*viva*
|
Hej hoj, sem ugotovila, da sem se pozabila pofočkat...Here we go again... pričakujem 15. oktobra je pa to najin 20 krog. Ta mesec imam tudi pregled pri ginekologinji da vidiva kako naprej... Jaz tudi mislim, da pri 33 ali še več še niso taka leta, da bi se moglo rečt, da je to pa že starost in, da zato ni . Zagovarjam, da si mlad oz. star toliko koliko se počutiš in koliko si star v razmišljanju. Je pa že res, da bi z leti naj nastopila tudi neka zrelost...pa ni venozmer tako. Res je tudi, da je telo durgačno ampak veste kaj, če imamo na svetu ženske, ki spopntano zanosijo tudi pri 50...potem pa pri 33 to še sploh niso zaskrbljujoča leta ;) Sem pa sama vedno govorila, da ne bi rada imela prvega otroka po 30 oz. pri 30, sedaj sem 26 in glede na situacijo me že kar malo skrbi, dap a ne bo to ponovno zarečenega kruha... Ampak vseeno glavo gor in dalje v nove boje. To izkušnjo pa moram delit z vami, ker je sveža...od danes... Sem se šla naročit na ta pregled in, ko me sestra vpraša kakšne težave imam in, da jih bova rešili s pogovorom...najprej sem se namsejala, potem ap sem ji povedala koliko časa že mineva in, da do sedaj nisem resno razmišljala o preiskavah, sedaj pa mislim da je že čas, pa mi ona reče: pa ste prokusili noge v zrak? pa z vzglavnikom podložit ta zadnjo? pa veste, baje tudi pomagajo čajčki, pa ne pozabit,z ljubeznijo mora bit in veste kaj še, najbolje je, pravijo tako, da imate odnos od 10 dne dalje vsak dan... Hehe, sej je bilo zelo prijazno od nje, ampak ne morme si pomagat, še sedaj se nasmehnem...še posebej, ko se spomnim nejnega obraza Tako, zdaj pa dovolj čvekanja, jutri je naporen dan pa se slišimo, no beremo . lp ž PS: srečno danes...v domači delavnici