posted image user posted image
tinxi- 24let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , 3.4., MB/, user posted image
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , Kamnik/
Ninch7- 28 let, 1user posted image , , Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – , MB/
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image ,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , /
hinavkica- 34let, 3 user posted image , 2 user posted image , LJ, /, user posted image
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / ,
MiaLi- 26 let, 1user posted image , , LJ/
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , ,  LJ/, user posted image
megiTT- 28 let, 1 user posted image , Primorska/ ,

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/
ananaska87- 24 let, 1. user posted image , NM/LJ
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/
Gromska - 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., LJ/, user posted image
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , 29.3., okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image ,okolica Kamnika/
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /, user posted image

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image 28.3 ., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image   / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/, user posted image

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , /,   user posted image
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , štajerska/MB
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , /
katy8- 32 let, 1 user posted image ,

24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image ,/ ,

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image , 28.2. morfo.,     
malina86- 25 let, 1user posted image , , LJ/LJ
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , , MB/
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- 24 let, 1.user posted image , CE, user posted image

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , /,
jancheee- 1user posted image , okolica CE

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image ,
mamica_bom- 1user posted image , /, user posted image  

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , /
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/

SKUPAJ NAS JE : 71

NOSEČKE Z DVOJČKI :   dobrovoljka

PRIČAKUJEMO:     14   user posted image
                              18   user posted image
                              4  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
19.3.2012 12:53:54   
megiTT
Pozdravljene!

Tudi mene mika ta modrček iz www.da-da.si Videt je čist fajn. Mene so punce, že mamice opozorile, da obvezno probat modrček preden se ga kupi...zato nimam pa še nobenega user posted image

Oblačilca: Nekaj jih imam od sorodnikov, pa si moram en dan vzet čas in malo pregledat, kaj dejansko je in kaj ni, da ne bomo potem ugotovili, da je vse razen stvari, ki bi jih RES potrebovala  user posted image

Torba za v P: Mislim, da si jo bom zrihtala tam enkrat začetek maja.... sem ziheraš. user posted image Če ne drugega, ker sem že parkrat sanjala, da moram v P in divje letam po stanovanju in si rihtam torbo user posted image Tako, da si bom vsaj sanje malo umirila (kakšen dan so čisto too much)

Spanje: mene kar precej bolijo kosti v mednožju - sramnica in tiste, v mali medenici, zato se obračam celo noč kot nasedli kit.  Imam povštr kar iz dnevne sobe in ga držim med koleni, tko da preden se cela obrnem s površtom vred traja..in pa boli seveda, tko da spim bolj tako tako.
Včasih ko prespim celo noč brez kakšnih 2-urnih gledanj v strop, si prav čestitam user posted image

Mali je pa čisto podivjan user posted image . Včasih ko ležim in berem, se mi tko zarije pod želodec, da imam spodnji del trebuha skoraj čisto prazen user posted image

Na začetku nosečnosti sem si izračunala datum poroda in je pisalo še cca 200 in nekaj dni, ko sem si to izračunala nekaj dni nazaj, mi je napisalo še 91  dni... Jeejhata....se hitro bliža ta čas, ko bodo user posted image prišli na svet.

Se že prav veselim.user posted image

Uživajte!

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
19.3.2012 13:06:15   
noelina
megiTT,si me nasmejalauser posted image ,znate ene souser posted image človeku prav polepšat dan.
Je katera od vas kaj računala po numerologiji ob izbiri imena za otroka?

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
19.3.2012 13:25:25   
škratka 007
Pozdravljene user posted image

Jaz bom tudi po vrsti, prvo rešila sobico, pa oblekice in na to pride na vrsto torba. Če pa me kaj preseneti, pa itak da lahko dragi ali pa prijateljice za vse poskrbijo. Sicer se je moj user posted image enkrat že izkazal, so mi prijateljice za rojstni san naredile presenečenje in so me po službi ugrabile in me odpeljale v wellness, moj pa je moral pripravit v torbo vse potrebno. Moram priznat, da je spakiral vse kar bi jaz vzela in še kaj dodatnega, ki mi je prav prišlo user posted image

Brezšivni modrc jaz sem zadnjič probala v C&A nekaj podobnega in mi ni bil všeč. Ga je težko navleč na sebe, nosilnost za mojo B košarico je sicer bila OK, je pa zelo tanek in se vse vidi čez user posted image

LP iz KP

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
   [Brisano sporočilo]
19.3.2012 13:39:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu noelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
19.3.2012 15:16:11   
škratka 007
Midva ne moreva niti enega izbrat, kaj šele da bi imela po datumih, user posted image se po moje kar zmeša user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
19.3.2012 15:19:34   
KajaNagaja
A ma katera izkušnje s tem Peg Perego vozičkom? Pripombe, pohvale...

http://www.pegperego.si/si/gt3-modularni-sistem-g1686.shtml?_=groupped

(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
19.3.2012 16:43:57   
pika001
Pozdravljene,

Kajanagaja - GT3 je super močan, vzdrži lahko tudi 3 otroke, masiven in velik voziček. Dizajn je tudi lep, na žalost pa zaradi svoje vilikosti velikokrat nepraktičen zaradi prostora, ki ga zavzame. Se pravi, če imate velik družisnki avto (katerega boš upaorabljala za odhod v trgovino tudi ko boš sama,...) tedaj res ni problem. Če pa imaš majhen avto, pa da greste z njim še na morije, je to lahko težava... mesta zavzame kar dosti. Mogoče je dobra varianta, da si ga ogledaš v živo (v kakšni otroški trgovini). Jaz sem si ga in res je udoben, ampak v mojega Cliota potem drugo več ne bi dala kot samo to.user posted image
Torba - danes sem kupila še zadnje stvari, ki so mi manjkale za s sabo, tako da doma je že lepo vse, samo v torbo še zložim in lahko gremo!user posted image Upam,da še 2 meseca ne... potem pa lahkouser posted image
Spanje - to pa je poglavje zase. Grozno. Hrbet me tako boli, da ne spim nič, če že, pa je to polsede user posted image in jaz ki nisem vajena in itak občutljiva za to (ne spim po dnevi, v avtu, sede,...). Morajo biti vsi pogoji, tišina, trda tema, drugače ne spim...
Upam pa, da sem našla rešitev. Se mi vsaj zdi, da bi lahko pomagalo - jutri grem namreč na masažo, ročno limfno drenažo. user posted image Grem zaradi zatekanja. Sem slišala da ful pomaga, pa baje pomaga tudi za bolečnine v hrbtu. Jaz bom maserki še posebej povedala, tako da javim, če be pomagalo...

Neposredna povezava do sporočila: 1721
19.3.2012 22:08:03   
katy8
Živjouser posted image ,

najprej hvala vsem, ki ste komentirale glede vozičkov. Nisva se še odločila katerega bova izbrala, bo pa kmalu treba:).
Glede torbe jaz še nisem razmišljala, so res prej še druge stvari na vrsti. Počasi se bova lotila urejanje sobice, posteljico že imava, rabim še previjalno, no pa tudi še kaj drugega.
Glede oblekic, sem tudi jaz razmišljala, da bodo prvi bodiji in pajacki z dolgimi rokavi.

Spanje: tudi jaz bolj slabo spim, se obračam iz enega boka na drugega, proti jutri se pa itak zbudim za na WC in se čisto zbrihtam, tako da se potem matram, da vsaj še za kako urco zaspim.

V petek sem imela UZ in izvedeli smo, da imamo user posted image , juhuhuhuuser posted image . Zdaj pa bom tudi lažje razmišljala o imenu, imava nekaj izbranih, samo še skupaj morva pridt:).

bodite vsak dan nasmejaneuser posted image

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
19.3.2012 22:55:05   
vrtnica00
kupila tist moderc iz da-da in dobila raztrganega!!! popizdila čist! ga jutri pošljem nazaj in da mi denar nakažejo. mam pa drugač št 85-D, no zdj so mi narasli in nosim trenutno od mami 90-D in sm si naročila L številko. stvar je taka, da košarice so dovolj velike, sam obseg me pa stiska. itak mam ful probleme zdj z moderci, ker me muči obseg, vse me moti, takoj mam rdeče pod prsmi in sm najrajši brez njega... na srečo mi mami 3 svoje dala, tuk da mam navadne za preoblečt, sm bi morala si kakega kupit... sm kuk sm gledla po teh trgovinah nosečniških, niso meli takih velkih kto bi jaz rabla. vsi so bli tm 80-85 C, mogoče D. to je meni premalo. jaz ga morm met v obsegu sedaj na čist komot, drugač je joj po ,parih urah ga trgam iz sebe...

počasi nabavljam stavri, nekaj naročila prek neta. nakaj morm še v lekarno it kupit. to bom šla aprila. in pol konc aprila v sbobi vse postavit, da bo pripravljeno, v komodo zložit cunjice, pripravit vse za člana ;) nikol s ene ve, če nas presenetijo ;)

drugač ap počutje je spet katastrofalno. fuuuul me križ boli. in je prav naporno stat, sedet, ležat, spat... sploh se nemorm namestiti, ponoči se v hudih bolečinah v križu zbujam. depilacija je že počasi onemogočena intimnih delov, se morm prav mantrat, trebuh že res ovira. vsak dan je večji. še malo pa bom komaj racala okroguser posted image

(odgovor članu katy8)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
20.3.2012 9:55:05   
KajaNagaja
Hey hey...hvala za info. Obvezno bom šla pogledat v BC, tam ga imajo sigurno. Mi je res ful všeč ker ma ogromne in napihljive gume. Bomo pa videli kako bo kaj prostorsko za avto (imava Opel Astro).

Moj trebuh je pa še zmerej čist mičken. Hodim na vadbo za nosečke in tam sem najbližje porodu, vse so vsaj 5-6 tednov za mano pa imajo večje trebuhe, nekatere PRECEJ večje. So včeraj prav debelo pogledale, ko sem rekla, da sem v 30 tednu :) Od spredaj se sploh ne vidi, da sem noseča, mam čist tako linijo trebuha k prej...dobr mogoče mal manj ozek pas, ampak RES se ne vidi...Mi je pa fajn, ker me nič ne moti trebuh (razen pri spanju) in se nč okorna in nerodna ne počutim. Pa še strijam se bom mogoče izognila :P

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
20.3.2012 10:05:37   
ninocka26
Glede trebuha se tudi meni čisto nič ne vidi (zgleda, kot, da sem se zredila). Mi je ravno zadnjič en tip na avtobusu ponujal herbalife za hujšanje, pa sem mu rekla, da sem v 7. mesecu, pa mi je pribil, da nič zato bom pa potem rabila. Sem ga tako poslala nekam, da je samo šel.
Za modrčke, bom šla pa jaz kar k Triumphu pogledat, imam namreč bolj velika in do sedaj so mi samo ti ustrezali.

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......