Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 7:15:40
|
|
|
|
Katte
|
štrumfek - Kdaj pa NE pričakuješ naslednje ? Še v tem mesecu? Sporoči nam, pa te ne bomo obarvale modro, ampak samo prestavile na seznamu. Babybee81, nič hudega, če je O test še negativen. Sploh, če pričakuješ O šele v soboto. Jaz sem bila prejšnji mesec ful živčna, ko je bil test čisto bel na CD12. Naslednji dan je bila rahla črtica, na D15 pa je bil test že pozitiven. Tudi tokrat izgleda, da bo isto. Predvčerajšnjim še čisto belo (CD12), včeraj je bila že rahla črtica . O pričakujem v petek. mladika, ti pa poglej, če imaš kak ZS .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 7:16:41
|
|
|
|
Katte
|
1.10. RedSonja 2.10. polho3006 (2. krog) štrumfek 3.10. SILVA Mamabear Monaco 4.10. 6.10. Gulia urssi (5. krog) chungalunga (22. krog) 8.10. klopek (11. krog) 9.10. *SONČEK (3. krog) 10.10. *bobika* crtek 12.10. LittleSun (8. krog) kale (2. krog) 13.10. Katte (17. krog) 14.10. babybee81 (1. krog) 17.10. alysa 19.10. romare 20.10. anonimna zebr4 21.10. HeLenčica 23.10. S* (2. krog) x.10 heln benji Maat Anonimna Pu (6.krog) Skupaj nas je: 30 Navijačice : Gulia, Littlesun, Katte, lluna,mojamura, mladika, rozi55, Teya D., HeLenčica, dr. Knowitall, Anonimna Pu, alfi, dogas
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 7:36:32
|
|
|
|
Maat
|
Zdravo punce Jaz sem bila včeraj na pregledu... pa sem bila diplomatsko kregana - da se začne ugotavljati vzroke šele po enem letu truda in da sem še mlada (skoraj 35)... kr neki... Je pa na UZ opazila en polip, dobila sem dabroston... čez 1 mesec imam zopet pregled, da vidi, če se je sčistil. Mah, moram reči, da sem kar malo razočarana
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 8:16:00
|
|
|
|
Katte
|
Maat, . No, vsaj UZ ti je naredila. Potem imam pa jaz kar srečo s svojo G. Je bila ful prijazna in zavzeta, da čim prej odkrijemo, kaj je narobe. Glede starosti pa je tudi rekla, da sem še mlada.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 8:33:15
|
|
|
|
LittleSun
|
Maat to je pa res neprimeren odnos, ampak če ti je potem vseeno naredila UZ pa je vsaj nekaj. Dobro jutro Jaz sem pa imela pester začetek dneva, saj me je po neprespani noči zjutraj še v kopalnici čakala poplava. Zgleda je stroj šel rakom žvižgat se menda sploh ne splača kakšnega mojstra plačevat, ko je tako potem takoj 100 eur. Včeraj sva oba zaspala, tako da ni bilo slončanja, ampak sej na dva dni je tako baje boljše. Še eno vprašanje imam. Meni vedno pred O teža poskoči za kg ali dva...ali se to še kateri dogaja??
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 8:50:05
|
|
|
|
SILVA
|
Dobro jutro. Jaz pa moram mal pojamrat al se zjokat , saj ne vem več kaj naj.Danes imava pregled in se moj mož v nedeljo spomni, da si ne more frej vzet , potem v ponedeljek mi pove, da bo šel vmes ven iz službe, da greva na pregled in sedaj mi dve uri pred pregledom javi, da ne more it, da so njegovi delavci neki zaj.... in da mora on za njimi popravljat . Vglavnem sem zdele tok žalostna, da sploh ne vem, če bi šla sama na pregled, če se on ne mora tok potrudit, zakaj bi se potem jaz Mogla sem mal pojamrat, ker mi je takoj lažje, še dobro, da imam vas, ki me poslušate
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 9:50:48
|
|
|
|
romare
|
SILVA ,te čist zastopim-moški grrrr,skoraj vsi so glih,ampak brez jih pač e gre.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 10:43:55
|
|
|
|
iwa
|
No punce da se še jest pofočkam tukej. Namreč moja zgodba je sicer kr neki, a očino pašem sm. Zadnjo sm mela 22.8., ja prov ste prebrale, a ni bilo od nikoder testi pa tud -. Pol me je pa dons zjutraj noro začel bolet desni jajčnik in to je pri meni zelo značilno za O. In grem narest ovul test ki je seveda totalno , tko da sm klicala G ki mi je rekla da štejem torej od danes 14 dni in takrat jo ne pričakujem. Tko da me prosim vpišite za recmo sredo 12.10. da jo ne pričakujem.... Res mam kr neki, zej mormo sam veselo in upat na najboljše. Tud drugim želim čimveč !
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 11:05:39
|
|
|
|
Katte
|
1.10. RedSonja 2.10. polho3006 (2. krog) 3.10. SILVA Mamabear Monaco 4.10. 6.10. Gulia urssi (5. krog) chungalunga (22. krog) 8.10. klopek (11. krog) 9.10. *SONČEK (3. krog) 10.10. *bobika* crtek 12.10. LittleSun (8. krog) kale (2. krog) iwa 13.10. Katte (17. krog) 14.10. babybee81 (1. krog) 17.10. alysa 19.10. romare 20.10. anonimna zebr4 21.10. HeLenčica 23.10. S* (2. krog) x.10 heln benji Maat Anonimna Pu (6.krog) Skupaj nas je: 31 Navijačice : Gulia, Littlesun, Katte, lluna,mojamura, mladika, rozi55, Teya D., HeLenčica, dr. Knowitall, Anonimna Pu, alfi, dogas
< Sporočilo je popravil Katte -- 28.9.2011 11:06:20 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 11:45:28
|
|
|
|
HeLenčica
|
Ahhh, kolko nas je. Roke gor za RedSonjo!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 12:49:33
|
|
|
|
LittleSun
|
Jaz navijam z visoko dvignjemi rokami za vse nas evo mene pa je začelo zvijati, O je točno kot urca....lubek je zvečer sicer na rekreaiciji, ampak ga bom že počakala
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 13:20:59
|
|
|
|
mladika
|
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA Dobro jutro. Jaz pa moram mal pojamrat al se zjokat , saj ne vem več kaj naj.Danes imava pregled in se moj mož v nedeljo spomni, da si ne more frej vzet , potem v ponedeljek mi pove, da bo šel vmes ven iz službe, da greva na pregled in sedaj mi dve uri pred pregledom javi, da ne more it, da so njegovi delavci neki zaj.... in da mora on za njimi popravljat . Vglavnem sem zdele tok žalostna, da sploh ne vem, če bi šla sama na pregled, če se on ne mora tok potrudit, zakaj bi se potem jaz Mogla sem mal pojamrat, ker mi je takoj lažje, še dobro, da imam vas, ki me poslušate SILVI ti kar pojamraj in spravi iz sebe kar te teži....zato pa smo tukaj.Ah te naši desci,z njimi je težko a brez njih še težje.Jst verjamem da bi tvoj rad šel s tabo,sam če ma sranje v službi....Lej sama veš kok se čaka v Leonišču,pojdi sama,pa če bojo kej kompliciral jim povej,da je pač pri tvojmu neki nujno prišlo vmes pa da ni mogu pridit. Jst sem svojmu kr rekla bi šel z mano u sredo k mam pregled,pa ni nič jamru,še šiht si je popoldne zrihtu-kok je prijazen. Pozdravi najino G,pa ji povej,da čez en teden pa jst pridem težit
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 13:31:14
|
|
|
|
crtek
|
zdravo punce! itak navijamo za RedSonjo pa za vse tiste firbčne, ki boste teste prej delale tudi js morem pa še 12dni počakat.....cela večnost...spet odpiram peticijo za skrajšanje ciklusov na 14dni v času čakanja na ampak oktobra bi pa res blo lahko malo bol roza, kot septembra, ker taka statistika me prou stisne... sm pa učiraj zveda eno ful lepo novico, pa še ni uradna, tko da morem bit pridna in tiho in doma staršem in bratom ne smem nič povedat, ampak nekomu pa morem povedat, ker tolko pridna pa spet mi ne rata bit moja sestra se bo spomladi poročila, mene je pa prosila, če bi ji torto spekla, obleko pomagala zbrat, pa dogodek organizirala jeeee!!! prou vesela sm bla, ko mi je to povedala samo sm računala, da jo bom mogla malo napumpat, da naj bo poroka čimbolj zgodaj spomladi, tipo marca, da ne bom tm lih en mesec pred rokom z ogromnim trebuhom strašla kako pa je kej z vami? kej nivega? kšni znakci?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 14:15:59
|
|
|
|
Babybee81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Babybee81, nič hudega, če je O test še negativen. Sploh, če pričakuješ O šele v soboto. Jaz sem bila prejšnji mesec ful živčna, ko je bil test čisto bel na CD12. Naslednji dan je bila rahla črtica, na D15 pa je bil test že pozitiven. sem prebrala na netu, da ti O testi niso tako zanesljivi menda. In da včasih ne zaznajo O tudi če je, zdaj pa ne vem ... http://vizita.si/clanek/ginekologija/ovulacija-in-zanositev.html čisto na koncu piše. Jaz bom šla kljub temu še po en O test...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 14:25:32
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Babybee81 IZVIRNO SPOROČILO: Katte Babybee81, nič hudega, če je O test še negativen. Sploh, če pričakuješ O šele v soboto. Jaz sem bila prejšnji mesec ful živčna, ko je bil test čisto bel na CD12. Naslednji dan je bila rahla črtica, na D15 pa je bil test že pozitiven. sem prebrala na netu, da ti O testi niso tako zanesljivi menda. In da včasih ne zaznajo O tudi če je, zdaj pa ne vem ... http://vizita.si/clanek/ginekologija/ovulacija-in-zanositev.html čisto na koncu piše. Jaz bom šla kljub temu še po en O test... Kako redno pa imaš M? Jaz imam med 26 in 32 dnevi, kar pomeni, da je tudi O lahko z 1-tedenskim razmikom...zelo malo možnosti je, da O je, pa je test ne bi zaznal, baje pa da obstaja možnost, da je test pozitiven, O pa ni... Ker ko telo poveča izločanje LH hormona to še ne pomeni, da bo dejansko "izločilo" jajčece :) Delaj še testeke naprej, pa bo O ziher prišla.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 14:50:34
|
|
|
|
SILVA
|
No tako, sem vseeno šla sama na pregled in smo vse uredili, papirji gredo naprej na konzilij, dobila napotnice in to je to...niso nič komplicirali, ker moža ni bilo zraven, sem imela tudi njegovo kartico in napotnico, tako da smo lahko vse uredili Zdaj se pa začne čakanje na odgovor konzilija.....mogoče pa še prej zagledam vsaj upam.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 15:16:59
|
|
|
|
mladika
|
za uspešen pregled.Upam pa da ne bo treba naprej in te bo prej + presenetil!!!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 15:21:49
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika za uspešen pregled.Upam pa da ne bo treba naprej in te bo prej + presenetil!!!!! Podpišem .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 15:49:38
|
|
|
|
*bobika*
|
i'm back..naredla še zadnji izpit..zdej me pa čaka pisanje diplome... pri nas nobenih znakov nosečnosti, no pa sej je tud še prehitro za karkoli.. sem pa ta mesec res čist neobremenjena (za zdaj),..lepo bi bilo če bi mi vse uspelo v oktobru.. a tudi če ne .. grem zdej mal prebrat kaj ste načvekale..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 16:01:07
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maat Zdravo punce Jaz sem bila včeraj na pregledu... pa sem bila diplomatsko kregana - da se začne ugotavljati vzroke šele po enem letu truda in da sem še mlada (skoraj 35)... kr neki... Je pa na UZ opazila en polip, dobila sem dabroston... čez 1 mesec imam zopet pregled, da vidi, če se je sčistil. Mah, moram reči, da sem kar malo razočarana no men je pa pri 30 rekla, da nisem najbolj rosno malda več.. ok sej vem, sam halo..pri 40 imajo otroke, le zakaj jst pri 30 potem trpetam če je pozno.. goooo Maat , navijam
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 16:01:53
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: romare SILVA ,te čist zastopim-moški grrrr,skoraj vsi so glih,ampak brez jih pač e gre. podpišem..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 16:02:50
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: iwa No punce da se še jest pofočkam tukej. Namreč moja zgodba je sicer kr neki, a očino pašem sm. Zadnjo sm mela 22.8., ja prov ste prebrale, a ni bilo od nikoder testi pa tud -. Pol me je pa dons zjutraj noro začel bolet desni jajčnik in to je pri meni zelo značilno za O. In grem narest ovul test ki je seveda totalno , tko da sm klicala G ki mi je rekla da štejem torej od danes 14 dni in takrat jo ne pričakujem. Tko da me prosim vpišite za recmo sredo 12.10. da jo ne pričakujem.... Res mam kr neki, zej mormo sam veselo in upat na najboljše. Tud drugim želim čimveč ! aaaaa men se zmeša.. no upajmo da bo pa zato oktober bolj poln veselja..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 18:15:15
|
|
|
|
Babybee81
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: Babybee81 IZVIRNO SPOROČILO: Katte Babybee81, nič hudega, če je O test še negativen. Sploh, če pričakuješ O šele v soboto. Jaz sem bila prejšnji mesec ful živčna, ko je bil test čisto bel na CD12. Naslednji dan je bila rahla črtica, na D15 pa je bil test že pozitiven. sem prebrala na netu, da ti O testi niso tako zanesljivi menda. In da včasih ne zaznajo O tudi če je, zdaj pa ne vem ... http://vizita.si/clanek/ginekologija/ovulacija-in-zanositev.html čisto na koncu piše. Jaz bom šla kljub temu še po en O test... Kako redno pa imaš M? Jaz imam med 26 in 32 dnevi, kar pomeni, da je tudi O lahko z 1-tedenskim razmikom...zelo malo možnosti je, da O je, pa je test ne bi zaznal, baje pa da obstaja možnost, da je test pozitiven, O pa ni... Ker ko telo poveča izločanje LH hormona to še ne pomeni, da bo dejansko "izločilo" jajčece :) Delaj še testeke naprej, pa bo O ziher prišla. Jaz imam med 28 in 30 dnevi. Prejle sem šla še po enega in ga bom v petek delala, takrat pa bi že mogel biti + . Smo so pa dragi ti testi
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 20:26:50
|
|
|
|
Mojarožica
|
Jaz se pofočkam, gospa se je prikazala danes v vsem svojem sijaju, ne pričakujem je pa....hmmm v bistvu 26.10.2011...ali tam nekje.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 28.9.2011 22:04:23
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Babybee81 IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: Babybee81 IZVIRNO SPOROČILO: Katte Babybee81, nič hudega, če je O test še negativen. Sploh, če pričakuješ O šele v soboto. Jaz sem bila prejšnji mesec ful živčna, ko je bil test čisto bel na CD12. Naslednji dan je bila rahla črtica, na D15 pa je bil test že pozitiven. sem prebrala na netu, da ti O testi niso tako zanesljivi menda. In da včasih ne zaznajo O tudi če je, zdaj pa ne vem ... http://vizita.si/clanek/ginekologija/ovulacija-in-zanositev.html čisto na koncu piše. Jaz bom šla kljub temu še po en O test... Kako redno pa imaš M? Jaz imam med 26 in 32 dnevi, kar pomeni, da je tudi O lahko z 1-tedenskim razmikom...zelo malo možnosti je, da O je, pa je test ne bi zaznal, baje pa da obstaja možnost, da je test pozitiven, O pa ni... Ker ko telo poveča izločanje LH hormona to še ne pomeni, da bo dejansko "izločilo" jajčece :) Delaj še testeke naprej, pa bo O ziher prišla. Jaz imam med 28 in 30 dnevi. Prejle sem šla še po enega in ga bom v petek delala, takrat pa bi že mogel biti + . Smo so pa dragi ti testi Jaz jih kupujem na e-bayu, dobim 30 O testov+10 nosečnostnih testov za 7€ s poštnino vred.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......