Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 23.10.2011 13:36:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
In kako ste drugače? Malo je zahladilo user posted image Ja končno... gre človek vsaj lahko ven sredi belega dne... Jeeej, mi2 sva bli včeraj na gledališki predstavi... otroci iz Opcin iz slovenske šole so odigrali predstavo "Drejček in trije marsovčki" Ma kok so bli dobri... Moja Lara je eno uro sedela in gledala... samo enkrat vmes me je vprašala, da če lahko zakašlja.... Popoldne pa da greva malo v Planet tus... jao bože mili, se mi še ni zgodilo, da v 4 nadstropjih, ki jih premore, ni bilo parkin placa.... 20 minut sem krožla, potem pa ravno, ko sem se odločla, da grem proč, je točno pred mojim nosom nekdo šel ven.... Ona, ki je bila pred mano pa je morala naprej, ker drugače on nebi mogel ven, tku da je blo gliz na naju.... Me je prow zanimalo, kaj za en hudič je bil... bo, neka modna revija je bila... pa odprto je bilo do polnoči pa nimam pojma zakaj...
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 24.10.2011 21:56:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moja Larči pa je danes pogledala svojo prvo risanko.. Čebelico Majo.
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 25.10.2011 22:36:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jao, mene je pa taka migrena danes zagrabila..... Zjutraj sem šla v službo, ob 9ih pa sem bila že nazaj v postelji... Popoldne ob 18hm, ko bi človek pričakoval, da bo kaj bojše, pa sem šla v zdravstveni dom, da so mi dali v žilo nekaj proti bolečinam... Seveda mi je bilo, ker sem vstala, tudi slabo in sem bruhala - prazen želodec... Tku da sem malo zadeta do zdaj spala...
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 26.10.2011 10:15:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Jao, Lara upam, da je danes že boljše.
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 26.10.2011 10:17:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moja Larči pa je danes pogledala svojo prvo risanko.. Čebelico Majo. In kako to, da si se odločila narediti ta velik korak? Pa Čebelica Maja ima ja polno grdih besed in nasilja not Je treba začet s Telebajski Bombažki
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 26.10.2011 20:08:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
In kako to, da si se odločila narediti ta velik korak? Pa Čebelica Maja ima ja polno grdih besed in nasilja not user posted image user posted image user posted image Je treba začet s Telebajski user posted image Bombažki user posted image Ma na enem izmed njenih CDjev je tudi ta pesmica... in je mene mal nostalgija zagrabla in smo jo pač sneli z neta... Ja, v ta drugem delu je prikazan človek kot grozen... in potem je še kazalo, kako je hotel kačjemu pastirju potrgat krila... No pa saj itak gleda samo pet minut potem zgubi pozornost... Zdaj sem boljše, ja.. še odspim in bom ku nova... Mah kaj čem, s tem se spopadam že cel život..
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 29.10.2011 8:45:47
|
|
|
|
leda
|
Moja Larči pa je danes pogledala svojo prvo risanko.. bravo. tudi naša zoja je videla svojo prvo risanko pri treh letih. ela je pa pri treh že veteranka. kaj čmo, tadrugi pač nasrkajo ugotavljam sicer, da se pri našem tempu lajfa dvakrat obrnem, pa me že en mesec ni na rr. tko da za začetek moram poseč v zgodovino: bubi,lara, jazzy: super je bilo naše druženje. pa dejte kako fotko gor, jaz nisem nbene nardila. pri nas gre kar ok. ela je v vrtcu zadovoljna; sem že doživela, ko sem prišla par minut prej: " MAAAMI, prehitro si prišla!" so prov luštni s to svojo potrebo po rednem urniku. po malici pravljica in potem mamica. bi rekla ela. ta teden so jim uvedli "revolucionarno" spremembo. dosedaj so imeli pri hrani določen sedežni red, zdaj pa sta se vzgojiteljici odločili, da bodo za popoldansko malico sedeli random. ker itak ne vstajajo vsi istočasno. in so tamali čist zmedeni; vsi razlagajo samo še o tem, kako so, ojej, z nekom drugim sedeli popoldne
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 29.10.2011 9:04:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda bravo. tudi naša zoja je videla svojo prvo risanko pri treh letih. ela je pa pri treh že veteranka. kaj čmo, tadrugi pač nasrkajo aha bubi,lara, jazzy: super je bilo naše druženje. pa dejte kako fotko gor, jaz nisem nbene nardila. ja, lušen izlet je bil. Katero pa bi rada? Tisto, ko v kopalnici lumparije špičijo?
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 29.10.2011 9:13:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubika je tudi čisto super v vrtcu, dela pa občasno scene zjutraj Ne vem, kaj jo piči... v slačilnici vse lepo in prav, se zrihta, steče proti vratom, potem pa sta dve možnosti: ali teče naprej v igralnico ali pa se obrne in se mi prilepi na nogo. Občasno doda še posebne efekte - zvočno-mokre. Če bi bilo tako vsako jutro, bi nekako razumela... da pa je spremenljiva kot vreme, pa mi ne gre nič več v račun. Daj ti raje malo povej, kako je v šoli? Se mi zdi, da so naši turbo vklopili. Od začetka niso nič kaj počeli, zdaj pa bubi sam reče, da so imeli matematični maraton. Vedno več pa poslušam okoli disciplinskih problemih in srčno upam, da bubi ni med glavnimi akterji. Po njegovih besedah seveda ni Saj je ta mesec 2. roditeljski sestanek, bo treba kar razčistit.
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 29.10.2011 14:31:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
pri nas gre kar ok. ela je v vrtcu zadovoljna; sem že doživela, ko sem prišla par minut prej: " MAAAMI, prehitro si prišla!" Zdaj dva dni sem tudi jaz prišla eno urco prej, kot ponavadi... sicer ni nič rekla, ma je pa prav začudeno pogledala in prav videt je bilo, da me še ni pričakovala... Večinoma se še vedno druži z eno punčko, ki sta že lani hodili skupaj... in je zadnjič na govorilnih rekla, da ju je včasih potrebno presesti... Leda... en dialog rabim v angleščini... ko se srečaš z enim poslovnežem in malo poklepetaš... o otrocih, vremenu, pa številke si je potrebno izmenjat... al kdo bi mi to napisal? hahaha cca 100 besed.
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 29.10.2011 20:12:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Probaj Google translate. Če ne drugega, se do solz nasmejiš zraven
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 30.10.2011 7:12:56
|
|
|
|
leda
|
Daj ti raje malo povej, kako je v šoli? mah meni se zdi prezgodaj prehitro preveč. zoja je sicer zadovoljna, no, saj pri njej me skrbi to, da je preveč "pridna". zaenkrat se jaz s šolo ne ukvarjam, kar se mi zdi edino pravilno. naloge naredi v popoldanskem varstvu, edin zbiram skoz neki, da nosi v šolo. od listov do jesenske zelenjave in sadja... sem pa že bila na govorilnih in sta rekli učiteljici, da so vsi strašno zagnani in da so že parkrat začeli pred pol deveto s programom. pa ne, ker bi onidve želeli kaj forsirat, ampak so že vsi sedeli v nizkem štartu v klopeh, ko sta vstopili
< Sporočilo je popravil leda -- 30.10.2011 7:15:59 >
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 30.10.2011 7:13:57
|
|
|
|
leda
|
Leda... en dialog rabim v angleščini... ko se srečaš z enim poslovnežem in malo poklepetaš... o otrocih, vremenu, pa številke si je potrebno izmenjat... al kdo bi mi to napisal? hahaha cca 100 besed. ti napiš v angleščini pa mi pošlji.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 30.10.2011 7:15:01
|
|
|
|
leda
|
ti napiš v angleščini pa mi pošlji. sicer je blo mišljeno v slovenščini,ampak v bistvu se mi je zatipkala boljša rešitev. napiši res v angleščini, da jo začneš uporabljat, potem ti pa jaz lektoriram.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 30.10.2011 8:57:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ti napiš v angleščini pa mi pošlji. sicer je blo mišljeno v slovenščini,ampak v bistvu se mi je zatipkala boljša rešitev. napiši res v angleščini, da jo začneš uporabljat, potem ti pa jaz lektoriram.
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 30.10.2011 9:06:48
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Pozdravljene, po dolgem času se vam malo oglasim, vidim da smo že na tretjem delu. Imam ravno 5 minut časa, ker Marija glede smrkce, mama pa hitro mal na računalnik. Za nami je sis.pregled veliki smo 94 cm in imamo dobrih 12 kg. V vrtec še ne hodimo imamo babi dedi servis. Ja takle mamo.... se še kaj javim lepo bodite
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 30.10.2011 13:42:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Leda... en dialog rabim v angleščini... ko se srečaš z enim poslovnežem in malo poklepetaš... o otrocih, vremenu, pa številke si je potrebno izmenjat... al kdo bi mi to napisal? hahaha cca 100 besed. ti napiš v angleščini pa mi pošlji. Nisem slišala... Ja pa rabim tudi en smol tok .... ko se s tem istim poslovnim partnerjem pol pomeniš še o otrocih, vremenu itd... Pa eno poslovno pismo... Aja pa tudi en sestavek, da se posnamem... Nimam pojma, kaj hočejo od mene...
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 1.11.2011 18:40:05
|
|
|
|
gold fish
|
Pozdravček še od mene..... ....pridem po dolgem času, pa nas skoraj ne najdem.....še sreča, da ste linke dodale...hvala.... Sem na hitro preletela zadeve, pa vidim, da imamo kar podobno situacijo glede vrtca, pa tud drugač... ne bom, nočem, .... tak, da sem kar malo pomirjena, ker pri prvem takih konkretnih izpadov v tej smeri ni bilo... Naš po novem pride iz vrtca, ga vprašaš kako je bilo....odgovor... grozno.... Ima isto učiteljico že od začetka, samo otroci se menjavajo, dodajajo.... imajo enega fantka s posebnimi potrebami...letnik 2007.. in je ful agresiven.... jih po glavah tepe, potiska, .... in se ga seveda bojijo...zdaj že celo vedo, da če ga pustijo pri miru jih tud on pusti.... So se že lani starši pritoževali, pa tud letos smo že imeli debate ....ampak...njegov starš se je javil za svet staršev, pa še direktor je, pa..... in ostaja zadeva na mrtvi točki.... zaenkrat do drugega roditeljskefa v januarju.... Drugače smo pa mi imeli sistematskega v začetku septembra.... velikost 94, 13 kg, tud pri psihologu in zobozdravniku vse ok (tud v zobnem kabinetu smo bili..spada k sistematskemu)... ... sem mi je zdaj pol teksta zbrisalo, ko mi je gsm zazvonil.... ..zdaj se mi pa ne da več pisat... Grem pakirat, ker moja dva dečka...starejša dva...danes šibata via Nemčija... Pridem še kaj.. Lepo bodite.... mogoče mi rata kaj večkrat prit gor.....
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 2.11.2011 7:10:18
|
|
|
|
leda
|
o fiši in račka sta se pojavli. pravo životinjsko carstvo pridta še kdaj! mi smo v pondelk sveče prižigali vsem babicam in dedkom. je bla ela čist navdušena. žal iz napačnih razlogov. "gremo na pokopališče!" sem rekla in je dete odšibalo po...kopalke. in potem vse čas vožnje (na srečo le do viča in potem še do žal). a ne gremo plavat? ne ela, na POkopališče, ne na kopališče. aha, ampak kje pa je pol bazen? i tako dalje... včeraj smo pa ušli iz te mlečne votline in v soncu osvojili nanos. je pasalo. edino prov zlo nismo počivali, ker jaz že par dni kašljam kot še nikoli in na poti navzgor je blo vse ok, dokler se nismo ustavili...sicer pa sem strašno ponosna na svojo šestletnico. skor 600 metrov višine smo naredili, zajle, klini, 2 uri hoje navzgor. in potem še dol. z "a je še daleč" je začela 15 min pred kočo, ko bi jst tut, če le ne bi seveda morala furat cool mama imaga lara, jutri mislim, da bom mela cajt za tvoje anglosaksonske pogovore. ostale mejte se, jst grem na šiht.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 2.11.2011 11:24:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
ara, jutri mislim, da bom mela cajt za tvoje anglosaksonske pogovore. ostale mejte se, jst grem na šiht. To late...
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 2.11.2011 14:31:51
|
|
|
|
gold fish
|
evo mene opet ... ste ne zadnjič nekaj o ušeh menile.... v A imajo NYDA .. več tukaj... http://www.nyda.de Cena malega spreja 50 ml 12,80€, velkega 100ml 21,80€ druga zadeva je HEDRIN Lösung...cena okrog 10€.. ...sem danes v A vse prospekte na to temo v lekarni pobrala ...pa tud EURAX je baje učinkovit.... Mi še ...trkam...nismo imeli teh problemov, čeprav so se v vrtcu in v šoli že več pojavile. Fantkov ne napadajo toliko kot punčk...razlog....ponavadi norijo prepoteni za žogo ali čem drugim...in uši ne marajo umazanih las...preverjeno... zato, če se okoli vaših otrok pojavijo....raje ne perite las (razen če že niso na glavi), ker boste naredili več dobrega.... lasje se bodo že oprali.... no toliko.... grem dalje kuhat...ker sva se s tamalim danes celo dopoldne po A potepala.... aja..imam jaz tud krompirjeve počitnice pozdravček,
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 2.11.2011 15:43:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda o fiši in račka sta se pojavli. pravo životinjsko carstvo pridta še kdaj!
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 2.11.2011 15:46:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish imajo enega fantka s posebnimi potrebami...letnik 2007.. in je ful agresiven.... jih po glavah tepe, potiska, .... in se ga seveda bojijo... Ne, vem, kakšne so ostale PP, ampak pri ans so takega agresivnega fantka dali v skupino z enoako starimi in večjimi otroki, ne pa z mlajšimi. Kao da se na njih ne bi upal spravljat... ne vem, pa, kako zdaj funkcionirajo.
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 2.11.2011 15:46:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda "gremo na pokopališče!" sem rekla in je dete odšibalo po...kopalke. včeraj smo pa ušli iz te mlečne votline in v soncu osvojili nanos. Pri nas podobna reakcija: z babico se gremo kopat? Pa še za Nanos. Mi smo ga pa samo gledali včeraj. In HB je bilo sončno in nevetrovno, tako da smo zdržali na pokopališču
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
trmache guevarakako se spopasti z otrokovo trmo?kazen (
13%)
ignorirat (
43%)
pogovor (
39%)
obupat (
0%)
izolacija otroka (
4%)
Število vseh glasov: 298Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!