|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Oktobra 2011
6.10.2011 18:35:57   
kale
Mi smo tudi neko virozo fasali user posted image . HB gre le za prehlad, brez vročine. Kljub temu sem s službe prišla, kot cota. Zdaj me več ne špika in zvija kaj dosti, ampak me napenja - napihnjena sem kot slon user posted image . Bomo videli ali sem kaj takega pojedla ali.... Če misli user posted image  prit, naj že pride!

Zvrhan  koš zdravja vsem user posted image !

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 626
6.10.2011 20:38:38   
SILVA
No evo puce moje....jaz sem pa zdele postala tretjič tetauser posted image
Imam kar malo slabo vest, ker sem kar malo fovšljiva mojemu bratu, ki ima sedaj že tretjo punčko in to eno za drugo, namesto, da bi se veselila z njim....saj sem vesela ampak me vseeno kar malo stisne.

Ajde punce, zdaj pa mora bit malo bolj veselo, začnite lulat pluske, hitrouser posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 627
6.10.2011 20:57:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benji

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

benji:od kdaj do kdaj pa ješ klomifen in koliko ?

lp,Apu

1/2 tabletke 3 - 7 dan. Zdaj je bil drugi krog, drugače pa 17. user posted image .
Sicer imam svoje O, na klomifen pa tudi reagiram, tako da ne vem kaj naj ?
aha ,no ker meni je pa predpisala od Januarja če ne bo do tedi že kaj da jemlej mod 5-9 dneva po 2x1 na dan .
Naj se ti prime pa da bo plusek ,držim pesti

hvala za nasvet

littlesun;naj bo viroz in bolezni čim manj

no jaz sem pa danes naredila test in je bil  minus-------
Zdaj pa ne vem kaj naj .no vem kaj bom,šla pozitivno naprej in ko bo bo ,sam ni mi pa jasno kje je user posted image če sem jo imela ves čas točno oz.med 25-31 dan .zdaj je pa že 39 dan.Ja nč čakali bomo na nasledno če bo konec oktobra;) no upam da je ne bouser posted image .Povejte mi  nekaj -jaz mislim da sem nekje brala da sprememba telesa oz .če se zrediš a vpliva na zanositev -a je to res ?????Ker jaz sem se v zadnjih 6 mesecih zredila za kakšnih 5kg.
hvala

silva:čestitke ,zdaj bo napočil tvoj časuser posted image user posted image user posted image

lplApu

(odgovor članu benji)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
6.10.2011 21:09:21   
LittleSun
A pu zagotovo sprememba teže vpliva na zanositev, vendar če je drastična. Pri 5 kg dvomim da bi lahko imelo kaj vpliva na to, morda način prehranjevanja, ne vem. Se tudi jaz s tem ubadam, je pa kar veliko več kot 5kg. Ampak kar nočejo dol, tudi z zdravo prehrano neuser posted image

Mi pa imamo zadnje dni grozne težave s tamalim, je čist podivjan, ipičen in nasplošno neubogljiv. danes mi je v jezi dal focn. sem kar onemela, niti ne vem kako odreagirati v taki situaciji. Sem ga skregala, mu povedala, da sem zelo žalostna in prizadeta ker je to naredil in je šel kazensko brez knjigice v posteljo. Še zdaj kričiuser posted image sej ne vem kako je najbolje odreagirati, še nikoli ni tega naredil. Mahuser posted image user posted image ta oktober je res en čuden mesec.

upam, da vsaj kakšne user posted image user posted image prinesejo malo veselja sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 629
6.10.2011 22:17:41   
Malinova
Res je malo čuden ta oktober ... Kot berem smo vse po malem v nekem zosu in čudnem razpoloženju zaradi tega in onega.

Pri meni tudi še nič novega, razen tega, da sem vsak dan slabše razpoložena. Kot je napisala Kale: Če misli prituser posted image , naj že pride. Se podpišem spodaj.

Lep vikend in dajmo, dajmo, obrnimo list na bolj pisano! user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 630
7.10.2011 7:50:29   
LittleSun
Dobro jutro pupe moje. Najprej eno user posted image za vse, potem vam pa postrežem še z okusno user posted image imam danes rojstni danuser posted image user posted image sta me moja lumpa zjutraj prelepo presenetila, v službi me je čakala rožica in prav lepo se počutim. Zjutraj je bila taka lepa žareča svetloba in prav prijetno toplo je.

Malinova držim pesti, da si imela kasneje O in te oktobra vseeno presenetijo user posted image user posted image user posted image Stiskam pestke tudi za druge...katera bo otvorila oktober?? Kdo se javi??user posted image user posted image

(odgovor članu Malinova)
Neposredna povezava do sporočila: 631
7.10.2011 8:07:57   
Malinova
Punce moje,

danes ponoči sem sanjala, da sta bili user posted image user posted image , seveda sem šla narediti test, tako kot vsako jutro zadnji teden. In zagledam rahlo drugo črtico! Ponovim še z rezervnim in spet isto. Tako, da zgleda da sem user posted image .

Čeprav bom s pravim veseljem še malo počakala, sploh ko berem, kaj vse se dogaja, oziroma se bom šla veselje s strahospoštovanjem.

Zdaj vsaj vem, zakaj sem zadnje tedne res nejevoljna, skoraj malo depresivna, kar ni moj zaščitni znak sicer.

Zdaj ste pa na vrsti ve! Dajmo obarvat seznam na user posted image rožnatouser posted image , da se ven ne bo videlo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 632
7.10.2011 8:09:28   
Niri
Ooooo LittleSun vse najboljše! Naj bo to TVOJE leto, predvsem pa saj veš kaj ti želim...magični plusek in srečno nosečnost in zdravega otročka...Pa da te tvoja dva sončka vsak dan razvajata ne samo danes! :) In hvala za kavico in tortico, sta teknili! :)

Pa je res sicer čuden oktober...vsaka se ukvarja z nekimi svojimi težavami...nikjer ni vse OK...kako žalostno user posted image

Zdaj pa čimveč čajčkov pa vitaminčkov in stran z virusi in vročinami in to!

Res...kera bo prva? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 633
7.10.2011 8:18:31   
LittleSun
Maliiinooovaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam, ČRTICA JE ČRTICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako lepa novica

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 634
7.10.2011 8:19:09   
Katte
Čestitke, Malinova user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!!!
Naša prva oktobrska user posted image  user posted image !!!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 635
7.10.2011 8:22:38   
Katte

PRIČAKUJEMO : user posted image   user posted image   user posted image   

1.10.
RedSonja

3.10.

Monaco user posted image
turquoise

4.10.
alfi (16. krog)

6.10.
Gulia
urssi (5. krog)user posted image
chungalunga (22. krog)

7.10.
Malinova (3. krog) user posted image  user posted image

8.10.
klopek (11. krog)

9.10.
*SONČEK (3. krog)

10.10.
*bobika*
crtek
missmoon (7.krog)

12.10.
LittleSun (8. krog)
kale (2. krog)
iwa

14.10.
babybee81 (1. krog)

15.10.
*viva* (20. krog)

16.10.
Maat (9. krog)

17.10.
alysa
Katte (17. krog)

19.10.
romare

20.10.
anonimna user posted image
zebr4

21.10.
HeLenčica (12. krog)
Mamabear

23.10.
S* (2. krog)

24.10.
štručka2503

26.10.
Mojarožica
mladika (25. krog)
polho3006 (3. krog)

29.10.
SILVA

x.10
heln
benji
Anonimna Pu (6.krog)
štrumfek

Skupaj nas je: 36

Nosečk: 1

Navijačice user posted image :
Gulia, Littlesun, Katte,
lluna,mojamura, mladika,
rozi55, Teya D., HeLenčica,
dr. Knowitall, Anonimna Pu,
alfi, dogas, *bobika*

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 636
7.10.2011 8:25:35   
Katte
SILVA, čestitam ti za tretjo nečakinjo. Razumem, da ti je malo hudo. To je normalno. Bo pa prišel tudi tvoj čas.
LittleSun, VSE NAJBOLJŠE!!! Vse vemo, kaj si si zaželela. Želim ti, da se ti uresniči že ta mesec.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 637
7.10.2011 8:33:26   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

SILVA, čestitam ti za tretjo nečakinjo. Razumem, da ti je malo hudo. To je normalno. Bo pa prišel tudi tvoj čas.
LittleSun, VSE NAJBOLJŠE!!! Vse vemo, kaj si si zaželela. Želim ti, da se ti uresniči že ta mesec.

Hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 638
7.10.2011 8:38:30   
iwa
No da se le začenja!
Čestitke, Malinova! Super, super! Zdaj pa veselo v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Little sun, vse najboljše, res! Tud user posted image bo kmal, boš videla!user posted image user posted image user posted image

silva, čestitke za malo nečakinjo, boš vidla, kmal ji boš zrihtala še eno sestrično al bratranca!

Uf, kako lepše je jutro ko se vidi da se bo tud oktobra dogajal!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 639
7.10.2011 8:40:00   
SILVA
Malinova čestitkeuser posted image user posted image user posted image

LittleSun vse najboljše in resnično ti želim, da se ti izpolni tvoja željauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 640
7.10.2011 8:41:53   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Dobro jutro pupe moje. Najprej eno user posted image za vse, potem vam pa postrežem še z okusno user posted image imam danes rojstni danuser posted image user posted image sta me moja lumpa zjutraj prelepo presenetila, v službi me je čakala rožica in prav lepo se počutim. Zjutraj je bila taka lepa žareča svetloba in prav prijetno toplo je.

VSE NAJBOLJŠE .. naj ti tile zapojejo : http://www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s

Neposredna povezava do sporočila: 641
7.10.2011 8:42:15   
*bobika*

Mi pa imamo zadnje dni grozne težave s tamalim, je čist podivjan, ipičen in nasplošno neubogljiv. danes mi je v jezi dal focn. sem kar onemela, niti ne vem kako odreagirati v taki situaciji. Sem ga skregala, mu povedala, da sem zelo žalostna in prizadeta ker je to naredil in je šel kazensko brez knjigice v posteljo. Še zdaj kričiuser posted image sej ne vem kako je najbolje odreagirati, še nikoli ni tega naredil. Mahuser posted image user posted image ta oktober je res en čuden mesec.

upam, da vsaj kakšne user posted image user posted image prinesejo malo veselja sem.

to je meni naredil 1x ko se je hotel kopat, jaz pa nisem dovolila, in se rekla da se bova stuširala.. in mi je dal focn.. no v bistvu sem ga kregala in mu dala nazaj focn..ter mu lepo razložila da se ne smemo tepst, sploh ne mamice in očka.. potem je še kr naprej trmaril in sem ga opozorila da ga bom stuširala z mrzlo vodo.. no ni bilo potrebno, ker se je umiril in od takrat me ni več focnu.. ima pa očasno še napade trme in takrat ko nekaj hoče (pa valda tega ne more dobit ), se usede na tla in joče, jaz pa potem kr preusmerim pogovor k čem drugem in pozabi... isto je bilo zjutraj, je hotel bonbon in nisem dovolila..jok in na tla.. potem pa sem samo rekla : kdo bo prvu v avtu? v sekundi konec joka user posted image

malinova jupi jej..čestitam..

Neposredna povezava do sporočila: 642
7.10.2011 8:48:33   
LittleSun
Hvala punce. To je moja edina želja, morda pa se res izpolni. Če ne oktobra, pa kmalu.user posted image

bobika naš tudi trmari in ipičari. Si mislim, da je tako obdobje in sem mirna in tako kot si napisala, tudi jaz preusmerim pozornost. Včasih pomaga, včasih ne, kako pač je razpoložen.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 643
7.10.2011 8:52:31   
HeLenčica
Bravo, Malinova!!! user posted image user posted image user posted image Čestitke, naj bo zdravo do konca!

LittleSun....vse najtaboljšejše!!!

Neposredna povezava do sporočila: 644
7.10.2011 9:06:33   
*bobika*

Hvala punce. To je moja edina želja, morda pa se res izpolni. Če ne oktobra, pa kmalu.user posted image

bobika naš tudi trmari in ipičari. Si mislim, da je tako obdobje in sem mirna in tako kot si napisala, tudi jaz preusmerim pozornost. Včasih pomaga, včasih ne, kako pač je razpoložen.

JA obdobje med 3 in 4 leti je obdobje trme..in takrat mu je trea postavit meje, drugače samo pelje naprej v nedogled to trmo.. sej vsaka mama za svojega otroka najbolje ve kaj je prav in kaj ne.. pa noben otrok ni isti po karakterju..naš je trmast za pop***

Neposredna povezava do sporočila: 645
7.10.2011 9:07:28   
polho3006
Malinova BRAVO, ČESTITAM!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 646
7.10.2011 9:28:15   
kale
OOO, danes pa (v glavnem) lepe in vzpodbudne novice user posted image .

Čestitam malinova user posted image user posted image user posted image !

little Sun - vse najlepše za rojstni dan!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 647
7.10.2011 10:13:29   
S*
Danes pa same čestitke!

čestitke za prvi user posted image oz. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

čestitke za tretjič teto user posted image   user posted image   user posted image

Čestitke za rojstni dan  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 648
7.10.2011 10:24:38   
mojamura
malinova čestitke za user posted image ....želim ti prijetno user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

litle sun hapi brzdej user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 649
7.10.2011 10:29:49   
*bobika*
Pri nas lije kot iz škafa user posted image

< Sporočilo je popravil *bobika* -- 7.10.2011 10:30:37 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?