Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 14.11.2011 7:29:14
|
|
|
|
Čarli08
|
Ju hu, še naša mularija bi kaj prišla na srečanje - ga vedno zamudimo ....
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 14.11.2011 7:34:41
|
|
|
|
Čarli08
|
To late... hi hi
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 17.11.2011 17:04:26
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda jazzy, z veseljem pri vas. lija pa lahko še kdaj solo pride v igralnico od zoje IN ele Kul - just say when
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 20.11.2011 21:25:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: leda jazzy, z veseljem pri vas. lija pa lahko še kdaj solo pride v igralnico od zoje IN ele Kul - just say when when.
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 27.11.2011 17:13:14
|
|
|
|
arabela*
|
kukuku
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 4.12.2011 18:47:54
|
|
|
|
leda
|
kaj pa je to zaeno zimsko spanje ob 11 stopinjah??!! mi smo danes šli na volitve. ki jih je zoja opisala takole: "aja, volitve. to je to, ko gremo v mojo šolo na piškote..." tko da se malo sprašujem če nismo neki sfalili pri državljanski vzgoji ela je danes prvič osvojila hrib brez nahrbtnika. je malo pomagalo, da sta zraven šibala leto starejši in leto mlajši bratranec. zoja in njena dve leti starejša sestrična sta pa itak hodili po svoje, nekajkrat rekli "to je bedno" in se sploh obnašali, kot da nista z nami. no, da ne vlačimo s sabo dveh pubertetnic se je izkazalo na vrhu, ko sta tako kot vsi navdušeno sodelovali pri iskanju sladke nagrade za planince, ki jih na naših izletih pridnim hodkam vedno puščajo škrati. midva pa greva v četrtek na kik of sizn v nassfeld. sicer bova očitno nabirala zvončke, ma mi je čisto vseeno. po štirih letih greva namreč nekam sama, tko da bova že našla kej za počet. pol bi bil pa že čas za: a.) pride lija v igralnico b.) pridemo v maribor na decembrsko srečanje ajde.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 12.12.2011 14:15:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Oj vsi.. Počasi bom morala nabaviti malo večji sedež... Ful bi rada imela ta nov model od maxicosi, ki ima isofix, ma kaj vem, je je res vreden 200€... Ta star model je verjetno ravno tako varen, pa še naslonjala ima za rokice.. samo, isofixa nima... kako se v tem primeru fiksira sedež, ko otroka ni notri? Ne bi rada, da mi pleše po avtu... Drgač pa imam eno novico, ob kateri čutim veliko žalosti in bolečine... Z mojim dragim možekom, ki sva skupaj že skoraj 15 let, naslednje leto bi imela 10 letnico poroke, se ločujeva... Pač, pred tremi leti se je začelo vse sesuvat... in danes sva na točki, kjer ni poti nazaj... Še bolj pa me boli to, da ima že drugo in to mojo najboljšo prijateljico, kateri sem vse zaupala, vse dala... Čeprav vzrok ni ona, midva bi ravno tako šla narazen, vendar vseeno boli, imam občutek, kot da ga to, da greva po toliko letih narazen, nič ne gane...
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 12.12.2011 15:47:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Lara
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 12.12.2011 15:52:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Počasi bom morala nabaviti malo večji sedež... Ful bi rada imela ta nov model od maxicosi, ki ima isofix, ma kaj vem, je je res vreden 200€... Mi v avtu nimamo isofixa, tako da ta problem odpade. V razmislek pa tole: v stolčku bo sedela vsaj 5 let, verjetno vsak dan večkrat. Teoretično celo 7 let. 200€ = 40€ na leto = 3,3 € na mesec. Je tvoja deklica vredna tega? Bubiki sem sicer nabavila MC Rodi in se mi zdi ok. Bubi ga ima pri očetu. V mojem avtu pa ima enega Cybexa in tudi ni slab. Še enkrat poudarjam, da brez isofixa. Ostane pa pas vedno zataknjen zgoraj pri ramenu, tako da stolček nikamor ne zleti, če je prazen. Se pa včasih v ovinku z bubijem vred kar pošteno nagne, tako da s tega vidika bi se odločila za isofix, če bi mi avto to omogočal. Ima pa edino Rodi dodatno fiksacijo za vzglavnik, možno, da bo s tem zgoraj opisan problem rešen.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 12.12.2011 15:53:03 >
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 12.12.2011 17:49:53
|
|
|
|
leda
|
lara
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 18.12.2011 22:57:58
|
|
|
|
arabela*
|
lara
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 18.12.2011 22:58:29
|
|
|
|
arabela*
|
aja...nick sem spremenila.....malo ugibajte...
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 18.12.2011 23:00:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Počasi bom morala nabaviti malo večji sedež... Ful bi rada imela ta nov model od maxicosi, ki ima isofix, ma kaj vem, je je res vreden 200€... jaz pa za A naročam ravno sedaj...tistega brez pasov...imam nagledanega Romerja....pa jih je toliko, da s ne morem odločit 200 še tak ni veliko, če ima isofix, jaz bi tud, pa nimam šanse za isofix
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 18.12.2011 23:01:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi v avtu nimamo isofixa, tako da ta problem odpade. V razmislek pa tole: v stolčku bo sedela vsaj 5 let, verjetno vsak dan večkrat. Teoretično celo 7 let. 200€ = 40€ na leto = 3,3 € na mesec. Je tvoja deklica vredna tega? nekak tak jaz študiram..mi varnost full pomeni
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 19.12.2011 20:30:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* aja...nick sem spremenila.....malo ugibajte... o ciao Saraya.... jaz pa vem, kdaj si se registrirala prvič... hihihi
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 19.12.2011 20:32:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: arabela* aja...nick sem spremenila.....malo ugibajte... o ciao Saraya.... jaz pa vem, kdaj si se registrirala prvič... hihihi ..
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 19.12.2011 20:41:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* jaz pa za A naročam ravno sedaj...tistega brez pasov... za A kaj pa je do zdaj imela?
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 19.12.2011 20:59:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: arabela* jaz pa za A naročam ravno sedaj...tistega brez pasov... za A kaj pa je do zdaj imela? full dolgo je bila v onem zicu s pasovi...potem je imela enega tavelikega..ampak smo ga dali stran...ker ni bil ok...zdaj se je vozila nekja časa v sedalnem delu jahača ...(.itak večina peški hodimo čez teden)..... ravno danes pa sem Romerja kid plus naročila, ki ga bo lahko dolgo uporabljala ..15-36
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 21.12.2011 23:06:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lara se podpišem
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 21.12.2011 23:07:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: arabela* jaz pa za A naročam ravno sedaj...tistega brez pasov... za A kaj pa je do zdaj imela? full dolgo je bila v onem zicu s pasovi...potem je imela enega tavelikega..ampak smo ga dali stran...ker ni bil ok...zdaj se je vozila nekja časa v sedalnem delu jahača ...(.itak večina peški hodimo čez teden)..... ravno danes pa sem Romerja kid plus naročila, ki ga bo lahko dolgo uporabljala ..15-36 po mojem ti to za M pišeš ne za A ali ?
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 21.12.2011 23:12:39
|
|
|
|
gold fish
|
drugač pa imamo mi tud Rodija.. sicer še mu je prevelik, ker je od 15 kg dalje... torej še čaka na montažo, ga je pa tud ta velik imel in je bil OK ... ...mi pa nobeden sedež do sedaj, pa nisem nikoli imela isofixa ni "poplesaval" na sedežu....
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 22.12.2011 10:08:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: arabela* jaz pa za A naročam ravno sedaj...tistega brez pasov... za A kaj pa je do zdaj imela? full dolgo je bila v onem zicu s pasovi...potem je imela enega tavelikega..ampak smo ga dali stran...ker ni bil ok...zdaj se je vozila nekja časa v sedalnem delu jahača ...(.itak večina peški hodimo čez teden)..... ravno danes pa sem Romerja kid plus naročila, ki ga bo lahko dolgo uporabljala ..15-36 po mojem ti to za M pišeš ne za A ali ? Za A...za tavečjo pišem, M itak ima zic.. a smo nabavli tega brez pasov..... Zdaj pa še me ima, da isofix nabavim..je baje full praktičen
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 22.12.2011 10:09:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...mi pa nobeden sedež do sedaj, pa nisem nikoli imela isofixa ni "poplesaval" na sedežu.... se mi zdu, da je od zica odvisno... Nam ta novi full fiksno drži, stari od M pa poplesuje
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 1.1.2012 21:43:31
|
|
|
|
gold fish
|
Septembrke - vam in vašim družinam v novem letu želim veliko zdravja, sreče, ljubezni, razumevanja, potrpežljivosti, veselja, pozitivnih misli, prijateljstva.... Naj bo to leto takšno kot ste si ga zamislili. SREČNO 2012!
< Sporočilo je popravil gold fish -- 1.1.2012 21:45:30 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
kater ime?marjetica23:)viljam (
4%)
fabijan (
8%)
saša (
24%)
živa (
41%)
marko (
24%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!