Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 6.10.2011 18:35:57
|
|
|
|
kale
|
Mi smo tudi neko virozo fasali . HB gre le za prehlad, brez vročine. Kljub temu sem s službe prišla, kot cota. Zdaj me več ne špika in zvija kaj dosti, ampak me napenja - napihnjena sem kot slon . Bomo videli ali sem kaj takega pojedla ali.... Če misli prit, naj že pride! Zvrhan koš zdravja vsem !
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 6.10.2011 20:38:38
|
|
|
|
SILVA
|
No evo puce moje....jaz sem pa zdele postala tretjič teta Imam kar malo slabo vest, ker sem kar malo fovšljiva mojemu bratu, ki ima sedaj že tretjo punčko in to eno za drugo, namesto, da bi se veselila z njim....saj sem vesela ampak me vseeno kar malo stisne. Ajde punce, zdaj pa mora bit malo bolj veselo, začnite lulat pluske, hitro
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 6.10.2011 20:57:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: benji IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen benji:od kdaj do kdaj pa ješ klomifen in koliko ? lp,Apu 1/2 tabletke 3 - 7 dan. Zdaj je bil drugi krog, drugače pa 17. . Sicer imam svoje O, na klomifen pa tudi reagiram, tako da ne vem kaj naj ? aha ,no ker meni je pa predpisala od Januarja če ne bo do tedi že kaj da jemlej mod 5-9 dneva po 2x1 na dan . Naj se ti prime pa da bo plusek ,držim pesti hvala za nasvet littlesun;naj bo viroz in bolezni čim manj no jaz sem pa danes naredila test in je bil minus------- Zdaj pa ne vem kaj naj .no vem kaj bom,šla pozitivno naprej in ko bo bo ,sam ni mi pa jasno kje je če sem jo imela ves čas točno oz.med 25-31 dan .zdaj je pa že 39 dan.Ja nč čakali bomo na nasledno če bo konec oktobra;) no upam da je ne bo .Povejte mi nekaj -jaz mislim da sem nekje brala da sprememba telesa oz .če se zrediš a vpliva na zanositev -a je to res ?????Ker jaz sem se v zadnjih 6 mesecih zredila za kakšnih 5kg. hvala silva:čestitke ,zdaj bo napočil tvoj čas lplApu
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 6.10.2011 21:09:21
|
|
|
|
LittleSun
|
A pu zagotovo sprememba teže vpliva na zanositev, vendar če je drastična. Pri 5 kg dvomim da bi lahko imelo kaj vpliva na to, morda način prehranjevanja, ne vem. Se tudi jaz s tem ubadam, je pa kar veliko več kot 5kg. Ampak kar nočejo dol, tudi z zdravo prehrano ne Mi pa imamo zadnje dni grozne težave s tamalim, je čist podivjan, ipičen in nasplošno neubogljiv. danes mi je v jezi dal focn. sem kar onemela, niti ne vem kako odreagirati v taki situaciji. Sem ga skregala, mu povedala, da sem zelo žalostna in prizadeta ker je to naredil in je šel kazensko brez knjigice v posteljo. Še zdaj kriči sej ne vem kako je najbolje odreagirati, še nikoli ni tega naredil. Mah ta oktober je res en čuden mesec. upam, da vsaj kakšne prinesejo malo veselja sem.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 6.10.2011 22:17:41
|
|
|
|
Malinova
|
Res je malo čuden ta oktober ... Kot berem smo vse po malem v nekem zosu in čudnem razpoloženju zaradi tega in onega. Pri meni tudi še nič novega, razen tega, da sem vsak dan slabše razpoložena. Kot je napisala Kale: Če misli prit , naj že pride. Se podpišem spodaj. Lep vikend in dajmo, dajmo, obrnimo list na bolj pisano!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 7:50:29
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro pupe moje. Najprej eno za vse, potem vam pa postrežem še z okusno imam danes rojstni dan sta me moja lumpa zjutraj prelepo presenetila, v službi me je čakala rožica in prav lepo se počutim. Zjutraj je bila taka lepa žareča svetloba in prav prijetno toplo je. Malinova držim pesti, da si imela kasneje O in te oktobra vseeno presenetijo Stiskam pestke tudi za druge...katera bo otvorila oktober?? Kdo se javi??
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 8:07:57
|
|
|
|
Malinova
|
Punce moje, danes ponoči sem sanjala, da sta bili , seveda sem šla narediti test, tako kot vsako jutro zadnji teden. In zagledam rahlo drugo črtico! Ponovim še z rezervnim in spet isto. Tako, da zgleda da sem . Čeprav bom s pravim veseljem še malo počakala, sploh ko berem, kaj vse se dogaja, oziroma se bom šla veselje s strahospoštovanjem. Zdaj vsaj vem, zakaj sem zadnje tedne res nejevoljna, skoraj malo depresivna, kar ni moj zaščitni znak sicer. Zdaj ste pa na vrsti ve! Dajmo obarvat seznam na rožnato , da se ven ne bo videlo!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 8:09:28
|
|
|
|
Niri
|
Ooooo LittleSun vse najboljše! Naj bo to TVOJE leto, predvsem pa saj veš kaj ti želim...magični plusek in srečno nosečnost in zdravega otročka...Pa da te tvoja dva sončka vsak dan razvajata ne samo danes! :) In hvala za kavico in tortico, sta teknili! :) Pa je res sicer čuden oktober...vsaka se ukvarja z nekimi svojimi težavami...nikjer ni vse OK...kako žalostno Zdaj pa čimveč čajčkov pa vitaminčkov in stran z virusi in vročinami in to! Res...kera bo prva?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 8:18:31
|
|
|
|
LittleSun
|
Maliiinooovaaa čestitam, ČRTICA JE ČRTICA Kako lepa novica
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 8:19:09
|
|
|
|
Katte
|
Čestitke, Malinova !!!!! Naša prva oktobrska !!!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 8:22:38
|
|
|
|
Katte
|
1.10. RedSonja Monaco turquoise 4.10. 6.10. Gulia urssi (5. krog) chungalunga (22. krog) 7.10. Malinova (3. krog) 8.10. klopek (11. krog) 9.10. *SONČEK (3. krog) 10.10. *bobika* crtek missmoon (7.krog) 12.10. LittleSun (8. krog) kale (2. krog) iwa 14.10. babybee81 (1. krog) 15.10. *viva* (20. krog) 16.10. Maat (9. krog) 17.10. alysa Katte (17. krog) 19.10. romare 20.10. anonimna zebr4 21.10. HeLenčica (12. krog) Mamabear 23.10. S* (2. krog) 24.10. štručka2503 26.10. Mojarožica mladika (25. krog) polho3006 (3. krog) 29.10. SILVA x.10 heln benji Anonimna Pu (6.krog) Skupaj nas je: 36 Nosečk: 1 Navijačice : Gulia, Littlesun, Katte, lluna,mojamura, mladika, rozi55, Teya D., HeLenčica, dr. Knowitall, Anonimna Pu, alfi, dogas, *bobika*
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 8:25:35
|
|
|
|
Katte
|
SILVA, čestitam ti za tretjo nečakinjo. Razumem, da ti je malo hudo. To je normalno. Bo pa prišel tudi tvoj čas. LittleSun, VSE NAJBOLJŠE!!! Vse vemo, kaj si si zaželela. Želim ti, da se ti uresniči že ta mesec.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 8:33:26
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte SILVA, čestitam ti za tretjo nečakinjo. Razumem, da ti je malo hudo. To je normalno. Bo pa prišel tudi tvoj čas. LittleSun, VSE NAJBOLJŠE!!! Vse vemo, kaj si si zaželela. Želim ti, da se ti uresniči že ta mesec. Hvala
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 8:38:30
|
|
|
|
iwa
|
No da se le začenja! Čestitke, Malinova! Super, super! Zdaj pa veselo v ! Little sun, vse najboljše, res! Tud bo kmal, boš videla! silva, čestitke za malo nečakinjo, boš vidla, kmal ji boš zrihtala še eno sestrično al bratranca! Uf, kako lepše je jutro ko se vidi da se bo tud oktobra dogajal!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 8:40:00
|
|
|
|
SILVA
|
Malinova čestitke LittleSun vse najboljše in resnično ti želim, da se ti izpolni tvoja želja
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 8:41:53
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Dobro jutro pupe moje. Najprej eno za vse, potem vam pa postrežem še z okusno imam danes rojstni dan sta me moja lumpa zjutraj prelepo presenetila, v službi me je čakala rožica in prav lepo se počutim. Zjutraj je bila taka lepa žareča svetloba in prav prijetno toplo je. VSE NAJBOLJŠE .. naj ti tile zapojejo : http://www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 8:42:15
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Mi pa imamo zadnje dni grozne težave s tamalim, je čist podivjan, ipičen in nasplošno neubogljiv. danes mi je v jezi dal focn. sem kar onemela, niti ne vem kako odreagirati v taki situaciji. Sem ga skregala, mu povedala, da sem zelo žalostna in prizadeta ker je to naredil in je šel kazensko brez knjigice v posteljo. Še zdaj kriči sej ne vem kako je najbolje odreagirati, še nikoli ni tega naredil. Mah ta oktober je res en čuden mesec. upam, da vsaj kakšne prinesejo malo veselja sem. to je meni naredil 1x ko se je hotel kopat, jaz pa nisem dovolila, in se rekla da se bova stuširala.. in mi je dal focn.. no v bistvu sem ga kregala in mu dala nazaj focn..ter mu lepo razložila da se ne smemo tepst, sploh ne mamice in očka.. potem je še kr naprej trmaril in sem ga opozorila da ga bom stuširala z mrzlo vodo.. no ni bilo potrebno, ker se je umiril in od takrat me ni več focnu.. ima pa očasno še napade trme in takrat ko nekaj hoče (pa valda tega ne more dobit ), se usede na tla in joče, jaz pa potem kr preusmerim pogovor k čem drugem in pozabi... isto je bilo zjutraj, je hotel bonbon in nisem dovolila..jok in na tla.. potem pa sem samo rekla : kdo bo prvu v avtu? v sekundi konec joka malinova jupi jej..čestitam..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 8:48:33
|
|
|
|
LittleSun
|
Hvala punce. To je moja edina želja, morda pa se res izpolni. Če ne oktobra, pa kmalu. bobika naš tudi trmari in ipičari. Si mislim, da je tako obdobje in sem mirna in tako kot si napisala, tudi jaz preusmerim pozornost. Včasih pomaga, včasih ne, kako pač je razpoložen.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 8:52:31
|
|
|
|
HeLenčica
|
Bravo, Malinova!!! Čestitke, naj bo zdravo do konca! LittleSun....vse najtaboljšejše!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 9:06:33
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Hvala punce. To je moja edina želja, morda pa se res izpolni. Če ne oktobra, pa kmalu. bobika naš tudi trmari in ipičari. Si mislim, da je tako obdobje in sem mirna in tako kot si napisala, tudi jaz preusmerim pozornost. Včasih pomaga, včasih ne, kako pač je razpoložen. JA obdobje med 3 in 4 leti je obdobje trme..in takrat mu je trea postavit meje, drugače samo pelje naprej v nedogled to trmo.. sej vsaka mama za svojega otroka najbolje ve kaj je prav in kaj ne.. pa noben otrok ni isti po karakterju..naš je trmast za pop***
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 9:07:28
|
|
|
|
polho3006
|
Malinova BRAVO, ČESTITAM!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 9:28:15
|
|
|
|
kale
|
OOO, danes pa (v glavnem) lepe in vzpodbudne novice . Čestitam malinova ! little Sun - vse najlepše za rojstni dan!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 10:13:29
|
|
|
|
S*
|
Danes pa same čestitke! čestitke za prvi oz. čestitke za tretjič teto Čestitke za rojstni dan
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 10:24:38
|
|
|
|
mojamura
|
malinova čestitke za ....želim ti prijetno . litle sun hapi brzdej
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 10:29:49
|
|
|
|
*bobika*
|
Pri nas lije kot iz škafa
< Sporočilo je popravil *bobika* -- 7.10.2011 10:30:37 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?