|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Oktobra 2011
3.10.2011 20:30:25   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D.

Hvaležna sem vsem vam in tudi bogu,da mi je dal že sončka. Moje življenje izpopolnil s prelepima deklicama pa vendar,želiva tretjega otroka,takrat bomo 'popolni'. Neverjeten občutek ob + po vseh napovedanih temačnih zgodbah,vendar mi ni bilo usojeno. Mati narava ve zakaj,sama nebom nikoli razumela. Od sreče do bolečine v sekundi.

Še vedno roka obstoji na mestu,
dlan greje zdaj trebušček,
čeprav ničesar ni tam... Solze polnijo oči,
vlažijo lice,
srce ve da te ni več tam.
Upanje odhaja s tabo,
nič ni bilo zaman.

Kako lepo napisano user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 501
3.10.2011 20:35:00   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: turquoise

Teya D user posted image user posted image

LittleSun - delala sem test in je - .
Razlog: verjetno, ker še dojim...

Ampak user posted image  pa od nikoder... Bom jutri zjutraj ponovila zadevo.

Nisem vedela, da dojenje lahko vpliva na test user posted image . Koliko pa je star tvoj sonček?

Torej stiskamo pesti naprej user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 502
3.10.2011 20:37:15   
polho3006

Hvaležna sem vsem vam in tudi bogu,da mi je dal že sončka. Moje življenje izpopolnil s prelepima deklicama pa vendar,želiva tretjega otroka,takrat bomo 'popolni'. Neverjeten občutek ob + po vseh napovedanih temačnih zgodbah,vendar mi ni bilo usojeno. Mati narava ve zakaj,sama nebom nikoli razumela. Od sreče do bolečine v sekundi.

Še vedno roka obstoji na mestu,
dlan greje zdaj trebušček,
čeprav ničesar ni tam... Solze polnijo oči,
vlažijo lice,
srce ve da te ni več tam.
Upanje odhaja s tabo,
nič ni bilo zaman.

Joj Teya, ne poznam tvoje bolečine, vendar jokam s tabo, jokam zase, jokam za vse nas ki nas ki nam še ni uspelo. Pa saj si rečem kam se mudi, pa saj bo...ampak žalostna sem pa kljub temu..ah ti hormoni.

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 503
3.10.2011 21:47:11   
Malinova
IZVIRNO SPOROČILO: kale

Nisem vedela, da dojenje lahko vpliva na test user posted image . Koliko pa je star tvoj sonček?

Pri meni identična situacija: še vedno ne user posted image user posted image , ne user posted image - pa tudi še dojim. Jutri tudi jaz ponovim. Sem šla pogledat malo okrog po netu, pa piše, da naj bi se test ob dojenju delalo 19. dan po spolnem odnosu, ampak to je verjetno mišljeno za tiste, ki zaradi dojenja nimajo rednih user posted image .

Super, turquoise, da sva tukaj 2 mlekarici! user posted image

Sem pa tudi sama žalostna ob zadnjih novicah, ki jih kar ni konca. Sem tudi že razmišljala, da bi se malo oddaljila, ampak mi kar ne rata.

Lahko noč, pupe!user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 504
4.10.2011 7:45:22   
urssi
pozdravljene! tale oktober se je res žalostno začeluser posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste morale doživeti izgubo vaše pikice in seveda za vse, ki ste dočakale user posted image . Žal tudi jaz ne bom popravila oktobrske statistike. Na žalost so se mi pojavili še izcedki dva dni pred M. Pričakujem pa, da se bo jutri prikazala v vsem svojem sijaju. trenutno nisem nič kaj optimistično razpoložena, me je ta mesec res potrlouser posted image . Upam na boljši rezultat v novembru, za vse ostale pa držim pesti, da že v oktobru nalulate user posted image .

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 505
4.10.2011 7:53:47   
Teya D.
Jutro punce!
Dokler še lahko dihamo,živimo nov dan še nič ni izgubljeno! Bolečina je a sčasoma bo izzvenela,ostal bo le spomin. Navijam za nove + in je že čas,da se ta turobna statistika popravi.
Lep dan vsem, drage borke!

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 506
4.10.2011 7:54:01   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: Malinova

IZVIRNO SPOROČILO: kale

Pri meni identična situacija: še vedno ne user posted image user posted image , ne user posted image - pa tudi še dojim. Jutri tudi jaz ponovim. Sem šla pogledat malo okrog po netu, pa piše, da naj bi se test ob dojenju delalo 19. dan po spolnem odnosu, ampak to je verjetno mišljeno za tiste, ki zaradi dojenja nimajo rednih user posted image .

Super, turquoise, da sva tukaj 2 mlekarici! user posted image

Sem pa tudi sama žalostna ob zadnjih novicah, ki jih kar ni konca. Sem tudi že razmišljala, da bi se malo oddaljila, ampak mi kar ne rata.

Lahko noč, pupe!user posted image

Tri user posted image .

(odgovor članu Malinova)
Neposredna povezava do sporočila: 507
4.10.2011 7:56:03   
kale

Jutro punce!
Dokler še lahko dihamo,živimo nov dan še nič ni izgubljeno! Bolečina je a sčasoma bo izzvenela,ostal bo le spomin. Navijam za nove + in je že čas,da se ta turobna statistika popravi.
Lep dan vsem, drage borke!

user posted image  tudi ti kar optimistično novim + naproti!

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 508
4.10.2011 8:10:58   
LittleSun
Dobro jutro punce

Pridne mlekariceuser posted image user posted image ...tudi jaz sem si vedno želela majhno razliko med user posted image pa žal moj lubi ni bil za touser posted image

Danes je čuden dan, ful me boli desni jajčnik na dotik, me res zanima kaj mi ima jutri za povedati moja G. Upam, da ne kakšne slabe novice. Niti ne vem kaj pričakovati od pregleda, upam da si bo vzela čas.

urssi žal mi je, da se nakazuje user posted image , dokler ne priteče je še upanje, držim pestiuser posted image

Naj bo danes lep dan in naj prinese kar nekaj roza barveuser posted image user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 509
4.10.2011 8:27:03   
*bobika*
morgen bejbe..

mene že dva dni tako napihuje, sem kot žaba..očitno sem res pojedla preveč kostanja.. leva stran me tako boli, da komaj vstanem in potem stojim..naj že gredo ti plini 1x ven, da imam mir, kostanja se pa tud letos ne prtaknem več user posted image

tri mlekarice..waaaaw.. kolk pa imate stare otroke?

littlesun..jst sem tud hotela imet majhno razliko, pa moj ni bi za drugega še takrat.. ampak tak majhne da bi še dojila in mela drugega pa ne user posted image  .. že tak sem se komi spravla nazaj v formo..

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 510
4.10.2011 8:41:11   
LittleSun
bobika mene tudi kostanj vedno napihne, me še dva dni muči potem, ampak ga imam tako rada, da tudi to potrpim. Izogibam se edino temu, da ga jem zvečeruser posted image user posted image kako je pa kaj tvoje vnetje? 

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 511
4.10.2011 8:43:54   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

bobika mene tudi kostanj vedno napihne, me še dva dni muči potem, ampak ga imam tako rada, da tudi to potrpim. Izogibam se edino temu, da ga jem zvečeruser posted image user posted image kako je pa kaj tvoje vnetje? 

ja saj jaz ga tud obožujem, samo tako kot me pa tale dva dni matra, me pa še ni nikoli..
moje vnetje se je ublažilo, nimam več zatečeno..hvala bogu..
sem pa včeri delala test nosečnosti, in vlada je bil negativen user posted image  ..kot bi reku Pušenjak, mi je v zabavo delat teste..

Neposredna povezava do sporočila: 512
4.10.2011 8:52:19   
LittleSun
bobika kam se ti tako mudiuser posted image user posted image ??ne muči se!....tako hitro tako ali tako ne more pokazat. Jaz ne kupujem več testov, samo če bo zamujala. 

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 513
4.10.2011 9:00:06   
*bobika*
littlesun jst bi te neki vprašala.. tvoj ima tudi akvarij, no vi ga imate..
zanima me na koliko časa ga čistite? ali so se vam pojavile kakšne alge in s čim sta jih odpravila?
Nama se je pojavila tista črna alga , pa sva zdaj porezala vse rastline ki so bile okužene, vso kamenje in les sva prekuhala, upam da sva se je rešila..
Poginile pa so nama tudi dve ribice v prejšnjem tednu (imamo jih kakšnih 50), saj vem da je to normalno, ampak se mi tako toži po njih, ker je umru najlepši gupi in ena rdečeglavka..

Neposredna povezava do sporočila: 514
4.10.2011 9:01:29   
sonček85
hejla!

Sem se pri sept.pričakujemo črtice že zafr.... no pa ne bom več Anonimna.

no na seznamčku pe bom tukaj pa bom pisala kar tko user posted image
No za sept.je še ni ,čakamo kaj bo;)nimam neki občutka da bi kaj bilo ,tko da če je do 15.10 ne bo pa naredim testek.no razen če se mi je sedaj po pregledu pomšal cikel.
Ja čakamo;))user posted image

lp,ex a Pu

ps:navijam za vse da čim prej zagledamo plusek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 515
4.10.2011 9:04:12   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hejla!

user posted image  to se je meni dogajalo..zato sem si raje odprla drug nick ..ko pa zagledam plus, se bom pa odločila ali ostanem bobika ali ..... ! user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 516
4.10.2011 9:06:32   
sonček85
little sun:lahko da imaš O ali pa se je že prijelouser posted image user posted image user posted image user posted image srečno jutri
teya.d:pošiljam moćne objeme

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 517
4.10.2011 9:07:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hejla!

user posted image  to se je meni dogajalo..zato sem si raje odprla drug nick ..ko pa zagledam plus, se bom pa odločila ali ostanem bobika ali ..... ! user posted image
user posted image user posted image user posted image ma sej ni problem ,zdaj je kar je user posted image želimo si samo plusek;)

(odgovor članu *bobika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
4.10.2011 9:34:17   
tassika
Sonček zakaj pa boš čakala tako dolgo, veš da vsi stiskamo pestke zateuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 519
4.10.2011 9:58:18   
pilotina
sonček85...se strinjam s tassiko user posted image ...kolko ti pa zamuja?

a ja sonček85...predlani je bil oktober moj mesec, naj bo letos tvoj!!!!, al začetek, al pa konec oktobra user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 4.10.2011 10:03:15 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 520
4.10.2011 9:58:27   
Niri
Hej TeyaD.l..sem tudi jaz žalostna, ker si se tako hitro vrnila sem...res... sama žalost...upam, da boš zdaj kmalu spet zagledala plusek in ga tudi srečno nosila do konca.

In tudi ostale...prav vesela sem, ko je tukaj kljub žalostnim zgodbam ena taka pozitiva. Se mi je zdelo tak fajn, ko sem brala od Helenčice...da zdaj samo še uživa...upam, da bodo kmalu rezultati!!
Pa kok fajn 3 k mate male otročke ste tukej...jaz sem si tudi vedno želela majhno razliko...pa veliko družino. Tega si oba želiva...samo kaj ko nič ni...eno leto je naokoli pa ni nič :( razen 2 ss...

Mislim, da je čas, da ena začne srečni oktober! Držim pestke!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 521
4.10.2011 10:59:42   
mladika
LittleSun če ti slučajno pozabim napisat...dobro opravi jutri na pregledu,pa nam poročaj kak bo.Bom mislila nate jutriuser posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 522
4.10.2011 11:06:17   
crtek
dan pupe!

danes se mi pa totalno nič ne da...samo spala bi. Sm se tudi komaj prisilla, da sm se ustala iz postle, ki čene bi bla še kr v horizontali user posted image

vgl...danes je nov dan, še vedno je sonček in še vedno je možnost za nov boj in dokler ne rata, se bomo borile, ker takšne pač smo...dokler je tako ko je, je še super...kolko slabše nam je že blo, pa smo vseeno preživele in še vedno ni vse izgubljeno...nikoli nimaš tako malo, da se nebi dalo česa prišparat in nikoli ni tako slabo, da nebi moglo bit slabše...na kratko: krepat ma ne molat user posted image

lep dan in vizualizirajte svoj cilj (baje, da pomaga user posted image )

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 523
4.10.2011 12:21:16   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

LittleSun če ti slučajno pozabim napisat...dobro opravi jutri na pregledu,pa nam poročaj kak bo.Bom mislila nate jutriuser posted image

Hvalauser posted image so mi prestavili za pol ure, tako da bom še prej fertikuser posted image user posted image

crtek kaj je to za ena kitajščinauser posted image user posted image user posted image krepat ma ne molat kak pa se te režim...čist nič ne razumemuser posted image user posted image

evo moja pozitiva je danes prišla nazaj, sem spet vsa nasmejana in polna energije. Me je zadnjič ko sem bilo močno prepričana da sem user posted image res čisto zbilo, ko je pritekla user posted image in sedaj mislim, da je čas zacelil rane in sem se postavila na noge. user posted image user posted image Res vsaka čast tistim, ki vas je doletel ss, da se poberete in ste pozitivne naprejuser posted image user posted image velik apvalz za to!

Sem v nori gužvi, ampak sem si prišla malo živčke spočituser posted image user posted image lep dan pupe, izkoristite sonček in pojdite v naravo...to je najboljša sprostitevuser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 524
4.10.2011 12:47:50   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Hvalauser posted image so mi prestavili za pol ure, tako da bom še prej fertikuser posted image user posted image

crtek kaj je to za ena kitajščinauser posted image user posted image user posted image krepat ma ne molat kak pa se te režim...čist nič ne razumemuser posted image user posted image

evo moja pozitiva je danes prišla nazaj, sem spet vsa nasmejana in polna energije. Me je zadnjič ko sem bilo močno prepričana da sem user posted image res čisto zbilo, ko je pritekla user posted image in sedaj mislim, da je čas zacelil rane in sem se postavila na noge. user posted image user posted image Res vsaka čast tistim, ki vas je doletel ss, da se poberete in ste pozitivne naprejuser posted image user posted image velik apvalz za to!

Sem v nori gužvi, ampak sem si prišla malo živčke spočituser posted image user posted image lep dan pupe, izkoristite sonček in pojdite v naravo...to je najboljša sprostitevuser posted image

LittleSun kitajščina!!!! user posted image user posted image user posted image sm se skorej polulala od smeha user posted image to ni kitajščina, to je ištrijanska govorica user posted image ful je fajn, rabiš malo predznanja tržaščine (ne italjanščine, kr ne pomaga prou dosti), hrvaščine pa slovenščine, pol pa hitro pobereš govor user posted image "krepat ma ne molat" v prevodu pomeni (sicer nima ekvivalentnega prevoda, ki bi se ču tko fajn): "rajši umret, kot se predat" user posted image zelo fajn rek in ful drži za vse ištrijane...trmasti ko voli, ali se splača user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......