Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 12:49:29
|
|
|
|
crtek
|
p.s.: LittleSun za pozitivo! samo tko dalje, pa bo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 12:55:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. Punce, ki pijete krvomočnico, eno vprašanje imam za vas: kje ste jo dobile? Jaz sem bila v naši lekarni in je nimajo. Mi je svetovala zelišarko v LJ pri tromostovju, samo to mi je malo s poti. Aje v nobeni lekarni nimajo? dr. Knowitall
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 13:02:59
|
|
|
|
Babybee81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ojla. Punce, ki pijete krvomočnico, eno vprašanje imam za vas: kje ste jo dobile? Jaz sem bila v naši lekarni in je nimajo. Mi je svetovala zelišarko v LJ pri tromostovju, samo to mi je malo s poti. Aje v nobeni lekarni nimajo? dr. Knowitall dobi se tudi v lekarni Dobra misel, pa pomoje v Sanolabor samo za slednjega nisem ziher...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 13:03:31
|
|
|
|
crtek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ojla. Punce, ki pijete krvomočnico, eno vprašanje imam za vas: kje ste jo dobile? Jaz sem bila v naši lekarni in je nimajo. Mi je svetovala zelišarko v LJ pri tromostovju, samo to mi je malo s poti. Aje v nobeni lekarni nimajo? dr. Knowitall s tem se tudi js ubadam...js sm si jo sicer sama nabrala vnih na travniku in pol skuhala, ampak glede na to, da je kmalu ne bo več na travnikih, bi tudi mene zanimalo, če se jo da dobit še kje drugje kot v lj...nism ravno pogosto gor...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 13:05:35
|
|
|
|
Babybee81
|
Počasi sem začela odštevati, še 10 dni do dneva D
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 13:06:54
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtek IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ojla. Punce, ki pijete krvomočnico, eno vprašanje imam za vas: kje ste jo dobile? Jaz sem bila v naši lekarni in je nimajo. Mi je svetovala zelišarko v LJ pri tromostovju, samo to mi je malo s poti. Aje v nobeni lekarni nimajo? dr. Knowitall s tem se tudi js ubadam...js sm si jo sicer sama nabrala vnih na travniku in pol skuhala, ampak glede na to, da je kmalu ne bo več na travnikih, bi tudi mene zanimalo, če se jo da dobit še kje drugje kot v lj...nism ravno pogosto gor... obstaja tudi olje krvomočnice od natural Justa.. samo ne vem če ima isti učinek, po moje že, uravnava hormone, itd..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 13:08:22
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Babybee81 Počasi sem začela odštevati, še 10 dni do dneva D jst že odštevam..do nedelje
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 13:09:36
|
|
|
|
*bobika*
|
1.10. RedSonja Malinova (3. krog) Mamabear Monaco turquoise 4.10. 6.10. Gulia urssi (5. krog) chungalunga (22. krog) 8.10. klopek (11. krog) 9.10. *SONČEK (3. krog) 10.10. *bobika* crtek 12.10. LittleSun (8. krog) kale (2. krog) iwa 13.10. Katte (17. krog) 14.10. babybee81 (1. krog) 15.10. *viva* (20. krog) 16.10. Maat (9. krog) 17.10. alysa 19.10. romare 20.10. anonimna zebr4 21.10. HeLenčica (12. krog) 23.10. S* (2. krog) 24.10. štručka2503 26.10. Mojarožica mladika (25. krog) polho3006 (3. krog) 29.10. SILVA x.10 heln benji Anonimna Pu (6.krog) Skupaj nas je: 35 Navijačice : Gulia, Littlesun, Katte, lluna,mojamura, mladika, rozi55, Teya D., HeLenčica, dr. Knowitall, Anonimna Pu, alfi, dogas
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 13:16:28
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtek IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ojla. Punce, ki pijete krvomočnico, eno vprašanje imam za vas: kje ste jo dobile? Jaz sem bila v naši lekarni in je nimajo. Mi je svetovala zelišarko v LJ pri tromostovju, samo to mi je malo s poti. Aje v nobeni lekarni nimajo? dr. Knowitall s tem se tudi js ubadam...js sm si jo sicer sama nabrala vnih na travniku in pol skuhala, ampak glede na to, da je kmalu ne bo več na travnikih, bi tudi mene zanimalo, če se jo da dobit še kje drugje kot v lj...nism ravno pogosto gor... V sanolaborju jo imajo, vendar ne v vsakem, ker nekateri so bolj majhni in imajo samo medicinske pripomočke. Najboljše poklicat. Pa kakšne domače lekarne.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 13:21:44
|
|
|
|
LittleSun
|
Drugače pa se dobi krvomočnico tudi v kakšni bio trgovinci (Biotopic recimo). Spomnim se tudi, da sem enkrat prečitala, da se jo da dobiti tudi na spletu, čeprav ne vem kje
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 14:12:34
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Niri Hej TeyaD.l..sem tudi jaz žalostna, ker si se tako hitro vrnila sem...res... sama žalost...upam, da boš zdaj kmalu spet zagledala plusek in ga tudi srečno nosila do konca. In tudi ostale...prav vesela sem, ko je tukaj kljub žalostnim zgodbam ena taka pozitiva. Se mi je zdelo tak fajn, ko sem brala od Helenčice...da zdaj samo še uživa...upam, da bodo kmalu rezultati!! Pa kok fajn 3 k mate male otročke ste tukej...jaz sem si tudi vedno želela majhno razliko...pa veliko družino. Tega si oba želiva...samo kaj ko nič ni...eno leto je naokoli pa ni nič :( razen 2 ss... Mislim, da je čas, da ena začne srečni oktober! Držim pestke!!! ja res je sama žalost ampak ne smemo obupat,vsaj zdaj ne. Enkrat se bo zgodilo,vem samo,da ne kupim testov dokler mi konkretno ne zamuja! Ginekolog pravi da komplikacij ni,da bo telo svoje opravilo in da lahko gremo že v nove boje. Moram še samo zbrat voljo na novo pa bo! Strah me je da se ponovi ampak moram pač odmislit tole!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 14:24:02
|
|
|
|
LittleSun
|
Teya koliko dni za tem ko bi morala dobiti si začela krvaveti?? Žal je tako, vendar me je tvoj primer naučil da ne bom več delala testov pred pričakovano . Če se že mora zgoditi tako zgodaj, je bolje da sploh ne vemo. Zate pa držim pesti, da vama čimprej spet uspe pridelati plusek, saj pravijo, da je ženska po slavu zelo plodna. Mislim nate
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 20:14:38
|
|
|
|
SILVA
|
Krvomočnico se dobi v Sanolaborju, če jo pa ni, se pa naroči
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 21:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
tasii moja:čakam za ziher pilotina:zamuja mi po najdaljem ciklu 5-6 dni ,zadnja M je bila 29.8,ko sem imela pregled 209 je rekla da ta Mesec nismo naredili nič ,tko da zato čakam ,ker lahko da sem po pregledu in da bo več kot 3t od pregleda;)))) ja mogoče pa res ,si zelo želim littlesun:srečno jutri in jvi nam lepo novičko-mam občutek da bo lp,A pu
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 5.10.2011 7:30:44
|
|
|
|
Anonimen
|
O-oj! Bila sem pri G na kontrolnem pregledu po abraziji. Vse je ok, le zelene luči mi še ni dala. Je rekla, da mora sluznica k sep priti, in da do decembra še ne smeva probavat. Sem čisto sitna zdaj dr. Knowital
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 5.10.2011 8:12:10
|
|
|
|
urssi
|
se je prikazala v vsem svojem sijaju! se selim v november, mislim, da jo ne pričakujem 1.. Obljubim, da november začnem roza in popravim našo statistiko. Držim pesti za vse vas!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 5.10.2011 8:41:46
|
|
|
|
LittleSun
|
1.10. RedSonja Malinova (3. krog) Mamabear Monaco turquoise 4.10. 6.10. Gulia urssi (5. krog) chungalunga (22. krog) 8.10. klopek (11. krog) 9.10. *SONČEK (3. krog) 10.10. *bobika* crtek 12.10. LittleSun (8. krog) kale (2. krog) iwa 13.10. Katte (17. krog) 14.10. babybee81 (1. krog) 15.10. *viva* (20. krog) 16.10. Maat (9. krog) 17.10. alysa 19.10. romare 20.10. anonimna zebr4 21.10. HeLenčica (12. krog) 23.10. S* (2. krog) 24.10. štručka2503 26.10. Mojarožica mladika (25. krog) polho3006 (3. krog) 29.10. SILVA x.10 heln benji Anonimna Pu (6.krog) Skupaj nas je: 35 Navijačice : Gulia, Littlesun, Katte, lluna,mojamura, mladika, rozi55, Teya D., HeLenčica, dr. Knowitall, Anonimna Pu, alfi, dogas
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 5.10.2011 8:46:06
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro punce. Jaz sem že čist nestrpna pred pregledom. Se mi je grdo sanjalo in se ga nič kaj ne veselim. Če mi reče, da je vse ok, bom žalostna zakaj še ni, če pa kaj najde pa tak boljše, da mi še kaka pomirjevala zraven predpiše. No imam še vedno boleče jajčnike, kot da mi ne nekdo z nožem zarezal, tako da glede na to in na krvave izcedke med ciklom predvidevam da bo nekaj narobe. Grem koliko le lahko brez pričakovanj slabega ali dobrega, javim popoldan kako in kaj in čemu ti izcedki in bolečine. turquoise kakšno je stanje?? Ali dojenje res vpliva na testek?? Če imaš , pomeni da imaš ovulacijo, potem so hormoni nazaj na starih tirnicah ali ne??
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 5.10.2011 8:46:28
|
|
|
|
LittleSun
|
urssi
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 5.10.2011 8:47:19
|
|
|
|
*bobika*
|
jutro brrrrr je mrzlo zunaj.. jst pa morem še na banko.. Naši mulčki imajo pa danes kostanjev piknik v vrtcu , smo včeraj še nabrali 3 kg kostanja da ga je danes nesel v vrtec.. seveda smo tudi starši vabljeni, ampak na žalost je v dopoldanskem času.. Mene je že začel boleti križ, kar nakazuje da bo kmalu prišla .. buuuuuuuuu nočem je.. ta teden mam skos neke bolečine (križ , hrbet, noga) , pa vnetja ..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 5.10.2011 8:49:47
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Dobro jutro punce. Jaz sem že čist nestrpna pred pregledom. Se mi je grdo sanjalo in se ga nič kaj ne veselim. Če mi reče, da je vse ok, bom žalostna zakaj še ni, če pa kaj najde pa tak boljše, da mi še kaka pomirjevala zraven predpiše. No imam še vedno boleče jajčnike, kot da mi ne nekdo z nožem zarezal, tako da glede na to in na krvave izcedke med ciklom predvidevam da bo nekaj narobe. Grem koliko le lahko brez pričakovanj slabega ali dobrega, javim popoldan kako in kaj in čemu ti izcedki in bolečine. mogoče pa imaš le vnetje, ali pa si se prehladila, ker tudi mene še vedno pika po jajčnikih, pa me ne napihuje več od kostanja, da bi me zato bolelo.. Držim pesti za pozitivne novice..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 5.10.2011 8:53:12
|
|
|
|
Niri
|
*bobika* pa drug mesec ne, sicer pa saj veš dokler ne priteče je vedno upanje, na srečo je pa vsak mesec čas za nove poskuse. Pa pozitiva naprej, tudi jaz sem slišala da vizualizacija pomaga, sam jaz očitno nisem dovolj vizualizirala ;) Uuuuu Anonimna PU...obetavno! Držim pesti!!! Dr.Knowitall...bolje da še malo počakaš pa da bo potem vse ok, kot pa da se kaj takega spet ponovi samo zato, ker nista počakala. Jaz se vedno tolažim, da čas itak tako hitro mineva, da se bo slej ko prej obrnilo in bo že novo leto tukej. Je pa res da hkrati s tem pridobivamo tudi leta kar pa nam ni v prid. A bo turquise ratala Pink? :) Littlesun - pa čimhitreje poročaj kako blo na pregledu! Upam, da so same dobre novičke!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 5.10.2011 9:04:49
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Dobro jutro punce. Jaz sem že čist nestrpna pred pregledom. Se mi je grdo sanjalo in se ga nič kaj ne veselim. Če mi reče, da je vse ok, bom žalostna zakaj še ni, če pa kaj najde pa tak boljše, da mi še kaka pomirjevala zraven predpiše. No imam še vedno boleče jajčnike, kot da mi ne nekdo z nožem zarezal, tako da glede na to in na krvave izcedke med ciklom predvidevam da bo nekaj narobe. Grem koliko le lahko brez pričakovanj slabega ali dobrega, javim popoldan kako in kaj in čemu ti izcedki in bolečine. mogoče pa imaš le vnetje, ali pa si se prehladila, ker tudi mene še vedno pika po jajčnikih, pa me ne napihuje več od kostanja, da bi me zato bolelo.. Držim pesti za pozitivne novice.. ej mene tud nekaj boli noga, me špika, jajčniki tako ali tako mi je že rahlo smešna ta scena, ker se mi zdi da zadnja 2 meseca gre vse kar lahko gre narobe in z mano in s tamalim.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 5.10.2011 9:06:36
|
|
|
|
Anonimen
|
p
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 5.10.2011 9:08:33
|
|
|
|
*bobika*
|
ja niri res je.. dokler ne priteče je upanje.. samo križ mi bo pa vseen ven vtrgal..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?