|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Oktobra 2011
28.9.2011 7:15:40   
Katte
štrumfek - user posted image user posted image user posted image
Kdaj pa NE pričakuješ naslednje user posted image ? Še v tem mesecu? Sporoči nam, pa te ne bomo obarvale modro, ampak samo prestavile na seznamu.
Babybee81, nič hudega, če je O test še negativen. Sploh, če pričakuješ O šele v soboto. Jaz sem bila prejšnji mesec ful živčna, ko je bil test čisto bel na CD12. Naslednji dan je bila rahla črtica, na D15 pa je bil test že pozitiven.
Tudi tokrat izgleda, da bo isto. Predvčerajšnjim še čisto belo (CD12), včeraj je bila že rahla črtica user posted image . O pričakujem v petek.
mladika, ti pa poglej, če imaš kak ZS user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 326
28.9.2011 7:16:41   
Katte

PRIČAKUJEMO : user posted image   user posted image   user posted image   

1.10.
RedSonja

2.10.
polho3006 (2. krog)
štrumfek

3.10.
SILVA
 Mamabear
Monaco

4.10.
alfi (16. krog)

6.10.
Gulia
urssi (5. krog)
chungalunga (22. krog)

8.10.
klopek (11. krog)

9.10.
*SONČEK (3. krog)

10.10.
*bobika*
crtek

12.10.
LittleSun (8. krog)
kale (2. krog)

13.10.
Katte (17. krog)

14.10.
babybee81 (1. krog)

15.10.
*viva* (20. krog)

17.10.
alysa

19.10.
romare

20.10.
anonimna user posted image
zebr4

21.10.
HeLenčica

23.10.
S* (2. krog)

24.10.
štručka2503

x.10
heln
benji
Maat
Anonimna Pu (6.krog)

Skupaj nas je: 30
Navijačice user posted image :
Gulia, Littlesun, Katte,
lluna,mojamura, mladika,
rozi55, Teya D., HeLenčica,
dr. Knowitall, Anonimna Pu,
alfi, dogas

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 327
28.9.2011 7:36:32   
Maat
Zdravo punce user posted image

Jaz sem bila včeraj na pregledu... pa sem bila diplomatsko kregana user posted image - da se začne ugotavljati vzroke šele po enem letu truda in da sem še mlada user posted image (skoraj 35)... kr neki...
Je pa na UZ opazila en polip, dobila sem dabroston... čez 1 mesec imam zopet pregled, da vidi, če se je sčistil. Mah, moram reči, da sem kar malo razočarana user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 328
28.9.2011 8:16:00   
Katte
Maat, user posted image user posted image user posted image . No, vsaj UZ ti je naredila.
Potem imam pa jaz kar srečo s svojo G. Je bila ful prijazna in zavzeta, da čim prej odkrijemo, kaj je narobe. Glede starosti pa je tudi rekla, da sem še mlada.

Still hoping.

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 329
28.9.2011 8:33:15   
LittleSun
Maat user posted image user posted image to je pa res neprimeren odnos, ampak če ti je potem vseeno naredila UZ pa je vsaj nekaj.

Dobro jutro

Jaz sem pa imela pester začetek dneva, saj me je po neprespani noči zjutraj še v kopalnici čakala poplava. Zgleda je stroj šel rakom žvižgatuser posted image se menda sploh ne splača kakšnega mojstra plačevat, ko je tako potem takoj 100 eur.

Včeraj sva oba zaspala, tako da ni bilo slončanja, ampak sej na dva dni je tako baje boljše.

Še eno vprašanje imam. Meni vedno pred O teža poskoči za kg ali dva...ali se to še kateri dogaja??

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 330
28.9.2011 8:50:05   
SILVA
Dobro jutro. Jaz pa moram mal pojamrat al se zjokatuser posted image , saj ne vem več kaj naj.Danes imava pregled in se moj mož v nedeljo spomni, da si ne more frej vzetuser posted image , potem v ponedeljek mi pove, da bo šel vmes ven iz službe, da greva na pregled in sedaj mi dve uri pred pregledom javi, da ne more it, da so njegovi delavci neki zaj.... in da mora on za njimi popravljatuser posted image .
Vglavnem sem zdele tok žalostna, da sploh ne vem, če bi šla sama na pregled, če se on ne mora tok potrudit, zakaj bi se potem jazuser posted image
Mogla sem mal pojamrat, ker mi je takoj lažje, še dobro, da imam vas, ki me poslušateuser posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 331
28.9.2011 9:50:48   
romare
SILVAuser posted image ,te čist zastopim-moški grrrr,skoraj vsi so glih,ampak brez jih pač e gre.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 332
28.9.2011 10:43:55   
iwa
No punce da se še jest pofočkam tukej. Namreč moja zgodba je sicer kr neki, a očino pašem sm. Zadnjo user posted image sm mela 22.8., ja prov ste prebrale, a user posted image ni bilo od nikoder testi pa tud -. Pol me je pa dons zjutraj noro začel bolet desni jajčnik in to je pri meni zelo značilno za O. In grem narest ovul test ki je seveda totalno user posted image , tko da sm klicala G ki mi je rekla da štejem torej od danes 14 dni in takrat jo ne pričakujem. Tko da me prosim vpišite za recmo sredo 12.10. da jo ne pričakujem....

Res mam kr neki, zej mormo sam veselo user posted image in upat na najboljše. Tud drugim želim čimveč user posted image user posted image !

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 333
28.9.2011 11:05:39   
Katte

PRIČAKUJEMO : user posted image   user posted image   user posted image   

1.10.
RedSonja

2.10.
polho3006 (2. krog)

3.10.
SILVA
 Mamabear
Monaco

4.10.
alfi (16. krog)

6.10.
Gulia
urssi (5. krog)
chungalunga (22. krog)

8.10.
klopek (11. krog)

9.10.
*SONČEK (3. krog)

10.10.
*bobika*
crtek

12.10.
LittleSun (8. krog)
kale (2. krog)
iwa

13.10.
Katte (17. krog)

14.10.
babybee81 (1. krog)

15.10.
*viva* (20. krog)

17.10.
alysa

19.10.
romare

20.10.
anonimna user posted image
zebr4

21.10.
HeLenčica

23.10.
S* (2. krog)

24.10.
štručka2503

x.10
heln
benji
Maat
Anonimna Pu (6.krog)
štrumfek

Skupaj nas je: 31
Navijačice user posted image :
Gulia, Littlesun, Katte,
lluna,mojamura, mladika,
rozi55, Teya D., HeLenčica,
dr. Knowitall, Anonimna Pu,
alfi, dogas

< Sporočilo je popravil Katte -- 28.9.2011 11:06:20 >

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 334
28.9.2011 11:45:28   
HeLenčica
Ahhh, kolko nas je. Roke gor za RedSonjo!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 335
28.9.2011 12:49:33   
LittleSun
Jaz navijam z visoko dvignjemi rokamiuser posted image user posted image za vse nas

evo mene pa je začelo zvijati, O je točno kot urca....lubek je zvečer sicer na rekreaiciji, ampak ga bom že počakala user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 336
28.9.2011 13:20:59   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Dobro jutro. Jaz pa moram mal pojamrat al se zjokatuser posted image , saj ne vem več kaj naj.Danes imava pregled in se moj mož v nedeljo spomni, da si ne more frej vzetuser posted image , potem v ponedeljek mi pove, da bo šel vmes ven iz službe, da greva na pregled in sedaj mi dve uri pred pregledom javi, da ne more it, da so njegovi delavci neki zaj.... in da mora on za njimi popravljatuser posted image .
Vglavnem sem zdele tok žalostna, da sploh ne vem, če bi šla sama na pregled, če se on ne mora tok potrudit, zakaj bi se potem jazuser posted image
Mogla sem mal pojamrat, ker mi je takoj lažje, še dobro, da imam vas, ki me poslušateuser posted image

SILVI user posted image user posted image user posted image user posted image  ti kar pojamraj in spravi iz sebe kar te teži....zato pa smo tukaj.Ah te naši desci,z njimi je težko a brez njih še težje.Jst verjamem da bi tvoj rad šel s tabo,sam če ma sranje v službi....Lej sama veš kok se čaka v Leonišču,pojdi sama,pa če bojo kej kompliciral jim povej,da je pač pri tvojmu neki nujno prišlo vmes pa da ni mogu pridit.
Jst sem svojmu kr rekla bi šel z mano u sredo k mam pregled,pa ni nič jamru,še šiht si je popoldne zrihtu-kok je prijazen.
Pozdravi najino G,pa ji povej,da čez en teden pa jst pridem težituser posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 337
28.9.2011 13:31:14   
crtek
zdravo punce!

itak navijamo za RedSonjo user posted image user posted image pa za vse tiste firbčne, ki boste teste prej delale tudi user posted image   js morem pa še 12dni počakat.....cela večnost...spet odpiram peticijo za skrajšanje ciklusov na 14dni v času čakanja na user posted image user posted image ampak oktobra bi pa res blo lahko malo bol roza, kot septembra, ker taka statistika me prou stisne...

sm pa učiraj zveda eno ful lepo novico, pa še ni uradna, tko da morem bit pridna in tiho in doma staršem in bratom ne smem nič povedat, ampak nekomu pa morem povedat, ker tolko pridna pa spet mi ne rata bit user posted image moja sestra se bo spomladi poročila, mene je pa prosila, če bi ji torto spekla, obleko pomagala zbrat, pa dogodek organizirala user posted image jeeee!!! prou vesela sm bla, ko mi je to povedala user posted image samo sm računala, da jo bom mogla malo napumpat, da naj bo poroka čimbolj zgodaj spomladi, tipo marca, da ne bom tm lih en mesec pred rokom z ogromnim trebuhom strašla  user posted image

kako pa je kej z vami? kej nivega? kšni znakci? user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 338
28.9.2011 14:15:59   
Babybee81
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Babybee81, nič hudega, če je O test še negativen. Sploh, če pričakuješ O šele v soboto. Jaz sem bila prejšnji mesec ful živčna, ko je bil test čisto bel na CD12. Naslednji dan je bila rahla črtica, na D15 pa je bil test že pozitiven.

sem prebrala na netu, da ti O testi niso tako zanesljivi menda. In da včasih ne zaznajo O tudi če je, zdaj pa ne vem ... http://vizita.si/clanek/ginekologija/ovulacija-in-zanositev.html čisto na koncu piše.

Jaz bom šla kljub temu še po en O test...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 339
28.9.2011 14:25:32   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: Babybee81

sem prebrala na netu, da ti O testi niso tako zanesljivi menda. In da včasih ne zaznajo O tudi če je, zdaj pa ne vem ... http://vizita.si/clanek/ginekologija/ovulacija-in-zanositev.html čisto na koncu piše.

Kako redno pa imaš M? Jaz imam med 26 in 32 dnevi, kar pomeni, da je tudi O lahko z 1-tedenskim razmikom...zelo malo možnosti je, da O je, pa je test ne bi zaznal, baje pa da obstaja možnost, da je test pozitiven, O pa ni... Ker ko telo poveča izločanje LH hormona to še ne pomeni, da bo dejansko "izločilo" jajčece :) Delaj še testeke naprej, pa bo O ziher prišla.

(odgovor članu Babybee81)
Neposredna povezava do sporočila: 340
28.9.2011 14:50:34   
SILVA
No tako, sem vseeno šla sama na pregled in smo vse uredili, papirji gredo naprej na konzilij, dobila napotnice in to je to...niso nič komplicirali, ker moža ni bilo zraven, sem imela tudi njegovo kartico in napotnico, tako da smo lahko vse urediliuser posted image
Zdaj se pa začne čakanje na odgovor konzilija.....mogoče pa še prej zagledamuser posted image vsaj upam.

Neposredna povezava do sporočila: 341
28.9.2011 15:16:59   
mladika
user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled.Upam pa da ne bo treba naprej in te bo prej + presenetil!!!!!user posted image

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 342
28.9.2011 15:21:49   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: mladika
user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled.Upam pa da ne bo treba naprej in te bo prej + presenetil!!!!!user posted image

Podpišem user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 343
28.9.2011 15:49:38   
*bobika*
i'm back..naredla še zadnji izpit..zdej me pa čaka pisanje diplome...

pri nas nobenih znakov nosečnosti, no pa sej je tud še prehitro za karkoli.. sem pa ta mesec res čist neobremenjena (za zdaj),..lepo bi bilo če bi mi vse uspelo v oktobru.. a tudi če ne ..

grem zdej mal prebrat kaj ste načvekale..

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 344
28.9.2011 16:01:07   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Maat

Zdravo punce user posted image

Jaz sem bila včeraj na pregledu... pa sem bila diplomatsko kregana user posted image - da se začne ugotavljati vzroke šele po enem letu truda in da sem še mlada user posted image (skoraj 35)... kr neki...
Je pa na UZ opazila en polip, dobila sem dabroston... čez 1 mesec imam zopet pregled, da vidi, če se je sčistil. Mah, moram reči, da sem kar malo razočarana user posted image

no men je pa pri 30 rekla, da nisem najbolj rosno malda več.. ok sej vem, sam halo..pri 40 imajo otroke, le zakaj jst pri 30 potem trpetam če je pozno..

goooo Maat , navijam

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 345
28.9.2011 16:01:53   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: romare

SILVAuser posted image ,te čist zastopim-moški grrrr,skoraj vsi so glih,ampak brez jih pač e gre.

podpišem..

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 346
28.9.2011 16:02:50   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: iwa

No punce da se še jest pofočkam tukej. Namreč moja zgodba je sicer kr neki, a očino pašem sm. Zadnjo user posted image sm mela 22.8., ja prov ste prebrale, a user posted image ni bilo od nikoder testi pa tud -. Pol me je pa dons zjutraj noro začel bolet desni jajčnik in to je pri meni zelo značilno za O. In grem narest ovul test ki je seveda totalno user posted image , tko da sm klicala G ki mi je rekla da štejem torej od danes 14 dni in takrat jo ne pričakujem. Tko da me prosim vpišite za recmo sredo 12.10. da jo ne pričakujem....

Res mam kr neki, zej mormo sam veselo user posted image in upat na najboljše. Tud drugim želim čimveč user posted image user posted image !

aaaaa men se zmeša.. no upajmo da bo pa zato oktober bolj poln veselja..

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 347
28.9.2011 18:15:15   
Babybee81
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Kako redno pa imaš M? Jaz imam med 26 in 32 dnevi, kar pomeni, da je tudi O lahko z 1-tedenskim razmikom...zelo malo možnosti je, da O je, pa je test ne bi zaznal, baje pa da obstaja možnost, da je test pozitiven, O pa ni... Ker ko telo poveča izločanje LH hormona to še ne pomeni, da bo dejansko "izločilo" jajčece :) Delaj še testeke naprej, pa bo O ziher prišla.

Jaz imam med 28 in 30 dnevi. Prejle sem šla še po enega in ga bom v petek delala, takrat pa bi že mogel biti + user posted image . Smo so pa dragi ti testi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 348
28.9.2011 20:26:50   
Mojarožica
Jaz se pofočkam, gospa se je prikazala danes v vsem svojem sijaju, ne pričakujem je pa....hmmm v bistvu 26.10.2011...ali tam nekje.

Neposredna povezava do sporočila: 349
28.9.2011 22:04:23   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Jaz imam med 28 in 30 dnevi. Prejle sem šla še po enega in ga bom v petek delala, takrat pa bi že mogel biti + user posted image . Smo so pa dragi ti testi user posted image

Jaz jih kupujem na e-bayu, dobim 30 O testov+10 nosečnostnih testov za 7€ s poštnino vred.

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......