|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Oktobra 2011
27.9.2011 11:17:14   
SILVA
*bobika* pri prvem sem zanosila po 6 mesecih po prenehanju kontracepcije ampak takrat sem bila stara 22 let, ko sem zansoila in rodila pri 23 letih. Zdaj pa ne rata in ne ratauser posted image ....bo že, če ne naravno pa z medicinsko pomočjo, se pa tolažim s tem, da imam vsaj enega krasnega otroka in si ne predstavljam bolečin pri puncah, ki se matrajo za prvega.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 301
27.9.2011 11:23:54   
dogas
Hvala Katte! Dobr se počutim, iz dneva v dan boljš. Tud nisem več kot balon user posted image
Men so kljub HSG preverili prehodnost jajcevodov - enak postopek kot pri HSG. Direktno skozi jajcevode vbrizga obarvano tekočino in ti preveri prehodnost obenem ti jih tako še "spiha".
Men je moj dr (aja imam dr. Drobniča) rekel po user posted image vse normalno naprej. Če do decembra ne bo nič, pri njemu posvet z mojim in naprej v postopke.

Bom sodelovala, še posebej sedaj ko sem izgubila službo zaradi mojih zdr. težav user posted image in imam časa kar dosti.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 302
27.9.2011 11:33:50   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: dogas

Hvala Katte! Dobr se počutim, iz dneva v dan boljš. Tud nisem več kot balon user posted image
Men so kljub HSG preverili prehodnost jajcevodov - enak postopek kot pri HSG. Direktno skozi jajcevode vbrizga obarvano tekočino in ti preveri prehodnost obenem ti jih tako še "spiha".
Men je moj dr (aja imam dr. Drobniča) rekel po user posted image vse normalno naprej. Če do decembra ne bo nič, pri njemu posvet z mojim in naprej v postopke.

Bom sodelovala, še posebej sedaj ko sem izgubila službo zaradi mojih zdr. težav user posted image in imam časa kar dosti.

dobrodošla..se veselimo čveka ..user posted image

(odgovor članu dogas)
Neposredna povezava do sporočila: 303
27.9.2011 11:35:17   
mladika
dogas dobrodošla pri nas in upam da ne za dolgo...Katty če boš rabila kak nasvet,al pa če te bo kaj zanimalo v zvezi z laparo se javi,jst sem tut to daal skozi,lahka tut na zs,če želiš.
Kar se pa tiče preiskav in tega da se pol vse vrti samo še okoli user posted image in nič drugega bom pa takole rekla,sej dokler ni 12 mesecev okoli kar se trudite,še ni panike,samo potem je pa že kr pametno it do G,sama sem šla ko sma bla z mojim v 11 krogu,pa sem pač rekla da je že leto okrog,sej mesec gor al pa dol.In kaj me je čakal takoj laparoskopija,ker so našli žarišča endometrioze,pa še kup drugih reči.Nisem si mislila da me bo pri teh letih doletelo kaj takega,sem vedno mislila,sej z mano je vse ok,sem še mlada,pol pa tak.Moj mi je tut skos govoru,ne obremenjuj se,s tabo je vse uredu,sej si mlada,nimaš vadala kakih problemov....no pol k je zvedu da bo treba na laparo se je pa malo zamislu.
Tak da jst res polagam na srce tistim puncam,ki se trudite že 12+ krogov pejte do svoje G da vas da naprej,še posebej če ste starejše od 30 let in se trudite za 1.ga otročka,ker se povsod na preglede ful čaka,tak da je leto,dve mingrede okoli pa se sploh ne zavedaš.No sam moje mnenje...

(odgovor članu dogas)
Neposredna povezava do sporočila: 304
27.9.2011 11:43:03   
dogas
Hvala Mladika user posted image
Se strinjam s tabo, po letu dni nujno posvet z gin! Stara sem 23let, pri 20 sva z mojim zacela s stavkom "ce bo, bova najbolj vesela na svetu". Ampak po letu dni nic, na posvetu v LJ Leonisce sva dobila odgovor " kam se vama pa mudi?" in sele po operaciji mojga so naju zacel obravnavat resno - slabe 2 leti kasneje!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 305
27.9.2011 11:45:36   
*bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

dogas dobrodošla pri nas in upam da ne za dolgo...Katty če boš rabila kak nasvet,al pa če te bo kaj zanimalo v zvezi z laparo se javi,jst sem tut to daal skozi,lahka tut na zs,če želiš.
Kar se pa tiče preiskav in tega da se pol vse vrti samo še okoli user posted image in nič drugega bom pa takole rekla,sej dokler ni 12 mesecev okoli kar se trudite,še ni panike,samo potem je pa že kr pametno it do G,sama sem šla ko sma bla z mojim v 11 krogu,pa sem pač rekla da je že leto okrog,sej mesec gor al pa dol.In kaj me je čakal takoj laparoskopija,ker so našli žarišča endometrioze,pa še kup drugih reči.Nisem si mislila da me bo pri teh letih doletelo kaj takega,sem vedno mislila,sej z mano je vse ok,sem še mlada,pol pa tak.Moj mi je tut skos govoru,ne obremenjuj se,s tabo je vse uredu,sej si mlada,nimaš vadala kakih problemov....no pol k je zvedu da bo treba na laparo se je pa malo zamislu.
Tak da jst res polagam na srce tistim puncam,ki se trudite že 12+ krogov pejte do svoje G da vas da naprej,še posebej če ste starejše od 30 let in se trudite za 1.ga otročka,ker se povsod na preglede ful čaka,tak da je leto,dve mingrede okoli pa se sploh ne zavedaš.No sam moje mnenje...

mladika jst še vedn navijam, da se bova skup po CE sprehajale in kafetkale

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 306
27.9.2011 12:01:17   
mladika

Se strinjam s tabo, po letu dni nujno posvet z gin! Stara sem 23let, pri 20 sva z mojim zacela s stavkom "ce bo, bova najbolj vesela na svetu". Ampak po letu dni nic, na posvetu v LJ Leonisce sva dobila odgovor " kam se vama pa mudi?" in sele po operaciji mojga so naju zacel obravnavat resno - slabe 2 leti kasneje!

Midve sva pa isto stariuser posted image user posted image user posted image user posted image s tem da se trudiva 2 leti!!

(odgovor članu dogas)
Neposredna povezava do sporočila: 307
27.9.2011 12:03:13   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

mladika jst še vedn navijam, da se bova skup po CE sprehajale in kafetkale

Midve se lahka vseen po CE sprehajave,pa kafetkave...user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 308
27.9.2011 12:08:03   
*bobika*

Midve sva pa isto stariuser posted image user posted image user posted image user posted image s tem da se trudiva 2 leti!!

punce kapo dol.. jst pri 23 niti pod razno še nisem razmišljala resno o otroku, želela sem si nekoč v prihodnosti, ampak tisti čas je bil zame čas žurov, uživanja,itd.. no pač ne še načrtovanje družine..
Ampak sedaj pa razmišljam drugače..bi bilo pametno že prej razmišljat o tem, da me sedaj ne bi čas lovil user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 309
27.9.2011 12:11:58   
*bobika*

Midve se lahka vseen po CE sprehajave,pa kafetkave...user posted image

imaš tud prav user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 310
27.9.2011 12:14:42   
Katte
Jaz sem bila pri 23 še samska user posted image . Tako da itak nisem razmišljala o teh stvareh. Pri 25. se mi je odprlo, začela sem z mojim, potem sva se spoznavala, zaključevala faks (on ga še vedno user posted image ) in iskala službo. Pa smo stari 33 let. Mi ni za nič žal, svojih problemov z zanositvijo tudi ne povezujem s starostjo, saj sem še mladič pri 33. user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 311
27.9.2011 12:23:22   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Jaz sem bila pri 23 še samska user posted image . Tako da itak nisem razmišljala o teh stvareh. Pri 25. se mi je odprlo, začela sem z mojim, potem sva se spoznavala, zaključevala faks (on ga še vedno user posted image ) in iskala službo. Pa smo stari 33 let. Mi ni za nič žal, svojih problemov z zanositvijo tudi ne povezujem s starostjo, saj sem še mladič pri 33. user posted image

Sej tudi meni ni žal,da sva tako dolgo čakala za prvega , edino žal mi je le, da nisva za drugega pričela prej že delat..recimo kako leto po prvem.. sedaj pa bo že kar velika razlika.. drugače pa DA LE BO , PA NI VAŽNO KDAJ..user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 312
27.9.2011 12:23:41   
dogas
No Mladika nisve stari, sva mladi user posted image
Mah nisem lih tip za zuranje, bl druzinski tip al kako mi moj rece user posted image
Starsa sta locena in imam 3 sestre in brata - sem najstarejsa. Kr 10+ let smo razlike in mi ni zal nubene zamujene zurke, ko jih je bilo potrebno pomerkat! Se zdej ne zamudim nobene tekme, koncerta al pa prve dneve v soli user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 313
27.9.2011 12:34:26   
*bobika*

No Mladika nisve stari, sva mladi user posted image
Mah nisem lih tip za zuranje, bl druzinski tip al kako mi moj rece user posted image
Starsa sta locena in imam 3 sestre in brata - sem najstarejsa. Kr 10+ let smo razlike in mi ni zal nubene zamujene zurke, ko jih je bilo potrebno pomerkat! Se zdej ne zamudim nobene tekme, koncerta al pa prve dneve v soli user posted image

vidim da si res čist družinski tip.. resnično ti želim da čimprej ugledaš + !
no jst sem žuranje dala čez, še vedno grem kam kdaj na kak RD, koncert, ampak zdaj smo raje skupaj za vikend doma..

(odgovor članu dogas)
Neposredna povezava do sporočila: 314
27.9.2011 12:55:19   
dogas
Nisem glih za penzion user posted image
So RD, pa vikend pikniki, sam da pa mene vidis v nevem kaksnem diskacu v centru LJ, no take stvari mi ne grejo user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 315
27.9.2011 14:41:16   
HeLenčica
Bobika,  kolk si pa mlada? user posted image

(odgovor članu dogas)
Neposredna povezava do sporočila: 316
27.9.2011 14:55:49   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Bobika,  kolk si pa mlada? user posted image

jst sem 30...al si mogoče misla dogas vprašat ?

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 317
27.9.2011 14:57:48   
HeLenčica
Ne, tebe, draga moja sotrpinka. Tudi jaz sem 30 user posted image user posted image user posted image

Najlepša leta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 318
27.9.2011 15:12:01   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Ne, tebe, draga moja sotrpinka. Tudi jaz sem 30 user posted image user posted image user posted image

Najlepša leta user posted image user posted image user posted image

ja to pa itak.. user posted image user posted image .. zdej nam bo še extra lepo user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 319
27.9.2011 15:17:05   
*bobika*
Mene pa tako pika že dva dni po levem jajčniku, da sem dons šla še 1x delat O. test (je bil negativen).. mislim kaj za vraga je zdej to?
Jutr imam še en ustni zagovor in potem sem konec..

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 320
27.9.2011 16:46:14   
štrumfek
sporočam da me je danes (skoraj cel teden prehitro) presenetila user posted image   user posted image

tako da ta mesec ne bo nič z user posted image ...

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 321
27.9.2011 18:16:28   
crtek
štrumfek user posted image pa si prepričana, da je user posted image ? kolko redne cikluse pa maš sicer?

< Sporočilo je popravil crtek -- 27.9.2011 18:17:04 >

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 322
27.9.2011 18:19:06   
crtek
p.s.: če nimaš zeeeeloooo dolgih ciklusov, ostani na tej debati, samo napiši kdaj user posted image ponovno ne pričakuješ, da se te premakne v seznamu...

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 323
27.9.2011 18:52:28   
Babybee81
Živžav punce

Jaz sem včeraj delala O test pa je bil negativen user posted image . Saj nič ne de smo bli vseeno pridni. Po mojih izračunih bi morala imeti O v soboto.

Pri 23 si jaz sploh nisem mogla predstavljat, da bi imela otroke no nekaj let kasneje pa že. Tako da punce kapo dol user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 324
27.9.2011 20:13:01   
*viva*
Hej hoj,

sem ugotovila, da sem se pozabila pofočkat...Here we go again... user posted image pričakujem 15. oktobra je pa to najin 20 krog. Ta mesec imam tudi pregled pri ginekologinji da vidiva kako naprej...

Jaz tudi mislim, da pri 33 ali še več še niso taka leta, da bi se moglo rečt, da je to pa že starost in, da zato ni user posted image . Zagovarjam, da si mlad oz. star toliko koliko se počutiš in koliko si star v razmišljanju. Je pa že res, da bi z leti naj nastopila tudi neka zrelost...pa ni venozmer tako. Res je tudi, da je telo durgačno ampak veste kaj, če imamo na svetu ženske, ki spopntano zanosijo tudi pri 50...potem pa pri 33 to še sploh niso zaskrbljujoča leta ;)

Sem pa sama vedno govorila, da ne bi rada imela prvega otroka po 30 oz. pri 30, sedaj sem 26 in glede na situacijo me že kar malo skrbi, dap a ne bo to ponovno zarečenega kruha... Ampak vseeno glavo gor in dalje v nove boje.

To izkušnjo pa moram delit z vami, ker je sveža...od danes... user posted image

Sem se šla naročit na ta pregled in, ko me sestra vpraša kakšne težave imam in, da jih bova rešili s pogovorom...najprej sem se namsejala, potem ap sem ji povedala koliko časa že mineva in, da do sedaj nisem resno razmišljala o preiskavah, sedaj pa mislim da je že čas, pa mi ona reče: pa ste prokusili noge v zrak? pa z vzglavnikom podložit ta zadnjo? pa veste, baje tudi pomagajo čajčki, pa ne pozabit,z ljubeznijo mora bit in veste kaj še, najbolje je, pravijo tako, da imate odnos od 10 dne dalje vsak dan... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehe, sej je bilo zelo prijazno od nje, ampak ne morme si pomagat, še sedaj se nasmehnem...še posebej, ko se spomnim nejnega obraza user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj pa dovolj čvekanja, jutri je naporen dan pa se slišimo, no beremouser posted image user posted image .

lp

ž

PS: srečno danes...v domači delavnici user posted image user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu Babybee81)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......