Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
bubi...česa ne veste.... a nimajo otroci krompirjevih počitnic zdaj...no jaz sem tud fraj - dopust ....to je bilo mišljeno.. .... al je še kaj kar bi radi vedeli?
bubi...česa ne veste.... a nimajo otroci krompirjevih počitnic zdaj...no jaz sem tud fraj - dopust ....to je bilo mišljeno.. .... al je še kaj kar bi radi vedeli?
Tri prijateljice se srečajo v mestu. Prva je samska, druga je zaročena, tretja pa poročena.
Po kratkem pogovoru se dogovorijo, gredo v sex shop in nabavijo sexi usnjeno sp.perilo, usnjene škornje z visoko petko in črno usnjeno masko za čez oči - presenetile bodo svoje moške!!!!! Po nekaj dneh se zopet srečajo: SAMSKA pove: Šla sem k njemu v pisarno oblečena v usnjeno sexi perilo, čez pa dežni plašč. Divje sva sexala 3 ure!
ZAROČENA POVE: Vse tisto sem si oblekla in ga vsa sexi pričakala doma. Zaročenec je rekel, da sem neverjetna, da me obožuje. Ljubila sva se celo noč.
POROČENA POVE: Otroke sem dala k mami, oblekla usnjeno sp.perilo, obula sexi črne škornje z vrtoglavo petko, maska čez oči...... in čakala.
Mož pride domov, pograbi daljinca, vzame pivo iz hladilnike, me pogleda in vpraša: "HEJ, BATMAN, KAJ BO ZA VEČERJO?"
Tak pa ja. Še jaz ne rečem, da imam počitnice, ker jih nimam. Imam dopust, ki mi ga je minister predpisal v teh dneh.
Tak pa ja. Še jaz ne rečem, da imam počitnice, ker jih nimam. Imam dopust, ki mi ga je minister predpisal v teh dneh.
meni se lepše sliši, če imam počitnice ... pa dejansko tak ure koristim ne dopusta....
JA fiši še kaj bi radi vedeli dej povej no
mislim, da si ti kar na tekočem z dogajanjem...
kaj te zanima? ... v torek zjutraj pokliči ti vse povem
aja šele v torek....to pa so počitnice
saj bom že v pon. tam....samo bo pestro, pa še ful nekih stvari imam za pripravit, pa sestankovanje ob ponedeljkih......zato raje torek
A gremo ponoviti decembra? Lahko tudi pri nas!Čeprav Lija je pol še en teden govorila, da bi šla v IGRALNICO od Zoje.
Z veseljem. Lahko tudi pri nas
Sem ravno hotela napisati, da bomo prav gotovo šli kaj lučke v LJ pogledat. Ampak saj lučke imamo tudi v našem mestu - zakaj pa ne bi vi prišli preko Trojan?
No, mi bomo verjetno res prišli. Če ste le toliko fleksibilni - jaz znam povedati samo kak dan, dva v naprej. Sploh decembra, ko lahko pride kaka viroza mimogrede.