Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 20:30:25
|
|
|
|
kale
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Hvaležna sem vsem vam in tudi bogu,da mi je dal že sončka. Moje življenje izpopolnil s prelepima deklicama pa vendar,želiva tretjega otroka,takrat bomo 'popolni'. Neverjeten občutek ob + po vseh napovedanih temačnih zgodbah,vendar mi ni bilo usojeno. Mati narava ve zakaj,sama nebom nikoli razumela. Od sreče do bolečine v sekundi. Še vedno roka obstoji na mestu, dlan greje zdaj trebušček, čeprav ničesar ni tam... Solze polnijo oči, vlažijo lice, srce ve da te ni več tam. Upanje odhaja s tabo, nič ni bilo zaman. Kako lepo napisano
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 20:35:00
|
|
|
|
kale
|
IZVIRNO SPOROČILO: turquoise Teya D LittleSun - delala sem test in je - . Razlog: verjetno, ker še dojim... Ampak pa od nikoder... Bom jutri zjutraj ponovila zadevo. Nisem vedela, da dojenje lahko vpliva na test . Koliko pa je star tvoj sonček? Torej stiskamo pesti naprej !
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 20:37:15
|
|
|
|
polho3006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Hvaležna sem vsem vam in tudi bogu,da mi je dal že sončka. Moje življenje izpopolnil s prelepima deklicama pa vendar,želiva tretjega otroka,takrat bomo 'popolni'. Neverjeten občutek ob + po vseh napovedanih temačnih zgodbah,vendar mi ni bilo usojeno. Mati narava ve zakaj,sama nebom nikoli razumela. Od sreče do bolečine v sekundi. Še vedno roka obstoji na mestu, dlan greje zdaj trebušček, čeprav ničesar ni tam... Solze polnijo oči, vlažijo lice, srce ve da te ni več tam. Upanje odhaja s tabo, nič ni bilo zaman. Joj Teya, ne poznam tvoje bolečine, vendar jokam s tabo, jokam zase, jokam za vse nas ki nas ki nam še ni uspelo. Pa saj si rečem kam se mudi, pa saj bo...ampak žalostna sem pa kljub temu..ah ti hormoni.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 3.10.2011 21:47:11
|
|
|
|
Malinova
|
IZVIRNO SPOROČILO: kale IZVIRNO SPOROČILO: turquoise LittleSun - delala sem test in je - . Razlog: verjetno, ker še dojim... Ampak pa od nikoder... Bom jutri zjutraj ponovila zadevo. Nisem vedela, da dojenje lahko vpliva na test . Koliko pa je star tvoj sonček? Pri meni identična situacija: še vedno ne , ne - pa tudi še dojim. Jutri tudi jaz ponovim. Sem šla pogledat malo okrog po netu, pa piše, da naj bi se test ob dojenju delalo 19. dan po spolnem odnosu, ampak to je verjetno mišljeno za tiste, ki zaradi dojenja nimajo rednih . Super, turquoise, da sva tukaj 2 mlekarici! Sem pa tudi sama žalostna ob zadnjih novicah, ki jih kar ni konca. Sem tudi že razmišljala, da bi se malo oddaljila, ampak mi kar ne rata. Lahko noč, pupe!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 7:45:22
|
|
|
|
urssi
|
pozdravljene! tale oktober se je res žalostno začel za vse, ki ste morale doživeti izgubo vaše pikice in seveda za vse, ki ste dočakale . Žal tudi jaz ne bom popravila oktobrske statistike. Na žalost so se mi pojavili še izcedki dva dni pred M. Pričakujem pa, da se bo jutri prikazala v vsem svojem sijaju. trenutno nisem nič kaj optimistično razpoložena, me je ta mesec res potrlo . Upam na boljši rezultat v novembru, za vse ostale pa držim pesti, da že v oktobru nalulate .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 7:53:47
|
|
|
|
Teya D.
|
Jutro punce! Dokler še lahko dihamo,živimo nov dan še nič ni izgubljeno! Bolečina je a sčasoma bo izzvenela,ostal bo le spomin. Navijam za nove + in je že čas,da se ta turobna statistika popravi. Lep dan vsem, drage borke!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 7:54:01
|
|
|
|
kale
|
IZVIRNO SPOROČILO: Malinova IZVIRNO SPOROČILO: kale IZVIRNO SPOROČILO: turquoise LittleSun - delala sem test in je - . Razlog: verjetno, ker še dojim... Ampak pa od nikoder... Bom jutri zjutraj ponovila zadevo. Nisem vedela, da dojenje lahko vpliva na test . Koliko pa je star tvoj sonček? Pri meni identična situacija: še vedno ne , ne - pa tudi še dojim. Jutri tudi jaz ponovim. Sem šla pogledat malo okrog po netu, pa piše, da naj bi se test ob dojenju delalo 19. dan po spolnem odnosu, ampak to je verjetno mišljeno za tiste, ki zaradi dojenja nimajo rednih . Super, turquoise, da sva tukaj 2 mlekarici! Sem pa tudi sama žalostna ob zadnjih novicah, ki jih kar ni konca. Sem tudi že razmišljala, da bi se malo oddaljila, ampak mi kar ne rata. Lahko noč, pupe! Tri .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 7:56:03
|
|
|
|
kale
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Jutro punce! Dokler še lahko dihamo,živimo nov dan še nič ni izgubljeno! Bolečina je a sčasoma bo izzvenela,ostal bo le spomin. Navijam za nove + in je že čas,da se ta turobna statistika popravi. Lep dan vsem, drage borke! tudi ti kar optimistično novim + naproti!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 8:10:58
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro punce Pridne mlekarice ...tudi jaz sem si vedno želela majhno razliko med pa žal moj lubi ni bil za to Danes je čuden dan, ful me boli desni jajčnik na dotik, me res zanima kaj mi ima jutri za povedati moja G. Upam, da ne kakšne slabe novice. Niti ne vem kaj pričakovati od pregleda, upam da si bo vzela čas. urssi žal mi je, da se nakazuje , dokler ne priteče je še upanje, držim pesti Naj bo danes lep dan in naj prinese kar nekaj roza barve
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 8:27:03
|
|
|
|
*bobika*
|
morgen bejbe.. mene že dva dni tako napihuje, sem kot žaba..očitno sem res pojedla preveč kostanja.. leva stran me tako boli, da komaj vstanem in potem stojim..naj že gredo ti plini 1x ven, da imam mir, kostanja se pa tud letos ne prtaknem več tri mlekarice..waaaaw.. kolk pa imate stare otroke? littlesun..jst sem tud hotela imet majhno razliko, pa moj ni bi za drugega še takrat.. ampak tak majhne da bi še dojila in mela drugega pa ne .. že tak sem se komi spravla nazaj v formo..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 8:41:11
|
|
|
|
LittleSun
|
bobika mene tudi kostanj vedno napihne, me še dva dni muči potem, ampak ga imam tako rada, da tudi to potrpim. Izogibam se edino temu, da ga jem zvečer kako je pa kaj tvoje vnetje?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 8:43:54
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun bobika mene tudi kostanj vedno napihne, me še dva dni muči potem, ampak ga imam tako rada, da tudi to potrpim. Izogibam se edino temu, da ga jem zvečer kako je pa kaj tvoje vnetje? ja saj jaz ga tud obožujem, samo tako kot me pa tale dva dni matra, me pa še ni nikoli.. moje vnetje se je ublažilo, nimam več zatečeno..hvala bogu.. sem pa včeri delala test nosečnosti, in vlada je bil negativen ..kot bi reku Pušenjak, mi je v zabavo delat teste..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 8:52:19
|
|
|
|
LittleSun
|
bobika kam se ti tako mudi ??ne muči se!....tako hitro tako ali tako ne more pokazat. Jaz ne kupujem več testov, samo če bo zamujala.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 9:00:06
|
|
|
|
*bobika*
|
littlesun jst bi te neki vprašala.. tvoj ima tudi akvarij, no vi ga imate.. zanima me na koliko časa ga čistite? ali so se vam pojavile kakšne alge in s čim sta jih odpravila? Nama se je pojavila tista črna alga , pa sva zdaj porezala vse rastline ki so bile okužene, vso kamenje in les sva prekuhala, upam da sva se je rešila.. Poginile pa so nama tudi dve ribice v prejšnjem tednu (imamo jih kakšnih 50), saj vem da je to normalno, ampak se mi tako toži po njih, ker je umru najlepši gupi in ena rdečeglavka..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 9:01:29
|
|
|
|
sonček85
|
hejla! Sem se pri sept.pričakujemo črtice že zafr.... no pa ne bom več Anonimna. no na seznamčku pe bom tukaj pa bom pisala kar tko No za sept.je še ni ,čakamo kaj bo;)nimam neki občutka da bi kaj bilo ,tko da če je do 15.10 ne bo pa naredim testek.no razen če se mi je sedaj po pregledu pomšal cikel. Ja čakamo;)) lp,ex a Pu ps:navijam za vse da čim prej zagledamo plusek
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 9:04:12
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 hejla! Sem se pri sept.pričakujemo črtice že zafr.... no pa ne bom več Anonimna. to se je meni dogajalo..zato sem si raje odprla drug nick ..ko pa zagledam plus, se bom pa odločila ali ostanem bobika ali ..... !
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 9:06:32
|
|
|
|
sonček85
|
little sun:lahko da imaš O ali pa se je že prijelo srečno jutri teya.d:pošiljam moćne objeme
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 9:07:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 hejla! Sem se pri sept.pričakujemo črtice že zafr.... no pa ne bom več Anonimna. to se je meni dogajalo..zato sem si raje odprla drug nick ..ko pa zagledam plus, se bom pa odločila ali ostanem bobika ali ..... ! ma sej ni problem ,zdaj je kar je želimo si samo plusek;)
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 9:34:17
|
|
|
|
tassika
|
Sonček zakaj pa boš čakala tako dolgo, veš da vsi stiskamo pestke zate
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 9:58:18
|
|
|
|
pilotina
|
sonček85...se strinjam s tassiko ...kolko ti pa zamuja? a ja sonček85...predlani je bil oktober moj mesec, naj bo letos tvoj!!!!, al začetek, al pa konec oktobra
< Sporočilo je popravil pilotina -- 4.10.2011 10:03:15 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 9:58:27
|
|
|
|
Niri
|
Hej TeyaD.l..sem tudi jaz žalostna, ker si se tako hitro vrnila sem...res... sama žalost...upam, da boš zdaj kmalu spet zagledala plusek in ga tudi srečno nosila do konca. In tudi ostale...prav vesela sem, ko je tukaj kljub žalostnim zgodbam ena taka pozitiva. Se mi je zdelo tak fajn, ko sem brala od Helenčice...da zdaj samo še uživa...upam, da bodo kmalu rezultati!! Pa kok fajn 3 k mate male otročke ste tukej...jaz sem si tudi vedno želela majhno razliko...pa veliko družino. Tega si oba želiva...samo kaj ko nič ni...eno leto je naokoli pa ni nič :( razen 2 ss... Mislim, da je čas, da ena začne srečni oktober! Držim pestke!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 10:59:42
|
|
|
|
mladika
|
LittleSun če ti slučajno pozabim napisat...dobro opravi jutri na pregledu,pa nam poročaj kak bo.Bom mislila nate jutri
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 11:06:17
|
|
|
|
crtek
|
dan pupe! danes se mi pa totalno nič ne da...samo spala bi. Sm se tudi komaj prisilla, da sm se ustala iz postle, ki čene bi bla še kr v horizontali vgl...danes je nov dan, še vedno je sonček in še vedno je možnost za nov boj in dokler ne rata, se bomo borile, ker takšne pač smo...dokler je tako ko je, je še super...kolko slabše nam je že blo, pa smo vseeno preživele in še vedno ni vse izgubljeno...nikoli nimaš tako malo, da se nebi dalo česa prišparat in nikoli ni tako slabo, da nebi moglo bit slabše...na kratko: krepat ma ne molat lep dan in vizualizirajte svoj cilj (baje, da pomaga )
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 12:21:16
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika LittleSun če ti slučajno pozabim napisat...dobro opravi jutri na pregledu,pa nam poročaj kak bo.Bom mislila nate jutri Hvala so mi prestavili za pol ure, tako da bom še prej fertik crtek kaj je to za ena kitajščina krepat ma ne molat kak pa se te režim...čist nič ne razumem evo moja pozitiva je danes prišla nazaj, sem spet vsa nasmejana in polna energije. Me je zadnjič ko sem bilo močno prepričana da sem res čisto zbilo, ko je pritekla in sedaj mislim, da je čas zacelil rane in sem se postavila na noge. Res vsaka čast tistim, ki vas je doletel ss, da se poberete in ste pozitivne naprej velik apvalz za to! Sem v nori gužvi, ampak sem si prišla malo živčke spočit lep dan pupe, izkoristite sonček in pojdite v naravo...to je najboljša sprostitev
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 4.10.2011 12:47:50
|
|
|
|
crtek
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: mladika LittleSun če ti slučajno pozabim napisat...dobro opravi jutri na pregledu,pa nam poročaj kak bo.Bom mislila nate jutri Hvala so mi prestavili za pol ure, tako da bom še prej fertik crtek kaj je to za ena kitajščina krepat ma ne molat kak pa se te režim...čist nič ne razumem evo moja pozitiva je danes prišla nazaj, sem spet vsa nasmejana in polna energije. Me je zadnjič ko sem bilo močno prepričana da sem res čisto zbilo, ko je pritekla in sedaj mislim, da je čas zacelil rane in sem se postavila na noge. Res vsaka čast tistim, ki vas je doletel ss, da se poberete in ste pozitivne naprej velik apvalz za to! Sem v nori gužvi, ampak sem si prišla malo živčke spočit lep dan pupe, izkoristite sonček in pojdite v naravo...to je najboljša sprostitev LittleSun kitajščina!!!! sm se skorej polulala od smeha to ni kitajščina, to je ištrijanska govorica ful je fajn, rabiš malo predznanja tržaščine (ne italjanščine, kr ne pomaga prou dosti), hrvaščine pa slovenščine, pol pa hitro pobereš govor "krepat ma ne molat" v prevodu pomeni (sicer nima ekvivalentnega prevoda, ki bi se ču tko fajn): "rajši umret, kot se predat" zelo fajn rek in ful drži za vse ištrijane...trmasti ko voli, ali se splača
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......