Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 10:17:57
|
|
|
|
SILVA
|
Dej šibi do ginekologa !
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 10:20:57
|
|
|
|
HeLenčica
|
TeyaD, resnično upam, da je s tabo in s pikico vse v redu!!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 10:34:11
|
|
|
|
LittleSun
|
Teya hiti do G in javi. Močno stiskam pesti in mislim na vaju s pikico. Upam, da bo vse vredu.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 10:44:43
|
|
|
|
*bobika*
|
teya d. najraje bi te kar preslikala k G. .. držimo pestke da bo vse vredu ..mora bit !!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 11:07:29
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica TeyaD, resnično upam, da je s tabo in s pikico vse v redu!!!! Se podpišem. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 12:19:41
|
|
|
|
crtek
|
Teya D. kako je s tabo? si bla na pregledu? je vse vredu? držim pesti, da je tvoja pikica pravi mali borec in se obdrži
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 12:46:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Teya D, držim pesti, da bo s tvojo pikico vse v redu! Nujno pojdi do G! No, pri meni je bila samo predvčerajšnjim rahlo roza ko sem šla na wc, od takrat pa nič več, tako da danes kupim test. Upam, da bo vseeno prav pokazal, ker ga mislim narediti kar popoldne. Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 12:48:47
|
|
|
|
Teya D.
|
Punce moje,skupaj z vami bom bila nove boje! Pikice ni vec,ni mi bilo namenjeno! Zgleda kot mocnejse perilo. Kljub besedam da lahko začnem na novo se mi je zamajal svet! Bodite močne
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 13:14:26
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Punce moje,skupaj z vami bom bila nove boje! Pikice ni vec,ni mi bilo namenjeno! Zgleda kot mocnejse perilo. Kljub besedam da lahko začnem na novo se mi je zamajal svet! Bodite močne zjokaj,potolaži se, potem pa kar pogumno v nove boje. Narava naredi svoje, to moramo sprejeti če hočemo ali nočemo. Bolečina pa ostane. In me smo tukaj za spodbudo, doma poišči tolažbo v objemu in bližini. Sem z mislimi pri tebi in ti pošiljam velik objem. spet ostajam brez besed. Preveč pogosto pri nas je statistika katastrofalna. se mi zdi da kar 4 od 5 pridejo nazaj. Kje je tukaj pravica???
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 13:18:44
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Punce moje,skupaj z vami bom bila nove boje! Pikice ni vec,ni mi bilo namenjeno! Zgleda kot mocnejse perilo. Kljub besedam da lahko začnem na novo se mi je zamajal svet! Bodite močne OJEJ ...veeeeeeliko objemčkov .. mislim da ne bom več tako neučakana s testi...bolje da ne vem, če sem noseča, potem pa pride krvavitev.. grozna je ta statistika res.. a se res narava z nami poigrava zdaj še v tej obliki... upam da nas bo čimmanj s takimi izkušnjami, ali pa sploh nbena več.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 13:19:50
|
|
|
|
HeLenčica
|
TeyaD , bodi močna! Še enkrat lahko rečem samo...ne morem vedeti kako se počutiš
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 13:19:54
|
|
|
|
rozi55
|
Teya, Niri Čas bo zmanjšal bolečino, čisto pa se srček nikoli ne bo zakrpal Zdajle je eno veliko sr vse skupaj, ampak bo posijal sonček in bodo naši trebuščki in naši otročki prišli na svet in nas razveseljevali. Mene še zmeraj malo preganja krivičnost, me, ki si tako zelo želimo, tako težko zanosimo in donosimo, na drugi strani pa rojevajo otroke ženske, ki si jih sploh ne želijo, ne cenijo, jih nimajo rade No, saj bo, vsako dan so te misli malo manjše in malo bolj opazim lepe stvari. Ampak ženske drage, vam povem, da so z otroki težave od spočetja naprej, sploh ni tko, kot so včasih govorili - majhni otroci, majhne skrbi, veliki otroci, velike skrbi Punce, držte se.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 13:30:39
|
|
|
|
rozi55
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun spet ostajam brez besed. Preveč pogosto pri nas je statistika katastrofalna. se mi zdi da kar 4 od 5 pridejo nazaj. Kje je tukaj pravica??? Ja, statistika je res grozna, me vsaka slaba novica spravi iz tira in v jok. Zdaj mi še malo hormoni divjajo in sem sploh ena jokica. Sem že razmišljala, da bi šla kar stran s foruma, ampak je zmagala pozitiva. Tukaj lahko pojamramo, se razumemo, ko se nam vlečejo dnevi, ko iščemo znake, delimo veselje ob pluskih in žalost ob tečkah ... Pa tudi statistika mora začet takoj delat nam v prid, če ne, jo bomo ukinile (zihr se je prestrašila ).
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 14:18:02
|
|
|
|
*bobika*
|
rozi55 tud jst sem že razmišljala o tem, ampak si ne morem pomagat, vedno znova pridem gor..se veselim z vami in jokam.. Mene je pa že začela psiha dajat..sicer je še cel teden do moje predvidene M. , ampak mi je danes kr naenkrat slabo.. pa napenja me, ok to vem da zarad tega ker sem včeri pojedla kilo pečenega kostanja.. ampak prsi niso napete in težke, v ustih ni drugačnega okusa, hja sploh dejansko ni nobenega znaka nosečnosti, se pa zna zgodit da si jih bom kr sama nakopala na glavo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 14:27:30
|
|
|
|
LittleSun
|
Jaz sem tudi včasih mislila, da so znaki posledica tega, ker sem celo dopoldne na forumu, ampak mi je velikokrat lažje da kaj pojamram in slišim kakšne izkušnje.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 14:38:47
|
|
|
|
romare
|
res smo smešne s temi znaki,jaz se pa zdej ukvarjam z znaki velike O,vse me neki ščipa,ja nič,znaki gor znaki dol je treba,alo dec domu in v akcijo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 14:42:40
|
|
|
|
Teya D.
|
Hvaležna sem vsem vam in tudi bogu,da mi je dal že sončka. Moje življenje izpopolnil s prelepima deklicama pa vendar,želiva tretjega otroka,takrat bomo 'popolni'. Neverjeten občutek ob + po vseh napovedanih temačnih zgodbah,vendar mi ni bilo usojeno. Mati narava ve zakaj,sama nebom nikoli razumela. Od sreče do bolečine v sekundi. Še vedno roka obstoji na mestu, dlan greje zdaj trebušček, čeprav ničesar ni tam... Solze polnijo oči, vlažijo lice, srce ve da te ni več tam. Upanje odhaja s tabo, nič ni bilo zaman.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 14:49:18
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Hvaležna sem vsem vam in tudi bogu,da mi je dal že sončka. Moje življenje izpopolnil s prelepima deklicama pa vendar,želiva tretjega otroka,takrat bomo ''popolni''. Neverjeten občutek ob + po vseh napovedanih temačnih zgodbah,vendar mi ni bilo usojeno. Mati narava ve zakaj,sama nebom nikoli razumela. Od sreče do bolečine v sekundi. Še vedno roka obstoji na mestu, dlan greje zdaj trebušček, čeprav ničesar ni tam... Solze polnijo oči, vlažijo lice, srce ve da te ni več tam. Upanje odhaja s tabo, nič ni bilo zaman. jokam s teboj. Drži se in verjami. Polna optimizma in pozitivne energije boš dosegla svoj cilj in pripeljala družino k popolnosti. Jaz pa moram rečt, da ta mesec nisem nič obremenjena z iskanjem znakov. Ponavadi sem ob tem času že iskala slabost in boleče prsi, tokrat sem mirna, morda ker imam pregled, morda, ker si mislim da je bolj malo možnosti. Zdaj pa moramo potegniti črto punce, dajte kakšne lepe novice!!! A čira čara ne pomaga??? turqouise???
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 3.10.2011 14:52:09 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 14:57:31
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Hvaležna sem vsem vam in tudi bogu,da mi je dal že sončka. Moje življenje izpopolnil s prelepima deklicama pa vendar,želiva tretjega otroka,takrat bomo 'popolni'. Neverjeten občutek ob + po vseh napovedanih temačnih zgodbah,vendar mi ni bilo usojeno. Mati narava ve zakaj,sama nebom nikoli razumela. Od sreče do bolečine v sekundi. Še vedno roka obstoji na mestu, dlan greje zdaj trebušček, čeprav ničesar ni tam... Solze polnijo oči, vlažijo lice, srce ve da te ni več tam. Upanje odhaja s tabo, nič ni bilo zaman. Teya, čudovito si to napisala. Kot praviš, še sreča, da imaš dve pupiki... Punce, ne boste verjele kako se dobro počutim, ko ne študiram samo na pikico. O teste sem vrgla v kot, znake O ignoriram in uživam v seksu.... Itak pa zdaj ne bi bilo fajn, da zanosim, ker grem na potovanje daaaleeeč, pa ne bi blo dobro, če bi se slabo počutila. Seveda pa ostajam tukaj, na seznamčku IN med navijačicami. V januarju pa imam prvi pregled...upam, da mi ne bo treba tja....Lep dan!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 15:07:10
|
|
|
|
*bobika*
|
helnčica kam , kam? Sem firbec
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 15:42:45
|
|
|
|
mladika
|
Pupe moje,pa kam je šel optimizem.... Sej nam bo slej ko prej uspelo,vsem...čeprav bi vse rade da bi blo slej,kot prej,sam kaj čemo tako je življenje in proti temu nič ne moremo...Jst sem tut mislila da bom po operaciji pa res zanosila kamlu,pa lej ga vrabca od operacije je že 8 mesecov,bebike pa še od nikoder Za vse tiste,ki ste pa svoje pikice izgubile pa pošiljam ni besed,ki bi vas potolažile...izjokajte svojo bolečino,potem pa v nove boje,ni druge.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 15:54:34
|
|
|
|
crtek
|
Teya D. sm pa upala, da bo vseeno vse ok jokam s tabo in upam, da se vaša velika želja kmalu uresniči jooooj! ko berem tašne zgodbe in ko vidim kaj se dogaja, bi najrajši kr nehala poskušat...me je tko strah, da bi pristala na istem...*bobika* se prou strinjam s tabo....rajši čakam 3tedne preden nardim test, kot pa da ga nardim, je pozitiven, pol pa par dni kasneje...ajjoj...to tko ni fer pa prou vedno se to dogaja tistim, ki si otroke želijo, tistim, ki zanosijo ponesreči, pa magari nimajo nanka možnosti za otroka preživljat, resnega razmirja, stanovanja, službe, skratka tipo NIČ, one pa vedno donosijo brez problemou, zdrave otroke, ki so pol prepuščeni sami sebi vedno se sprašujem zakaj je to možno, pa pomoje odgovora ne bom nikoli dočakala lahko bi res ukinle statistiko, kr je zadnje mesce tko žalostna, da je bol v škodo ko v pomoč nič kaj...grem js malo vn se preganjat na sonček, da me grde misli minejo...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 16:23:32
|
|
|
|
iwa
|
TeyaD kako zelo mi je žal zate. Pred kratkim je kolegica doživela isto, se mi je zdelo kod da bi se meni. Res mi je hudo. Ni besed samo prejmi kup ! Drži se!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 18:56:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Teya D LittleSun - delala sem test in je - . Razlog: verjetno, ker še dojim... Ampak pa od nikoder... Bom jutri zjutraj ponovila zadevo.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 20:13:25
|
|
|
|
SILVA
|
Teya D. sem upala, da bom prebrala lepe novice, ne pa to Žal mi je, vem kako se počutiš, fajn se zjokaj, ker meni je edino to pomaglo, pa pošiljam ti veliko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......