noelina
|
hinavkica,predavanje za sladkorno traja okoli dve uri,potem pa si vsakih 14 dni naročena pri zdravniku. Če so rezultati v mejah normale,te naroči na daljše časovno obdobje. Tiste,ki jemljete Elevit,kako dolgo jih boste jemale? Zanima me tudi,če katera kadi v nosečnosti in če so prenehale,ko so zanosile? Jutri imam pregled in UZ,ker ima eno ledvičko malo večjo. Ima pa moj mali nečak,ki je dopolnil 5 mesecev isto težavo in se baje to z operacijo težko odpravi in zaenkrat puščajo stvar,kot je. Je pa možno,da se mojemu malemu do poroda to normalizira. Ampak,če je samo to,pol ni panike. Me je bilo strah,da ne bi tudi on,kot je hčerka se rodila s srčno napako. Voziček smo kupili nov Baby boom xcrosser in ponuja možnost nastavitve naprej ali pa nazaj. Črpalko za prsi bom nabavila,ko bom vedela,kako je na stvari. V prvo sem jo uporabila samo dvakrat,pol pa tako ali tako izgubila mleko. Upam,da še dajejo hrano na recept,sem nekaj slišala,da je to od občine odvisno. V mojem primeru,ker nisem iz centra Mb,ampak iz okolice,da je vprašljivo. Moram patronažno vprašat,ji že postajam zanimiva in sva že zmenjene,da jo sredi meseca maja pokličem. Tudi pediatra že imamo,smo že v evidenci. Drugače pa sem tako občutljiva,da me že kakšna žalostna reklama na tv spravi v jok...
|